Finn billige fly til Malmö

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Malmö

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Malmö

Beste pris på enveisbillett

361 kr

Beste pris på tur/retur-billett

961 kr

Raskeste flytid

2t 55m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Malmö fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 361 kr (Oslo Torp Sandefjord til Malmö Sturup).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Malmö fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 961 kr (Oslo Gardermoen til Malmö Sturup).
Den kjappeste flyvningen til Malmö fra Norge tar 2t 55m (Oslo Gardermoen til Malmö Sturup).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Malmö, deriblant Scandinavian Airlines og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Malmö

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Malmö fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
København

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Malmö

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til København (CPH)

Vanligvis er flyvninger til Malmö fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til København Kastrup Copenhagen, som i gjennomsnitt koster 1 508 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MALMÖ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars45 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Malmö koster i gjennomsnitt kun 1 018 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MALMÖ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust89 % dyrereDet koster ca. 3 481 kr for flyvninger til Malmö fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MALMÖ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli350 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Malmö fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Malmö?

Når du bør fly til Malmö avhenger av hva du ønsker å oppleve her. Hvis du vil nyte de vakre strendene i nærområdet, bør du reise hit i juli eller i august for å oppleve en varm skandinavisk sommer. I august arrangeres også mange årlige festivaler i byen, og Malmöfestivalen er den mest kjente. Malmö er også kjent for sine stemningsfulle julemarkeder, og hvis du vil få med deg disse bør du reise hit i desember. Dersom du reiser på budsjett og ser etter rimelig overnatting og billig fly til Malmö bør du imidlertid vurdere å besøke byen om våren eller høsten, når det er lavere priser og færre turister.

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Malmö fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 018 kr. Hvis du ikke kan fly til Malmö i mars, er juni det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Malmö i juni ligger i gjennomsnitt på 1 046 kr.Flotte tilbud på flyreiser til Malmö

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Malmö som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
9. okt.
OSL13:00Oslo Gardermoen
15t 30m
1 stopp
MMX04:30Malmö Sturup
10. okt.
MMX17:50Malmö Sturup
10t 10m
1 stopp
OSL04:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
9. okt.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
8t 00m
1 stopp
MMX12:25Malmö Sturup
10. okt.
MMX17:50Malmö Sturup
16t 10m
2 stopp
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
1 056 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. okt.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
8t 00m
1 stopp
MMX12:25Malmö Sturup
10. okt.
MMX04:25Malmö Sturup
6t 20m
1 stopp
TRF10:45Oslo Torp Sandefjord
1 408 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. okt.
OSL17:00Oslo Gardermoen
11t 30m
1 stopp
MMX04:30Malmö Sturup
10. okt.
MMX08:10Malmö Sturup
12t 00m
2 stopp
OSL20:10Oslo Gardermoen
1 436 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. okt.
TRF07:10Oslo Torp Sandefjord
11t 20m
2 stopp
MMX18:30Malmö Sturup
10. okt.
MMX17:50Malmö Sturup
16t 10m
2 stopp
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
1 512 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
9. okt.
OSL12:00Oslo Gardermoen
6t 30m
2 stopp
MMX18:30Malmö Sturup
10. okt.
MMX02:15Malmö Sturup
11t 10m
2 stopp
OSL13:25Oslo Gardermoen
2 149 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Malmö

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Malmö, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Scandinavian Airlines
Ryanair
24. aug.
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
22t 40m
1 stopp
MMX15:00Malmö Sturup
Ryanair
10. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
8t 15m
1 stopp
MMX14:00Malmö Sturup
Ryanair
9. sep.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
20t 40m
2 stopp
MMX03:30Malmö Sturup

Hvilke flyselskaper flyr til Malmö?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Malmö

Hvilke flyselskaper flyr til Malmö?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Malmö fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Scandinavian Airlines og Norwegian. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Malmö jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Malmö

Under finner du alle flyplassene i Malmö sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Malmö, ankommer du Malmö/Malmö lufthavn. Herfra går det flere flybusser rett utenfor terminalen som tar deg inn til sentrum. Du kan kjøpe billetter på nettet, billettautomater, 7-eleven, informasjonsdisken på flyplassen, på SMS eller betale med kort om bord, og en enkeltbillett for voksne koster 105 SEK (ca. 95 NOK) på nett og 115 SEK ordinært (ca. 105 NOK). Alternativt kan du ta taxi herfra, og du kan fritt velge den bilen og taxiselskapet du selv ønsker å reise med. Du kan også forhåndsbestille bil, slik at en privat sjåfør venter på deg i flyplassens ankomsthall.


Populære flybilletter til Malmö

Finn dine flybilletter til Malmö med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Malmö
Raskeste flytid5t 30m
Laveste pris1 056 kr
Flyvninger fra Bergen til Malmö
Raskeste flytid20t 45m
Laveste pris4 946 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Malmö

Du kan enkelt utforske Malmös historiske sentrum til fots, men resten av byen ligger nokså spredt. Hele distriktet er rimelig flatt, så det er ideelt å sykle her, og du kan leie sykkel fra flere steder i byen. Alternativt kan du ta kollektivtransport, og det går blant annet to ulike busstyper her. De grønne bussene kjører på kryss og tvers av byen, mens de gule bussene kjører til andre byer som Helsingborg og Ystad. Det går også tog i Malmö, og du kan komme deg fra sentralstasjonen til Triangeln på 2-3 minutter. Du kan planlegge reisene dine på nettsiden til Skånetrafiken. Alternativt er det enkelt å få tak i taxi i byen dersom du heller foretrekker det.


Visumkrav for Malmö

Det er passfrihet mellom nordiske land, og du trenger derfor ikke å ha med deg pass for å fly til Malmö. Imidlertid vil du kunne bli bedt om å identifisere deg, og bør derfor medbringe gyldig legitimasjon. Dette kan være pass, førerkort eller andre gyldige ID-dokumenter. Du trenger ikke visum for å reise til Sverige.


Start planleggingen av reisen til Malmö


De beste tingene å se og gjøre i Malmö

Sveriges tredje største by er full av opplevelser og severdigheter for folk i alle aldre. Her kan du blant annet nyte noen late dager på en av de vakre strendene i nærområdet, eller ta en spasertur i Kungsparken eller Slottsträdgården. Besøk det historiske slottet Malmöhus, og se den kjente Øresundsbroen som forbinder Sverige med Danmark, og som du kanskje kjenner igjen fra den kjente svensk-danske TV-serien «Broen». Deretter kan du sette deg ned på en av de mange utekafeene på Lilla Torg, et av de travleste områdene i hele Malmö, og observere den sjarmerende atmosfæren i byen.

Sverige har godt drikkevann, og det er derfor helt trygt å drikke vann fra springen i Malmö.

Det er ikke like vanlig å tipse i Sverige som i Norge, men dersom du får god service på en restaurant kan du gjerne tipse 5-10 %.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Malmö på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Malmö som passer deg.

Flyreiser til Malmö med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Malmö flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Malmö. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.