Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Dollar i Chicago

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Chicago

Sjåførens alder: 26–65
on. 19.6.
on. 26.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Dollar i Chicago i Illinois

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

457 kr - 1 809 kr

Alle biltyper

457 kr - 1 689 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Dollar i Chicago i Illinois på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 457 kr per dag. 457 kr per dag er 41 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 770 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Dollar i Chicago. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Dollar i Chicago, er mai den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mai på leiebiler av typen Mellomstor hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Dollar i Chicago i Illinois på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 563 kr per dag. 563 kr per dag er 19 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 691 kr for en leiebil av type Stor hos Dollar i Chicago. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Dollar i Chicago, er mai den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mai på leiebiler av typen Stor hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Dollar i Chicago i Illinois på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 457 kr per dag. 457 kr per dag er 11 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 515 kr for en leiebil av type SUV hos Dollar i Chicago. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Dollar i Chicago, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen SUV hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Dollar sine utleiesteder i Chicago

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Chicago, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Dollar

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

5,4

Hentes/Leveres

5,5

Value

5,5

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Chicago

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Chicago i juli?

I juli kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 547 kr per dag for å leie en bil hos Dollar i Chicago. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Chicago hos Dollar, var 440 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Dollar i Chicago koste i gjennomsnitt 3 826 kr i juli. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

Har Dollar et utleiested på Chicago Midway internasjonale flyplass?

Ja. Dollar har 1 utleiested på Chicago Midway internasjonale flyplass, og disse finner du på følgende adresser: 5150 W 55th Street.

Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Chicago?

Ja, Dollar i Chicago tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Dollar dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Dollar telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Chicago i juli?

Du bør vurdere leiebiler av typen Premium hos Dollar hvis du trenger en leiebil i Chicago i juli. Når du leier biler av typen Premium i juli, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 461 kr per dag, og helt nede i 440 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Dollar – kjøretøy av typen Premium er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Dollar i Chicago?

Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Dollar i Chicago, er Premium (i gjennomsnitt 461 kr/dag). I løpet av det siste året har 22 % av brukerne våre som leide bil hos Dollar valgt Premium for å spare penger. En Premium er også 4 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Dollar i Chicago.

Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Chicago?

Dollar eier 4 bilutleiesteder i Chicago. Utleiestedet med adressen 10255 West Zemke Road i Chicago er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 63 % av brukerne som leide bil hos Dollar i Chicago å hente leiebilen sin ved utleiestedet på 10255 West Zemke Road.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Chicago fra biler sist?

Priser for Chicago fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Chicago fra biler?

Det er 118 tilbydere fra Chicago biler fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Chicago?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Chicago. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Chicago?

For å leie en bil i Chicago må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Chicago på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
on. 19.6.
12:00
on. 26.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Chicago

Populære leiebiltyper i Chicago