Finn billige fly til Genova

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Genova

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Genova

Beste pris på enveisbillett

375 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 298 kr

Raskeste flytid

5t 40m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Genova fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 375 kr (Oslo Torp Sandefjord til Genova Cristoforo Colombo).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Genova fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 298 kr (Oslo Gardermoen til Genova Cristoforo Colombo).
Den kjappeste flyvningen til Genova fra Norge tar 5t 40m (Oslo Gardermoen til Genova Cristoforo Colombo).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Genova, deriblant Lufthansa, KLM og ITA Airways.

De billigste flyvningene til flyplassene i Genova

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Genova fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Genova

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Genova

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bergamo (BGY)

Vanligvis er flyvninger til Genova fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bergamo Orio Al Serio, som i gjennomsnitt koster 1 031 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GENOVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Genova koster i gjennomsnitt kun 1 904 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GENOVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli76 % dyrereDet koster ca. 4 491 kr for flyvninger til Genova fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GENOVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli374 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Genova fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Genova?

Det tar omtrent syv timer med rutefly til Genova Cristoforo Colombo Airport i Nord-Italia fra Oslo Gardermoen. Dette inkluderer et stopp ved Amsterdam Schiphol. Hvis du tar turen fra Bergen Flesland vil det ta omtrent en halvtime mer, og fra Stavanger Sola er det i overkant av syv timer med flytid til denne flyplassen nordvest i Italia. Hvis du heller vil reise fra for eksempel Tromsø i Nord-Norge, så er det litt over ni timer å fly. Fra Bodø er det i underkant av ni timer frem til Genova flyplass. Hvis du reiser fra Trondheim og Værnes lufthavn, så vil det ta i overkant av åtte timer helt frem til Genova. Du finner gode flytilbud og billige flybilletter som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Det finnes dessverre ingen direkteruter fra Norge til Genova, men du kan fly direkte fra en rekke større europeiske flyplasser, slik som Amsterdam Schipol i Nederland, Frankfurt og München i Tyskland, samt Gatwick og Stansted i London. Dette betyr at det er enkelt for norske eller skandinaviske reisende å ta turen til Genova, med en kort mellomlanding på en stor flyplass som for eksempel Schiphol eller Frankfurt. Alle disse byene har en rekke ukentlige avganger til Norge og Oslo. Hvis du flyr fra en annen by, som Trondheim eller Bergen, vil det være en smal sak å skifte fly i Oslo slik at du kan mellomlande i enten Frankfurt, Amsterdam eller München.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Genova, lå på 90 kr/per person fra Athen, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Genova. Du kan finne den billigste prisen til Genova fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har lyst til å besøke Genova i februar, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 933 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Genova 28 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Genova med en gjennomsnittspris på 2 559 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Genova på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 298 kr i løpet av de siste 72 timene.

Cuneo Levaldigi flyplass, Milano Linate flyplass, Citta Di Torino flyplass, Milano Malpensa flyplass eller Bergamo Orio Al Serio flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Genova.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Genova, er vanligvis Bergamo Orio Al Serio flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 703 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Genova

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Genova som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
18. sep.
OSL06:05Oslo Gardermoen
28t 40m
1 stopp
GOA10:45Genova Cristoforo Colombo
22. sep.
GOA09:50Genova Cristoforo Colombo
20t 40m
1 stopp
OSL06:30Oslo Gardermoen
1 298 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. okt.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
23t 20m
1 stopp
GOA05:05Genova Cristoforo Colombo
9. okt.
GOA11:20Genova Cristoforo Colombo
5t 50m
1 stopp
TRF17:10Oslo Torp Sandefjord
1 452 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. okt.
OSL05:35Oslo Gardermoen
5t 40m
1 stopp
GOA11:15Genova Cristoforo Colombo
9. okt.
GOA17:50Genova Cristoforo Colombo
17t 20m
1 stopp
OSL11:10Oslo Gardermoen
1 481 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. sep.
OSL05:30Oslo Gardermoen
10t 50m
1 stopp
GOA16:20Genova Cristoforo Colombo
22. sep.
GOA13:00Genova Cristoforo Colombo
17t 00m
2 stopp
OSL06:00Oslo Gardermoen
1 664 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. sep.
OSL05:30Oslo Gardermoen
10t 50m
1 stopp
GOA16:20Genova Cristoforo Colombo
22. sep.
GOA17:10Genova Cristoforo Colombo
16t 40m
2 stopp
OSL09:50Oslo Gardermoen
1 760 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. okt.
TRF16:45Oslo Torp Sandefjord
15t 55m
2 stopp
GOA08:40Genova Cristoforo Colombo
9. okt.
GOA11:20Genova Cristoforo Colombo
5t 50m
1 stopp
TRF17:10Oslo Torp Sandefjord
1 866 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Genova

