Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Budget i Chicago

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Chicago

Sjåførens alder: 26–65
fr. 26.7.
fr. 2.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Budget i Chicago i Illinois

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

478 kr - 1 052 kr

Alle biltyper

478 kr - 1 668 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Chicago i Illinois på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 478 kr per dag. 478 kr per dag er 38 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 765 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Budget i Chicago. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Chicago, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Budget i Chicago i Illinois på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 508 kr per dag. 508 kr per dag er 52 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 058 kr for en leiebil av type Stor hos Budget i Chicago. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Budget i Chicago, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen Stor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Budget i Chicago i Illinois på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 478 kr per dag. 478 kr per dag er 58 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 131 kr for en leiebil av type SUV hos Budget i Chicago. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Budget i Chicago, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen SUV hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Budget sine utleiesteder i Chicago

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Chicago, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Budget

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

6,1

Value

5,9

Informasjon om leierbiler fra Budget i Chicago

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Chicago i august?

Den billigste prisen for en leiebil hos Budget i Chicago i august, ligger på 514 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Budget er mer opp mot 570 kr per dag i august, eller i gjennomsnitt 3 989 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist august, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

Har Budget et utleiested på Chicago Midway internasjonale flyplass?

Budget har 1 utleiested på Chicago Midway internasjonale flyplass. Du finner Budget på følgende adresse(r): 5150 West 55th Street.

Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Chicago?

Ja, Budget i Chicago tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Budget dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Budget telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Chicago i august?

Med en gjennomsnittspris på 762 kr/dag, er det å leie biler av typen SUV hos Budget i Chicago i løpet av august det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Budget i Chicago for så lite som 514 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen SUV sist august.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Chicago?

Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Budget, bør du vurdere å leie en SUV – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Chicago. Leie av SUV hos Budget koster i gjennomsnitt 762 kr per dag, noe som er 51 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 45 % av brukerne våre valgt å leie en SUV hos Budget for å spare penger på reisen sin til Chicago.

Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Chicago?

10255 West Zemke Boulevard er Budget sitt meste populære utleiested blant totalt 10 utleiesteder de har i Chicago. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 56 % av de som valgte å bestille hos Budget å gjøre det ved utleiestedet med adressen 10255 West Zemke Boulevard.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Chicago fra biler sist?

Priser for Chicago fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Chicago fra biler?

Det er 121 tilbydere fra Chicago biler fra og med juli 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Chicago?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Chicago. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Chicago?

For å leie en bil i Chicago må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Chicago på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 26.7.
12:00
fr. 2.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Chicago

Populære leiebiltyper i Chicago