De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Chicago

Hoteller i Chicago i IL

Finn tilbud på 336 hoteller i Chicago i IL

Chicago, IL, USA
18. Apr — 19. Apr2
Sat 13.4.
Wed 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Chicago

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Chicago
Pris
kr378
kr2964
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Chicago

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Chicago

Pris

961 kr–1 452 kr

BILLIGSTE BYDEL I CHICAGONorth Park24 % billigereHoteller i North Park er de billigste i Chicago med en gjennomsnittspris på kun 961 kr per natt
DYRESTE BYDEL I CHICAGOEdgewater13 % dyrereEdgewater har de dyreste hotellene i Chicago med rom med en gjennomsnittspris på 1 452 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I CHICAGONear North Side45 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Near North Side enn noen andre land i Chicago

Ting å gjøre i Chicago


Hoteller i populære bydeler i Chicago

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Chicago, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Chicago

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Chicago
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
41 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

1 262 kr–3 576 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 269 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 010 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Chicago på er: 1-2 stjerne, 81 dag før. 3 stjerne, 84 dag før. 4-5 stjerne, 13 dag før.

1-2 stjerne

639 kr–2 209 kr

3 stjerne

1 538 kr–4 873 kr

4-5 stjerne

1 808 kr–27 752 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Chicago

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Chicago

Laveste hotellpris

379 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Nobu Hotel Chicago

Hoteller i nærheten av flyplassen

2565

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Chicago funnet siste 7 dager er 379 kr/natten. Denne prisen fås hos Freehand Chicago, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Nobu Hotel Chicago, det mest populære 5-stjerners hotellet i Chicago(9/10 rating - basert på 482 anmeldelser).
Det er er 2 565 hoteller i Chicago i nærheten av Chicago O'Hare Intl. Hilton Chicago O'Hare Airport med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Chicago. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Chicago siste uken er 6 092 kr.

Chicago reisetips

Hvordan bor man billig i Chicago?

Når du skal finne hotell i Chicago, er det lurt å bruke momondo for å sammenligne tilbud. Det rimeligste alternativet er å velge et hostell i utkanten av byen. Da kan du finne et rom fra litt over 26 USD (rundt 200 NOK) natten. Dersom du vil bo nærmere sentrum, finner du hostell fra litt over 38 USD (rundt 300 NOK) per natt i det sentrale nabolaget Loop. For hoteller i samme område koster det fra ca 167 USD (ca 1300 NOK) natten på 3-stjerners hotell.

Hvordan kommer man seg rundt i Chicago?

Chicago har et godt utviklet nettverk av buss, tog og t-bane som styres av Chicago Transit Authority. Når du skal reise rundt mellom de ulike bydelene er det raskest å bruke t-banen, også kalt the L-train. Den blå linjen og røde linjen kjører 24 timer i døgnet. Du kan kjøpe billetter før du går på t-banen i billettautomater på stasjonene. På buss kan du kjøpe billett ombord, men her kan du kun betale med kontanter i eksakt beløp. En enkeltbillett koster omtrent USD 2,5 (omtrent 19 NOK). Du kan også kjøpe 24-timers billetter for omtrent USD 10 (omtrent 78 NOK). Disse kan brukes på t-bane og buss, og kjøpes i billettautomater på t-banestasjoner.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Chicago?

Aldersgrenser for innsjekking på hotell i Chicago varierer, men hvis hoteller har aldersgrense er det som regel 18 år som gjelder. Dette bør sjekkes med hotellet du ønsker å bo på før du bestiller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Chicago?

Det er mest vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd dersom du bestiller hotell i Chicago på nett, enn å betale depositum. Når du sjekker inn er det vanlig å måtte oppgi kredittkortinformasjon slik at hotellet kan trekke fra kostnader, slik som bruk av minibar.

Hvor trygt er det i Chicago?

Chicago er en storby og det er lurt å passe på tingene sine på folksomme steder, slik som på t-banen. Man bør også utvise normal forsiktighet dersom man ferdes ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Chicago?

I USA bruker de to ulike stikkontakter, begge er forskjellig fra de vi har i Norge, så det er nødvendig å ta med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Chicago?

Det er vanlig å gi tips på restaurant, taxi og andre steder du får service i USA. Fordi tips er en stor del av lønnen til de som jobber med service, er det vanlig å gi omtrent 20%.


