0
Innsikt
Vanlige spørsmål
Flights to Quetta

Finn billige fly til Quetta

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 5.3.
ti. 12.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Quetta flyinnsikt og trender

Se innsikt for Quetta-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Quetta?

Som regel er det Desember som er den billigste måneden å fly fra Norge til Quetta. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 6 349 kr. Hvis du ikke kan fly til Quetta i Desember, er juli det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Quetta i juli ligger i gjennomsnitt på 7 717 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Quetta?

Ifølge dataene våre er det onsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Quetta fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på onsdag, lå på 9 119 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Flyvninger fra Norge til Quetta på en søndag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 10 036 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Quetta?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Quetta på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til Quetta på denne tiden av dagen kan koste så lite som 8 020 kr. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Quetta, med priser som ligger på ca. 9 297 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Quetta?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Quetta på, er 35 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 8 969 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Quetta

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Quetta fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Quetta

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Quetta

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Quetta (UET)

Vanligvis er flyvninger til Quetta fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Quetta, som i gjennomsnitt koster 8 969 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL QUETTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Quetta koster i gjennomsnitt kun 6 349 kr i Desember
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL QUETTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni21 % dyrereDet koster ca. 10 865 kr for flyvninger til Quetta fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL QUETTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni608 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Quetta fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Quetta

Hvor lang tid tar det å fly til Quetta?

Fra Norge og Oslo lufthavn tar det i overkant av 14 timer å reise til Quetta International Airport, Pakistan, med to mellomlandinger underveis. Hvis du reiser fra Bergen Flesland vil det anslagsvis ta omtrent én og en halv time mer til Quetta. Fra Trondheim Værnes tar det omtrent 16 timer til Quetta, med et ekstra stopp ved Oslo lufthavn. Fra byer lenger nord i landet, slik som Tromsø, vil flyreiser til Quetta ta mellom 17 og 18 timer, med tre mellomlandinger totalt.

Hvor kan du fly direkte til Quetta fra?

Det finnes ingen internasjonale flygninger til eller fra Quetta flyplass i Pakistan, slik at det er nødvendig å mellomlande enten ved flyplassene i Karachi, Islamabad eller Lahore, for eksempel. Du finner likevel gode flytilbud og billige billetter fra Norge, og Oslo er den raskeste ruten via enten Dubai eller Doha, før du igjen bytter fly i Karachi eller Lahore. For deg som reiser fra andre deler av landet, så vil du måtte bytte fly enten i Oslo eller på en annen europeisk flyplass som i Amsterdam eller Frankfurt, for å komme deg til Dubai eller Qatar og videre til Quetta.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Quetta flyplass fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Quetta flyplass ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Quetta flyplass fra flyvninger?

Det er 2 tilbydere fra Quetta flyplass flyvninger fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Quetta flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Quetta flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Quetta flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Quetta flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Quetta flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Visumkrav for Quetta

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Quetta?

Det er krav om at alle nordmenn som besøker Pakistan må ha et gyldig visum som dekker hele oppholdets periode. Videre er det også egne bestemmelser som regulerer ferdsel i enkelte grenseområder, og her må du søke myndighetene om tillatelse.


De beste tingene å se og gjøre i Quetta

Hva kan du se og gjøre i Quetta?

Quetta har en rik historie, med sin unike beliggenhet høyt oppe i fjellene vest i Pakistan. Quetta er av mange pakistanere kjent som Pakistans matfat, grunnet den store mengden frukt og grønnsaker som vokser i dette frodige landskapet. Quetta er hjem til flere forskjellige etniske grupper, noe som gir byen en unik atmosfære. Du finner flere museer av interesse i hjertet av byen, slik som det imponerende Quetta arkeologiske museum som er hjem til en variert blanding av diverse gjenstander fra kolonitiden og tidligere. Her finner du også flere bilder og skildringer av livet før og etter det voldsomme jordskjelvet som traff byen i 1935. Det finnes også et glimrende geologisk museum med en stor samling av mineraler og fossiler fra hele regionen. Her kan du vandre rundt og se på sjeldne mineraler fra det spesielle geologiske landskapet som preger Quetta. Det finnes også en storslagen nasjonalpark like utenfor Quetta, som er et populært utfartssted blant lokale og besøkende. Hazarganji Chiltan er navnet på den enorme nasjonalparken, som strekker seg over et stort fjellområde. Her kan du vandre rundt i timevis for å finne frem til sjeldne vulkanske steiner eller spesielle fossiler. Dette stedet er perfekt for en dagstur for deg som ønsker frisk luft.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Quetta?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Quetta når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Quetta, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Quetta med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Quetta på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Quetta?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Quetta.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Quetta akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Quetta er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Quetta på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Quetta.

Populære byer i Pakistan
Populære flyreiser i henhold til klikk de siste 7 dagene på momondo.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Quetta
1 voksen
ti. 5.3.
ti. 12.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post