Finn billige fly til Linköping

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 1.12.
fr. 8.12.

Linköping flyinnsikt og trender

Se innsikt for Linköping-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Linköping?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Linköping Du flyr fra. Som eksempel tar det 10t 50m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Stockholm Skavsta lufthavn. På den annen side tar det 10t 25m å fly fra Bergen Flesland til Stockholm Skavsta lufthavn i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Linköping

Hvor lang tid tar det å fly til Linköping?

Fra Norge til Linköping går det dessverre ingen direkte flygninger. Det er i stedet behov for én mellomlanding, og den korteste reisetiden ligger på rundt seks timer fra Oslo. Reisetiden er tilnærmet den samme fra andre byer i Norge, som Bergen og Stavanger. Det raskeste alternativet er for øvrig å fly direkte til Stockholm, enten fra Bergen, Stavanger, Trondheim eller Oslo, og så kjøre bil, ta tog eller buss videre til Linköping. Total reisetid vil da ligge på rundt fem timer.

Hvor kan du fly direkte til Linköping fra?

Det går dessverre ingen direkte flygninger mellom Norge og Linköping. For å nå denne destinasjonen må du derfor enten mellomlande eller fly direkte til Stockholm, for så å ta buss, tog eller kjøre bil videre til Linköping. Hvis du skal mellomlande, så vil det mest sannsynlig være i Amsterdam. Mellom Oslo og Amsterdam tar flyreisen i underkant av to timer, og det samme gjelder mellom Amsterdam og Linköping. Velger du å fly direkte til Stockholm, så vil det ta mellom én og halvannen time, avhengig av hvilken norsk by du flyr fra. Bilturen fra Stockholm til Linköping tar mellom to og tre timer, togreisen tar litt over halvannen time og reiser du med buss vil dette ta mellom to og en halv og tre timer.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Linköping?

De som skal fly til Linköping kan potensielt finne bedre priser for Norrköping Kungsangen flyplass (41 km fra sentrum i Linköping), Stockholm Skavsta lufthavn flyplass (86 km fra sentrum i Linköping), Örebro Orebro-Bofors flyplass (96 km fra sentrum i Linköping), Jönköping Axamo flyplass (117 km fra sentrum i Linköping), eller Stockholm Västerås lufthavn flyplass (143 km fra sentrum i Linköping), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Linkoping flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Linkoping flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor gammel må du være for å fly til Linkoping flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Linkoping flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Linkoping flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Linkoping flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Linkoping flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Visumkrav for Linköping

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Linköping?

I Norden er det passfrihet for nordiske borgere. Av den grunn er det ikke krav om å vise pass eller nasjonalt ID-kort for norske statsborgere som reiser til Sverige. Du kan derimot bli bedt om dokumentasjon som viser at du er nordisk borger, samt at fly- og fergeselskaper og hotell ofte har krav om pass eller nasjonalt ID-kort ved innsjekking. Derfor er det likevel anbefalt å alltid ha med gyldige reisedokumenter ved reise til Sverige.


De beste tingene å se og gjøre i Linköping

Hva kan du se og gjøre i Linköping?

Linköping er den femte største byen i Sverige, og den ligger sør i landet, mellom Stockholm og Göteborg. Her er det masse å både se og gjøre. Et steinkast fra sentrum finner du for eksempel byens egen oase, Berg Locks, ved Göta-kanalen. Her kan du nyte nydelige sommerdager og herlige matopplevelser, mens båtene flyter forbi og livet på havna blomstrer. Etter en avslappende dag ved vannet kan du så ta turen til Linköping domkirke, som er Sveriges best bevarte domkirke fra middelalderen. Dette er også Sveriges nest største kirkebygg, etter Uppsala domkirke. Er du videre fascinert av fortiden, så kan du besøke bykvartalet Gamla Linköping, et utendørsmuseum som lar deg reise 100 år tilbake i tid. Gå blant gatene slik de så ut ved begynnelsen av 1900-tallet, med en koselig landhandel, sjarmerende tømmerbygninger i alle farger og Folkparkstheatren, som er folkets teater i parken, hvor det settes opp konserter og arrangementer. Vil du tilbake til nåtiden kan du vandre i retning av hovedtorget i Linköping, Stora Torget. Her er det liv og energi både dag og natt. Torget er omringet av restauranter, kafeer, vertshus og butikker, og forskjellige arrangementer finner også sted her. Blant annet arrangeres Linköping Stadsfest på torget i august, og i desember er det der vinterlysene tennes.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Linköping?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Linköping på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Linköping som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Linköping med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Linköping med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Linköping?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Linköping.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Linköping akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Linköping, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Linköping og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Linköping på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.