Leiebiler fra Dollar i Barcelona

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Barcelona

Barcelona, Spania
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Barcelona, Spania
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Dollar sine utleiesteder i Barcelona

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Barcelona, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,8

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Barcelona

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i Barcelona under COVID-19-pandemien?

  Alle Dollar sine utleiesteder i Barcelona har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Barcelona i oktober?

  I oktober kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 293 kr per dag for å leie en bil hos Dollar i Barcelona. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Barcelona hos Dollar, var 119 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Dollar i Barcelona koste i gjennomsnitt 2 052 kr i oktober. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Dollar et utleiested på Barcelona-El Prat flyplass?

  Ja, Dollar har 1 utleiested på Barcelona-El Prat flyplass (Terminal 1 And 2).

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Barcelona?

  Ja, Dollar i Barcelona tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Dollar dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Dollar telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Barcelona i oktober?

  Ifølge dataene våre er Medium den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Dollar når de er på ferie i Barcelona i oktober. Basert på prisene for billeie hos Dollar i oktober i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Medium ligger på 276 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 208 kr/dag sist oktober, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Dollar i Barcelona?

  Med en gjennomsnittpris på 269 kr per dag, er en leiebil av typen Mini hos Dollar i Barcelona det billigste leiebilalternativet. 40 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Barcelona hos Dollar, valgte å bestille en Mini for å spare penger. 269 kr per dag for en Mini er også 32 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Dollar tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Barcelona?

  Dollar har 6 utleiesteder i Barcelona. Utleiestedet deres på Terminal 1 And 2 er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 46% av brukerne våre som så etter leiebil hos Dollar i Barcelona valgt å leie bil via Dollar sitt utleiested på Terminal 1 And 2.


Leiebiler fra Dollar i andre byer i Spania