Finn billige fly til Strasbourg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Strasbourg

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Strasbourg

Beste pris på enveisbillett

1 545 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 027 kr

Raskeste flytid

5t 20m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Strasbourg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 545 kr (Oslo Torp Sandefjord til Strasbourg Entzheim).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Strasbourg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 027 kr (Oslo Torp Sandefjord til Strasbourg Entzheim).
Den kjappeste flyvningen til Strasbourg fra Norge tar 5t 20m (Oslo Torp Sandefjord til Strasbourg Entzheim).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Strasbourg, deriblant Air France.

De billigste flyvningene til flyplassene i Strasbourg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Strasbourg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Strasbourg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Strasbourg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Strasbourg (SXB)

Vanligvis er flyvninger til Strasbourg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Strasbourg Entzheim, som i gjennomsnitt koster 3 098 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL STRASBOURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar40 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Strasbourg koster i gjennomsnitt kun 1 863 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL STRASBOURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli86 % dyrereDet koster ca. 5 754 kr for flyvninger til Strasbourg fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL STRASBOURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember545 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Strasbourg fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Strasbourg?

Strasbourg er travlest tidlig om vinteren, og de fleste turistene reiser hit sent i november og i desember for å få med seg Noel-uken fra 27. november til 5. desember og Marché de Noel-uken fra 23. desember til 1. januar. Hvis du ønsker å reise hit i disse periodene må du være forberedt på store folkemengder og du bør være ute i god tid for å sikre deg både flybilletter og hotell. Vær også oppmerksom på at det kan være vanskelig å få tak i billige flybilletter til Strasbourg på denne tiden. Hvis du vil unngå alle turistene og de høye prisene, bør du vurdere å reise hit tidlig i november, når det er større sannsynlighet for å finne både rimeligere overnatting og billig fly til Strasbourg.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Strasbourg for 1 199 kr/person, noe som er 58 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Strasbourg. Du kan finne den billigste prisen til Strasbourg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er februar den billigste måneden å fly til Strasbourg fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 863 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Strasbourg i løpet av februar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Desember i stedet. Flyvninger til Strasbourg i Desember er ikke like billige som de i februar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 047 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 47 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Strasbourg. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 098 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 2 027 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Strasbourg. Hvis du planlegger å fly til Strasbourg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mulhouse EuroAirport flyplass (110 km fra sentrum i Strasbourg), Metz-Nancy-Lorraine flyplass (120 km fra sentrum i Strasbourg), eller Épinal Mirecourt flyplass (127 km fra sentrum i Strasbourg).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Strasbourg, er vanligvis Mulhouse EuroAirport flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 829 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Strasbourg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Strasbourg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
1. des.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
7t 30m
1 stopp
SXB16:45Strasbourg Entzheim
9. des.
SXB13:25Strasbourg Entzheim
19t 20m
1 stopp
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
2 027 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. des.
OSL04:20Oslo Gardermoen
12t 25m
1 stopp
SXB16:45Strasbourg Entzheim
9. des.
SXB01:40Strasbourg Entzheim
5t 15m
1 stopp
OSL06:55Oslo Gardermoen
2 037 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. des.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
24t 05m
2 stopp
SXB04:00Strasbourg Entzheim
9. des.
SXB01:40Strasbourg Entzheim
7t 05m
1 stopp
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
2 221 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. des.
OSL01:25Oslo Gardermoen
15t 20m
2 stopp
SXB16:45Strasbourg Entzheim
9. des.
SXB13:25Strasbourg Entzheim
3t 55m
1 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
2 665 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. des.
TRF07:40Oslo Torp Sandefjord
9t 05m
2 stopp
SXB16:45Strasbourg Entzheim
9. des.
SXB09:45Strasbourg Entzheim
7t 45m
2 stopp
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
2 974 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. des.
OSL01:30Oslo Gardermoen
26t 30m
1 stopp
SXB04:00Strasbourg Entzheim
11. des.
SXB08:20Strasbourg Entzheim
9t 00m
2 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
3 041 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Strasbourg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Strasbourg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Flere flyselskaper
1. sep.
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
36t 10m
2 stopp
SXB17:30Strasbourg Entzheim
1 545 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. sep.
OSL05:25Oslo Gardermoen
29t 40m
3 stopp
SXB11:05Strasbourg Entzheim
1 612 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. sep.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
27t 25m
2 stopp
SXB17:00Strasbourg Entzheim
1 622 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Strasbourg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Strasbourg

Hvilke flyselskaper flyr til Strasbourg?

