Finn billige fly til Karachi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Karachi

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Karachi

Beste pris på enveisbillett

2 952 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 309 kr

Raskeste flytid

13t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Karachi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 952 kr (Oslo Gardermoen til Karachi Quaid-E-Azam Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Karachi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 309 kr (Oslo Gardermoen til Karachi Quaid-E-Azam Intl).
Den kjappeste flyvningen til Karachi fra Norge tar 13t 00m (Oslo Gardermoen til Karachi Quaid-E-Azam Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Karachi, deriblant Turkish Airlines, Qatar Airways og Etihad Airways.

De billigste flyvningene til flyplassene i Karachi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Karachi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Karachi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Karachi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Karachi (KHI)

Vanligvis er flyvninger til Karachi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Karachi Quaid-E-Azam Intl, som i gjennomsnitt koster 6 960 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KARACHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Karachi koster i gjennomsnitt kun 5 203 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KARACHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli42 % dyrereDet koster ca. 9 896 kr for flyvninger til Karachi fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KARACHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni587 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Karachi fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Karachi?

Den beste tiden å fly til Karachi på er fra november-april, iallfall med tanke på været. Prisen pleier imidlertid å øke rundt skoleferier og fellesferien, og du bør ikke vente for lenge med å bestille om du vil sikre deg billige flyreiser og hotell. Det pleier å være enklere å finne billige flybilletter til Karachi i januar-februar. Den varmeste tiden er som regel mai-august. Temperaturen pleier da å ligge på ca. 36-37 °C i juni på dagtid. Om natten er det gjerne rundt 28-29 °C. Det er som regel litt kjøligere i mars-april og september-oktober, og dette kan også være gode tidspunkt for å booke billige fly til Karachi tur-retur.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Karachi fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 203 kr. Hvis du ikke kan fly til Karachi i Januar, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Karachi i februar ligger i gjennomsnitt på 5 741 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Karachi fra Norge hvis du bestiller 16 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Karachi for ca. 6 960 kr når du søker 16 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 5 309 kr.Flotte tilbud på flyreiser til Karachi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Karachi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. jan.
OSL08:20Oslo Gardermoen
10t 50m
1 stopp
KHI19:10Karachi Quaid-E-Azam Intl
26. jan.
KHI01:35Karachi Quaid-E-Azam Intl
14t 15m
1 stopp
OSL15:50Oslo Gardermoen
5 309 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. sep.
OSL02:30Oslo Gardermoen
25t 10m
3 stopp
KHI03:40Karachi Quaid-E-Azam Intl
29. sep.
KHI19:55Karachi Quaid-E-Azam Intl
19t 25m
2 stopp
OSL15:20Oslo Gardermoen
6 713 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jan.
OSL12:30Oslo Gardermoen
17t 00m
2 stopp
KHI05:30Karachi Quaid-E-Azam Intl
25. jan.
KHI23:45Karachi Quaid-E-Azam Intl
22t 25m
2 stopp
OSL22:10Oslo Gardermoen
6 895 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
8. sep.
OSL14:15Oslo Gardermoen
31t 10m
1 stopp
KHI21:25Karachi Quaid-E-Azam Intl
29. sep.
KHI01:55Karachi Quaid-E-Azam Intl
13t 55m
1 stopp
OSL15:50Oslo Gardermoen
7 126 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. sep.
OSL10:30Oslo Gardermoen
17t 10m
1 stopp
KHI03:40Karachi Quaid-E-Azam Intl
28. sep.
KHI23:25Karachi Quaid-E-Azam Intl
12t 05m
1 stopp
OSL11:30Oslo Gardermoen
7 347 kr
Finn lignende
Qatar Airways
6. jan.
OSL10:00Oslo Gardermoen
11t 50m
1 stopp
KHI21:50Karachi Quaid-E-Azam Intl
25. jan.
KHI23:20Karachi Quaid-E-Azam Intl
13t 00m
1 stopp
OSL12:20Oslo Gardermoen
7 521 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Karachi

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Karachi, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Qatar Airways
Flere flyselskaper
10. sep.
OSL19:20Oslo Gardermoen
32t 20m
3 stopp
KHI03:40Karachi Quaid-E-Azam Intl
2 952 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. sep.
OSL19:20Oslo Gardermoen
25t 00m
2 stopp
KHI20:20Karachi Quaid-E-Azam Intl
2 991 kr
Finn lignende
Qatar Airways
10. sep.
OSL11:45Oslo Gardermoen
13t 00m
1 stopp
KHI00:45Karachi Quaid-E-Azam Intl
3 972 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Karachi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Karachi

Hvilke flyselskaper flyr til Karachi?

