Hoteller i Chicago i IL

Finn tilbud på 331 hoteller i Chicago i IL

Chicago, IL, USA
25. nov. — 26. nov.2
lø. 26.11.
on. 30.11.

De beste hotellene i Chicago

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Chicago
Pris
kr240
kr2318
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Chicago

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Chicago

Pris

934 kr–3 843 kr

BILLIGSTE BYDEL I CHICAGONorth Park56 % billigereHoteller i North Park er de billigste i Chicago med en gjennomsnittspris på kun 934 kr per natt
DYRESTE BYDEL I CHICAGOUptown45 % dyrereUptown har de dyreste hotellene i Chicago med rom med en gjennomsnittspris på 3 843 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I CHICAGONear North Side90 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Near North Side enn noen andre land i Chicago

Ting å gjøre i Chicago


Hoteller i populære bydeler i Chicago

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Chicago, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Chicago

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Chicago
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
75 %forventet prisnedgang
59 %forventet prisøkning

Pris

410 kr–4 112 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 349 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
363 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Chicago

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Chicago

Laveste hotellpris

301 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Langham Chicago

Hoteller i nærheten av flyplassen

2136
Den rimeligste prisen for et rom i Chicago funnet siste 7 dager er 301 kr/natten. Denne prisen fås hos Hi Chicago Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Langham Chicago, det mest populære 5-stjerners hotellet i Chicago(9,4/10 rating - basert på 427 anmeldelser).
Det er er 2 136 hoteller i Chicago i nærheten av Chicago O'Hare Intl. Hilton Chicago O'Hare Airport med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.

Chicago reisetips

Når du skal finne hotell i Chicago, er det lurt å bruke momondo for å sammenligne tilbud. Det rimeligste alternativet er å velge et hostell i utkanten av byen. Da kan du finne et rom fra litt over 26 USD (rundt 200 NOK) natten. Dersom du vil bo nærmere sentrum, finner du hostell fra litt over 38 USD (rundt 300 NOK) per natt i det sentrale nabolaget Loop. For hoteller i samme område koster det fra ca 167 USD (ca 1300 NOK) natten på 3-stjerners hotell.

Chicago har et godt utviklet nettverk av buss, tog og t-bane som styres av Chicago Transit Authority. Når du skal reise rundt mellom de ulike bydelene er det raskest å bruke t-banen, også kalt the L-train. Den blå linjen og røde linjen kjører 24 timer i døgnet. Du kan kjøpe billetter før du går på t-banen i billettautomater på stasjonene. På buss kan du kjøpe billett ombord, men her kan du kun betale med kontanter i eksakt beløp. En enkeltbillett koster omtrent USD 2,5 (omtrent 19 NOK). Du kan også kjøpe 24-timers billetter for omtrent USD 10 (omtrent 78 NOK). Disse kan brukes på t-bane og buss, og kjøpes i billettautomater på t-banestasjoner.

Aldersgrenser for innsjekking på hotell i Chicago varierer, men hvis hoteller har aldersgrense er det som regel 18 år som gjelder. Dette bør sjekkes med hotellet du ønsker å bo på før du bestiller.

Det er mest vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd dersom du bestiller hotell i Chicago på nett, enn å betale depositum. Når du sjekker inn er det vanlig å måtte oppgi kredittkortinformasjon slik at hotellet kan trekke fra kostnader, slik som bruk av minibar.

Chicago er en storby og det er lurt å passe på tingene sine på folksomme steder, slik som på t-banen. Man bør også utvise normal forsiktighet dersom man ferdes ute sent om kvelden.

I USA bruker de to ulike stikkontakter, begge er forskjellig fra de vi har i Norge, så det er nødvendig å ta med adapter.

Det er vanlig å gi tips på restaurant, taxi og andre steder du får service i USA. Fordi tips er en stor del av lønnen til de som jobber med service, er det vanlig å gi omtrent 20%.


Hvor mye koster et hotell i Chicago per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Chicago med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 319 kr

Gjennomsnittlig 605 kr

Dyrest 922 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Chicago

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Chicago

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Chicago

Disse hotellene i Chicago har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Chicago

Chicago, også kalt «The Windy City», ligger i Illinois og er den tredje største byen i USA. Dette er en skikkelig storby med mange ulike nabolag å velge blant når du skal velge hotell. En anbefaling er å velge et hotell nære sentrum, slik at du enkelt kan komme deg til severdighetene i byen. Vil du bo midt i smørøyet, kan du velge et hotell i Chicagos nabolag the Loop. Her er du i nærheten av shoppingmuligheter i gaten Magnificent Mile, kaféer og barer. Perfekt for både vennegjenger og par som vil bo downtown i Chicago.

Vil du oppleve byens mangfoldighet, bør du se etter hotell på Westside. Dette er et av de mest mangfoldige områdene i Chicago, med en befolkning fra hele verden. Her finner du spennende restauranter som serverer mat fra alle verdens hjørner. Her ligger også blant annet Chinatown. Dette området passer for deg som vil utforske byens miks av kulturer, og reise litt mer på budsjett. Prisene her er nemlig noe lavere enn downtown Chicago og passer godt for unge reisende og backpackere.

