Hotell Chicago: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 2 522 hoteller i Chicago, Illinois

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Chicago

Det er mange flotte hoteller i Chicago, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Chicago

Magnificent Mile
Wrigley Field
Soldier Field

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Magnificent Mile?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Chicago som ligger nærmest Magnificent Mile, kan du forvente deg å måtte betale 1 406 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 406 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Magnificent Mile. Hoteller i nærheten av Magnificent Mile er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Chicago som koster 1 362 kr.

Hoteller i nærheten av Magnificent Mile

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Wrigley Field?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Wrigley Field. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 406 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Wrigley Field er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Chicago som koster 1 362 kr.

Hoteller i nærheten av Wrigley Field

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Soldier Field?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Soldier Field. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 406 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Soldier Field er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Chicago som koster 1 362 kr.

Hoteller i nærheten av Soldier Field

Finn billig overnatting i Chicagos populære bydeler

Søk etter hoteller i disse nabolagene i Chicago
Hoteller i Edgewater
Søk hoteller i Edgewater
Hoteller i Kenwood
Søk hoteller i Kenwood
Hoteller i Near North Side
Søk hoteller i Near North Side
Hoteller i Near West Side
Søk hoteller i Near West Side

Når bør du bestille hotell i Chicago

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Chicago
Lavsesong
Januar
Høysesong
mai

billigste måned å overnatte

29 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

25 %

forventet prisøkning

Pris
1 265 kr - 2 367 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 808 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 765 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Chicago på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
818 kr - 1 120 kr
3 stjerne
1 318 kr - 1 533 kr
4-5 stjerne
1 731 kr - 1 929 kr

Chicago reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Chicago

Hvordan bor man billig i Chicago?

Når du skal finne hotell i Chicago, er det lurt å bruke momondo for å sammenligne tilbud. Det rimeligste alternativet er å velge et hostell i utkanten av byen. Da kan du finne et rom fra litt over 26 USD (rundt 200 NOK) natten. Dersom du vil bo nærmere sentrum, finner du hostell fra litt over 38 USD (rundt 300 NOK) per natt i det sentrale nabolaget Loop. For hoteller i samme område koster det fra ca 167 USD (ca 1300 NOK) natten på 3-stjerners hotell. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 17-04-18).

Chicago på budsjett

Chicago er en by full av attraksjoner, kunst og kulturopplevelser, og mye av dette er helt gratis. Et anbefalt stopp under oppholdet er ved Chicago Cultural Center. Dette er et historisk landemerke, og en bygning i vakker arkitektur. Her kan du få en gratis omvisning, og i tillegg holdes det ofte gratiskonserter her. Ønsker du litt tid utendørs, kan du ta turen til Lakefront Trail. Her kan du gå tur langs Lake Michigan, forbi åpne, grønne parker. Vil du oppleve kunst anbefales det å dra innom City Gallery i Historic Water Tower, som ligger i sentrum av byen like ved gaten Magnificent Mile. Her blir det lansert nye utstillinger regelmessig, og alle er av lokale kunstnere.

Hvordan kommer man seg rundt i Chicago?

Chicago har et godt utviklet nettverk av buss, tog og t-bane som styres av Chicago Transit Authority. Når du skal reise rundt mellom de ulike bydelene er det raskest å bruke t-banen, også kalt the L-train. Den blå linjen og røde linjen kjører 24 timer i døgnet. Du kan kjøpe billetter før du går på t-banen i billettautomater på stasjonene. På buss kan du kjøpe billett ombord, men her kan du kun betale med kontanter i eksakt beløp. En enkeltbillett koster omtrent USD 2,5 (omtrent 19 NOK). Du kan også kjøpe 24-timers billetter for omtrent USD 10 (omtrent 78 NOK). Disse kan brukes på t-bane og buss, og kjøpes i billettautomater på t-banestasjoner. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 17-04-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Chicago?

Aldersgrenser for innsjekking på hotell i Chicago varierer, men hvis hoteller har aldersgrense er det som regel 18 år som gjelder. Dette bør sjekkes med hotellet du ønsker å bo på før du bestiller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Chicago?

Det er mest vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd dersom du bestiller hotell i Chicago på nett, enn å betale depositum. Når du sjekker inn er det vanlig å måtte oppgi kredittkortinformasjon slik at hotellet kan trekke fra kostnader, slik som bruk av minibar.

Hvor trygt er det i Chicago?

Chicago er en storby og det er lurt å passe på tingene sine på folksomme steder, slik som på t-banen. Man bør også utvise normal forsiktighet dersom man ferdes ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Chicago?

I USA bruker de to ulike stikkontakter, begge er forskjellig fra de vi har i Norge, så det er nødvendig å ta med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Chicago?

Det er vanlig å gi tips på restaurant, taxi og andre steder du får service i USA. Fordi tips er en stor del av lønnen til de som jobber med service, er det vanlig å gi omtrent 20%.


