Leiebiler fra Budget i Chicago

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Chicago

Chicago, IL, USA
4. nov. — 11. nov.
Samme leveringssted
Chicago, IL, USA
to. 4.11.
12:00
to. 11.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Budget i Chicago i Illinois

Finn den perfekte leiebilen på momondo

SUV Leiebiler

404 kr - 1 279 kr

Alle biltyper

212 kr - 1 226 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Budget i Chicago i Illinois på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 404 kr per dag. 404 kr per dag er 51 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 832 kr for en leiebil av type SUV hos Budget i Chicago. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Budget i Chicago, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen SUV hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Budget sine utleiesteder i Chicago

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Chicago, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

6,9

Informasjon om leierbiler fra Budget i Chicago

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i Chicago under COVID-19-pandemien?

  Alle Budget sine utleiesteder i Chicago har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Chicago i November?

  Den billigste prisen for en leiebil hos Budget i Chicago i November, ligger på 442 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Budget er mer opp mot 739 kr per dag i November, eller i gjennomsnitt 5 170 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist November, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har Budget et utleiested på Chicago Midway internasjonale flyplass?

  Budget har 1 utleiested på Chicago Midway internasjonale flyplass. Du finner Budget på følgende adresse(r): 5150 West 55th Street.

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Chicago?

  Ja, Budget i Chicago tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Budget dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Budget telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Chicago i November?

  Med en gjennomsnittspris på 728 kr/dag, er det å leie biler av typen Stor hos Budget i Chicago i løpet av November det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Budget i Chicago for så lite som 326 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Stor sist November.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Chicago?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Budget, bør du vurdere å leie en Stor – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Chicago. Leie av Stor hos Budget koster i gjennomsnitt 728 kr per dag, noe som er 43 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 19 % av brukerne våre valgt å leie en Stor hos Budget for å spare penger på reisen sin til Chicago.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Chicago?

  10255 West Zemke Boulevard er Budget sitt meste populære utleiested blant totalt 10 utleiesteder de har i Chicago. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 47 % av de som valgte å bestille hos Budget å gjøre det ved utleiestedet med adressen 10255 West Zemke Boulevard.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Chicago

Finner du ikke det du ser etter fra Budget? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Chicago