Finn billige fly til Islamabad

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 24.10.
sø. 31.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Islamabad

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Islamabad fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Islamabad

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Islamabad

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Islamabad (ISB)

Vanligvis er flyvninger til Islamabad fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Islamabad Intl, som i gjennomsnitt koster 5 086 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ISLAMABAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Islamabad koster i gjennomsnitt kun 4 130 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ISLAMABAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust34 % dyrereDet koster ca. 6 810 kr for flyvninger til Islamabad fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ISLAMABAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember500 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Islamabad fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Islamabad?

Høysesong for å fly til Islamabad er fra mai til oktober. Dette er sommermånedene, med dagtemperaturer på over 30 grader. Da er det også lite nedbør. Hvis du vil finne billige flybilletter til Islamabad i denne perioden kan du se spesielt etter mai og videre utover høsten. Da kan du finne rimeligere billetter fra Oslo, ettersom det er utenom ferier.

November til april blir regnet som vinter i Pakistan. Været i Islamabad er vanligvis også relativt varmt om vinteren, men det kan bli kaldt på kveldene. I vintermånedene, utenom jul og nyttår, kan du finne billige flybilletter til Islamabad fra Oslo. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Islamabad og opplev en historisk storby med en urban byfølelse i sentrum, i tillegg til natur og grønne omgivelser i omkringliggende områder.

 • Hvilken flyvning til Islamabad er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Islamabad for 1 086 kr/person, noe som er 87 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Islamabad. Du kan finne den billigste prisen til Islamabad fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Islamabad?

  februar er også et godt alternativ når du skal reise til Islamabad med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 198 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Islamabad?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Islamabad 51 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Islamabad med en gjennomsnittspris på 5 086 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Islamabad fra Norge for så lite som 3 397 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Islamabad?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Islamabad. Hvis du planlegger å fly til Islamabad, bør du vurdere å bestille flyvninger til Muzaffarabad flyplass (78 km fra sentrum i Islamabad), eller Peshawar flyplass (148 km fra sentrum i Islamabad).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Islamabad?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Peshawar flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Islamabad, med en gjennomsnittspris på 8 078 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Islamabad

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Islamabad som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
1. jan.
OSL07:05Oslo Gardermoen
12t 50m
1 stopp
ISB19:55Islamabad Intl
31. jan.
ISB01:35Islamabad Intl
13t 50m
1 stopp
OSL15:25Oslo Gardermoen
4 661 kr
Finn lignende
Qatar Airways
16. feb.
OSL10:00Oslo Gardermoen
13t 00m
1 stopp
ISB23:00Islamabad Intl
22. feb.
ISB21:55Islamabad Intl
14t 25m
1 stopp
OSL12:20Oslo Gardermoen
4 889 kr
Finn lignende
Emirates
2. jan.
OSL09:10Oslo Gardermoen
15t 05m
1 stopp
ISB00:15Islamabad Intl
31. jan.
ISB20:10Islamabad Intl
14t 50m
1 stopp
OSL11:00Oslo Gardermoen
4 417 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. feb.
OSL10:00Oslo Gardermoen
13t 00m
1 stopp
ISB23:00Islamabad Intl
22. feb.
ISB21:55Islamabad Intl
17t 45m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
5 420 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL02:00Oslo Gardermoen
22t 05m
2 stopp
ISB00:05Islamabad Intl
11. apr.
ISB23:05Islamabad Intl
12t 25m
1 stopp
OSL11:30Oslo Gardermoen
5 900 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. jan.
OSL09:10Oslo Gardermoen
15t 05m
1 stopp
ISB00:15Islamabad Intl
31. jan.
ISB20:10Islamabad Intl
19t 30m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
5 344 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Islamabad

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Islamabad, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Qatar Airways og Turkish Airlines
Turkish Airlines
7. feb.
OSL06:30Oslo Gardermoen
13t 25m
1 stopp
ISB19:55Islamabad Intl
3 127 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
14. feb.
OSL06:30Oslo Gardermoen
13t 25m
1 stopp
ISB19:55Islamabad Intl
3 178 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL07:00Oslo Gardermoen
16t 20m
2 stopp
ISB23:20Islamabad Intl
3 237 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Islamabad?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Islamabad
 • Hvilke flyselskaper flyr til Islamabad?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Islamabad from Norge are Qatar Airways, Turkish Airlines, Emirates and Pakistan International Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Islamabad

Under finner du alle flyplassene i Islamabad sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Islamabad lander du på Benazir Bhutto International Airport, oppkalt etter politikeren med samme navn. Dette er den tredje største flyplassen i Pakistan, og ligger i området som heter Chaklala. Den ligger omtrent 16 kilometer nordøst for Islamabad. Dersom du vil ta kollektiv transport fra flyplassen og inn til sentrum av byen, er det mulig å ta lokale rutebusser. Det går omtrent 14 busser til og fra flyplassen til ulike deler av byen. En billett koster fra omtrent RS 20 (1,5 NOK). Du betaler for billetten i kontanter når du går på bussen. Å ta buss er en rimelig måte å reise inn til byen, så det kan lønne seg om du reiser på stramt budsjett. Dersom du lurer på hvilken buss du skal ta, kan du se de ulike bussrutene på hjemmesiden til flyplassen, under «transport». Du kan også spørre ansatte ved lufthavnen når du ankommer.


Populære flybilletter til Islamabad

Finn dine flybilletter til Islamabad med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Islamabad
Raskeste flytid12t 50m
Billigst pris4 661 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Islamabad

I Islamabad kan du reise med Metro Bus, som går gjennom bysentrum. Disse har air condition og gratis wifi. En billett koster RS 20 (1,5 NOK), uansett hvor langt du reiser. City Tour Bus er en hopp-på, hopp-av buss som er lansert av Pakistan Tourism Development Corporation. Denne tar deg til de mest kjente attraksjonene i byen. Turen starter klokken 9 ved Flashman Hotel i Rawalpindi og ender klokken 15. Dette koster RS 600 (43 NOK).

Du kan også ta taxi i Islamabad, og det finnes mange av disse. Disse brukes ofte og er generelt trygge. En tur koster fra omtrent RS 70 til 100 (5 til 7 NOK), og er noe dyrere om kvelden. Det er vanlig å avtale pris på forhånd av turen. Uber og Careem er også taxitjenester som brukes mye. For å bruke disse må du laste ned appene, og du vil deretter kunne bestille en bil som henter deg der du er.


Visumkrav for Islamabad

Nordmenn trenger både pass og visum for innreise til Islamabad. Man må skaffe visum før man reiser hit, og dette kan ikke anskaffes på flyplassen ved ankomst. For å få visum må du kontakte den pakistanske ambassaden i Oslo i god tid før du skal reise. Her får du visum og mer informasjon. Du finner enkelt linker til den pakistanske ambassaden i Oslo, og mer informasjon om innreisebestemmelser, helse og sikkerhet om du besøker regjeringens reiseinformasjon på nettet.


De beste tingene å se og gjøre i Islamabad

Hva bør jeg oppleve i Islamabad?

Besøk det mest kjente landemerket i Islamabad, Faisal Masjid. Dette er en stor moské som ble gitt i gave av Kong Faisal av Saudi-Arabia. Her må man kle seg anstendig og opptre respektfullt, ettersom dette er et sted for tilbedelse mer enn det er en turistattraksjon.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Hvis du vil skaffe deg oversikt over byen kan det anbefales å dra til Daman-e-Koh. Dette er et utkikkspunkt med fantastisk utsikt over byen på dager med godt vær. Her er det vakker natur, restauranter, live musikk og mange turstier.