Hoteller i Fort Lauderdale i FL

Finn tilbud på 268 hoteller i Fort Lauderdale i FL

Fort Lauderdale, FL, USA
29. nov. — 30. nov.2
on. 30.11.
sø. 4.12.

De beste hotellene i Fort Lauderdale

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Fort Lauderdale
Pris
kr256
kr10789
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Fort Lauderdale

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Fort Lauderdale

Pris

959 kr–3 438 kr

BILLIGSTE BYDEL I FORT LAUDERDALETwin Lakes50 % billigereHoteller i Twin Lakes er de billigste i Fort Lauderdale med en gjennomsnittspris på kun 959 kr per natt
DYRESTE BYDEL I FORT LAUDERDALELauderdale Beach44 % dyrereLauderdale Beach har de dyreste hotellene i Fort Lauderdale med rom med en gjennomsnittspris på 3 438 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I FORT LAUDERDALECentral Beach81 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Central Beach enn noen andre land i Fort Lauderdale

Ting å gjøre i Fort Lauderdale


Hoteller i populære bydeler i Fort Lauderdale

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Fort Lauderdale, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Fort Lauderdale

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Fort Lauderdale
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
65 %forventet prisnedgang
42 %forventet prisøkning

Pris

778 kr–3 815 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
4 193 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 601 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Fort Lauderdale

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Fort Lauderdale

Laveste hotellpris

178 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Ritz-Carlton Fort Lauderdale

Hoteller i nærheten av flyplassen

10643

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Fort Lauderdale funnet siste 7 dager er 178 kr/natten. Denne prisen fås hos Blue Ocean Guesthouse, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Ritz-Carlton Fort Lauderdale, det mest populære 5-stjerners hotellet i Fort Lauderdale(8,3/10 rating - basert på 181 anmeldelser).
Det er er 10 643 hoteller i Fort Lauderdale i nærheten av Fort Lauderdale. Tropical paradise heated pool and backyard oasis med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Fort Lauderdale. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Fort Lauderdale siste uken er 3 511 kr.

Fort Lauderdale reisetips

Fort Lauderdale er kjent for sine luksushoteller, men det finnes også noen alternativer for deg som ønsker å bo litt billigere. Hostellet Crocodhouse og gjestehuset The Blue House ligger begge i nærheten av sentrum hvor du vil ha god tilgang på butikker, barer og restauranter. Nord i byen, i området Bermuda Rivieara, vil du også kunne finne budsjetthoteller til rundt 500 – 600 kroner natten.

Du kan enkelt komme deg rundt med buss i Fort Lauderdale. En enkelbillett koster 2 USD (ca. 16 NOK) eller du kan kjøpe en heldagsbillett for 5 USD (ca. 40 NOK) noe som vil lønne seg om du tar buss mer enn to ganger på en dag. Heldagsbillett og enkeltbilletter kan kjøpes ombord i bussen. Du kan også leie bil for litt over 51 USD (omtrent 400 NOK) dagen, leie sykkel eller benytte deg av vanntaxi. Fort Lauderdale har også en” Hop-on hop-off”-buss som tar deg til ulike serverdigheter rundt om i byen.

Man være fylt 21 år for å kunne sjekke inn på de fleste hotell og overnattingsteder i Fort Lauderdale, men det finnes også noen steder med 18-års aldersgrense. Denne informasjonen vil bli oppgitt når du booker overnatting og du vil bli bedt om å vise gyldig legitimasjon når du sjekker inn.

Når man booker overnatting i For Lauderdale er det vanlig å betale hotelloppholdet når man ankommer stedet. I noen tilfeller kreves et depositum på rundt 50-100 USD (omtrent mellom 400 og 800 NOK). Denne informasjonen vil bli oppgitt når du booker hotellet.

Man trenger adapter for å bruke strømuttakene i Fort Lauderale. USA har strømuttak av type A og B. Standardspenningen er 120 V, mens i Europa er standardspenningen 240 V. De fleste elektriske apparater går på rundt 50 eller 60 V, noe som gjør at du kun trenger reiseadapter for å lade mobil, PC og lignende. På enkelte hoteller har de adapter til utlån. Dette kan sjekkes med hotellet på forhånd. Dersom hotellet ikke har adapter er det anbefalt å kjøpe dette hjemme før avreise, i stedet for å gamble på at du finner på flyplassen eller i byen.

