Finn billige fly til Östersund

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Östersund?

 • Hvilken flyvning til Östersund er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Östersund fra Bergen for 1 916 kr. Dette er 11 % billigere enn de fleste flytilbudene til Östersund. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Östersund fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Östersund?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Östersund. Hvis du planlegger å fly til Östersund, bør du vurdere å bestille flyvninger til Sveg flyplass (128 km fra sentrum i Östersund), Kramfors flyplass (158 km fra sentrum i Östersund), eller Sundsvall/Harnosand flyplass (160 km fra sentrum i Östersund).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Östersund?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Östersund, er vanligvis Sundsvall/Harnosand flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 162 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Östersund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Östersund
 • Hvilke flyselskaper flyr til Östersund?

  SAS er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Östersund med. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Östersund jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Start planleggingen av reisen til Östersund