Finn billige fly til Cairns

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Cairns?

Cairns er en fantastisk by å besøke året rundt, og når du bør fly til Cairns avhenger av hva du ønsker å gjøre og oppleve her. Byen har varme somre og milde vintre, med temperaturer som sjelden går under 24 ?. Dersom du ønsker kombinasjonen av rimelig overnatting, varmt og tørt vær og færre turister, bør du vurdere å reise til Cairns fra april til september, men de laveste prisene er imidlertid i februar og mars. I disse månedene er det gode muligheter for å finne både billig overnatting og billig fly til Cairns. Høysesongen i byen er om sommeren, og da er gatene fulle av både turister og lokale som er på juleferie.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Cairns. Hvis du planlegger å fly til Cairns, bør du vurdere å bestille flyvninger til Bloomfield flyplass (126 km fra sentrum i Cairns).Hvilke flyselskaper flyr til Cairns?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cairns

Hvilke flyselskaper flyr til Cairns?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Cairns from Norge are Lufthansa, Singapore Airlines and Hainan Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Lufthansa til Cairns

I gjennomsnitt går det 5 fly med Lufthansa til Cairns hver uke. De fleste av dem flyr fra Singapore Changi til Cairns, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Lufthansa til Cairns. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Lufthansa til Cairns som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 14 914 kr og hadde avgang fra Bergen Flesland. Lufthansa er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,2/10 av 353 av brukerne våre.


Flyplasser nære Cairns

Under finner du alle flyplassene i Cairns sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Cairns, ankommer du Cairns/Cairns lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum eller til andre omkringliggende områder, og du kan blant annet reise med Airport Connect som opereres av Sun Palm Transport. Denne bussen forbinder Cairns lufthavn med Translink offentlig transportnettverk, og en billett koster 6 AUD (36 NOK). Translink tar deg videre til bysentrum og strendene i nord for 2,20 AUD (ca. 13,5 NOK). Alternativt kan du selvsagt også velge å ta en av taxiene som venter utenfor terminalbygget, eller du kan leie egen bil for å komme deg inn til sentrum på egen hånd.


Slik kommer du deg rundt omkring i Cairns

Cairns er en flat by og de fleste attraksjoner ligger i nærheten av hverandre, som gjør det relativt enkelt å komme seg rundt her til fots. Dersom du ønsker å utforske de omkringliggende fjellene og områdene bør du imidlertid vurdere et mer effektivt transportmiddel enn beina dine, og i Cairns finner du mange ulike transportalternativer for alle smaker og budsjetter. Her finner du busser på kryss og tvers av byen og i distriktene, eller du kan bli med på en tur med en firehjulstrekker som kan hente deg på hotellet og ta deg med opp til den vakre regnskogen og fjellsidene, før du blir kjørt tilbake til overnattingsstedet ditt.


Visumkrav for Cairns

Du kan ikke reise til Cairns uten pass, men det er ingen spesielle krav om hvor lenge passet må være gyldig etter innreise. Som norsk borger trenger du elektronisk visum for kortere opphold i Australia, og dette fås hos flyselskapet eller reisebyrået. Visumet er gyldig for opphold på maksimum tre måneder av gangen.


Start planleggingen av reisen til Cairns


De beste tingene å se og gjøre i Cairns

Cairns er en by med utallige severdigheter for sine besøkende. Byen er kanskje mest kjent for det verdensarvlistede Great Barrier Reef, et av verdens rikeste økosystemer med en blanding av myke og harde koraller og utallige bløtdyr, fisk og andre marine dyr. Ta også turen innom Cairns botaniske hage for å se mer enn 4000 arter av planter, og bli med på en dagstur til Kuranda, som ligger i en frodig regnskog på åsene i Atherton Tableland.

Du bør ha reiseforsikring som dekker utgifter ved reiseulykker og dødsfall på reiser i Australia.

Det er helt trygt å drikke vann fra springen i Australia.

Som en hovedregel blir ikke tipsing praktisert i Australia, og det er heller ikke forventet. Dersom du er på en førsteklasses restaurant er det imidlertid normalt å tipse servitøren omtrent 10 % dersom du er fornøyd med servicen.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Cairns.

Ja. Alle flyreiser til Cairns på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Cairns flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Cairns. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Cairns

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Cairns

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.