I USA er ikke tips og serviceavgifter inkludert i regningen og i Fort Lauderdale er det vanlig å tipse melllom15%-20% på restauranter og barer. Det er også vanlig å tipse rengjøringspersonell, og andre tjenester som bæring av kofferter og romservice. Man er ikke lovpålagt å tipse, men dette er ofte forventet da disse yrkesgruppene er svært underbetalte.


Hvor mye koster et hotell i Fort Lauderdale per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Fort Lauderdale med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 2 418 kr

Gjennomsnittlig 3 117 kr

Dyrest 7 424 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Fort Lauderdale

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Fort Lauderdale

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Fort Lauderdale

Disse hotellene i Fort Lauderdale har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Fort Lauderdale

Et av de mest populære områdene å bo i Fort Lauderdale er Central Beach. Langs promenaden, Fort Lauderdale Strip, ligger en rekke resorter med basseng, frokostbuffé og enkel tilgang til flere av strendene. Promenaden strekker seg langt så den beste delen å bo på kommer an på hvilke attraksjoner du ønsker å være i nærheten av. Par og kulturinteresserte vil kanskje bo i den nordlige delen av Fort Lauderdale Strip med enkel tilgang til Hugh Taylor Birch State Park og Bonnet House Museum and Gardens. Backpackere og naturinteresserte vil kanskje foretrekke å bo litt lenger sør i nærheten av stranden Las Olas og Fort Lauderdale Beach Park.

Ca. 40 kilometer nord for Central Beach ligger Lauderdale Beach. Dette er et område som er populært blant familier og her finner du mange hoteller med familievennlige rom og barnebasseng. Det finnes også et stort utvalg restauranter og kafeer i dette området.

Fort Lauderdale er et populært reisemål for golfinteresserte og dersom dette er hovedmålet for reisen vil du kanskje vurdere å bo i nærheten av deres mange golfbaner. Coral Ridge Country Club ligger i området Coral Ridge som også har enkel tilgang til Hugh Taylor Birch og Bonnet House-museum og hager. Kjøpesenteret Coral Ridge Mall ligger også i dette området. Fort Lauder Dale Country Club ligger litt lenger inni byen i nærheten av Westgate Lake Manor.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er et avslappet solskinnsparadis på Floridas østkyst, ca. 37 kilometer nord for Miami. Byen er kjent for strandliv, golf og båtkanaler. Promenaden deres er proppfull av gylne strender, luksuriøse hoteller, barer, nattklubber og restauranter. Her finner du både energisk uteliv, fin natur og en avslappet tilværelse.

Du kan oppleve naturskjønne omgivelser i Fort Lauderdale Beach Park og Hugh Taylor Birch State Park, som er fulle av naturstier, laguner og ulike aktiviteter for barn og voksne. Andre severdigheter inkluderer International Swimming Hall of Fame og en rekke flotte museer. For golfspilleren finnes det et uendelig stort utvalg av golfklubber rundt om i byen.

For deg som liker shopping vil et av byens store kjøpesentre kunne by på det du trenger. På The Galleria at Fort Lauderdale finner du fasjonable butikker, i tillegg til et stort utvalg restauranter og kafeer. Andre populære kjøpesentre i byen er Coral Ridge Mall og Harbor shops. The Galleria at Fort Lauderdale, og Coral Ridge Mall ligger i hver sin ende av Coral Ridge-området mens Harbor shops ligger lengre sør, nær Port Everglades.

I Fort Lauderdale ligger alt til rette for en avslappet ferie fylt med varme dager og kjølige netter. Her kan du oppleve strand, uteliv og shopping på et og samme sted.


Informasjon om opphold i Fort Lauderdale

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Fort Lauderdale

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Fort Lauderdale.

Prisen på et hotell i Fort Lauderdale avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 845 kr per natt.

Desember er den billigste måneden å bestille hotell i Fort Lauderdale. Prisene kan være hele 65 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Prisene på hotellrom i Fort Lauderdale vil være på sitt laveste på tirsdag, og på sitt høyeste på søndag.

Prisen for et luksushotell i Fort Lauderdale ligger normalt på ca. 3 419 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Fort Lauderdale nærmere 1 845 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 454 kr % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hosteller og hoteller i Fort Lauderdale med 2 stjerner eller færre koster omkring 1 272 kr for en seng per person. Dette blir omkring 573 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Fort Lauderdale.

