Leiebiler fra Europcar i Barcelona

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Barcelona

Barcelona, Spania
23. okt. — 30. okt.
Samme leveringssted
Barcelona, Spania
lø. 23.10.
12:00
lø. 30.10.
12:00
Sjåførens alder:

Europcar sine utleiesteder i Barcelona

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Barcelona, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

1,9

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

1,9

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Barcelona

 • Er det trygt å leie en bil hos Europcar i Barcelona under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Europcar i Barcelona under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Europcar har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • «Zero Contact»-policyen som forsikrer om at nøkkelen til bilen forsegles i en konvolutt etter desinfisering

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Europcar i Barcelona i November?

  I November kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 375 kr per dag for å leie en bil hos Europcar i Barcelona. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Barcelona hos Europcar, var 237 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Europcar i Barcelona koste i gjennomsnitt 2 622 kr i November. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Europcar et utleiested på Barcelona-El Prat flyplass?

  Ja. Europcar har 2 utleiesteder på Barcelona-El Prat flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Aeropuerto El Prat og Aeropuerto El Prat.

 • Tilbyr Europcar gratis avbestilling av leiebil i Barcelona?

  Ja, du kan avbestille din Europcar leiebilreservasjon hos Barcelona uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Europcar og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Europcar når man er i Barcelona i November?

  Den mest populære bilen å leie hos Europcar i Barcelona i løpet av November, er leiebiler av typen Mini. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 312 kr per dag for leiebiler av typen Mini i November, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 252 kr per dag.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Europcar i Barcelona?

  Med en gjennomsnittpris på 429 kr per dag, er en leiebil av typen SUV hos Europcar i Barcelona det billigste leiebilalternativet. 16 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Barcelona hos Europcar, valgte å bestille en SUV for å spare penger. 429 kr per dag for en SUV er også 24 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Europcar tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Europcar i Barcelona?

  Europcar eier 6 bilutleiesteder i Barcelona. Utleiestedet med adressen Gran Via De Les Corts Catalanes 680 i Barcelona er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 50 % av brukerne som leide bil hos Europcar i Barcelona å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Gran Via De Les Corts Catalanes 680.


Leiebiler fra Europcar i andre byer i Spania