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Genova, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
31. aug.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
23t 20m
1 stopp
GOA05:05Genova Cristoforo Colombo
Ryanair
7. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
23t 20m
1 stopp
GOA05:05Genova Cristoforo Colombo
Ryanair
7. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
23t 20m
1 stopp
GOA05:05Genova Cristoforo Colombo

Hvilke flyselskaper flyr til Genova?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Genova

Hvilke flyselskaper flyr til Genova?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Genova fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Lufthansa, KLM, Air France og Ryanair. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Genova jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Air France til Genova

Air France har ca. 10 flyvninger til Genova i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Roma Fiumicino, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Air France, kostet 1 547 kr (Oslo Gardermoen til Genova). Brukere har gitt de en score på Air France 7,6/10 basert på 207 vurderinger på momondo.

Flyvninger med KLM til Genova

KLM flyr til Genova 17 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Genova fra Roma Fiumicino. KLM (score: 7,6, 154 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Genova fra. Den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo til Genova, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 592 kr tur/retur).


Flyplasser nære Genova

Under finner du alle flyplassene i Genova sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Genova flyplass?

Du finner blant annet en dedikert flybuss, som kjøres i regi av det lokale transportselskapet Flybus, som tar deg raskt og billig inn til sentrum av byen. Du finner også en togforbindelse som knytter flyplassen sammen med Genova sin jernbanestasjon. I tillegg finnes det også et glimrende utvalg av drosjer som venter utenfor terminalområdet, slik at du aldri må vente lenge på å finne en ledig drosje som kan ta deg inn til byen. For reisende i større grupper er det også mulig å bestille en større minibuss som vil frakte dere inn til sentrum. Hvis du er av typen som heller vil kjøre selv, så er det mulig å leie egen bil ved Genova flyplass. Du finner alle de store leiebilselskapene inne på terminalområdet, og det er et rikt utvalg av biler tilgjengelig for utleie.


Populære flybilletter til Genova

Finn dine flybilletter til Genova med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Genova
Raskeste flytid10t 50m
Laveste pris1 298 kr

Visumkrav for Genova

Genova, i likhet med resten av Italia, har ingen spesielle visumkrav til norske borgere på tur. Det eneste du må huske på er å medbringe et gyldig pass.


Start planleggingen av reisen til Genova


De beste tingene å se og gjøre i Genova

Genova er kjent for sin enorme gamleby, som er en av de eldste og største i hele Europa. Et av de viktigste turistmålene er huset hvor Christopher Columbus vokste opp. Du finner dette huset, som ble bygget på 1500-tallet, midt i sentrum av gamlebyen og det er tydelig merket opp utenfor. Spianata Castelletto er en annen viktig attraksjon for deg som vil oppleve utsikten fra toppen av gamlebyen. Denne plassen gir deg en fantastisk oversikt over hele Genova sin havn, og du kommer opp med heis fra Piazza della Nunziata midt i sentrum. Sjekk også ut Via Garibaldi, som er oppkalt etter den legendariske italienske generalen med samme navn. Her finner du et imponerende utvalg av bygninger oppført i barokkstil. Like ved Via Garibaldi finner du det kjente området Porto Antico, som er hjem til byens underholdningskvarter. Her ligger teatre, barer og andre utesteder tett i tett langs den vakre strandpromenaden. Dette er et stemningsfylt sted som må oppleves, særlig om sommeren.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Genova når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Genova, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Genova med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Genova. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja. momondo kan spore flypriser for Genova og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Genova

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Genova

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.