Leiebiler i Sydney, Australia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Sydney, Australia? Start søket her

Sydney, NSW, Australia
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Sydney, NSW, Australia
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Sydney, Australia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Mellomstor Leiebiler

166 kr - 855 kr

Alle biltyper

166 kr - 1 104 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Sydney i Australia, koster 295 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Sydney i Australia, er i oktober. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med en pris på kun 166 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sydney. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Sydney kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Sydney funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Sydney i Australia, koster 342 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Sydney i Australia, er i mars. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med en pris på kun 237 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sydney. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Sydney kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Sydney funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Sydney

Alle større selskaper som leier ut biler i Sydney, Australia
8,4
Fantastisk
1 vurdering5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,3

Henting/levering

8,3

Valuta for pengene

7,8
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

6,8
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,3

Valuta for pengene

7,3
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,7

Valuta for pengene

6,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

5,7
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,2

Henting/levering

5,4

Valuta for pengene

6,0

Informasjon om reisen din til Sydney

Det kan lønne seg å bestille en billig leiebil i Sydney, særlig hvis du har lyst til å utforske nærområdet og naturen i Australia. Du kan enkelt søke deg frem til den ideelle leiebilen for deg på momondo, enten du vil ha elbil, SUV, personbil med automatgir eller noe helt annet. Du finner mange rimelige bilutleiere som Budget, Europcar, Alamo og Avis, bare for å nevne noen av alternativene dine. De fleste har gode tilbud som gratis avbestilling og fri kilometer. Prisen på å leie bil en dag avhenger av hvilken type kjøretøy du ønsker. Vanligvis begynner prisen på ca. 500 NOK for en liten bil og 800 NOK for en SUV.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Sydney?

Du må være minst 21 år gammel for å leie bil i Sydney, men det anbefales alltid å sjekke vilkårene for billeie hos det enkelte selskapet. Noen kan nemlig ha innført ytterligere restriksjoner for visse typer kjøretøy. Det er også vanlig at sjåfører mellom 21-15 år må betale et ekstra gebyr.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er venstrekjøring i Australia, og for mange kan dette være den største omstillingen. Det kan være smart å be passasjerene om å minne deg på dette før hver eneste kjøretur. Promillegrensen er 0,5 i Australia. Du må også se opp for dyr som kenguruer, koalaer og kyr når du kjører på landeveier. Det anbefales å bruke dagskjørelys. Du bør følge med på fartsgrensen, ettersom den kan variere veldig på lande- og motorveier. I tettbygde områder er den som regel 50 km/t. Du må betale bompenger for å benytte visse motorveier.

Parkering

Det finnes flere steder du kan parkere på gaten og betale på en P-automat, men det kan være vanskelig å finne en ledig plass. Parkeringshusene kan være et praktisk alternativ, og du bør som regel ikke ha problemer med å finne noe som er ledig. Det finnes to offentlige parkeringsplasser i sentrum, nemlig Goulburn Street Car Park og Kings Cross Car Park. Du finner ladestasjon for elbil på parkeringsplassen i Goulburn Street. I tillegg finnes det mange private parkeringsplasser i byen, for eksempel No.1 Martin Place Car Park.

Utfluktsmål i og rundt Sydney

Nasjonalparken Blue Mountains er et UNESCO-verdensarvområde, og det anbefales å leie bil en dag for å få oppleve det imponerende synet av fjellformasjonene. Høydepunktene inkluderer formasjonene Three Sisters og Bridal Veil Falls. Hunter Valley er enda et populært utfluktsmål som er populær både blant matelskere og naturelskere. Du finner to fine nasjonalparker her med flotte turområder, nemlig Barrington Tops og Wollemi. Det anbefales å smake på den lokale maten for å få opp igjen energien etter turen, og du finner mye spennende her som fersk oliven, forskjellige typer oster, honning og sjokolade.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du bør ha forsikringer som ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikringer, og disse blir ofte inkludert i prisen. Du trenger bare å betale egenandelen, men det er enkelte typer skader som ikke dekkes. Det gjelder for eksempel skader på dekk og frontrute. Du bør selv vurdere om du vil ta på deg denne kostnaden om uhellet er ute, eller om du foretrekker å kjøpe en superforsikring. Det er også mulig å kjøpe forsikringer som fjerner egenandelen. Det kan lønne seg for dere som synes at summen er for høy og som ikke har denne forsikringen fra andre kilder. Det anbefales å undersøke om kredittkortselskapet ditt dekker egenandelen om du betaler for bilen med kortet ditt før du kjøper noe.

Kan man bruke det norske førerkortet i Sydney, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha et internasjonalt førerkort når du skal leie bil i Sydney. Det er ikke mulig å benytte det norske.

Hvor i Sydney kan man hente og levere leiebilen?

Du velger selv hente- og leveringssted når du bestiller. Det er mulig å benytte utleiestasjoner for å hente leiebilen i Sydney sentrum, eller du kan hente bilen når du ankommer Kingsford Smith internasjonale lufthavn. Mange bilutleiere lar deg hente og levere på ulike steder mot et gebyr.


Avstand fra Sydney, Australia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Sydney Kingsford Smith flyplass

Leiebiler i Sydney

6 personer har sett etter leiebil i Sydney i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Sydney for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Sydney har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Budget, Enterprise og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Sydney. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Sydney har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Sydney er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 597 kr fra 5 utleiesteder i Sydney. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Sydney med en pris på 294 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Sydney, Australia?

Leiebiler i Sydney fra populære selskap som Budget, keddy by Europcar og East Coast Car Rentals tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Sydney, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilket leiebilselskap i Sydney har flest utleiesteder?

Sydney, Australia har 5 utleiesteder som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 597 kr.

Hva er fartsgrensen i Sydney, Australia?

Reisende som leier en bil i Sydney må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Sydney er vanligvis 110 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Sydney, Australia i oktober?

De som ønsker å leie bil i Sydney i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 17 °C og en nedsbørsmengde på omkring 70 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Sydney har vanligvis høye temperaturer i oktober, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Sydney representativt for resten av New South Wales?

De som ønsker å leie bil i Sydney for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i New South Wales i løpet av oktober vanligvis har temperaturer på 17 °C med en forventet nedbørsmengde på 67,5 mm.


Leiebiler på flyplasser i Sydney

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Sydney

Start planleggingen av reisen til Sydney