Leiebiler i Sundsvall, Sverige

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Sundsvall, Sverige? Start søket her

Sundsvall, Sverige
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Sundsvall, Sverige
on. 29.9.
12:00
on. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Sundsvall

Alle større selskaper som leier ut biler i Sundsvall, Sverige
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
4 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Sundsvall, Sverige til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Sundsvall/Harnosand flyplass

Leiebiler i Sundsvall

Så langt i september har 24 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Sundsvall.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Sundsvall for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Budget er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Sundsvall. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Sundsvall som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Sundsvall, Sverige?

Fartsgrensen i Sundsvall er 60 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Sundsvall er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Sundsvall, Sverige i september?

Temperaturen i Sundsvall i september ligger normalt på 10 °C, og forventet nedbørsmengde er 50 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Sundsvall i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Sundsvall. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Sundsvall, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Et eksempel på en liten bil som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent.

Er været i Sundsvall representativt for resten av Västernorrlands län?

Klimaet i Västernorrlands län i september innebærer vanligvis temperaturer på 10 °C og en forventet nedbørsmengde på 50 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Sundsvall til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Start planleggingen av reisen til Sundsvall