Leiebiler fra Enterprise i Barcelona

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Enterprise i Barcelona

Barcelona, Spania
23. okt. — 30. okt.
Samme leveringssted
Barcelona, Spania
lø. 23.10.
12:00
lø. 30.10.
12:00
Sjåførens alder:

Enterprise sine utleiesteder i Barcelona

Nedenfor finner du informasjon om Enterprise sine utleiesteder for leiebiler i Barcelona, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

8,7

Informasjon om leierbiler fra Enterprise i Barcelona

 • Er det trygt å leie en bil hos Enterprise i Barcelona under COVID-19-pandemien?

  Enterprise sine utleiesteder i Barcelona har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Enterprise gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i Barcelona:
  • Utleie i veikanten for å fremme fysisk avstand
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Økt renhold av shuttlebusser
  • Løfte om komplett rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Enterprise i Barcelona i November?

  Den billigste prisen for en leiebil hos Enterprise i Barcelona i November, ligger på 280 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Enterprise er mer opp mot 603 kr per dag i November, eller i gjennomsnitt 4 221 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist November, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har Enterprise et utleiested på Barcelona-El Prat flyplass?

  For øyeblikket har Enterprise 1 utleiested på Barcelona-El Prat flyplass:
  Aeropuerto Del Prat.

 • Tilbyr Enterprise gratis avbestilling av leiebil i Barcelona?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Enterprise i Barcelona. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Enterprise avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Enterprise når man er i Barcelona i November?

  Brukerne våre som leier biler hos Enterprise i Barcelona i November, foretrekker leiebiler av typen Premium. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Premium i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 371 kr/dag i gjennomsnitt, og 371 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Enterprise i Barcelona?

  Enterprise har 5 utleiesteder i Barcelona. Utleiestedet deres på Estacion De Ave Sants er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 66% av brukerne våre som så etter leiebil hos Enterprise i Barcelona valgt å leie bil via Enterprise sitt utleiested på Estacion De Ave Sants.