Hvor mye koster et hotell i Chicago per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Chicago med høy kvalitet til lave priser
4 stjerner og oppover
Warwick Allerton - Chicago
1# Mest populære

Warwick Allerton - Chicago

7,9

938 kr

Vis hotelltilbud
The Whitehall Hotel
Beste verdi

The Whitehall Hotel

8,0

766 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Chicago

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Chicago
Dewitt Hotel and Suites

Dewitt Hotel and Suites

7,3

155 kr

Vis hotelltilbud
Motel 6 Naperville Il

Motel 6 Naperville Il

7,1

388 kr

Vis hotelltilbud
The Villa Toscana

The Villa Toscana

9,0

190 kr

Vis hotelltilbud
Freehand Chicago

Freehand Chicago

8,4

405 kr

Vis hotelltilbud
Chicago Parthenon Hostel

Chicago Parthenon Hostel

7,6

267 kr

Vis hotelltilbud
WoodSpring Suites Champaign near University

WoodSpring Suites Champaign near University

6,1

448 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Chicago

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Freehand Chicago

Freehand Chicago

8,4

405 kr

Vis hotelltilbud
The Whitehall Hotel

The Whitehall Hotel

8,0

767 kr

Vis hotelltilbud
Dewitt Hotel and Suites

Dewitt Hotel and Suites

7,3

155 kr

Vis hotelltilbud
Motel 6 Naperville Il

Motel 6 Naperville Il

7,1

388 kr

Vis hotelltilbud
Chicago Parthenon Hostel

Chicago Parthenon Hostel

7,6

267 kr

Vis hotelltilbud
Mccormick Place Guest House

Mccormick Place Guest House

8,4

689 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Chicago

Chicago, også kalt «The Windy City», ligger i Illinois og er den tredje største byen i USA. Dette er en skikkelig storby med mange ulike nabolag å velge blant når du skal velge hotell. En anbefaling er å velge et hotell nære sentrum, slik at du enkelt kan komme deg til severdighetene i byen. Vil du bo midt i smørøyet, kan du velge et hotell i Chicagos nabolag the Loop. Her er du i nærheten av shoppingmuligheter i gaten Magnificent Mile, kaféer og barer. Perfekt for både vennegjenger og par som vil bo downtown i Chicago.

Vil du oppleve byens mangfoldighet, bør du se etter hotell på Westside. Dette er et av de mest mangfoldige områdene i Chicago, med en befolkning fra hele verden. Her finner du spennende restauranter som serverer mat fra alle verdens hjørner. Her ligger også blant annet Chinatown. Dette området passer for deg som vil utforske byens miks av kulturer, og reise litt mer på budsjett. Prisene her er nemlig noe lavere enn downtown Chicago og passer godt for unge reisende og backpackere.

Dersom du vil bo i roligere omgivelser, kan du velge Uptown. Dette området er nærmere de mer avslappede boligområdene, og like ved finner du lange, vakre strender. Så dersom du reiser hit om sommeren og gjerne vil tilbringe tid utendørs, har du kort avstand til for eksempel Montrose Beach som er meget populær. Dette er også et område som passer for reisende som er interessert i musikk, kunst og kultur. Her er det nemlig mange jazz-klubber, teatre og stilig Art Deco-arkitektur. Dessuten passer området godt for barnefamilier siden det er kort vei til utendørsaktiviteter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Chicago

Chicago er en skikkelig storby, og har en rekke ikoniske severdigheter og spennende nabolag.Det er mye å fylle turen med, fra jazz-klubber til moderne kunst og spennende kulinariske opplevelser.En viktig matrett å smake på under turen er den typiske Chicago-pizzaen.Denne skiller seg ut fra tradisjonell, italiensk pizza ved at den har en tykk bunn og massevis av topping.For å oppleve skikkelig storbyfølelse og god utsikt bør du ta turen opp i utsiktspunktet i Sears Tower. Chicago, og dens blanding av ulike kulturer og nasjonaliteter, byr også på mye spennende kunst som gjør byen helt unik.Dette kan du blant annet se hvis du drar til Art Institute of Chicago, der det stilles ut verker fra kjente kunstnere slik som Grant Wood og Edward Hopper.

I Chicago er det mange muligheter for å oppleve grønne parker og vakker natur.Dra til Lake Front Trail, der du kan se utover Lake Michigan og gå gjennom parken Jackson Park. Osaka Gardens ligger midt i Jackson Park, og er en etterligning av typiske japanske hager fra 1700-tallet. Ut mot vannet ligger det også lange strender, der du kan tilbringe solfylte dager.

Opplev en av USAs største byer full av spennende kultur og nye opplevelser.


Reiseinformasjon for Chicago

Hvor mange dager tilbringer folk i Chicago?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 4 netter i Chicago.

Hvor mye koster et hotell i Chicago?

Et hotellrom i Chicago vil normalt koste deg 1 296 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Chicago?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Chicago. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 250 kr %.

Hvilken dag er den billigste i Chicago?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Chicago. Den høyeste prisen bruker å være på mandag.

Hvor mye koster et hostell i Chicago?

Hosteller og hoteller i Chicago med 2 stjerner eller færre koster omkring 742 kr for en seng per person. Dette blir omkring 554 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Chicago.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i Chicago?

Med gode temperaturer på ca. 18 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Chicago vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Chicago.