Finn billige fly til Bagdad

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 23.8.
ti. 30.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bagdad

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bagdad

Beste pris på enveisbillett

1 647 kr

Beste pris på tur/retur-billett

3 963 kr

Raskeste flytid

10t 30m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bagdad fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 647 kr (Oslo Gardermoen til Bagdad Al Muthana).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bagdad fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 963 kr (Oslo Gardermoen til Bagdad Al Muthana).
Den kjappeste flyvningen til Bagdad fra Norge tar 10t 30m (Oslo Gardermoen til Bagdad Al Muthana).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Bagdad, deriblant Turkish Airlines, Qatar Airways og Pegasus Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bagdad

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bagdad fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bagdad

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bagdad

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bagdad (BGW)

Vanligvis er flyvninger til Bagdad fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bagdad Al Muthana, som i gjennomsnitt koster 5 489 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BAGDAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bagdad koster i gjennomsnitt kun 4 205 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BAGDAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli44 % dyrereDet koster ca. 7 926 kr for flyvninger til Bagdad fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BAGDAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember459 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bagdad fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bagdad?

Om du reiser fra Oslo lufthavn Gardermoen vil det ta oppimot 10 timer å fly til Bagdad internasjonale lufthavn, Irak med én mellomlanding underveis. For deg som tar turen fra Trondheim lufthavn Værnes, så vil forventet flytid ligge på omtrent 11 timer, med to stopp på veien. Hvis du heller reiser fra Vestlandet og Bergen lufthavn Flesland, så kan du forvente å bruke nærmere 11 timer til Bagdad. Fra Stavanger lufthavn Sola, så tar flyturen over til Bagdad og Irak også omtrent 11 timer, med to mellomlandinger. Starter du turen i Bodø vil det i snitt ta i overkant av 12 timer, og fra Tromsø vil det ta nærmere 13 timer.

Dt finnes dessverre ikke noen direktefly fra Norge til Bagdad, men det er likevel enkelt å komme seg dit med fly fra enten København Kastrup eller Stockholm Arlanda. Begge disse flyplassene er svært enkle å nå fra Norge, ettersom det finnes mange direkteflygninger gjennom uken til begge byene fra norske lufthavner. Alternativt, for deg som heller foretrekker det, så er det mulig å fly fra Oslo lufthavn til Dubai internasjonale lufthavn eller til Doha i Qatar, hvor det bare er en kort flytur over til Bagdad og Irak. Det er også enkelt for norske reisende å mellomlande i Istanbul, som tilbyr jevnlige flygninger til Bagdad. For flere gode flytilbud og billige flybilletter, så sjekk gjerne hva du finner gjennom momondo.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Bagdad, lå på 1 822 kr/per person fra Beirut, noe som er 75 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bagdad. Du kan finne den billigste prisen til Bagdad fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Bagdad fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 205 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bagdad i løpet av mai, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 4 370 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Bagdad på, er ca. 24 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 5 489 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 3 963 kr.

Al-Najaf Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bagdad.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Al-Najaf Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Bagdad, med en gjennomsnittspris på 7 224 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Bagdad

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bagdad som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
16. nov.
OSL02:30Oslo Gardermoen
16t 10m
2 stopp
BGW18:40Bagdad Al Muthana
22. nov.
BGW22:30Bagdad Al Muthana
11t 05m
1 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
3 963 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. nov.
OSL12:35Oslo Gardermoen
9t 20m
1 stopp
BGW21:55Bagdad Al Muthana
22. nov.
BGW22:30Bagdad Al Muthana
11t 05m
1 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
4 138 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
16. nov.
OSL12:35Oslo Gardermoen
9t 20m
1 stopp
BGW21:55Bagdad Al Muthana
23. nov.
BGW00:45Bagdad Al Muthana
13t 00m
1 stopp
OSL13:45Oslo Gardermoen
4 312 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
15. nov.
OSL06:40Oslo Gardermoen
10t 35m
1 stopp
BGW17:15Bagdad Al Muthana
22. nov.
BGW00:45Bagdad Al Muthana
13t 05m
1 stopp
OSL13:50Oslo Gardermoen
4 331 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
20. sep.
OSL14:15Oslo Gardermoen
29t 20m
1 stopp
BGW19:35Bagdad Al Muthana
2. nov.
BGW23:10Bagdad Al Muthana
9t 40m
1 stopp
OSL08:50Oslo Gardermoen
4 370 kr
Finn lignende
Qatar Airways
28. aug.
OSL11:45Oslo Gardermoen
10t 30m
1 stopp
BGW22:15Bagdad Al Muthana
11. sep.
BGW18:00Bagdad Al Muthana
17t 15m
1 stopp
OSL11:15Oslo Gardermoen
4 806 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bagdad

