Hotell L'Alfàs del Pi: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 220 hoteller i L'Alfàs del Pi, Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i L'Alfàs del Pi

Det er mange flotte hoteller i L'Alfàs del Pi, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i L'Alfàs del Pi

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i L'Alfàs del Pi
Lavsesong
Desember
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

56 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

53 %

forventet prisøkning

Pris
569 kr - 2 752 kr
Dyreste ukedag
søndag
Billigste ukedag
tirsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

766 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 338 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i L'Alfàs del Pi på er: 3 stjerne, 81 dag før. 4-5 stjerne, 48 dag før.
3 stjerne
708 kr - 918 kr
4-5 stjerne
1 078 kr - 2 357 kr

L'Alfàs del Pi reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om L'Alfàs del Pi

Hvordan bor man billigt i L’Alfas del Pi?

Det er mange rimelige overnattingsteder i og rundt L’Alfas del Pi. Hostal Niagara ligger i nærheten av rådhuset og det er også flere butikker og spisesteder i nærheten. Prisene ligger på ca. 350 kroner natten. Hostal Ventorrillo og Hotel Europa ligger 2-3 km øst fra sentrum av L’Alfas del Pi. Her ligger prisene på ca. 400 kroner natten.

L’Alfas del Pi på budsjett

Det går fint an å nyte noen dager i L’Alfas del Pi på budsjett. Lokaltransport er generelt billig i provinsen og du kan enkelt tilbringe en dag på stranden eller ta deg en spasertur i byen og utforske områdene rundt. I parken Parque de Johan Galtung finner du skulpturen Escultura Paraloide som er laget som er et minne om terrorofrene på Utøya og i Oslo 22. juli.

Hvordan kommer man seg rundt i L’Alfas del Pi?

Selve byen L’Alfas del Pi er kun 19 km2 så du kan enkelt komme deg rundt til fots. For å komme deg til de nærliggende områdene kan du benytte deg av buss eller trikk. Du kan for eksempel komme deg fra L’Alfas del Pi til Altea eller Benidorm for rundt 15 kroner en vei. Billettene kan kjøpes ombord i bussen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i L’Alfas del Pi?

Det er vanlig med 18 års aldersgrense for innsjekking på hoteller i Spania. Du kan sjekke denne informasjonen med hotellet før du bestiller om du er i tvil.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i L’Alfas del Pi?

Det er ikke vanlig å betale depositum ved hotellbestillinger i L’Alfas del Pi, men det kan hende du må oppgi kredittinformasjon ved innsjekk, som sikkerhet dersom det skulle skje noe.

Hvor trygt er det i L’Alfas del Pi?

L’Alfas del Pi blir regnet som relativ trygg, men du bør ta visse generelle forbehold i provinsen og passe på verdisakene dine i befolkede områder.

Behøver man en adapter i L’Alfas del Pi?

Du trenger ikke ta med deg adapter til L’Alfas del Pi da de bruker samme strømuttak som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i city?

I Spania er det vanlig at tips og serviceavgifter er inkludert i regningen. Dersom du er ekstra fornøyd med servicen kan du gi litt ekstra om du ønsker. Da er 10 % et godt utgangspunkt.


Hvor mye koster et hotell i L'Alfàs del Pi per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i L'Alfàs del Pi med høy kvalitet til lave priser

Hosteller og billige hoteller i L'Alfàs del Pi

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i L'Alfàs del Pi
Bed & Breakfast Niagara

Bed & Breakfast Niagara

379 kr

Vis hotelltilbud
Magic Robin Hood

Magic Robin Hood

8,2

851 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Europa

Hotel Europa

6,3

388 kr

Vis hotelltilbud
Reuma-sol Senter

Reuma-sol Senter

1 137 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Moli Boutique

Hotel Moli Boutique

8,2

708 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i L'Alfàs del Pi

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Hotel Moli Boutique

Hotel Moli Boutique

8,2

708 kr

Vis hotelltilbud
Magic Robin Hood

Magic Robin Hood

8,2

851 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Europa

Hotel Europa

6,3

388 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i L'Alfàs del Pi

L’Alfas del Pi ligger i provinsen Alicante og er et populært reisemål for nordmenn. Det finnes mange overnattingsmuligheter både i byen og i de nærliggende områdene. For par og kulturinteresserte som vil bo sentralt i byen finnes en rekke gode hoteller. Her er du i byens kultursenter, og tett på restauranter og butikker.

Backpackere eller andre som ønsker å bo litt rimeligere vil kanskje like å bo på campingplass i Saltet sør i området. Dette er omtrent et kvarters spasertur fra sentrum og du vil derfor ha enkel tilgang til byen.

Familier og andre som vil være i nærheten av stranden vil kanskje foretrekke å bo langs kysten av provinsen i Benidorm. Her har de både feriehus og leiligheter med familierom og basseng.

Benidorm ligger ca 3 km unna L’Alfas del Pi. Benidorm er kjent for sitt natteliv, men det finnes roligere områder utenfor sentrum som egner seg for familier. Denne byen har dessuten et stort utvalg restauranter, kafeer og mer. Et annet alternativ kan være å bo i nærheten av stranden Altea. Her finnes flere barnevennlige hoteller med lekeplasser og basseng. Det finnes også en campingplass i dette området for de som foretrekker det. Altea er ca. 30 minutter unna L’Alfas del Pi med buss.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i L'Alfàs del Pi

L’Alfàs del Pi er en liten by på 19.3 km² og ligger i provinsen Alicante i Spania. Byen har 21,969 innbyggere og har den nest største andelen av nordmenn som bor utenlands, foruten om engelsktalende land. I tillegg har byen den største andelen av norsktalende mennesker i verden, foruten om Norge.

Byen ligger mellom Benidorm i sør og Altea i nord. Alle disse områdene inneholder serverdigheter og opplevelser som er populære blant turister. Det viktigste monumentet i byen er den katolske kirken Catholic Church of Christ del Bon Encert som stod klar i 1784. Et spesielt monument for nordmenn er skulpturen Paraboloide av Agustín Ibarrola, som er et minnesmerke for ofrene på Utøya og Oslo 22. juli 2013. Denne skulpturen finner du i parken Parque de Johan Galtung. I byen holdes også den årlige nasjonale filmfestivalen.

Lokaltransport er billig i Alicante og dersom du har ekstra tid kan du fint få med deg severdigheter ellers i provinsen. Tilbring en dag eller to på stranden i Altea eller nyt restaurantbesøk og nattelivet i Benidorm. Et annet høydepunkt for norske turister er restauranten Den Norske Bok Cafeen, som tilbyr norske retter og livemusikk og arrangementer. Området har alt du trenger for en avslappet og innholdsrik sydenferie.


Reiseinformasjon for L'Alfàs del Pi

Hvor mange dager tilbringer folk i L'Alfàs del Pi?

De som besøker L'Alfàs del Pi bestiller i gjennomsnitt overnatting for 7 netter.

Hvor mye koster et hotell i L'Alfàs del Pi?

Et hotellrom i L'Alfàs del Pi vil normalt koste deg 619 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i L'Alfàs del Pi?

Prisene på hotellrom i L'Alfàs del Pi kan være hele 480 kr % lavere i Desember. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i L'Alfàs del Pi?

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i L'Alfàs del Pi. Den høyeste prisen bruker å være på lørdag.

Hvor mye koster et hostell i L'Alfàs del Pi?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i L'Alfàs del Pi kan koste deg 383 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 236 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i L'Alfàs del Pi.