Finn billige fly til Linköping

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Linköping?

Fra Norge til Linköping går det dessverre ingen direkte flygninger. Det er i stedet behov for én mellomlanding, og den korteste reisetiden ligger på rundt seks timer fra Oslo. Reisetiden er tilnærmet den samme fra andre byer i Norge, som Bergen og Stavanger. Det raskeste alternativet er for øvrig å fly direkte til Stockholm, enten fra Bergen, Stavanger, Trondheim eller Oslo, og så kjøre bil, ta tog eller buss videre til Linköping. Total reisetid vil da ligge på rundt fem timer.

Det går dessverre ingen direkte flygninger mellom Norge og Linköping. For å nå denne destinasjonen må du derfor enten mellomlande eller fly direkte til Stockholm, for så å ta buss, tog eller kjøre bil videre til Linköping. Hvis du skal mellomlande, så vil det mest sannsynlig være i Amsterdam. Mellom Oslo og Amsterdam tar flyreisen i underkant av to timer, og det samme gjelder mellom Amsterdam og Linköping. Velger du å fly direkte til Stockholm, så vil det ta mellom én og halvannen time, avhengig av hvilken norsk by du flyr fra. Bilturen fra Stockholm til Linköping tar mellom to og tre timer, togreisen tar litt over halvannen time og reiser du med buss vil dette ta mellom to og en halv og tre timer.

1 012 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Linköping. Denne flyvningen er fra Zagreb, og er 85 % billigere enn de fleste flyvninger til Linköping. Du kan finne den billigste prisen til Linköping fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Linköping kan potensielt finne bedre priser for Norrköping Kungsangen flyplass (41 km fra sentrum i Linköping), Stockholm Skavsta lufthavn flyplass (86 km fra sentrum i Linköping), Örebro Orebro-Bofors flyplass (96 km fra sentrum i Linköping), Jönköping Axamo flyplass (117 km fra sentrum i Linköping), eller Stockholm Västerås lufthavn flyplass (143 km fra sentrum i Linköping), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Jönköping Axamo flyplass har en gjennomsnittspris på 2 969 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Linköping. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Hvilke flyselskaper flyr til Linköping?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Linköping

Hvilke flyselskaper flyr til Linköping?

Basert på våre data, er det mest populære flyselskapet som flyr til Linköping fra Norge er KLM. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Linköping

Under finner du alle flyplassene i Linköping sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Linköpings lufthavn?

For å komme deg til Linköping sentrum fra Linköping City Airport har du flere transportmuligheter. Én av disse er å leie bil, og en annen er å ta taxi. Dette er både det raskeste og enkleste alternativet, da det tar mellom 10 og 15 minutter å kjøre til sentrum fra flyplassen. En annen mulighet er å ta buss, og da kan du ta buss nummer 11, 16 eller 530. Det tar mellom 10 og 15 minutter å gå til de forskjellige bussholdeplassene. Det er også mulig å gå hele veien til sentrum.


Visumkrav for Linköping

I Norden er det passfrihet for nordiske borgere. Av den grunn er det ikke krav om å vise pass eller nasjonalt ID-kort for norske statsborgere som reiser til Sverige. Du kan derimot bli bedt om dokumentasjon som viser at du er nordisk borger, samt at fly- og fergeselskaper og hotell ofte har krav om pass eller nasjonalt ID-kort ved innsjekking. Derfor er det likevel anbefalt å alltid ha med gyldige reisedokumenter ved reise til Sverige.


Start planleggingen av reisen til Linköping


De beste tingene å se og gjøre i Linköping

Linköping er den femte største byen i Sverige, og den ligger sør i landet, mellom Stockholm og Göteborg. Her er det masse å både se og gjøre. Et steinkast fra sentrum finner du for eksempel byens egen oase, Berg Locks, ved Göta-kanalen. Her kan du nyte nydelige sommerdager og herlige matopplevelser, mens båtene flyter forbi og livet på havna blomstrer. Etter en avslappende dag ved vannet kan du så ta turen til Linköping domkirke, som er Sveriges best bevarte domkirke fra middelalderen. Dette er også Sveriges nest største kirkebygg, etter Uppsala domkirke. Er du videre fascinert av fortiden, så kan du besøke bykvartalet Gamla Linköping, et utendørsmuseum som lar deg reise 100 år tilbake i tid. Gå blant gatene slik de så ut ved begynnelsen av 1900-tallet, med en koselig landhandel, sjarmerende tømmerbygninger i alle farger og Folkparkstheatren, som er folkets teater i parken, hvor det settes opp konserter og arrangementer. Vil du tilbake til nåtiden kan du vandre i retning av hovedtorget i Linköping, Stora Torget. Her er det liv og energi både dag og natt. Torget er omringet av restauranter, kafeer, vertshus og butikker, og forskjellige arrangementer finner også sted her. Blant annet arrangeres Linköping Stadsfest på torget i august, og i desember er det der vinterlysene tennes.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Linköping på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Linköping som passer deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Linköping med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Linköping.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Linköping, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Linköping og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Linköping

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Linköping

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.