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bagdad, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Pegasus Airlines og Qatar Airways
Pegasus Airlines
28. aug.
OSL10:20Oslo Gardermoen
11t 00m
1 stopp
BGW21:20Bagdad Al Muthana
1 647 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. sep.
OSL15:30Oslo Gardermoen
29t 50m
2 stopp
BGW21:20Bagdad Al Muthana
1 831 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. sep.
OSL10:20Oslo Gardermoen
31t 15m
2 stopp
BGW17:35Bagdad Al Muthana
1 860 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Bagdad?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bagdad

Hvilke flyselskaper flyr til Bagdad?

Qatar Airways, Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Emirates er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Bagdad jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Bagdad med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Bagdad

Turkish Airlines er et populært valg for de som reiser til Bagdad. Flyselskapet har 8 ukentlige flyvninger til Bagdad, med flest avganger fra Istanbul. Turkish Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 4 082 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 137 vurderinger, har momondo-brukere gitt Turkish Airlines en gjennomsnittsscore på 8,0/10.

Flyvninger med Qatar Airways til Bagdad

3 912 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Qatar Airways til Bagdad som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. Qatar Airways har 12 flyvninger til Bagdad de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 330 momondo-brukere har vurdert Qatar Airways og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,9/10.


Flyplasser nære Bagdad

Under finner du alle flyplassene i Bagdad sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Bagdad internasjonale lufthavn?

Du kommer deg inn til sentrum av Bagdad ved å for eksempel benytte deg av drosje. Mange av hotellene tilbyr også egen transport for reisende, så her er det best å sjekke med ditt hotell eller overnattingssted på forhånd. Du finner også enkelte shuttlebusser som holder til litt utenfor selve terminalområdet. Disse bussene kjører gjerne inn til sentrum, men det beste og tryggeste alternativet er likevel en bil sendt fra overnattingsstedet ditt.


Populære flybilletter til Bagdad

Finn dine flybilletter til Bagdad med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bagdad
Raskeste flytid9t 20m
Laveste pris4 312 kr

Visumkrav for Bagdad

Det er behov for visum for alle norske borgere som tar turen til Bagdad, og dette må søkes om på forhånd ved den irakiske ambassaden. Det er også anbefalt å ha med seg en kopi av passet sitt til enhver tid.


De beste tingene å se og gjøre i Bagdad

Bagdad har en rik historie med en svært variert arkitektur, samt en rekke spennende spisesteder for deg som vil prøve irakisk mat. For deg som vil sjekke ut en av byens aller eldste bygninger, så er Mustansiriya Madrasah et glimrende sted å starte. Dette er et middelaldersk palass som i dag har en rekke funksjoner i Bagdads gamleby. Her finner du vakker arkitektur og spesielle detaljer som bør oppleves. En kort spasertur unna finner du også en velkjent bygning konstruert i en ottomansk stil, ved navn Qushla. Denne bygningen er blitt et kjent landemerke i byen, og bør oppleves med sin unike arkitektur og sitt ottomanske design. For deg som vil lære mer om dette kontrastfylte landet, så er Baghdadi Museum et glimrende alternativ. Her finner du en rekke bilder og kunst som tar for seg livet i den irakiske hovedstaden gjennom tidene. Når det gjelder moskeer, så har Bagdad flere som er verdt å få med seg. Abu Hanifa er blant de største, og her finner du imponerende ornamenter og detaljer. Al-Khulafa-moskeen like ved er den eldste i byen, og er også verdt et besøk. Når det gjelder spisesteder, så finnes det et stort antall glimrende og billige restauranter. Sjekk for eksempel gjerne ut Marsa Al-Zawariq, som er kjent for sine deilige kebabspyd.


Finn fly til andre byer i Irak

Bagdad har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Bagdad med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Bagdad.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Bagdad nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Bagdad og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Bagdad

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bagdad

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.