Lufthansa, KLM, Air France og Brussels Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Strasbourg jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Strasbourg med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Air France til Strasbourg

Air France flyr til Strasbourg ca. 5 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Air France, men det er funnet priser helt nede i 2 370 kr fra Oslo Gardermoen til Strasbourg. Air France har fått en score på 7,6/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Strasbourg

Under finner du alle flyplassene i Strasbourg sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Strasbourg, ankommer du Strasbourg/Strasbourg lufthavn. Herfra kan du komme deg inn til byen med et shuttletog som går fire ganger i timen, og kjører til Strasbourg på kun 8 minutter. Det går en fotgjengerbro fra flyplassen til stasjonen. Alternativt finnes det også mange store bilutleieselskaper her, som gjør det lett å leie egen bil dersom du ønsker det. Da kan du enkelt komme deg inn til byen og til nærområdene på egenhånd, uten å være avhengig av noen andre. Dersom du ikke ønsker å kjøre selv, kan du ta en av taxiene som venter utenfor terminalen, eller forhåndsbestille transport før reisen din.


Populære flybilletter til Strasbourg

Finn dine flybilletter til Strasbourg med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Strasbourg
Raskeste flytid4t 35m
Laveste pris4 702 kr
Flyvninger fra Oslo til Strasbourg
Raskeste flytid4t 45m
Laveste pris3 032 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Strasbourg

Det er enkelt å komme seg rundt i Strasbourg, enten med trikk, buss, sykkel eller til fots. Her finner du seks trikkelinjer og 30 bussruter som kjører på kryss og tvers av byen, som gjør det både enkelt og rimelig å komme seg rundt. Imidlertid er det sykkelen som er kongen her, og i Strasbourg finner du Frankrikes største nettverk av sykkelveier på hele 500 kilometer totalt. Dette er en ideell måte å utforske byen på, og det er en helt unik opplevelse i seg selv å sykle gjennom parkene og hagene og langs kanalene. Strasbourg jobber med å redusere biltrafikken i byen, så det anbefales å først og fremst benytte seg av alternative transportmidler.


Visumkrav for Strasbourg

Frankrike krever gyldig pass både ved inn- og utreise, og du skal alltid kunne identifisere deg på forespørsel. Pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for norske borgere, og du kan derfor ikke fly til Strasbourg uten pass. Du bør også alltid ha enten passet eller en kopi av passet på deg. Du trenger ikke visum for å reise til Frankrike.


Start planleggingen av reisen til Strasbourg


De beste tingene å se og gjøre i Strasbourg

Strasbourg er en sjarmerende fransk by full av attraksjoner og severdigheter. Blant annet bør du ta turen innom Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg, som regnes som en av de vakreste monumentene i den vestlige arkitekturen. Dra også til den sjarmerende delen av byens historiske sentrum, Quartier des Tanneurs, som er en del av det verdensarvlistede Grande-Île. Mens du er i Strasbourg bør du også se den kjente bygningen Maison Kammerzell og kirkene Eglise de Saint-Thomas og Eglise Saint-Pierre-le-Jeune.

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Strasbourg. Denne burde minimum dekke sykdom, hjemtransport ved sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods og dødsfall.

Det er trygt å drikke vannet fra springen i Strasbourg. Mange turister velger likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Strasbourg. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Strasbourg for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Strasbourg. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja. momondo kan spore flypriser for Strasbourg og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Strasbourg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Strasbourg

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.