Leiebiler i Førde, Sogn og Fjordane

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Førde, Sogn og Fjordane? Start søket her!

Førde, Norge
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Førde, Norge
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Førde

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Førde

Hvilket leiebilselskap er billigst i Førde?

De billigste leiebilene i Førde finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 633 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Førde er 635 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Førde?

Leiebiler av typen Toyota C-HR og Volkswagen Golf i Førde er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Toyota C-HR i Førde kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 950 kr/dag, og kan koste så lite som 858 kr/dag. Leiepriser for Volkswagen Golf kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 1 536 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 1 518 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Førde

Når du reiser til Førde, er det svært praktisk å ha en leiebil tilgjengelig. Med en egen bil kan du enkelt komme deg rundt i byen og i nærområdene på egen hånd, uten å være avhengig av andre eller offentlig transport. Du kan leie bil både på de nærliggende flyplassene og i sentrum, fra store selskaper for bilutleie som Hertz, Avis og Budget. Velg mellom små eller større biler, eller bestill en SUV dersom du trenger ekstra plass. Ofte kan du også bestemme selv om du vil betale når du bestiller eller når du henter bilen, og mange av bilene har inkludert gratis kansellering, kollisjonsskadeforsikring, tyveriforsikring og fri kjørelengde i avtalene.

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i ett år og dermed være minimum 19 år for å leie bil i Førde og i resten av Norge. Mange selskaper for bilutleie har imidlertid egne aldersgrenser med restriksjoner for personer som er under 25 år og over 75 år. Dette kan blant annet være ekstra gebyrer og begrensninger på hvilke bilmodeller som kan leies. Derfor er det essensielt at du undersøker hvilke krav som gjelder hos det bilutleieselskapet du har valgt.

Det er flere steder du kan parkere rundt omkring i Førde. Blant annet finner du parkeringsplasser ved Førde Sentralsjukehus og Amfi Førde, i tillegg til gateparkering på kryss og tvers av byen.

Det er utallige ting å se i Førde og i resten av Sunnfjord, og med en leiebil kan du enkelt komme deg rundt til i nærområdene, fra breene i øst til øyene i vest. Ta en dagstur til Bergen eller Ålesund, eller bare utforsk områdene på egen hånd for å se de vakre fjordene, kraftige vassdragene og imponerende fossene som setter preg på dette unike landskapet. Her kan du prøve lykken med fiske, eller bli med på brevandring, sykkelturer eller toppturer. Dersom du ønsker mer spenning, kan du padle i kajakk eller prøve rafting, og hvis du vil slappe av er det flere spamuligheter i området.


Tilbud på Førde, Sogn og Fjordane bilutleie

Finn leiebil i Førde som passer for deg

Liten Leiebiler

512 kr - 1 688 kr

Alle biltyper

647 kr - 1 437 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Førde, Norge er 920 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Førde, Norge er i oktober. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 512 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Førde. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Førde kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Førde, Norge er 454 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Førde, Norge er i desember. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med bare 543 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Førde. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Førde kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Førde

Alle større selskaper som leier ut biler i Førde, Sogn og Fjordane

Avis

4 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Førde

Nedenfor er de mest populære hotellene i Førde

Kjøre med en leiebil i Førde - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Førde, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Førde er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Førde har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Førde, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Reisende som skal kjøre fra Førde på en biltur rundt omkring i Sogn og Fjordane eller de omkringliggende områdene i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C, og ca. 63,5 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Førde

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Førde

Start planleggingen av reisen til Førde


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Førde er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Førde ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.