Fly Asia Pakistan Islamabad

Finn billige fly til Islamabad

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Islamabad (ISB)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Islamabad

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Islamabad fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Islamabad

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Islamabad

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Islamabad (ISB)

Vanligvis er flyvninger til Islamabad fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Islamabad Intl, som i gjennomsnitt koster 5 088 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ISLAMABAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Islamabad koster i gjennomsnitt kun 4 132 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ISLAMABAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust34 % dyrereDet koster ca. 6 813 kr for flyvninger til Islamabad fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ISLAMABAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember500 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Islamabad fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Islamabad?

Høysesong for å fly til Islamabad er fra mai til oktober. Dette er sommermånedene, med dagtemperaturer på over 30 grader. Da er det også lite nedbør. Hvis du vil finne billige flybilletter til Islamabad i denne perioden kan du se spesielt etter mai og videre utover høsten. Da kan du finne rimeligere billetter fra Oslo, ettersom det er utenom ferier.

November til april blir regnet som vinter i Pakistan. Været i Islamabad er vanligvis også relativt varmt om vinteren, men det kan bli kaldt på kveldene. I vintermånedene, utenom jul og nyttår, kan du finne billige flybilletter til Islamabad fra Oslo. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Islamabad og opplev en historisk storby med en urban byfølelse i sentrum, i tillegg til natur og grønne omgivelser i omkringliggende områder.

Hvilken flyvning til Islamabad er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Islamabad for 2 731 kr/person, noe som er 61 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Islamabad. Du kan finne den billigste prisen til Islamabad fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Islamabad?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Islamabad fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 132 kr. februar er også et godt alternativ når du skal reise til Islamabad med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 199 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Islamabad?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Islamabad fra Norge hvis du bestiller 51 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Islamabad for ca. 5 088 kr når du søker 51 dager før. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Islamabad utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Islamabad for 4 241 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Islamabad?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Islamabad fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 5 239 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Islamabad på en lørdag, 5 559 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Islamabad?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Islamabad vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Islamabad kl. 12:00 for så lite som 5 051 kr. Flyvninger til Islamabad er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 453 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Islamabad?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Islamabad. Hvis du planlegger å fly til Islamabad, bør du vurdere å bestille flyvninger til Muzaffarabad flyplass (78 km fra sentrum i Islamabad), eller Peshawar flyplass (148 km fra sentrum i Islamabad).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Islamabad?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Peshawar flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Islamabad, med en gjennomsnittspris på 7 082 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Islamabad Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Islamabad Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
Qatar Airways
25. mar.
11:00
Oslo Gardermoen
13t 00m
1 stopp
00:00
Islamabad Intl
16. apr.
23:40
Islamabad Intl
12t 55m
1 stopp
12:35
Oslo Gardermoen
5 118 kr
Finn lignende
Emirates
18. mai
10:30
Oslo Gardermoen
14t 00m
1 stopp
00:30
Islamabad Intl
29. mai
23:05
Islamabad Intl
12t 25m
1 stopp
11:30
Oslo Gardermoen
5 270 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. mai
11:40
Oslo Gardermoen
13t 05m
1 stopp
00:45
Islamabad Intl
29. mai
23:40
Islamabad Intl
14t 35m
2 stopp
14:15
Oslo Gardermoen
5 371 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
18. mai
07:20
Oslo Gardermoen
13t 20m
1 stopp
20:40
Islamabad Intl
30. mai
01:10
Islamabad Intl
14t 35m
1 stopp
15:45
Oslo Gardermoen
4 241 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. mar.
11:00
Oslo Gardermoen
13t 00m
1 stopp
00:00
Islamabad Intl
16. apr.
23:40
Islamabad Intl
16t 35m
2 stopp
16:15
Oslo Gardermoen
5 540 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. mai
15:45
Oslo Gardermoen
28t 00m
3 stopp
19:45
Islamabad Intl
30. mai
01:10
Islamabad Intl
14t 35m
1 stopp
15:45
Oslo Gardermoen
5 363 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Islamabad Intl

