Finn billige fly til Sundsvall

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 1.2.
ti. 8.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Sundsvall?

Hvor lang tid tar det å fly til Sundsvall?

Hvis du ønsker å reise fra Norge, må du mellomlande i Stockholm før du ankommer Sundsvall lufthavn. Fra Oslo lufthavn Gardermoen vil flygninger ta tre timer frem til Sundsvall flyplass, Sverige. Reiser du fra byer på Vestlandet, som Bergen eller Stavanger, vil det ta lengre tid grunnet ekstra distanse til Stockholm. Du finner gode tilbud på flybilletter til Sundsvall hos momondo, og vi har alltid noen av de beste flytilbudene på flights til Sundsvall. Fra Stavanger vil det rundt regnet ta tre timer og 30 minutter, litt avhengig av værforhold og fra Bergen Flesland det samme. Flyr du fra byer lengre nord som Trondheim eller Tromsø, er det mulig å komme seg til Sundsvall på henholdsvis fire timer og fire timer og tredve minutter.

Hvor kan du fly direkte til Sundsvåll fra?

Dessverre er det ingen direkte flyforbindelser mellom norske byer og Sundsvall per i dag, noe som betyr et kort stopp i Stockholm for norske reisende. Det er enkelt å komme seg til Sundsvall med flere av de store flyselskapene med en kjapp mellomlanding på Arlanda, før man vender snuten mot Sundsvall.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sundsvall?

    Hudiksvall flyplass, Kramfors flyplass, Söderhamn flyplass, Örnsköldsvik flyplass eller Sveg flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Sundsvall.


Hvilke flyselskaper flyr til Sundsvall?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sundsvall
  • Hvilke flyselskaper flyr til Sundsvall?

    SAS er det mest populære flyselskapet som flyr her som flyr fra Norge to Sundsvall jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Sundsvall med that airline og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Sundsvall

Under finner du alle flyplassene i Sundsvall sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Sundsvall flyplass?

Sundsvall flyplass har gode forbindelser inn mot sentrum av byen, enten du ønsker å leie bil eller ta buss. Det finnes egne flybusser som trafikkerer ruten fra flyplassen og inn mot sentrum av byen, slik at du enkelt kan komme deg frem og tilbake. Du finner mer informasjon om rutetider og priser ved å sjekke ut informasjonen som finnes på terminalområdet. Det er flere drosjeselskaper som kjører mellom flyplassen og sentrum, og det er alltid enkelt å finne en ledig drosje ved ankomst. Inne i terminalområdet etter ankomsthallen finner du informasjon om drosjepriser og kontaktinformasjon til de ulike selskapene som kjører ruten fra flyplassen. For den som heller vil benytte seg av leiebil så finnes det flere ulike selskaper representert på lufthavnen, slik at du enkelt kan finne en passende leiebil.


Visumkrav for Sundsvall

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Sundsvall?

For besøkende fra Norge er det ingen spesielle krav til visum eller pass, utenom at det kan være lurt å medbringe et gyldig pass når man reiser til Sverige som norsk turist. Sverige er en del av EU og Schengen-området, slik at det ikke er noe behov for ytterligere dokumentasjon for reisende.


Start planleggingen av reisen til Sundsvall


De beste tingene å se og gjøre i Sundsvall

Hva kan du se og gjøre i Sundsvall?

Sundsvall er omgitt av vakker og vill natur, og et opphold i denne byen er ikke komplett uten at du besøker de flotte naturområdene rett utenfor bysentrum. Sødra og Norra Berget er betegnelsen på det spesielle landskapet, som er dominert av fjell og bergformasjoner. Du finner et naturreservat og flere utsiktspunkter, hvor du kan se utover det majestetiske landskapet. Et annet populært valg for hele familien er deilige Himlabadet, som er en vannpark med flere aktiviteter for hele familien. Her finnes det barnebasseng, eventyrbasseng og til med en klatrevegg for den som vil prøve seg på det. Sundsvall har også en egen øy like utenfor bykjernen som er mye brukt av lokalbefolkningen om sommeren. Her kan man bade i det friske vannet eller nyte lange sommerdager på stranden med hele familien. Alnøyen, som er navnet på stedet, ligger en kort kjøretur fra Sundsvall sentrum og det er fullt mulig å bruke en hel dag her ute. Det finnes et bredt utvalg av spisesteder og kafeer tilpasset ulike behov, samtidig som at den lille øya også kan skilte med sjarmerende fiskehytter, kapell og andre interessante bygninger. Kulturmagasinet midt i byen er et annet utmerket mål for et besøk til Sundsvall. Her finner man det lokale museet, bibliotek og andre fasiliteter under samme tak, slik at man enkelt kan tilbringe flere timer her.