Finn billige fly til Quetta

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Quetta

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Quetta fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Quetta

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Quetta

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Quetta (UET)

Vanligvis er flyvninger til Quetta fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Quetta, som i gjennomsnitt koster 9 961 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL QUETTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Quetta koster i gjennomsnitt kun 8 512 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL QUETTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli55 % dyrereDet koster ca. 15 465 kr for flyvninger til Quetta fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL QUETTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni846 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Quetta fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Quetta?

Fra Norge og Oslo lufthavn tar det i overkant av 14 timer å reise til Quetta International Airport, Pakistan, med to mellomlandinger underveis. Hvis du reiser fra Bergen Flesland vil det anslagsvis ta omtrent én og en halv time mer til Quetta. Fra Trondheim Værnes tar det omtrent 16 timer til Quetta, med et ekstra stopp ved Oslo lufthavn. Fra byer lenger nord i landet, slik som Tromsø, vil flyreiser til Quetta ta mellom 17 og 18 timer, med tre mellomlandinger totalt.

Det finnes ingen internasjonale flygninger til eller fra Quetta flyplass i Pakistan, slik at det er nødvendig å mellomlande enten ved flyplassene i Karachi, Islamabad eller Lahore, for eksempel. Du finner likevel gode flytilbud og billige billetter fra Norge, og Oslo er den raskeste ruten via enten Dubai eller Doha, før du igjen bytter fly i Karachi eller Lahore. For deg som reiser fra andre deler av landet, så vil du måtte bytte fly enten i Oslo eller på en annen europeisk flyplass som i Amsterdam eller Frankfurt, for å komme deg til Dubai eller Qatar og videre til Quetta.

Som regel er det september som er den billigste måneden å fly fra Norge til Quetta. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 8 512 kr. Hvis du ikke kan fly til Quetta i september, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Quetta i Januar ligger i gjennomsnitt på 8 693 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Quetta på, er 27 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 9 961 kr.Hvilke flyselskaper flyr til Quetta?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Quetta

Hvilke flyselskaper flyr til Quetta?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Quetta from Norge are Emirates and Pakistan International Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Emirates til Quetta

Emirates har ca. 4 flyvninger til Quetta i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Dubai Intl, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Emirates, kostet 7 424 kr (Oslo Gardermoen til Quetta). Brukere har gitt de en score på Emirates 8,4/10 basert på 129 vurderinger på momondo.


Flyplasser nære Quetta

Under finner du alle flyplassene i Quetta sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Quetta lufthavn?

Fra Quetta lufthavn finnes det ulike måter å komme seg inn til sentrum av byen på. Den mest behagelige og effektive metoden er ved å benytte seg av en av de mange drosjene tilgjengelig ved flyplassen. Turen inn til sentrum tar bare noen få minutter, så det er relativt billig å benytte seg av drosje. Alternativt kan du også ta minibuss, som ofte kjører denne strekningen flere ganger daglig. Her kan det være lurt å være klar over at dette er et langt mindre komfortabelt transportmiddel, men til gjengjeld er det svært billig. For deg som ønsker det, så er det også mulig å leie bil eller motorsykkel ved flyplassen, slik at du enkelt kan ta deg inn til sentrum av byen. Her kan det være forskjellige regler som gjelder, så det anbefales å ta kontakt med flyplassen før avreise hvis bilutleie virker interessant.


Visumkrav for Quetta

Det er krav om at alle nordmenn som besøker Pakistan må ha et gyldig visum som dekker hele oppholdets periode. Videre er det også egne bestemmelser som regulerer ferdsel i enkelte grenseområder, og her må du søke myndighetene om tillatelse.


De beste tingene å se og gjøre i Quetta

Quetta har en rik historie, med sin unike beliggenhet høyt oppe i fjellene vest i Pakistan. Quetta er av mange pakistanere kjent som Pakistans matfat, grunnet den store mengden frukt og grønnsaker som vokser i dette frodige landskapet. Quetta er hjem til flere forskjellige etniske grupper, noe som gir byen en unik atmosfære. Du finner flere museer av interesse i hjertet av byen, slik som det imponerende Quetta arkeologiske museum som er hjem til en variert blanding av diverse gjenstander fra kolonitiden og tidligere. Her finner du også flere bilder og skildringer av livet før og etter det voldsomme jordskjelvet som traff byen i 1935. Det finnes også et glimrende geologisk museum med en stor samling av mineraler og fossiler fra hele regionen. Her kan du vandre rundt og se på sjeldne mineraler fra det spesielle geologiske landskapet som preger Quetta. Det finnes også en storslagen nasjonalpark like utenfor Quetta, som er et populært utfartssted blant lokale og besøkende. Hazarganji Chiltan er navnet på den enorme nasjonalparken, som strekker seg over et stort fjellområde. Her kan du vandre rundt i timevis for å finne frem til sjeldne vulkanske steiner eller spesielle fossiler. Dette stedet er perfekt for en dagstur for deg som ønsker frisk luft.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Quetta når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Quetta, noe som sparer deg for tid og penger.

Alle flysøk til Quetta på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Quetta.

Prisvarsler for flyreiser til Quetta er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Quetta

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Quetta

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.