Dersom du vil bo i roligere omgivelser, kan du velge Uptown. Dette området er nærmere de mer avslappede boligområdene, og like ved finner du lange, vakre strender. Så dersom du reiser hit om sommeren og gjerne vil tilbringe tid utendørs, har du kort avstand til for eksempel Montrose Beach som er meget populær. Dette er også et område som passer for reisende som er interessert i musikk, kunst og kultur. Her er det nemlig mange jazz-klubber, teatre og stilig Art Deco-arkitektur. Dessuten passer området godt for barnefamilier siden det er kort vei til utendørsaktiviteter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Chicago

Chicago er en skikkelig storby, og har en rekke ikoniske severdigheter og spennende nabolag.Det er mye å fylle turen med, fra jazz-klubber til moderne kunst og spennende kulinariske opplevelser.En viktig matrett å smake på under turen er den typiske Chicago-pizzaen.Denne skiller seg ut fra tradisjonell, italiensk pizza ved at den har en tykk bunn og massevis av topping.For å oppleve skikkelig storbyfølelse og god utsikt bør du ta turen opp i utsiktspunktet i Sears Tower. Chicago, og dens blanding av ulike kulturer og nasjonaliteter, byr også på mye spennende kunst som gjør byen helt unik.Dette kan du blant annet se hvis du drar til Art Institute of Chicago, der det stilles ut verker fra kjente kunstnere slik som Grant Wood og Edward Hopper.

I Chicago er det mange muligheter for å oppleve grønne parker og vakker natur.Dra til Lake Front Trail, der du kan se utover Lake Michigan og gå gjennom parken Jackson Park. Osaka Gardens ligger midt i Jackson Park, og er en etterligning av typiske japanske hager fra 1700-tallet. Ut mot vannet ligger det også lange strender, der du kan tilbringe solfylte dager.

Opplev en av USAs største byer full av spennende kultur og nye opplevelser.


Informasjon om opphold i Chicago

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Chicago

Et hotellrom i Chicago vil normalt koste deg 1 467 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Chicago. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 76 %.

tirsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Chicago. Den høyeste prisen bruker å være på søndag.

Et luksushotell i Chicago kan ha en pris på 3 371 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Chicago 1 467 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 562 kr % for et luksushotell.

Hosteller og hoteller i Chicago med 2 stjerner eller færre koster omkring 883 kr for en seng per person. Dette blir omkring 585 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Chicago.

Lincoln Park, Logan Square, Hyde Park og Rogers Park i Chicago er bydeler som er populære å bo i.

En gjennomsnittstemperatur på 5 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (81 mm) gjør November til en flott måned å utforske området omkring Chicago.

Ja, det flere 186 ferieboliger i Chicago. For øyeblikket er Sonder - 943 Crosby - Sunny 1br den mest populære Chicago ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Chicago.


momondos favoritthoteller i Chicago

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Chicago
Hampton Inn Chicago McCormick Place

Hampton Inn Chicago McCormick Place

123 East Cermak, Suite 100, Chicago, IL, United States

8,4
1 073 kr
Residence Inn Chicago Downtown/Loop

Residence Inn Chicago Downtown/Loop

11 South LaSalle Street, Chicago, IL, United States

8,6
1 786 kr
Hotel Blake, an Ascend Hotel Collection Member

Hotel Blake, an Ascend Hotel Collection Member

500 South Dearborn Street, Chicago, IL, United States

8,9
1 224 kr
Hyatt Place Chicago Medical/University District

Hyatt Place Chicago Medical/University District

1835 West Harrison Street, Chicago, IL, United States

8,2
1 184 kr
Best Western Plus Hyde Park Chicago Hotel

Best Western Plus Hyde Park Chicago Hotel

4900A S Lake Shore Drive, Chicago, IL, United States

7,5
1 294 kr
Hyatt Place Chicago-South/University Medical Center

Hyatt Place Chicago-South/University Medical Center

5225 South Harper Avenue, Chicago, IL, United States

8,1
1 374 kr
Hyatt House Chicago Medical/University District

Hyatt House Chicago Medical/University District

1835 West Harrison Street, Chicago, IL, United States

8,5
1 114 kr

Hollywood Rentals Llc

1656 West Hollywood Avenue, Chicago, IL, United States

6,9
592 kr
SpringHill Suites by Marriott Chicago Chinatown

SpringHill Suites by Marriott Chicago Chinatown

2357 South Wentworth Avenue, Chicago, IL, United States

9,0
1 204 kr
Rodeway Inn Chicago-Evanston

Rodeway Inn Chicago-Evanston

6155 North Jersey Avenue, Chicago, IL, United States

6,8
742 kr
Kasa Magnificent Mile Chicago

Kasa Magnificent Mile Chicago

One Superior Place, Chicago, IL, United States

8,9
1 224 kr
Chicago Marriott O'Hare

Chicago Marriott O'Hare

8535 West Higgins Road, Chicago, IL, United States

7,2
1 495 kr
Holiday Inn Chicago – Midway Airport S

Holiday Inn Chicago – Midway Airport S

7353 South Cicero Avenue, Chicago, IL, United States

7,6
1 314 kr

Modern Flat Right Next to Wrigley Field & Transit- Cubs!

Chicago, IL, USA

8,8
1 856 kr

Dobson Den

Chicago, IL, USA

5,1
231 kr

Cozy Modern Studio in Lakeview near Lincoln Park

Chicago, IL, USA

9,2
1 013 kr
Sonder Jewelers Row

Sonder Jewelers Row

19 South Wabash Avenue, Chicago, IL, United States

8,2
732 kr
Sonder South Wabash

Sonder South Wabash

1419 South Wabash Avenue, Chicago, IL, United States

8,5
682 kr

Historic HP Studio with Fast Transit to UChicago & DT by Zencity

Chicago, IL, USA

9,0
1 124 kr

Studio With Jacuzzi Close To Loyola Free Parking

Chicago, IL, USA

8,3
1 354 kr

Start planleggingen av reisen til Chicago


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Chicago. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Chicago.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.