Finn billige fly til Pretoria Pry

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Pretoria Pry

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Pretoria Pry fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Johannesburg OR Tambo flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Pretoria Pry

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Johannesburg OR Tambo flyplass (JNB)

Vanligvis er flyvninger til Pretoria Pry fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Johannesburg OR Tambo, som i gjennomsnitt koster 4 832 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Pretoria Pry?

  • Hvilken flyvning til Pretoria Pry er den absolutt billigste?

    Den beste prisen som er funnet på momondo til Pretoria Pry, lå på 357 kr/per person fra East London, noe som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Pretoria Pry. Du kan finne den billigste prisen til Pretoria Pry fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Pretoria Pry?

    Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Pretoria Pry. Hvis du planlegger å fly til Pretoria Pry, bør du vurdere å bestille flyvninger til Johannesburg Lanseria flyplass (34 km fra sentrum i Pretoria Pry), Johannesburg OR Tambo flyplass (43 km fra sentrum i Pretoria Pry), eller Sun City Pilansberg flyplass (111 km fra sentrum i Pretoria Pry).

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Pretoria Pry?

    Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Pretoria Pry, er vanligvis Johannesburg Lanseria flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 380 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Start planleggingen av reisen til Pretoria Pry