Finn billig fly til Nigeria

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 6.12.
ma. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Nigeria

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Nigeria fra Norge
Lagos
Lagos

Nyttig informasjon om flyvningen din til Nigeria

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Nigeria
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Nigeria?

    Nigeria is full of interesting cities to visit if you’re interested in touring the country. The majority of our users (685%) visit Lagos, Lagos more than other cities in the country, but other popular cities in Nigeria include Abuja and Enugu.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Nigeria?

    If you are looking to fly to Nigeria for less, look to airlines like AWA, KLM, and Turkish Airlines, with prices starting at 2 118 kr, 3 584 kr, and 3 777 kr respectively.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Nigeria

Finn flyvninger til disse populære byene i Nigeria fra din nærmeste flyplass.

Nigeria ligger i Vest-Afrika og grenser blant annet til Kamerun og Tsjad. Landet ligger ved Guineabukta og er det mest folkerike landet i Afrika. Her bor det hele 200 ulike folkegrupper, som har egne språk. De største språkene er ibo, hausa og yoruba, men det er engelsk som er det offisielle språket. Landet ble uavhengig fra Storbritannia i 1960 og har etter dette opplevd økonomisk vekst, blant annet ved oljevirksomhet. Fordi Nigeria er så stort, strekker det seg over tre forskjellige naturgeografiske områder, så her er det store forskjeller i type natur. Du har for eksempel mye sump rundt Guineabukta og Nigerdeltaet. I tillegg er det regnskog innenfor kysten, og resten er skog og fjell. Det ligger også vulkanrester her, og den høyeste strekker seg 1780 meter over havet. Når det gjelder sesonger er det to stykker, en regnsesong fra mai-oktober og en tørr sesong fra november-april. Når du skal bestille fly til Nigeria kan høytider og ferier påvirke priser, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online kan du finne rimelig fly med hotell. Regntid og tørketid påvirker også når andre turister tar seg turen til Nigeria, så det kan være mer turister her i november-april når det er mindre nedbør.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Nigeria?

Du kan fly til Nigeria fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Det er mange flyplasser å velge mellom når du skal fly fra Norge til Nigeria, men de mest populære er enten Lagos ved kysten eller Abuja som er hovedstaden i Nigeria. Du kan fly med blant annet Turkish Airlines, SAS, Air France, British Airways eller KLM fra Oslo/Gardermoen til Lagos. Da har du mellomlanding i for eksempel Istanbul, Paris eller Amsterdam på veien. Til Abuja kan du også fly med Emirates og mellomlande i Dubai. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola er det som regel en ekstra mellomlanding underveis, innom Oslo/Gardermoen eller København/Kastrup.

Når er det best å reise til Nigeria?

Nigeria er varmt året rundt og har lite endringer i temperaturnivå, sør i landet er det generelt også høy luftfuktighet. Temperaturene er høyest fra februar-april i sør og fra mars-juni i nord. Hele landet har lavere temperaturer fra oktober-januar. Dette er i den tørre sesongen, da er det mindre nedbør, men det kan også være en del vind, som kalles harmattan. Denne bærer med seg sand fra Sahara. Dette kan medføre støvete luft, kan være noe irriterende og ser ut som tåke. Denne sand-tåken er mest vanlig nord i landet, og det eneste stedet som ikke påvirkes er en smal stripe langs kysten sørvest i Nigeria. Det er den tørre perioden som oftest blir anbefalt, fordi mye nedbør kan gjøre det vanskeligere å reise rundt til ulike severdigheter og utflukter. Noen ganger kan veier være oversvømte eller vanskelig å komme seg frem på. Reiser du til Lagos, kan byen bli mer kaotisk med mye nedbør. Fra november-april er det tørr sesong, og det er altså da det anbefales å reise til Nigeria.

Hvor lang tid tar det å fly til Nigeria?

Skal du fly til Nigeria fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 11 timer og 50 minutter, til Lagos. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 9 timer og 55 minutter. Det tar omtrent like lang tid å fly til Nigerias hovedstad Abuja.

Kan man reise til Nigeria uten pass eller visum?

Når du skal reise til Nigeria må du ha visum og dette må søkes om på forhånd av reisen. Du kan søke om visum ved Nigerias ambassade i Stockholm. Du finner lenke til søknadsskjema på regjeringens reiseinformasjon på nett, og du bør gjøre dette i god tid før avreise. Du kan ikke bruke nødpass når du reiser til Nigeria, kun ordinært og gyldig pass.


Finn flyvninger til Nigeria

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Nigeria