Leiebiler fra Hertz i Barcelona

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Barcelona

Barcelona, Spania
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Barcelona, Spania
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Barcelona

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Barcelona, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

7,4

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Barcelona

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Barcelona under COVID-19-pandemien?

  Hertz sine utleiesteder i Barcelona har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Hertz gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i Barcelona:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Barcelona i oktober?

  Den billigste prisen for en leiebil hos Hertz i Barcelona i oktober, ligger på 158 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Hertz er mer opp mot 306 kr per dag i oktober, eller i gjennomsnitt 2 144 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist oktober, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har Hertz et utleiested på Barcelona-El Prat flyplass?

  Hertz har 1 utleiested på Barcelona-El Prat flyplass. Du finner Hertz på følgende adresse(r): Terminal 1 And 2.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Barcelona?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Hertz i Barcelona. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Hertz avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Barcelona i oktober?

  Brukerne våre som leier biler hos Hertz i Barcelona i oktober, foretrekker leiebiler av typen Medium. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Medium i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 345 kr/dag i gjennomsnitt, og 158 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Barcelona?

  Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Hertz i Barcelona, er Medium (i gjennomsnitt 345 kr/dag). I løpet av det siste året har 32 % av brukerne våre som leide bil hos Hertz valgt Medium for å spare penger. En Medium er også 27 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Hertz i Barcelona.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Barcelona?

  Hertz har 6 utleiesteder i Barcelona. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Terminal 1 And 2 (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 39 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Hertz i Barcelona benyttet seg av utleiesedet med adressen Terminal 1 And 2.


Leiebiler fra Hertz i andre byer i Spania

Finn tilbud på leiebiler hos Hertz i andre populære byer i Spania, f.eks. Malaga og Madrid