Hoteller i Fort Lauderdale i FL

Finn tilbud på 247 hoteller i Fort Lauderdale i FL

Fort Lauderdale, FL, USA
3. des. — 4. des.2
ma. 4.12.
fr. 8.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Fort Lauderdale

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Fort Lauderdale
Pris
kr686
kr5120
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Fort Lauderdale

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Fort Lauderdale

Pris

1 188 kr–4 287 kr

BILLIGSTE BYDEL I FORT LAUDERDALETwin Lakes53 % billigereHoteller i Twin Lakes er de billigste i Fort Lauderdale med en gjennomsnittspris på kun 1 188 kr per natt
DYRESTE BYDEL I FORT LAUDERDALELauderdale Beach41 % dyrereLauderdale Beach har de dyreste hotellene i Fort Lauderdale med rom med en gjennomsnittspris på 4 287 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I FORT LAUDERDALECentral Beach57 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Central Beach enn noen andre land i Fort Lauderdale

Ting å gjøre i Fort Lauderdale


Hoteller i populære bydeler i Fort Lauderdale

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Fort Lauderdale, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Fort Lauderdale

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Fort Lauderdale
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
76 %forventet prisnedgang
51 %forventet prisøkning

Pris

516 kr–4 312 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
516 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 101 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Fort Lauderdale på er: 1-2 stjerne, 78 dag før. 3 stjerne, 86 dag før. 4-5 stjerne, 83 dag før.

1-2 stjerne

987 kr–2 200 kr

3 stjerne

1 352 kr–2 876 kr

4-5 stjerne

1 438 kr–4 100 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Fort Lauderdale

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Fort Lauderdale

Laveste hotellpris

687 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Atlantic Luxury Boutique Hotel & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

11808
Den rimeligste prisen for et rom i Fort Lauderdale funnet siste 7 dager er 687 kr/natten. Denne prisen fås hos Red Carpet Inn Airport Fort Lauderdale, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Atlantic Luxury Boutique Hotel & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Fort Lauderdale.
Det er er 11 808 hoteller i Fort Lauderdale i nærheten av Fort Lauderdale. Tropical paradise heated pool and backyard oasis med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Fort Lauderdale reisetips

Hvordan bor man billig i Fort Lauderdale?

Fort Lauderdale er kjent for sine luksushoteller, men det finnes også noen alternativer for deg som ønsker å bo litt billigere. Hostellet Crocodhouse og gjestehuset The Blue House ligger begge i nærheten av sentrum hvor du vil ha god tilgang på butikker, barer og restauranter. Nord i byen, i området Bermuda Rivieara, vil du også kunne finne budsjetthoteller til rundt 500 – 600 kroner natten.

Hvordan kommer man seg rundt i Fort Lauderdale?

Du kan enkelt komme deg rundt med buss i Fort Lauderdale. En enkelbillett koster 2 USD (ca. 16 NOK) eller du kan kjøpe en heldagsbillett for 5 USD (ca. 40 NOK) noe som vil lønne seg om du tar buss mer enn to ganger på en dag. Heldagsbillett og enkeltbilletter kan kjøpes ombord i bussen. Du kan også leie bil for litt over 51 USD (omtrent 400 NOK) dagen, leie sykkel eller benytte deg av vanntaxi. Fort Lauderdale har også en” Hop-on hop-off”-buss som tar deg til ulike serverdigheter rundt om i byen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Fort Lauderdale?

Man være fylt 21 år for å kunne sjekke inn på de fleste hotell og overnattingsteder i Fort Lauderdale, men det finnes også noen steder med 18-års aldersgrense. Denne informasjonen vil bli oppgitt når du booker overnatting og du vil bli bedt om å vise gyldig legitimasjon når du sjekker inn.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Fort Lauderdale?

Når man booker overnatting i For Lauderdale er det vanlig å betale hotelloppholdet når man ankommer stedet. I noen tilfeller kreves et depositum på rundt 50-100 USD (omtrent mellom 400 og 800 NOK). Denne informasjonen vil bli oppgitt når du booker hotellet.

Behøver man en adapter i Fort Lauderdale?

Man trenger adapter for å bruke strømuttakene i Fort Lauderale. USA har strømuttak av type A og B. Standardspenningen er 120 V, mens i Europa er standardspenningen 240 V. De fleste elektriske apparater går på rundt 50 eller 60 V, noe som gjør at du kun trenger reiseadapter for å lade mobil, PC og lignende. På enkelte hoteller har de adapter til utlån. Dette kan sjekkes med hotellet på forhånd. Dersom hotellet ikke har adapter er det anbefalt å kjøpe dette hjemme før avreise, i stedet for å gamble på at du finner på flyplassen eller i byen.

Hvor mye bør man gi i tips i Fort Lauderdale?

