Finn billige fly til Strasbourg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Strasbourg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Strasbourg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Strasbourg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Strasbourg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Strasbourg (SXB)

Vanligvis er flyvninger til Strasbourg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Strasbourg Entzheim, som i gjennomsnitt koster 2 116 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL STRASBOURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Strasbourg koster i gjennomsnitt kun 1 606 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL STRASBOURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar62 % dyrereDet koster ca. 3 421 kr for flyvninger til Strasbourg fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL STRASBOURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember277 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Strasbourg fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Strasbourg?

Strasbourg er travlest tidlig om vinteren, og de fleste turistene reiser hit sent i november og i desember for å få med seg Noel-uken fra 27. november til 5. desember og Marché de Noel-uken fra 23. desember til 1. januar. Hvis du ønsker å reise hit i disse periodene må du være forberedt på store folkemengder og du bør være ute i god tid for å sikre deg både flybilletter og hotell. Vær også oppmerksom på at det kan være vanskelig å få tak i billige flybilletter til Strasbourg på denne tiden. Hvis du vil unngå alle turistene og de høye prisene, bør du vurdere å reise hit tidlig i november, når det er større sannsynlighet for å finne både rimeligere overnatting og billig fly til Strasbourg.

 • Hvilken flyvning til Strasbourg er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Strasbourg for 1 257 kr/person, noe som er 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Strasbourg. Du kan finne den billigste prisen til Strasbourg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Strasbourg?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Strasbourg fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 606 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Strasbourg i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Strasbourg i Januar er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 723 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Strasbourg?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Strasbourg. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 116 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 715 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Strasbourg?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Strasbourg. Hvis du planlegger å fly til Strasbourg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mulhouse EuroAirport flyplass (110 km fra sentrum i Strasbourg), Metz Metz-Nancy-Lorraine flyplass (120 km fra sentrum i Strasbourg), eller Épinal Mirecourt flyplass (127 km fra sentrum i Strasbourg).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Strasbourg?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Strasbourg, er vanligvis Metz Metz-Nancy-Lorraine flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 141 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Strasbourg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Strasbourg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. des.
OSL02:20Oslo Gardermoen
4t 50m
1 stopp
SXB07:10Strasbourg Entzheim
10. des.
SXB03:45Strasbourg Entzheim
25t 50m
3 stopp
OSL05:35Oslo Gardermoen
1 715 kr
Finn lignende
Lufthansa
7. des.
OSL02:20Oslo Gardermoen
4t 50m
1 stopp
SXB07:10Strasbourg Entzheim
10. des.
SXB07:55Strasbourg Entzheim
22t 10m
1 stopp
OSL06:05Oslo Gardermoen
1 781 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. des.
OSL02:20Oslo Gardermoen
4t 50m
1 stopp
SXB07:10Strasbourg Entzheim
10. des.
SXB03:45Strasbourg Entzheim
25t 50m
2 stopp
OSL05:35Oslo Gardermoen
1 790 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. des.
OSL16:05Oslo Gardermoen
15t 10m
3 stopp
SXB07:15Strasbourg Entzheim
10. des.
SXB03:45Strasbourg Entzheim
12t 55m
2 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
2 359 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. des.
OSL17:00Oslo Gardermoen
47t 40m
3 stopp
SXB16:40Strasbourg Entzheim
10. des.
SXB13:25Strasbourg Entzheim
26t 35m
3 stopp
OSL16:00Oslo Gardermoen
2 618 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. des.
TRF10:40Oslo Torp Sandefjord
6t 05m
2 stopp
SXB16:45Strasbourg Entzheim
10. des.
SXB01:40Strasbourg Entzheim
7t 05m
1 stopp
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
3 379 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Strasbourg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Strasbourg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og KLM
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
30t 05m
SXBStrasbourg Entzheim
Air France
OSLOslo Gardermoen
4t 50m
SXBStrasbourg Entzheim
KLM
TRDTrondheim Værnes (TRD)
48t 10m
SXBStrasbourg Entzheim

Hvilke flyselskaper flyr til Strasbourg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Strasbourg
 • Hvilke flyselskaper flyr til Strasbourg?

  KLM, Lufthansa, Brussels Airlines og Air France er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Strasbourg jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Strasbourg med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Strasbourg

Under finner du alle flyplassene i Strasbourg sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Strasbourg, ankommer du Strasbourg/Strasbourg lufthavn. Herfra kan du komme deg inn til byen med et shuttletog som går fire ganger i timen, og kjører til Strasbourg på kun 8 minutter. Det går en fotgjengerbro fra flyplassen til stasjonen. Alternativt finnes det også mange store bilutleieselskaper her, som gjør det lett å leie egen bil dersom du ønsker det. Da kan du enkelt komme deg inn til byen og til nærområdene på egenhånd, uten å være avhengig av noen andre. Dersom du ikke ønsker å kjøre selv, kan du ta en av taxiene som venter utenfor terminalen, eller forhåndsbestille transport før reisen din.


Populære flybilletter til Strasbourg

Finn dine flybilletter til Strasbourg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Strasbourg
Raskeste flytid30t 05m
Billigst pris1 681 kr
Flyvninger fra Trondheim til Strasbourg
Raskeste flytid48t 10m
Billigst pris5 461 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Strasbourg

Det er enkelt å komme seg rundt i Strasbourg, enten med trikk, buss, sykkel eller til fots. Her finner du seks trikkelinjer og 30 bussruter som kjører på kryss og tvers av byen, som gjør det både enkelt og rimelig å komme seg rundt. Imidlertid er det sykkelen som er kongen her, og i Strasbourg finner du Frankrikes største nettverk av sykkelveier på hele 500 kilometer totalt. Dette er en ideell måte å utforske byen på, og det er en helt unik opplevelse i seg selv å sykle gjennom parkene og hagene og langs kanalene. Strasbourg jobber med å redusere biltrafikken i byen, så det anbefales å først og fremst benytte seg av alternative transportmidler.


Visumkrav for Strasbourg

Frankrike krever gyldig pass både ved inn- og utreise, og du skal alltid kunne identifisere deg på forespørsel. Pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for norske borgere, og du kan derfor ikke fly til Strasbourg uten pass. Du bør også alltid ha enten passet eller en kopi av passet på deg. Du trenger ikke visum for å reise til Frankrike.


Start planleggingen av reisen til Strasbourg


De beste tingene å se og gjøre i Strasbourg

Hva bør du se i Strasbourg?

Strasbourg er en sjarmerende fransk by full av attraksjoner og severdigheter. Blant annet bør du ta turen innom Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg, som regnes som en av de vakreste monumentene i den vestlige arkitekturen. Dra også til den sjarmerende delen av byens historiske sentrum, Quartier des Tanneurs, som er en del av det verdensarvlistede Grande-Île. Mens du er i Strasbourg bør du også se den kjente bygningen Maison Kammerzell og kirkene Eglise de Saint-Thomas og Eglise Saint-Pierre-le-Jeune.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Strasbourg. Denne burde minimum dekke sykdom, hjemtransport ved sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er trygt å drikke vannet fra springen i Strasbourg. Mange turister velger likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.