Finn billige fly til Peshawar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Peshawar

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Peshawar fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Peshawar

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Peshawar

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Islamabad (ISB)

Vanligvis er flyvninger til Peshawar fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Islamabad Intl, som i gjennomsnitt koster 6 647 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PESHAWAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember39 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Peshawar koster i gjennomsnitt kun 5 366 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PESHAWAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember33 % dyrereDet koster ca. 11 720 kr for flyvninger til Peshawar fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PESHAWAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember400 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Peshawar fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Peshawar?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Peshawar fra Dubai for 1 749 kr. Dette er 76 % billigere enn de fleste flytilbudene til Peshawar. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Peshawar fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Peshawar i løpet av september, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 445 kr.

De som skal fly til Peshawar kan potensielt finne bedre priser for Islamabad Intl flyplass (131 km fra sentrum i Peshawar), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Peshawar, er vanligvis Peshawar flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 7 208 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Peshawar

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Peshawar som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Peshawar?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Peshawar

Hvilke flyselskaper flyr til Peshawar?

Qatar Airways og Emirates er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Peshawar jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Peshawar med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Start planleggingen av reisen til Peshawar


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Peshawar. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Peshawar for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Peshawar. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Peshawar, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Peshawar og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.