Turkish Airlines, Emirates, Qatar Airways og Pakistan International Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Karachi jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Karachi med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Pakistan International Airlines til Karachi

Pakistan International Airlines er et populært valg for de som reiser til Karachi. Flyselskapet har 21 ukentlige flyvninger til Karachi, med flest avganger fra Islamabad Intl. Pakistan International Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 4 709 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 1 vurdering, har momondo-brukere gitt Pakistan International Airlines en gjennomsnittsscore på 10,0/10.

Flyvninger med Emirates til Karachi

E annet populært valg for fly til Karachi, er Emirates (8,4/10, 129 vurderinger). De fleste flyvninger med Emirates som lander i Karachi, ankommer fra Dubai Intl, men det finnes 49 flyvninger med Emirates til Karachi fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Emirates på momondo denne uken, lå på 6 220 kr (Oslo Gardermoen til Karachi, tur/retur).


Flyplasser nære Karachi

Under finner du alle flyplassene i Karachi sammen med avstanden til sentrum

Du kan velge mellom buss og taxi. Buss er den billigste løsningen, og kjøreturen tar ca. 50 minutter fra flyplassen til sentrum. Du må være forberedt på at det kan være veldig trangt ombord, og det kan derfor være upraktisk med buss om du har mye bagasje med deg. Det står mange taxier utenfor terminalen. Taxiene pleier å bruke omtrent 25 minutter inn til byen, så sant det ikke er kø eller mye trafikk på veien. De svarte og gule taxiene er de rimeligste, men de bruker ikke taksameter og du må spørre om prisen før du setter deg inn. Det er også mulig å bestille taxi fra en taxiskranke på flyplassen, dersom du vil ha en drosje som kjører etter priser som er fastsatt av myndighetene.


Populære flybilletter til Karachi

Finn dine flybilletter til Karachi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Karachi
Raskeste flytid10t 50m
Laveste pris5 309 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Karachi

Det er ikke alltid så lett å komme seg rundt i Karachi til fots, og enkelte steder er det ikke fortau. De fleste velger å ta bussen istedenfor, noe som kan være en opplevelse i seg selv. Dårlig plass inne i bussen er ingen hindring for lokalbefolkningen, og du kan ofte se busser kjøre rundt med folk på taket. Det bør sies at bussen ikke kjører så veldig fort, og du bør beregne god tid. Buss er allikevel et svært godt alternativ om du reiser på stramt budsjett, ettersom enkeltbillettene er så billige. Taxi og motorsykkel-taxi kan imidlertid være en behageligere og raskere løsning.


Visumkrav for Karachi

Norske statsborgere er visumpliktige ved reiser til Pakistan, og du må som regel skaffe deg visum i god tid før du flyr til Karachi. Det pleier ikke å være mulig å få visum på flyplassen. Vi ønsker også å gjøre oppmerksom på at det er straffbart å forbli i landet når visumet har utløpt. Det er ikke mulig å reise til Karachi uten pass, ettersom du må både ha visum og et gyldig ID-bevis.


Start planleggingen av reisen til Karachi


De beste tingene å se og gjøre i Karachi

Karachi er en livlig by med spennende severdigheter, både i sentrum og i området rundt byen. Mohatta Palace er et flott syn, og per i dag brukes slottet som museum og kunstgalleri. Frere Hall er enda en vakker, gammel bygning som brukes som kunstgalleri per i dag, omgitt av nydelige hager. Det anbefales også å ta et par utflukter utenfor byen. Churna Island er det rette stedet for å dykke og svømme, mens Turtle Beach er perfekt for å se baby-skilpadder på vinterstid.

Taxisjåførene forventer at du plusser på ca. 10 % av regningen i tips. Det anbefales å gi ca. 10-15 % på restauranter, så sant du er fornøyd med servicen du fikk.

Du finner mange flotte kjøpesentre i Karachi med butikker nok til å tilfredsstille selv den mest krevende shoppingentusiasten, for eksempel Dolmen Mall, Lucky One og Clifton Mall. Det anbefales også å besøke markedet Qurtuba i Bahadurabad for å finne vakre, men billige tekstiler.


Finn fly til andre byer i Pakistan

Karachi har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Karachi. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Karachi med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Karachi.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Karachi. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Karachi

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Karachi

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.