Finn billige fly til Zadar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Zadar

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Zadar

Beste pris på enveisbillett

1 034 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 855 kr

Raskeste flytid

12t 45m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Zadar fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 034 kr (Oslo Torp Sandefjord til Zadar).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Zadar fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 855 kr (Oslo Gardermoen til Zadar).
Den kjappeste flyvningen til Zadar fra Norge tar 12t 45m (Oslo Torp Sandefjord til Zadar).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Zadar, deriblant Lufthansa, Croatia Airlines og Ryanair.

Zadar flyinnsikt og trender

Se innsikt for Zadar-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Zadar er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Zadar for 198 kr/person, noe som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Zadar. Du kan finne den billigste prisen til Zadar fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Zadar?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Zadar Du flyr fra. Som eksempel tar det 2t 50m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Split. På den annen side tar det 6t 15m å fly fra Bergen Flesland til Split i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zadar?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Zadar fra Norge er 55 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 811 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Zadar

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zadar fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zadar

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Zadar

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Zadar (ZAD)

Vanligvis er flyvninger til Zadar fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Zadar, som i gjennomsnitt koster 2 811 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZADAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Zadar koster i gjennomsnitt kun 1 779 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZADAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar58 % dyrereDet koster ca. 4 065 kr for flyvninger til Zadar fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ZADAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli760 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Zadar fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Zadar

Dersom du ikke er avhengig av å reise i skoleferier, bør du fly til Zadar om våren fra mai til juni eller om høsten fra september til oktober. I disse månedene er det behagelige temperaturer her, som er ideelle for både soling og bading, men du slipper unna de verste turistmengdene. Dette er også den perfekte tiden for fjellturer, sykkelturer, rafting og kajakk, og det er gode muligheter for å finne rimelig overnatting og billige flybilletter til Zadar når du unngår høysesongen. Lavsesongen i Zadar er fra november til april, og mange hoteller og attraksjoner langs kysten er stengt i denne perioden. Dette er imidlertid den tiden av året det er størst sjanse for å finne billig fly til Zadar, i tillegg til svært gode hotelltilbud.

Som regel er det april som er den billigste måneden å fly fra Norge til Zadar. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 779 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Zadar i april, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 079 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Zadar. Hvis du planlegger å fly til Zadar, bør du vurdere å bestille flyvninger til Split flyplass (107 km fra sentrum i Zadar), Rijeka flyplass (133 km fra sentrum i Zadar), Pula flyplass (135 km fra sentrum i Zadar), eller Bol flyplass (149 km fra sentrum i Zadar).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Zadar, er vanligvis Zadar flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 958 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Zadar

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zadar som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Zadar

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Zadar

Hvilke flyselskaper flyr til Zadar?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Zadar

Hvilke flyselskaper flyr til Zadar?

På flyreiser fraNorge til Zadar, benytter momondos brukere som regel airlines such as Scandinavian Airlines, Norwegian, Lufthansa og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Croatia Airlines til Zadar

I gjennomsnitt går det 4 fly med Croatia Airlines til Zadar hver uke. De fleste av dem flyr fra Zagreb Franjo Tuđman til Zadar, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Croatia Airlines til Zadar. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Croatia Airlines til Zadar som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 3 330 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Croatia Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 6,9/10 av 12 av brukerne våre.


Flyplasser nære Zadar

Under finner du alle flyplassene i Zadar sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Zadar, ankommer du Zadar/Zadar lufthavn. Den rimeligste måten å komme seg inn til byen på er med buss til gamlebyen. Bussholdeplassen er utenfor det internasjonale terminalbygget, og en billett koster 25 HRK (ca. 33 NOK) inkludert bagasje. Du finner også en døgnåpen taxiservice på flyplassen, og taxiene venter overfor inngangen til ankomsthallen. Alternativt kan du velge å leie bil for å komme deg inn til sentrum på egenhånd, og det er mange ulike bilutleieselskaper å velge mellom. Du kan også forhåndsbestille transport før reisen din, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Zadar

Finn dine flybilletter til Zadar med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Zadar
Raskeste flytid9t 30m
Laveste pris1 583 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zadar
Raskeste flytid35t 35m
Laveste pris4 168 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Zadar

Det eneste offentlige transportmiddelet i Zadar er buss. Det går lokalbusser fra bysentrum til alle nabolagene i utkanten av sentrum, og bussene har regelmessige og hyppige avganger. En bussbillett koster 10 HRK (ca. 13 NOK). Du kan også velge å leie bil eller ta taxi for å komme deg rundt i Zadar, men vær oppmerksom på at byens historiske sentrum mer eller mindre er bilfritt, så du må bli sluppet av eller parkere bilen utenfor dette området. Derfor er sykkel et stadig mer populært fremkomstmiddel i Zadar, og det er en av de mest praktiske måtene å komme seg rundt i byen på. Det er mange markerte sykkelveier her, som gjør sykling til en komfortabel og trygg opplevelse.


Visumkrav for Zadar

Kroatia er ikke medlem av Schengen, og det er passkontroll på alle grenseoverganger og flyplasser. Pass er også det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for nordmenn i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reise. Du trenger ikke visum for å oppholde deg i Kroatia, men passet må være gyldig under hele oppholdet.


Start planleggingen av reisen til Zadar


De beste tingene å se og gjøre i Zadar

Zadar er en by som er full av opplevelser og severdigheter for hele familien. Her finner du et av de mest kjente eksemplene på bysantinsk arkitektur, St.Donatus-kirken, som ble bygget på toppen av et gammelt romersk forum. Ta også turen innom katedralen i Zadar, og arranger gjerne en dagstur til Kornati nasjonalpark.

Du oppfordres til å skaffe deg gyldig reiseforsikring på reiser til Kroatia, for å være på den sikre siden i tilfelle uhellet er ute.

Du kan som regel drikke vann fra springen i Kroatia, men det smaker ikke alltid like godt, så mange velger likevel å kjøpe vann på flaske.

Du bør gi omtrent 10 % i tips på restauranter, hoteller og til taxisjåfører.


Finn fly til andre byer i Kroatia

Zadar har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Zadar når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Zadar, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Zadar på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Zadar ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Zadar. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.