Finn billige fly til Karachi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Karachi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Karachi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Karachi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Karachi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Karachi (KHI)

Vanligvis er flyvninger til Karachi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Karachi Quaid-E-Azam Intl, som i gjennomsnitt koster 6 399 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KARACHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Karachi koster i gjennomsnitt kun 5 547 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KARACHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust49 % dyrereDet koster ca. 9 519 kr for flyvninger til Karachi fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KARACHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember661 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Karachi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Karachi?

Den beste tiden å fly til Karachi på er fra november-april, iallfall med tanke på været. Prisen pleier imidlertid å øke rundt skoleferier og fellesferien, og du bør ikke vente for lenge med å bestille om du vil sikre deg billige flyreiser og hotell. Det pleier å være enklere å finne billige flybilletter til Karachi i januar-februar. Den varmeste tiden er som regel mai-august. Temperaturen pleier da å ligge på ca. 36-37 °C i juni på dagtid. Om natten er det gjerne rundt 28-29 °C. Det er som regel litt kjøligere i mars-april og september-oktober, og dette kan også være gode tidspunkt for å booke billige fly til Karachi tur-retur.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Karachi?

    I gjennomsnitt er september den billigste måneden å fly til Karachi fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 547 kr. Hvis du ikke kan fly til Karachi i september, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Karachi i November ligger i gjennomsnitt på 5 648 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Karachi?

    Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Karachi fra Norge hvis du bestiller 31 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Karachi for ca. 6 399 kr når du søker 31 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 3 931 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Karachi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Karachi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Qatar Airways
1. feb.
OSL10:00Oslo Gardermoen
11t 50m
1 stopp
KHI21:50Karachi Quaid-E-Azam Intl
15. feb.
KHI23:20Karachi Quaid-E-Azam Intl
13t 00m
1 stopp
OSL12:20Oslo Gardermoen
6 405 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL10:10Oslo Gardermoen
14t 45m
1 stopp
KHI00:55Karachi Quaid-E-Azam Intl
6. nov.
KHI18:30Karachi Quaid-E-Azam Intl
17t 30m
1 stopp
OSL11:00Oslo Gardermoen
9 040 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL05:15Oslo Gardermoen
15t 00m
2 stopp
KHI20:15Karachi Quaid-E-Azam Intl
6. nov.
KHI18:30Karachi Quaid-E-Azam Intl
17t 30m
1 stopp
OSL11:00Oslo Gardermoen
7 516 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. feb.
OSL02:00Oslo Gardermoen
17t 05m
2 stopp
KHI19:05Karachi Quaid-E-Azam Intl
15. feb.
KHI22:15Karachi Quaid-E-Azam Intl
16t 55m
2 stopp
OSL15:10Oslo Gardermoen
5 016 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. feb.
OSL09:10Oslo Gardermoen
21t 10m
1 stopp
KHI06:20Karachi Quaid-E-Azam Intl
15. feb.
KHI21:50Karachi Quaid-E-Azam Intl
17t 50m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
6 683 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL03:00Oslo Gardermoen
17t 15m
2 stopp
KHI20:15Karachi Quaid-E-Azam Intl
6. nov.
KHI12:45Karachi Quaid-E-Azam Intl
22t 25m
3 stopp
OSL10:10Oslo Gardermoen
9 898 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Karachi

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Karachi, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av British Airways
British Airways
OSLOslo Gardermoen
16t 45m
KHIKarachi Quaid-E-Azam Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Karachi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Karachi
  • Hvilke flyselskaper flyr til Karachi?

    Qatar Airways, Turkish Airlines, Emirates og Oman Air er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Karachi jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Karachi med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Karachi

Under finner du alle flyplassene i Karachi sammen med avstanden til sentrum

Du kan velge mellom buss og taxi. Buss er den billigste løsningen, og kjøreturen tar ca. 50 minutter fra flyplassen til sentrum. Du må være forberedt på at det kan være veldig trangt ombord, og det kan derfor være upraktisk med buss om du har mye bagasje med deg. Det står mange taxier utenfor terminalen. Taxiene pleier å bruke omtrent 25 minutter inn til byen, så sant det ikke er kø eller mye trafikk på veien. De svarte og gule taxiene er de rimeligste, men de bruker ikke taksameter og du må spørre om prisen før du setter deg inn. Det er også mulig å bestille taxi fra en taxiskranke på flyplassen, dersom du vil ha en drosje som kjører etter priser som er fastsatt av myndighetene.


Populære flybilletter til Karachi

Finn dine flybilletter til Karachi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Karachi
Raskeste flytid16t 45m
Billigst pris3 931 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Karachi

Det er ikke alltid så lett å komme seg rundt i Karachi til fots, og enkelte steder er det ikke fortau. De fleste velger å ta bussen istedenfor, noe som kan være en opplevelse i seg selv. Dårlig plass inne i bussen er ingen hindring for lokalbefolkningen, og du kan ofte se busser kjøre rundt med folk på taket. Det bør sies at bussen ikke kjører så veldig fort, og du bør beregne god tid. Buss er allikevel et svært godt alternativ om du reiser på stramt budsjett, ettersom enkeltbillettene er så billige. Taxi og motorsykkel-taxi kan imidlertid være en behageligere og raskere løsning.


Visumkrav for Karachi

Norske statsborgere er visumpliktige ved reiser til Pakistan, og du må som regel skaffe deg visum i god tid før du flyr til Karachi. Det pleier ikke å være mulig å få visum på flyplassen. Vi ønsker også å gjøre oppmerksom på at det er straffbart å forbli i landet når visumet har utløpt. Det er ikke mulig å reise til Karachi uten pass, ettersom du må både ha visum og et gyldig ID-bevis.


De beste tingene å se og gjøre i Karachi

Hva bør oppleves i Karachi?

Karachi er en livlig by med spennende severdigheter, både i sentrum og i området rundt byen. Mohatta Palace er et flott syn, og per i dag brukes slottet som museum og kunstgalleri. Frere Hall er enda en vakker, gammel bygning som brukes som kunstgalleri per i dag, omgitt av nydelige hager. Det anbefales også å ta et par utflukter utenfor byen. Churna Island er det rette stedet for å dykke og svømme, mens Turtle Beach er perfekt for å se baby-skilpadder på vinterstid.

Bør jeg gi tips?

Taxisjåførene forventer at du plusser på ca. 10 % av regningen i tips. Det anbefales å gi ca. 10-15 % på restauranter, så sant du er fornøyd med servicen du fikk.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Du finner mange flotte kjøpesentre i Karachi med butikker nok til å tilfredsstille selv den mest krevende shoppingentusiasten, for eksempel Dolmen Mall, Lucky One og Clifton Mall. Det anbefales også å besøke markedet Qurtuba i Bahadurabad for å finne vakre, men billige tekstiler.