Finn billige fly til Strasbourg

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Strasbourg (SXB)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Strasbourg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Strasbourg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Strasbourg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Strasbourg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Strasbourg (SXB)

Vanligvis er flyvninger til Strasbourg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Strasbourg Entzheim, som i gjennomsnitt koster 2 148 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL STRASBOURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Strasbourg koster i gjennomsnitt kun 1 630 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL STRASBOURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar62 % dyrereDet koster ca. 3 471 kr for flyvninger til Strasbourg fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL STRASBOURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember277 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Strasbourg fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det best å reise til Strasbourg?

Strasbourg er travlest tidlig om vinteren, og de fleste turistene reiser hit sent i november og i desember for å få med seg Noel-uken fra 27. november til 5. desember og Marché de Noel-uken fra 23. desember til 1. januar. Hvis du ønsker å reise hit i disse periodene må du være forberedt på store folkemengder og du bør være ute i god tid for å sikre deg både flybilletter og hotell. Vær også oppmerksom på at det kan være vanskelig å få tak i billige flybilletter til Strasbourg på denne tiden. Hvis du vil unngå alle turistene og de høye prisene, bør du vurdere å reise hit tidlig i november, når det er større sannsynlighet for å finne både rimeligere overnatting og billig fly til Strasbourg.

Hvilken flyvning til Strasbourg er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Strasbourg for 1 276 kr/person, noe som er 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Strasbourg. Du kan finne den billigste prisen til Strasbourg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Strasbourg?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Strasbourg. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 655 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Strasbourg i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Strasbourg i Januar er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 748 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Strasbourg?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Strasbourg fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Strasbourg for ca. 2 151 kr når du søker 60 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Strasbourg?

Ifølge dataene våre er det onsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Strasbourg fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på onsdag, lå på 1 860 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 639 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Strasbourg?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Strasbourg på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 2 050 kr. Flyvninger kl. 12:00 er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 2 587 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Strasbourg?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Strasbourg. Hvis du planlegger å fly til Strasbourg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mulhouse EuroAirport flyplass (110 km fra sentrum i Strasbourg), Metz Metz-Nancy-Lorraine flyplass (120 km fra sentrum i Strasbourg), eller Épinal Mirecourt flyplass (127 km fra sentrum i Strasbourg).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Strasbourg?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Strasbourg, er vanligvis Metz Metz-Nancy-Lorraine flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 173 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Strasbourg Entzheim

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Strasbourg Entzheim som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
11. jun.
12:30Oslo Torp Sandefjord
5t 25m
1 stopp
17:55Strasbourg Entzheim
15. jun.
10:50Strasbourg Entzheim
8t 10m
1 stopp
19:00Oslo Torp Sandefjord
2 402 kr
Finn lignende
KLM
11. jun.
10:15Oslo Gardermoen
7t 40m
1 stopp
17:55Strasbourg Entzheim
15. jun.
10:50Strasbourg Entzheim
7t 45m
1 stopp
18:35Oslo Gardermoen
2 410 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Strasbourg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Strasbourg

KLM flyr fra Oslo/Torp Sandefjord lufthavn til Strasbourg/Strasbourg lufthavn med mellomlanding i Amsterdam, Air France flyr fra Oslo/Oslo Lufthavn til Strasbourg/Strasbourg lufthavn med mellomlanding i Amsterdam og Lufthansa flyr fra Oslo/Oslo Lufthavn til Strasbourg/Strasbourg lufthavn med mellomlanding i Frankfurt. Flytiden hver vei er 4-8 timer avhengig av mellomlandingene.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Strasbourg, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Strasbourg, ankommer du Strasbourg/Strasbourg lufthavn. Herfra kan du komme deg inn til byen med et shuttletog som går fire ganger i timen, og kjører til Strasbourg på kun 8 minutter. Det går en fotgjengerbro fra flyplassen til stasjonen. Alternativt finnes det også mange store bilutleieselskaper her, som gjør det lett å leie egen bil dersom du ønsker det. Da kan du enkelt komme deg inn til byen og til nærområdene på egenhånd, uten å være avhengig av noen andre. Dersom du ikke ønsker å kjøre selv, kan du ta en av taxiene som venter utenfor terminalen, eller forhåndsbestille transport før reisen din.


Populære flybilletter til Strasbourg

Finn dine flybilletter til Strasbourg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Strasbourg
Raskeste flytid
5t 25m
Billigste pris
2 402 kr
Flyvninger fra Trondheim til Strasbourg
Raskeste flytid
27t 55m
Billigste pris
6 756 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Strasbourg?

Det er enkelt å komme seg rundt i Strasbourg, enten med trikk, buss, sykkel eller til fots. Her finner du seks trikkelinjer og 30 bussruter som kjører på kryss og tvers av byen, som gjør det både enkelt og rimelig å komme seg rundt. Imidlertid er det sykkelen som er kongen her, og i Strasbourg finner du Frankrikes største nettverk av sykkelveier på hele 500 kilometer totalt. Dette er en ideell måte å utforske byen på, og det er en helt unik opplevelse i seg selv å sykle gjennom parkene og hagene og langs kanalene. Strasbourg jobber med å redusere biltrafikken i byen, så det anbefales å først og fremst benytte seg av alternative transportmidler.


Kan man reise til Strasbourg uten pass eller visum?

Frankrike krever gyldig pass både ved inn- og utreise, og du skal alltid kunne identifisere deg på forespørsel. Pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for norske borgere, og du kan derfor ikke fly til Strasbourg uten pass. Du bør også alltid ha enten passet eller en kopi av passet på deg. Du trenger ikke visum for å reise til Frankrike.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Strasbourg?

Strasbourg er en sjarmerende fransk by full av attraksjoner og severdigheter. Blant annet bør du ta turen innom Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg, som regnes som en av de vakreste monumentene i den vestlige arkitekturen. Dra også til den sjarmerende delen av byens historiske sentrum, Quartier des Tanneurs, som er en del av det verdensarvlistede Grande-Île. Mens du er i Strasbourg bør du også se den kjente bygningen Maison Kammerzell og kirkene Eglise de Saint-Thomas og Eglise Saint-Pierre-le-Jeune.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Strasbourg. Denne burde minimum dekke sykdom, hjemtransport ved sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er trygt å drikke vannet fra springen i Strasbourg. Mange turister velger likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse