Finn billige fly til Norrköping

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Norrköping flyinnsikt og trender

Se innsikt for Norrköping-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Norrköping er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Norrköping fra Wrocław for 46 kr. Dette er 99 % billigere enn de fleste flytilbudene til Norrköping. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Norrköping fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Norrköping?

Flytiden fra Norge til Norrköping varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Stockholm Arlanda (en av de mest populære rutene), tar det 1t i snitt. En annen populær rute fra Norge til Norrköping er fra Bergen Flesland til Stockholm Arlanda, som tar omtrent 1t 20m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

De billigste flyvningene til flyplassene i Norrköping

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Norrköping fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Stockholm Arlanda flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Norrköping

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stockholm (STO)

Vanligvis er flyvninger til Norrköping fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stockholm, som i gjennomsnitt koster 1 136 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Norrköping

Det tar i snitt seks timer og 50 minutter å komme seg til Norrköping Airport, Sverige, fra Norges hovedflyplass i Oslo, Gardermoen lufthavn (OSL). Hvis du heller vil reise fra Bergen Flesland vil det i snitt ta åtte timer og 30 minutter. Fra Stavanger Sola er forventet flytid beregnet til åtte timer og 40 minutter. For reisende som heller vil ta turen fra Trondheim Værnes, vil det i snitt ta ni timer og ti minutter. Fra områder lengre nord, som Bodø, vil flygninger i snitt ta ni timer og 45 minutter til Norrköping. Du finner en rekke gode flytilbud til destinasjoner som Norrköping hos momondo, i tillegg til en rekke billige flybilletter til spennende destinasjoner over hele verden.

Det finnes ingen direkteforbindelser til Norrköping fra Norge, eller fra resten av de nordiske landene. Det enkleste er å benytte seg av buss frem til flyplassen fra Norge eller med fly til Stockholm Arlanda, og så videre med buss eller tog til Norrköping. Det er flere busselskaper som trafikkerer ruten fra Oslo til Norrköping flyplass, så det er ikke noe problem å komme frem. Det er også mulig å benytte seg av tog fra Oslo for den som heller ønsker det. For reisende fra byer utenfor Oslo-området, som Trondheim eller Bergen, vil det lønne seg å fly til Stockholm Arlanda, for deretter å ta toget eller buss videre til Norrköping, som kun tar noen få timer.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Norrköping. Hvis du planlegger å fly til Norrköping, bør du vurdere å bestille flyvninger til Linkoping flyplass (37 km fra sentrum i Norrköping), Stockholm Skavsta lufthavn flyplass (47 km fra sentrum i Norrköping), Örebro Orebro-Bofors flyplass (96 km fra sentrum i Norrköping), Stockholm Västerås lufthavn flyplass (114 km fra sentrum i Norrköping), eller Stockholm Bromma flyplass (132 km fra sentrum i Norrköping).

Med en gjennomsnittspris på 1 059 kr per person, er det Örebro Orebro-Bofors flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Norrköping. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Andre kabinklasser for flyvninger til Norrköping

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Norrköping

Hvilke flyselskaper flyr til Norrköping?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Norrköping

Hvilke flyselskaper flyr til Norrköping?

Norwegian, Scandinavian Airlines, Ethiopian Air og Finnair er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Norrköping jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Norrköping med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Norrköping

Under finner du alle flyplassene i Norrköping sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Norrköping flyplass?

Du finner en flybuss, som trafikkerer ruten mellom Norrköping flyplass og sentrum av byen. Denne bussruten kjører hele dagen, slik at det er enkelt for ventende passasjerer å finne en buss for en hurtig og effektiv transfer. Det er også gode muligheter for å benytte seg av taxi fra flyplassen, som sørger for at du kommer deg inn til sentrum på en billig og trygg måte. Du finner flere ventende drosjer utenfor ankomstområdet, men det er tilgang på minibusser eller større drosjer for personer som reiser sammen. Du kan naturligvis leie bil ved flyplassen, og du finner flere leiebilfirmaer ved ankomstområdet.


Visumkrav for Norrköping

For norske borgere som reiser til Sverige er det ikke noe behov for visum, heller ikke ved lengre opphold i landet. Det eneste som kan være lurt å medbringe er et gyldig pass, eller annen form for dokumentasjon, som et gyldig førerkort.


Start planleggingen av reisen til Norrköping


De beste tingene å se og gjøre i Norrköping

Norrköping hadde lenge et rykte på seg for å være en industriby, men i dag er byen en moderne og mellomstor by med et rikt utvalg av spennende severdigheter for turister. Sjekk ut Arbetets Museum, som er en innholdsrik bygning med flere funksjoner, som konserthall, kirke, kunstskole, museer og så videre. Dette er Norrköping sitt svar på et samfunnshus. Et fint sted å få med seg for besøkende til byen. Sjekk gjerne også ut Kaktusplanteringen, som er en stor park dedikert til kaktuser av alle slag og eksotiske steder, i Karl Johans Park. Dette er en unik opplevelse som bør oppleves. Norrköpings Konstmuseum er en annen attraksjon som turister burde få med seg. Her finner du et stort utvalg av moderne kunst fra 1900-tallet, men også et stort utvalg kunst fra nålevende kunstnere. Det er gratis inngang og dette museet anbefales på det sterkeste til alle som er interessert i europeisk samtidskunst. Norrköpings Stadsmuseum er et annet glimrende museum, som tar for seg historien til byen. Her finner du rikelig med informasjon og fascinerende fakta om denne svenske byen.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Norrköping. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Norrköping med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Norrköping ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Prisvarsler for flyreiser til Norrköping er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.