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Islamabad, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines
Flere flyselskaper
12. mar.
09:55
Oslo Torp Sandefjord
30t 35m
3 stopp
16:30
Islamabad Intl
5 388 kr
Finn lignende
Emirates
12. mar.
09:10
Oslo Gardermoen
31t 20m
1 stopp
16:30
Islamabad Intl
3 601 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
11. mar.
12:25
Oslo Gardermoen
31t 40m
1 stopp
20:05
Islamabad Intl
3 044 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Islamabad?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Islamabad

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Islamabad, og noen av de mest populære er blant annet Qatar Airways, Etihad Airways og SAS. Det er ingen direkteflyvninger til Islamabad fra Oslo. Raskeste flytid er på syv timer. Flyreisene har en eller to mellomlandinger, og da avhenger flytiden av hvor lang mellomlanding du har. Vanlige stopp er byer som Istanbul, Amsterdam og Dubai. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det være ekstra gebyrer knyttet til ekstratjenester slik som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje, mat og annet.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Islamabad, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Islamabad lander du på Benazir Bhutto International Airport, oppkalt etter politikeren med samme navn. Dette er den tredje største flyplassen i Pakistan, og ligger i området som heter Chaklala. Den ligger omtrent 16 kilometer nordøst for Islamabad. Dersom du vil ta kollektiv transport fra flyplassen og inn til sentrum av byen, er det mulig å ta lokale rutebusser. Det går omtrent 14 busser til og fra flyplassen til ulike deler av byen. En billett koster fra omtrent RS 20 (1,5 NOK). Du betaler for billetten i kontanter når du går på bussen. Å ta buss er en rimelig måte å reise inn til byen, så det kan lønne seg om du reiser på stramt budsjett. Dersom du lurer på hvilken buss du skal ta, kan du se de ulike bussrutene på hjemmesiden til flyplassen, under «transport». Du kan også spørre ansatte ved lufthavnen når du ankommer. (Informasjon sjekket: 17/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Islamabad?

I Islamabad kan du reise med Metro Bus, som går gjennom bysentrum. Disse har air condition og gratis wifi. En billett koster RS 20 (1,5 NOK), uansett hvor langt du reiser. City Tour Bus er en hopp-på, hopp-av buss som er lansert av Pakistan Tourism Development Corporation. Denne tar deg til de mest kjente attraksjonene i byen. Turen starter klokken 9 ved Flashman Hotel i Rawalpindi og ender klokken 15. Dette koster RS 600 (43 NOK). (Informasjon sjekket 17/02/18).

Du kan også ta taxi i Islamabad, og det finnes mange av disse. Disse brukes ofte og er generelt trygge. En tur koster fra omtrent RS 70 til 100 (5 til 7 NOK), og er noe dyrere om kvelden. Det er vanlig å avtale pris på forhånd av turen. Uber og Careem er også taxitjenester som brukes mye. For å bruke disse må du laste ned appene, og du vil deretter kunne bestille en bil som henter deg der du er. (Informasjon sjekket 17/02/18).


Kan man reise til Islamabad uten pass eller visum?

Nordmenn trenger både pass og visum for innreise til Islamabad. Man må skaffe visum før man reiser hit, og dette kan ikke anskaffes på flyplassen ved ankomst. For å få visum må du kontakte den pakistanske ambassaden i Oslo i god tid før du skal reise. Her får du visum og mer informasjon. Du finner enkelt linker til den pakistanske ambassaden i Oslo, og mer informasjon om innreisebestemmelser, helse og sikkerhet om du besøker regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Islamabad?

Besøk det mest kjente landemerket i Islamabad, Faisal Masjid. Dette er en stor moské som ble gitt i gave av Kong Faisal av Saudi-Arabia. Her må man kle seg anstendig og opptre respektfullt, ettersom dette er et sted for tilbedelse mer enn det er en turistattraksjon.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Hvis du vil skaffe deg oversikt over byen kan det anbefales å dra til Daman-e-Koh. Dette er et utkikkspunkt med fantastisk utsikt over byen på dager med godt vær. Her er det vakker natur, restauranter, live musikk og mange turstier.


Fly Asia Pakistan Islamabad
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse