Finn billige fly til Luleå

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Luleå

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Luleå fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Luleå

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Luleå

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Luleå (LLA)

Vanligvis er flyvninger til Luleå fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Luleå Kallax, som i gjennomsnitt koster 2 881 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LULEÅ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Luleå koster i gjennomsnitt kun 1 808 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LULEÅ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar70 % dyrereDet koster ca. 4 899 kr for flyvninger til Luleå fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LULEÅ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril749 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Luleå fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Luleå?

Det er flere flyplasser som tilbyr flygninger til Luleå fra Norge. Hvor lang tid flyreisen tar varierer. Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det fra tre og en halv time og oppover. Reiser du fra Bergen lufthavn Flesland, så er den kjappeste flyreisen på omtrent 5-6 timer og oppover, og dersom du reiser fra Tromsø lufthavn Langnes, så begynner flytiden på rundt åtte timer.

Dessverre er det ikke noe Luleå-flytilbud fra Norge som går direkte per i dag. De aller fleste flygninger mellomlander på Stockholm Arlanda flyplass, og deretter må du bare rusle rolig over til neste fly som tar deg Luleå lufthavn. Dersom ventetiden er noe lengre, så er det flere gode kafeer og andre bevertningstilbud på Stockholm flyplass. Det er også denne mellomlandingen som gjør det vanskelig å finne en direkte oversikt over flytid til Luleå.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Luleå fra Stockholm for 111 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Luleå. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Luleå fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Luleå i løpet av Januar, kan du også fly billig i oktober. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 886 kr.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Luleå fra Norge er 47 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 881 kr.

De som skal fly til Luleå kan potensielt finne bedre priser for Skellefteå flyplass (118 km fra sentrum i Luleå), eller Arvidsjaur flyplass (132 km fra sentrum i Luleå), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Arvidsjaur flyplass har en gjennomsnittspris på 2 435 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Luleå. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Hvilke flyselskaper flyr til Luleå?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Luleå

Hvilke flyselskaper flyr til Luleå?

På flyreiser fraNorge til Luleå, benytter momondos brukere som regel airlines such as Scandinavian Airlines og Norwegian. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Luleå

Scandinavian Airlines flyr til Luleå ca. 26 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Scandinavian Airlines, men det er funnet priser helt nede i 2 198 kr fra Bergen Flesland til Luleå. Scandinavian Airlines har fått en score på 7,0/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Luleå

Under finner du alle flyplassene i Luleå sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Luleå lufthavn?

Du kan for eksempel benytte deg av buss, taxi eller leiebil fra flyplassen og inn til sentrum av Luleå. Lokalbussens rute fire og 104 tar deg til og fra Luleå lufthavn. Ønsker du taxi, så finner du dem rett utenfor terminalen, men husk å sammenligne pristilbud, da taxisjåfører i Sverige kan sette egne priser. Du kan også reservere leiebil som kan hentes på Luleå flyplass. Det er med andre ord lett å komme seg inn til sentrum, og reisen er ikke av de lengste.


Visumkrav for Luleå

Skal du reise til Luleå i Sverige, så gjelder de samme innreisekravene som for resten av landet og EU/EØS. Du trenger altså ikke visum, men det kan være lurt å ha med passet i tilfelle du trenger legitimasjon på reisen. Det er med andre ord ganske så enkelt og greit å reise over grensen til Sverige og Luleå.


Start planleggingen av reisen til Luleå


De beste tingene å se og gjøre i Luleå

Med flybilletter til Nord-Sveriges største by og en av Sveriges viktigste byer for kultur – som også er en stor studentby – er det en rekke opplevelser som venter deg her, det være seg naturliv eller spennende kulturelle opplevelser. Ta en tur til Norrbottens museum, og utforsk områdets historie og kunst, se jagerfly ved F21 flymuseum eller ta turen innom Kulturens hus midt i sentrum. Byens bibliotek, kunsthall og en rekke arrangement finner sted der. Når du er  nord i Sverige, så er det også en svært god ide å ta turen ut av byen. En flott tur er for eksempel til Bälingeberget naturreservat, som er lett å komme seg til, og som gir en utsøkt natur å nyte. Her finner du også en rekke piknikområder med brensel og ved, toalett og mer, lett tilgjengelig, noe som gjør det mulig å nyte livet i skogen uten større anstrengelser. Et par andre friluftsopplevelser som området er kjent for, er padleturer i kajakker, eller å sykle seg utover de ulike områdene i nærheten. Det er godt med oppmerkede ruter for sykler, samt en sykkelguide, og også en app som du kan benytte for å finne frem. Sist, så må også det å fiske i en av de mange gode elvene og rolige vannene nevnes. Luleå er enkelt sagt et paradis for deg som liker å fiske. Kvelden nyter du i sentrum av byen på en av de mange gode restaurantene, eller med en spasertur gjennom gamlebyen som er kjent for sin idylliske trehusbebyggelse. Glem heller ikke å se om det er noen kulturarrangementer som foregår under ditt opphold i Luleå – det er stadig noe på gang i denne sjarmerende og livlige byen.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Luleå på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når alle potensielle Luleå flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Luleå. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Luleå

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Luleå

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.