Finn billige fly til Zadar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 31.1.
ma. 7.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Zadar

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zadar fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zadar

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Zadar

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Zadar (ZAD)

Vanligvis er flyvninger til Zadar fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Zadar, som i gjennomsnitt koster 2 573 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZADAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai43 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Zadar koster i gjennomsnitt kun 1 472 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZADAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember74 % dyrereDet koster ca. 4 470 kr for flyvninger til Zadar fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ZADAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli465 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Zadar fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Zadar?

Dersom du ikke er avhengig av å reise i skoleferier, bør du fly til Zadar om våren fra mai til juni eller om høsten fra september til oktober. I disse månedene er det behagelige temperaturer her, som er ideelle for både soling og bading, men du slipper unna de verste turistmengdene. Dette er også den perfekte tiden for fjellturer, sykkelturer, rafting og kajakk, og det er gode muligheter for å finne rimelig overnatting og billige flybilletter til Zadar når du unngår høysesongen. Lavsesongen i Zadar er fra november til april, og mange hoteller og attraksjoner langs kysten er stengt i denne perioden. Dette er imidlertid den tiden av året det er størst sjanse for å finne billig fly til Zadar, i tillegg til svært gode hotelltilbud.

 • Hvilken flyvning til Zadar er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Zadar for 242 kr/person, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Zadar. Du kan finne den billigste prisen til Zadar fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Zadar?

  Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Zadar. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 472 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Zadar i mai, bør du vente til april med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 633 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zadar?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Zadar fra Norge er 38 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 573 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Zadar?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Zadar. Hvis du planlegger å fly til Zadar, bør du vurdere å bestille flyvninger til Split flyplass (107 km fra sentrum i Zadar), Rijeka flyplass (133 km fra sentrum i Zadar), Pula flyplass (135 km fra sentrum i Zadar), eller Bol flyplass (149 km fra sentrum i Zadar).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Zadar?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Zadar, er vanligvis Zadar flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 851 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Zadar

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zadar som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
OSLOslo Gardermoen
11t 25m
ZADZadar

Finn de billigste enveisflyvningene til Zadar

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Zadar, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
OSLOslo Gardermoen
11t 25m
ZADZadar

Hvilke flyselskaper flyr til Zadar?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Zadar
 • Hvilke flyselskaper flyr til Zadar?

  På flyreiser fraNorge til Zadar, benytter momondos brukere som regel airlines such as Norwegian, Austrian Airlines, Lufthansa og Croatia Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Zadar

Under finner du alle flyplassene i Zadar sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Zadar, ankommer du Zadar/Zadar lufthavn. Den rimeligste måten å komme seg inn til byen på er med buss til gamlebyen. Bussholdeplassen er utenfor det internasjonale terminalbygget, og en billett koster 25 HRK (ca. 33 NOK) inkludert bagasje. Du finner også en døgnåpen taxiservice på flyplassen, og taxiene venter overfor inngangen til ankomsthallen. Alternativt kan du velge å leie bil for å komme deg inn til sentrum på egenhånd, og det er mange ulike bilutleieselskaper å velge mellom. Du kan også forhåndsbestille transport før reisen din, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Zadar

Finn dine flybilletter til Zadar med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Zadar
Raskeste flytid31t 35m
Billigst pris2 154 kr
Flyvninger fra Oslo til Zadar
Raskeste flytid11t 25m
Billigst pris547 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Zadar

Det eneste offentlige transportmiddelet i Zadar er buss. Det går lokalbusser fra bysentrum til alle nabolagene i utkanten av sentrum, og bussene har regelmessige og hyppige avganger. En bussbillett koster 10 HRK (ca. 13 NOK). Du kan også velge å leie bil eller ta taxi for å komme deg rundt i Zadar, men vær oppmerksom på at byens historiske sentrum mer eller mindre er bilfritt, så du må bli sluppet av eller parkere bilen utenfor dette området. Derfor er sykkel et stadig mer populært fremkomstmiddel i Zadar, og det er en av de mest praktiske måtene å komme seg rundt i byen på. Det er mange markerte sykkelveier her, som gjør sykling til en komfortabel og trygg opplevelse.


Visumkrav for Zadar

Kroatia er ikke medlem av Schengen, og det er passkontroll på alle grenseoverganger og flyplasser. Pass er også det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for nordmenn i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reise. Du trenger ikke visum for å oppholde deg i Kroatia, men passet må være gyldig under hele oppholdet.


Start planleggingen av reisen til Zadar


De beste tingene å se og gjøre i Zadar

Hva bør du se i Zadar?

Zadar er en by som er full av opplevelser og severdigheter for hele familien. Her finner du et av de mest kjente eksemplene på bysantinsk arkitektur, St.Donatus-kirken, som ble bygget på toppen av et gammelt romersk forum. Ta også turen innom katedralen i Zadar, og arranger gjerne en dagstur til Kornati nasjonalpark.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du oppfordres til å skaffe deg gyldig reiseforsikring på reiser til Kroatia, for å være på den sikre siden i tilfelle uhellet er ute.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan som regel drikke vann fra springen i Kroatia, men det smaker ikke alltid like godt, så mange velger likevel å kjøpe vann på flaske.

Gir du tips?

Du bør gi omtrent 10 % i tips på restauranter, hoteller og til taxisjåfører.