Hvor mye koster et hotell i Chicago per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Chicago med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 610 kr

Gjennomsnittlig 661 kr

Dyrest 712 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Chicago

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Chicago
Finn hosteller i Chicago

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Chicago

Disse hotellene i Chicago har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Chicago

Chicago, også kalt «The Windy City», ligger i Illinois og er den tredje største byen i USA. Dette er en skikkelig storby med mange ulike nabolag å velge blant når du skal velge hotell. En anbefaling er å velge et hotell nære sentrum, slik at du enkelt kan komme deg til severdighetene i byen. Vil du bo midt i smørøyet, kan du velge et hotell i Chicagos nabolag the Loop. Her er du i nærheten av shoppingmuligheter i gaten Magnificent Mile, kaféer og barer. Perfekt for både vennegjenger og par som vil bo downtown i Chicago.

Vil du oppleve byens mangfoldighet, bør du se etter hotell på Westside. Dette er et av de mest mangfoldige områdene i Chicago, med en befolkning fra hele verden. Her finner du spennende restauranter som serverer mat fra alle verdens hjørner. Her ligger også blant annet Chinatown. Dette området passer for deg som vil utforske byens miks av kulturer, og reise litt mer på budsjett. Prisene her er nemlig noe lavere enn downtown Chicago og passer godt for unge reisende og backpackere.

Dersom du vil bo i roligere omgivelser, kan du velge Uptown. Dette området er nærmere de mer avslappede boligområdene, og like ved finner du lange, vakre strender. Så dersom du reiser hit om sommeren og gjerne vil tilbringe tid utendørs, har du kort avstand til for eksempel Montrose Beach som er meget populær. Dette er også et område som passer for reisende som er interessert i musikk, kunst og kultur. Her er det nemlig mange jazz-klubber, teatre og stilig Art Deco-arkitektur. Dessuten passer området godt for barnefamilier siden det er kort vei til utendørsaktiviteter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Chicago

Chicago er en skikkelig storby, og har en rekke ikoniske severdigheter og spennende nabolag.Det er mye å fylle turen med, fra jazz-klubber til moderne kunst og spennende kulinariske opplevelser.En viktig matrett å smake på under turen er den typiske Chicago-pizzaen.Denne skiller seg ut fra tradisjonell, italiensk pizza ved at den har en tykk bunn og massevis av topping.For å oppleve skikkelig storbyfølelse og god utsikt bør du ta turen opp i utsiktspunktet i Sears Tower. Chicago, og dens blanding av ulike kulturer og nasjonaliteter, byr også på mye spennende kunst som gjør byen helt unik.Dette kan du blant annet se hvis du drar til Art Institute of Chicago, der det stilles ut verker fra kjente kunstnere slik som Grant Wood og Edward Hopper.

I Chicago er det mange muligheter for å oppleve grønne parker og vakker natur.Dra til Lake Front Trail, der du kan se utover Lake Michigan og gå gjennom parken Jackson Park. Osaka Gardens ligger midt i Jackson Park, og er en etterligning av typiske japanske hager fra 1700-tallet. Ut mot vannet ligger det også lange strender, der du kan tilbringe solfylte dager.

Opplev en av USAs største byer full av spennende kultur og nye opplevelser.


Informasjon om opphold i Chicago

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Chicago

Hvor mange dager tilbringer folk i Chicago?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 3 netter i Chicago.

Hvor mye koster et hotell i Chicago?

Et hotellrom i Chicago vil normalt koste deg 1 792 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Chicago?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Chicago. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 41 %.

Hvilken dag er den billigste i Chicago?

tirsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Chicago. Den høyeste prisen bruker å være på onsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Chicago?

Et luksushotell i Chicago kan ha en pris på 3 925 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Chicago 1 792 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 46% % for et luksushotell.

Hvor i Chicago bør jeg bo?

Lincoln Park, Logan Square, Hyde Park og Near North Side i Chicago er bydeler som er populære å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Chicago?

En gjennomsnittstemperatur på 9 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (86 mm) gjør april til en flott måned å utforske området omkring Chicago.

Har Chicago ferieboliger?

Ja, det flere 4 758 ferieboliger i Chicago. For øyeblikket er Wicker Park Chicago den mest populære Chicago ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Chicago.

Har Chicago vandrehjem?

Chicago har 19 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Pill Hill Mansion er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Chicago.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Chicago fra hoteller?

Det er 3 031 tilbydere fra Chicago hoteller fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Chicago fra hoteller sist?

Priser for Chicago fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Chicago

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Chicago

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Chicago gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Chicago. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Chicago?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Chicago.


En enklere måte å administrere reisen til Chicago på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Chicago

Finn billig overnatting i Chicagos populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.