Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Europcar i Barcelona

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Barcelona

Sjåførens alder: 26–65
fr. 28.6.
fr. 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Europcar i Barcelona i Catalonia

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

213 kr - 2 394 kr

Alle biltyper

189 kr - 1 389 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Europcar i Barcelona i Catalonia på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 213 kr per dag. 213 kr per dag er 77 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 922 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Europcar i Barcelona. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Europcar i Barcelona, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Mellomstor hos Europcar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Europcar sine utleiesteder i Barcelona

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Barcelona, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Europcar

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,7

Komfort

9,2

Gjennomsnittlig

8,9

Hentes/Leveres

10,0

Value

8,9

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Barcelona

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Europcar i Barcelona i juli?

I juli kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 595 kr per dag for å leie en bil hos Europcar i Barcelona. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Barcelona hos Europcar, var 437 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Europcar i Barcelona koste i gjennomsnitt 4 164 kr i juli. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

Har Europcar et utleiested på Barcelona-El Prat flyplass?

Ja. Europcar har 2 utleiesteder på Barcelona-El Prat flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Aeropuerto El Prat og Aeropuerto El Prat.

Tilbyr Europcar gratis avbestilling av leiebil i Barcelona?

Ja, du kan avbestille din Europcar leiebilreservasjon hos Barcelona uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Europcar og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Europcar når man er i Barcelona i juli?

Den mest populære bilen å leie hos Europcar i Barcelona i løpet av juli, er leiebiler av typen Økonomi. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 437 kr per dag for leiebiler av typen Økonomi i juli, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 437 kr per dag.

Hvor mange bilutleiesteder har Europcar i Barcelona?

Europcar eier 7 bilutleiesteder i Barcelona. Utleiestedet med adressen Office In Saba Sants Parking i Barcelona er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 34 % av brukerne som leide bil hos Europcar i Barcelona å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Office In Saba Sants Parking.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Barcelona fra biler sist?

Priser for Barcelona fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Barcelona fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 170 tilbydere å velge mellom fra Barcelona biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Barcelona?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Barcelona. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Barcelona?

For å leie en bil i Barcelona må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Barcelona på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 28.6.
12:00
fr. 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Barcelona

Populære leiebiltyper i Barcelona