I USA er ikke tips og serviceavgifter inkludert i regningen og i Fort Lauderdale er det vanlig å tipse melllom15%-20% på restauranter og barer. Det er også vanlig å tipse rengjøringspersonell, og andre tjenester som bæring av kofferter og romservice. Man er ikke lovpålagt å tipse, men dette er ofte forventet da disse yrkesgruppene er svært underbetalte.


Hvor mye koster et hotell i Fort Lauderdale per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Fort Lauderdale med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Fort Lauderdale

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Fort Lauderdale

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Fort Lauderdale

Disse hotellene i Fort Lauderdale har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Fort Lauderdale

Et av de mest populære områdene å bo i Fort Lauderdale er Central Beach. Langs promenaden, Fort Lauderdale Strip, ligger en rekke resorter med basseng, frokostbuffé og enkel tilgang til flere av strendene. Promenaden strekker seg langt så den beste delen å bo på kommer an på hvilke attraksjoner du ønsker å være i nærheten av. Par og kulturinteresserte vil kanskje bo i den nordlige delen av Fort Lauderdale Strip med enkel tilgang til Hugh Taylor Birch State Park og Bonnet House Museum and Gardens. Backpackere og naturinteresserte vil kanskje foretrekke å bo litt lenger sør i nærheten av stranden Las Olas og Fort Lauderdale Beach Park.

Ca. 40 kilometer nord for Central Beach ligger Lauderdale Beach. Dette er et område som er populært blant familier og her finner du mange hoteller med familievennlige rom og barnebasseng. Det finnes også et stort utvalg restauranter og kafeer i dette området.

Fort Lauderdale er et populært reisemål for golfinteresserte og dersom dette er hovedmålet for reisen vil du kanskje vurdere å bo i nærheten av deres mange golfbaner. Coral Ridge Country Club ligger i området Coral Ridge som også har enkel tilgang til Hugh Taylor Birch og Bonnet House-museum og hager. Kjøpesenteret Coral Ridge Mall ligger også i dette området. Fort Lauder Dale Country Club ligger litt lenger inni byen i nærheten av Westgate Lake Manor.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er et avslappet solskinnsparadis på Floridas østkyst, ca. 37 kilometer nord for Miami. Byen er kjent for strandliv, golf og båtkanaler. Promenaden deres er proppfull av gylne strender, luksuriøse hoteller, barer, nattklubber og restauranter. Her finner du både energisk uteliv, fin natur og en avslappet tilværelse.

Du kan oppleve naturskjønne omgivelser i Fort Lauderdale Beach Park og Hugh Taylor Birch State Park, som er fulle av naturstier, laguner og ulike aktiviteter for barn og voksne. Andre severdigheter inkluderer International Swimming Hall of Fame og en rekke flotte museer. For golfspilleren finnes det et uendelig stort utvalg av golfklubber rundt om i byen.

For deg som liker shopping vil et av byens store kjøpesentre kunne by på det du trenger. På The Galleria at Fort Lauderdale finner du fasjonable butikker, i tillegg til et stort utvalg restauranter og kafeer. Andre populære kjøpesentre i byen er Coral Ridge Mall og Harbor shops. The Galleria at Fort Lauderdale, og Coral Ridge Mall ligger i hver sin ende av Coral Ridge-området mens Harbor shops ligger lengre sør, nær Port Everglades.

I Fort Lauderdale ligger alt til rette for en avslappet ferie fylt med varme dager og kjølige netter. Her kan du oppleve strand, uteliv og shopping på et og samme sted.


Informasjon om opphold i Fort Lauderdale

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Fort Lauderdale

Hvor mye koster et hotell i Fort Lauderdale?

Prisen på et hotell i Fort Lauderdale avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 2 091 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Fort Lauderdale?

mai er den billigste måneden å bestille hotell i Fort Lauderdale. Prisene kan være hele 76 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Fort Lauderdale?

Prisene på hotellrom i Fort Lauderdale vil være på sitt laveste på mandag, og på sitt høyeste på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Fort Lauderdale?

Prisen for et luksushotell i Fort Lauderdale ligger normalt på ca. 3 790 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Fort Lauderdale nærmere 2 091 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 50% % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hvor i Fort Lauderdale bør jeg bo?

Folk bestiller ofte hotell i Central Beach, Galt Mile, Harbour Isles og Beverly Heights når de skal reise til Fort Lauderdale.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Fort Lauderdale?

Temperaturene i Fort Lauderdale ligger vanligvis på ca. 21 °C i løpet av Desember, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør Desember til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved en populær attraksjon i området som Clearwater Beach.

Har Fort Lauderdale ferieboliger?

Det er 2 716 ferieboliger i Fort Lauderdale, hvor Luxury Condo with Daily c er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Fort Lauderdale.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Fort Lauderdale fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 3 479 tilbydere å velge mellom fra Fort Lauderdale hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Fort Lauderdale fra hoteller sist?

Priser for Fort Lauderdale fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Fort Lauderdale

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Fort Lauderdale

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Fort Lauderdale gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Fort Lauderdale som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Fort Lauderdale?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Fort Lauderdale med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Fort Lauderdale på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.