Fly Asia Pakistan Karachi

Finn billige fly til Karachi

ons.. 11.12.
ons.. 18.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Karachi?

10 710 NOK
8 760 NOK
6 820 NOK
4 868 NOK
Pris
4868 - 9 538 NOK

Den beste tiden å fly til Karachi på er fra november-april, iallfall med tanke på været. Prisen pleier imidlertid å øke rundt skoleferier og fellesferien, og du bør ikke vente for lenge med å bestille om du vil sikre deg billige flyreiser og hotell. Det pleier å være enklere å finne billige flybilletter til Karachi i januar-februar. Den varmeste tiden er som regel mai-august. Temperaturen pleier da å ligge på ca. 36-37 °C i juni på dagtid. Om natten er det gjerne rundt 28-29 °C. Det er som regel litt kjøligere i mars-april og september-oktober, og dette kan også være gode tidspunkt for å booke billige fly til Karachi tur-retur.


Flotte tilbud på flyreiser til Karachi

De raskeste rutene og billigste flybillettene til Karachi funnet av brukerne
Raskeste
Billigste
Emirates
Emirates
30 des.
15:10
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
11t 25m
1 Stopp
KHI
06:35
+1
Karachi Quaid-E-Azam Intl flyplass
Emirates
09 jan.
00:35
KHI
Karachi Quaid-E-Azam Intl flyplass
20t 25m
1 Stopp
OSL
17:00
Oslo Gardermoen flyplass
7 100 NOK
Emirates
Emirates
30 des.
15:10
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
11t 25m
1 Stopp
KHI
06:35
+1
Karachi Quaid-E-Azam Intl flyplass
Emirates
09 jan.
00:35
KHI
Karachi Quaid-E-Azam Intl flyplass
20t 25m
1 Stopp
OSL
17:00
Oslo Gardermoen flyplass
7 100 NOK

Hvilke flyselskaper flyr til Karachi?

Du har flere valgmuligheter når du skal fly til Karachi, til tross for at det kan være vanskelig å finne noen som flyr direkte fra Norge. Du kan for eksempel booke flybilletter til Karachi med Quatar Airways og Turkish Airlines. Det tar i så fall bare 13-15 timer fra Oslo/Gardermoen, selv med et stopp på veien.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Karachi, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Karachi Quaid-E-Azam Intl
16 km fra sentrum

Du kan velge mellom buss og taxi. Buss er den billigste løsningen, og kjøreturen tar ca. 50 minutter fra flyplassen til sentrum. Du må være forberedt på at det kan være veldig trangt ombord, og det kan derfor være upraktisk med buss om du har mye bagasje med deg. Det står mange taxier utenfor terminalen. Taxiene pleier å bruke omtrent 25 minutter inn til byen, så sant det ikke er kø eller mye trafikk på veien. De svarte og gule taxiene er de rimeligste, men de bruker ikke taksameter og du må spørre om prisen før du setter deg inn. Det er også mulig å bestille taxi fra en taxiskranke på flyplassen, dersom du vil ha en drosje som kjører etter priser som er fastsatt av myndighetene.


Populære flybilletter til Karachi

Finn dine flybilletter til Karachi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Karachi
Raskeste flytid
19t 00m
Billigste pris
6 177 NOK

Hvordan kommer man seg rundt i Karachi?

Det er ikke alltid så lett å komme seg rundt i Karachi til fots, og enkelte steder er det ikke fortau. De fleste velger å ta bussen istedenfor, noe som kan være en opplevelse i seg selv. Dårlig plass inne i bussen er ingen hindring for lokalbefolkningen, og du kan ofte se busser kjøre rundt med folk på taket. Det bør sies at bussen ikke kjører så veldig fort, og du bør beregne god tid. Buss er allikevel et svært godt alternativ om du reiser på stramt budsjett, ettersom enkeltbillettene er så billige. Taxi og motorsykkel-taxi kan imidlertid være en behageligere og raskere løsning.


Kan man reise til Karachi uten pass eller visum?

Norske statsborgere er visumpliktige ved reiser til Pakistan, og du må som regel skaffe deg visum i god tid før du flyr til Karachi. Det pleier ikke å være mulig å få visum på flyplassen. Vi ønsker også å gjøre oppmerksom på at det er straffbart å forbli i landet når visumet har utløpt. Det er ikke mulig å reise til Karachi uten pass, ettersom du må både ha visum og et gyldig ID-bevis.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Karachi?

Karachi er en livlig by med spennende severdigheter, både i sentrum og i området rundt byen. Mohatta Palace er et flott syn, og per i dag brukes slottet som museum og kunstgalleri. Frere Hall er enda en vakker, gammel bygning som brukes som kunstgalleri per i dag, omgitt av nydelige hager. Det anbefales også å ta et par utflukter utenfor byen. Churna Island er det rette stedet for å dykke og svømme, mens Turtle Beach er perfekt for å se baby-skilpadder på vinterstid.

Bør jeg gi tips?

Taxisjåførene forventer at du plusser på ca. 10 % av regningen i tips. Det anbefales å gi ca. 10-15 % på restauranter, så sant du er fornøyd med servicen du fikk.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Du finner mange flotte kjøpesentre i Karachi med butikker nok til å tilfredsstille selv den mest krevende shoppingentusiasten, for eksempel Dolmen Mall, Lucky One og Clifton Mall. Det anbefales også å besøke markedet Qurtuba i Bahadurabad for å finne vakre, men billige tekstiler.

*Flypriser til Karachi er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Asia Pakistan Karachi