Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Thrifty i Chicago

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Thrifty i Chicago

Sjåførens alder: 26–65
Fri 26.7.
Fri 2.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Thrifty i Chicago i Illinois

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

439 kr - 1 009 kr

Alle biltyper

606 kr - 843 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Thrifty i Chicago i Illinois på, er i juli. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 439 kr per dag. 439 kr per dag er 36 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 690 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Thrifty i Chicago. Enda juli kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Thrifty i Chicago, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen Mellomstor hos Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Thrifty i Chicago i Illinois på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 569 kr per dag. 569 kr per dag er 20 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 715 kr for en leiebil av type Stor hos Thrifty i Chicago. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Thrifty i Chicago, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Stor hos Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Thrifty i Chicago i Illinois på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 629 kr per dag. 629 kr per dag er 8 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 683 kr for en leiebil av type SUV hos Thrifty i Chicago. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Thrifty i Chicago, er November den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i November på leiebiler av typen SUV hos Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Thrifty sine utleiesteder i Chicago

Nedenfor finner du informasjon om Thrifty sine utleiesteder for leiebiler i Chicago, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Thrifty

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,0

Value

5,4

Informasjon om leierbiler fra Thrifty i Chicago

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Thrifty i Chicago i august?

459 kr per dag (eller 3 211 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Thrifty i Chicago i august ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i august for en leiebil hos Thrifty, kostet 442 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Thrifty på denne tiden av året, samt når du bestiller.

Har Thrifty et utleiested på Chicago Midway internasjonale flyplass?

Ja, Thrifty har 2 utleiesteder på Chicago Midway internasjonale flyplass (5150 W 55th Street og Lc Pending Close Dec 1st).

Tilbyr Thrifty gratis avbestilling av leiebil i Chicago?

Thrifty tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Chicago (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Thrifty dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Thrifty.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Thrifty når man er i Chicago i august?

Leiebiler av typen Medium er den mest populære å leie hos Thrifty i Chicago i løpet av august. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Medium hos Thrifty 802 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 452 kr per dag i august.

Hvor mange bilutleiesteder har Thrifty i Chicago?

Thrifty drifter for øyebliket 5 utleiesteder i Chicago. Det mest populære utleiestedet Thrifty har i Chicago, befinner seg på 10255 West Zemke Road. I løpet av de 12 siste månedene har 92 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Thrifty i Chicago valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen 10255 West Zemke Road i løpet av det siste året.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Chicago fra biler sist?

Priser for Chicago fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Chicago fra biler?

Det er 121 tilbydere fra Chicago biler fra og med juli 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Chicago?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Chicago. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Chicago?

For å leie en bil i Chicago må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Chicago på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Fri 26.7.
12:00
Fri 2.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Chicago

Populære leiebiltyper i Chicago