Finn billige fly til Peshawar

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 26.9.
ti. 3.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Peshawar flyinnsikt og trender

Se innsikt for Peshawar-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Peshawar?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Peshawar i løpet av Januar, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 7 760 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Peshawar?

Hvor lang tid tar det å fly til Peshawar?

Flytiden fra Norge til Peshawar varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Islamabad Intl (en av de mest populære rutene), tar det 13t 05m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Peshawar er fra Bergen Flesland til Islamabad Intl, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Peshawar?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 59 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Peshawar. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 10 708 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Peshawar

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Peshawar fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Peshawar

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Peshawar

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Islamabad (ISB)

Vanligvis er flyvninger til Peshawar fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Islamabad Intl, som i gjennomsnitt koster 8 282 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PESHAWAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Peshawar koster i gjennomsnitt kun 7 706 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PESHAWAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli87 % dyrereDet koster ca. 20 117 kr for flyvninger til Peshawar fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PESHAWAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar600 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Peshawar fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Peshawar

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Peshawar?

De som skal fly til Peshawar kan potensielt finne bedre priser for Islamabad Intl flyplass (131 km fra sentrum i Peshawar), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Peshawar flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Peshawar flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Peshawar flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraPeshawar flyplass flyvninger er 2 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Peshawar flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Peshawar flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Peshawar flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Peshawar flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Hvilke flyselskaper flyr til Peshawar?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Peshawar

Hvilke flyselskaper flyr til Peshawar?

Flyvninger med Emirates til Peshawar

Det mest populære flyselskapet for fly til Peshawar på momondo, er Emirates som har 2 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Dubai Intl, og det beste tilbudet på en flyvning med Emirates til Peshawar, kostet 6 098 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Peshawar, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 366 Emirates vurdering, har det fått en score på 8,0 av momondo-brukere.

Flyvninger med Qatar Airways til Peshawar

Qatar Airways (7,7/10, 492 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Peshawar, med tilbud fra så lite som 7 472 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 4 Qatar Airways flyvninger i uken til Peshawar, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Start planleggingen av reisen til Peshawar


Finn fly til andre byer i Pakistan

Peshawar har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Peshawar?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Peshawar. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Peshawar med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Peshawar for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Peshawar?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Peshawar. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Peshawar akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Peshawar, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Peshawar og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Peshawar på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.