Folk bestiller ofte hotell i Central Beach, Galt Mile, Harbour Isles og Lauderdale Beach når de skal reise til Fort Lauderdale.

Temperaturene i Fort Lauderdale ligger vanligvis på ca. 21 °C i løpet av Desember, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør Desember til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved en populær attraksjon i området som Clearwater Beach.

Det er 187 ferieboliger i Fort Lauderdale, hvor Artrageous on the River er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Fort Lauderdale.


momondos favoritthoteller i Fort Lauderdale

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Fort Lauderdale
Ft. Lauderdale Beach, a VRI resort

Ft. Lauderdale Beach, a VRI resort

909 Breakers Avenue, Fort Lauderdale, FL, United States

7,9
1 696 kr
Haven Hotel - Fort Lauderdale Hotel

Haven Hotel - Fort Lauderdale Hotel

3001 Southeast 6th Avenue, Fort Lauderdale, FL, United States

5,9
1 075 kr
Tru by Hilton Fort Lauderdale Downtown

Tru by Hilton Fort Lauderdale Downtown

315 NW 1st Avenue, Fort Lauderdale, FL, United States

7,9
1 450 kr
AC Hotel by Marriott Fort Lauderdale Beach

AC Hotel by Marriott Fort Lauderdale Beach

3029 Alhambra Street, Fort Lauderdale, FL, United States

8,3
2 810 kr
Artrageous on the River

Artrageous on the River

Fort Lauderdale, FL, USA

1 410 kr

Stylish Apts in Oakland Park Near Ft Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA

7,8
1 065 kr
Marriott's Beach Place Towers

Marriott's Beach Place Towers

Fort Lauderdale, FL, USA

3 254 kr
Ocean Reef Hotel

Ocean Reef Hotel

4011 North Ocean Boulevard, Fort Lauderdale, FL, United States

6,3
1 006 kr
Villa Venezia

Villa Venezia

Fort Lauderdale, FL, USA

9,5
1 834 kr

Cozy Stay at Wilton Manors by Angel Host

999 Northeast 23rd Drive, Fort Lauderdale, FL, United States

1 361 kr
Casitas Coral Ridge

Casitas Coral Ridge

2648 NE 32nd Street, Fort Lauderdale, FL, United States

8,7
1 381 kr
Sun Tower Hotel & Suites on the Beach

Sun Tower Hotel & Suites on the Beach

2030 North Ocean Boulevard, Fort Lauderdale, FL, United States

8,9
2 278 kr
Beach Gardens A North Beach Village Resort Hotel

Beach Gardens A North Beach Village Resort Hotel

533 Orton Avenue, Fort Lauderdale, FL, United States

7,2
1 390 kr
avid hotels - Ft Lauderdale Airport - Cruise, an IHG Hotel

avid hotels - Ft Lauderdale Airport - Cruise, an IHG Hotel

3001 SW 26th Terrace, Fort Lauderdale, FL, United States

8,9
1 410 kr
Ft Lauderdale Oceanfront Resort Condo with Views!

Ft Lauderdale Oceanfront Resort Condo with Views!

Fort Lauderdale, FL, USA

7,8
3 067 kr
Fort Lauderdale Yacht and Beach Club 416

Fort Lauderdale Yacht and Beach Club 416

Fort Lauderdale, FL, USA

9,5
2 067 kr

Grand Palm Plaza, a Fort Lauderdale Gay Men’s Resort

2801 Riomar Street, Fort Lauderdale, FL, United States

848 kr
Winterset A North Beach Village Resort Hotel

Winterset A North Beach Village Resort Hotel

2801 Terramar Street, Fort Lauderdale, FL, United States

6,8
1 381 kr
Tropi Rock

Tropi Rock

2900 Belmar Street, Fort Lauderdale, FL, United States

7,3
1 321 kr
Luxury Ocean View Intracoastal Condo in Ft Lauderdale Beach - Sleeps 6

Luxury Ocean View Intracoastal Condo in Ft Lauderdale Beach - Sleeps 6

Fort Lauderdale, FL, USA

7,2
1 874 kr

Start planleggingen av reisen til Fort Lauderdale


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Fort Lauderdale som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Fort Lauderdale med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.