Leiebiler fra Thrifty i Barcelona

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Thrifty i Barcelona

Barcelona, Spania
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Barcelona, Spania
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Thrifty sine utleiesteder i Barcelona

Nedenfor finner du informasjon om Thrifty sine utleiesteder for leiebiler i Barcelona, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,7

Informasjon om leierbiler fra Thrifty i Barcelona

 • Er det trygt å leie en bil hos Thrifty i Barcelona under COVID-19-pandemien?

  Forbedrede renholdsmetoder som innvendig og utvendig desinfisering av alle Thrifty sine utleiekjøretøy er bare et par av sikkerhetstiltakene de har innført under COVID-19. For å sørge for at kunder og ansatte i Barcelona føler seg trygge, har Thrifty også innført ekstra retningslinjer:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Thrifty i Barcelona i oktober?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Thrifty i Barcelona ligger på i gjennomsnitt 334 kr per dag i oktober. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 233 kr per dag hos Thrifty i denne perioden i Barcelona. 2 337 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Thrifty i oktober når du er i Barcelona.

 • Har Thrifty et utleiested på Barcelona-El Prat flyplass?

  For øyeblikket har Thrifty 1 utleiested på Barcelona-El Prat flyplass:
  Terminal 1 And 2.

 • Tilbyr Thrifty gratis avbestilling av leiebil i Barcelona?

  Thrifty tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Barcelona. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Thrifty for mer informasjon. Barcelona retningsnummer for Thrifty finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Thrifty når man er i Barcelona i oktober?

  Den mest populære bilen å leie hos Thrifty i Barcelona i løpet av oktober, er leiebiler av typen Medium. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 329 kr per dag for leiebiler av typen Medium i oktober, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 269 kr per dag.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Thrifty i Barcelona?

  Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Thrifty i Barcelona, er Kompakt (i gjennomsnitt 237 kr/dag). I løpet av det siste året har 30 % av brukerne våre som leide bil hos Thrifty valgt Kompakt for å spare penger. En Kompakt er også 36 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Thrifty i Barcelona.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Thrifty i Barcelona?

  Terminal 1 And 2 er Thrifty sitt meste populære utleiested blant totalt 6 utleiesteder de har i Barcelona. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 43 % av de som valgte å bestille hos Thrifty å gjøre det ved utleiestedet med adressen Terminal 1 And 2.


Leiebiler fra Thrifty i andre byer i Spania

Finn tilbud på leiebiler hos Thrifty i andre populære byer i Spania, f.eks. Malaga og Madrid