Finn billige fly til Cairns

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 22.10.
fr. 29.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cairns

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cairns fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cairns

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cairns

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cairns (CNS)

Vanligvis er flyvninger til Cairns fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cairns, som i gjennomsnitt koster 9 193 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CAIRNS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cairns koster i gjennomsnitt kun 7 770 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CAIRNS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember18 % dyrereDet koster ca. 10 893 kr for flyvninger til Cairns fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CAIRNS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni696 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cairns fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Cairns?

Cairns er en fantastisk by å besøke året rundt, og når du bør fly til Cairns avhenger av hva du ønsker å gjøre og oppleve her. Byen har varme somre og milde vintre, med temperaturer som sjelden går under 24 ?. Dersom du ønsker kombinasjonen av rimelig overnatting, varmt og tørt vær og færre turister, bør du vurdere å reise til Cairns fra april til september, men de laveste prisene er imidlertid i februar og mars. I disse månedene er det gode muligheter for å finne både billig overnatting og billig fly til Cairns. Høysesongen i byen er om sommeren, og da er gatene fulle av både turister og lokale som er på juleferie.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Cairns?

    Den billigste måneden å fly til Cairns fra Norge på, er august. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 7 770 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Cairns med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 8 065 kr fra Norge.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Cairns?

    Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Cairns. Hvis du planlegger å fly til Cairns, bør du vurdere å bestille flyvninger til Bloomfield flyplass (126 km fra sentrum i Cairns).


Hvilke flyselskaper flyr til Cairns?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cairns
  • Hvilke flyselskaper flyr til Cairns?

    Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Cairns from Norge are Singapore Airlines, Qantas Airways, Hainan Airlines and Emirates. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Cairns

Under finner du alle flyplassene i Cairns sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Cairns, ankommer du Cairns/Cairns lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum eller til andre omkringliggende områder, og du kan blant annet reise med Airport Connect som opereres av Sun Palm Transport. Denne bussen forbinder Cairns lufthavn med Translink offentlig transportnettverk, og en billett koster 6 AUD (36 NOK). Translink tar deg videre til bysentrum og strendene i nord for 2,20 AUD (ca. 13,5 NOK). Alternativt kan du selvsagt også velge å ta en av taxiene som venter utenfor terminalbygget, eller du kan leie egen bil for å komme deg inn til sentrum på egen hånd.


Slik kommer du deg rundt omkring i Cairns

Cairns er en flat by og de fleste attraksjoner ligger i nærheten av hverandre, som gjør det relativt enkelt å komme seg rundt her til fots. Dersom du ønsker å utforske de omkringliggende fjellene og områdene bør du imidlertid vurdere et mer effektivt transportmiddel enn beina dine, og i Cairns finner du mange ulike transportalternativer for alle smaker og budsjetter. Her finner du busser på kryss og tvers av byen og i distriktene, eller du kan bli med på en tur med en firehjulstrekker som kan hente deg på hotellet og ta deg med opp til den vakre regnskogen og fjellsidene, før du blir kjørt tilbake til overnattingsstedet ditt.


Visumkrav for Cairns

Du kan ikke reise til Cairns uten pass, men det er ingen spesielle krav om hvor lenge passet må være gyldig etter innreise. Som norsk borger trenger du elektronisk visum for kortere opphold i Australia, og dette fås hos flyselskapet eller reisebyrået. Visumet er gyldig for opphold på maksimum tre måneder av gangen.


Start planleggingen av reisen til Cairns


De beste tingene å se og gjøre i Cairns

Hva bør du se i Cairns?

Cairns er en by med utallige severdigheter for sine besøkende. Byen er kanskje mest kjent for det verdensarvlistede Great Barrier Reef, et av verdens rikeste økosystemer med en blanding av myke og harde koraller og utallige bløtdyr, fisk og andre marine dyr. Ta også turen innom Cairns botaniske hage for å se mer enn 4000 arter av planter, og bli med på en dagstur til Kuranda, som ligger i en frodig regnskog på åsene i Atherton Tableland.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha reiseforsikring som dekker utgifter ved reiseulykker og dødsfall på reiser i Australia.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er helt trygt å drikke vann fra springen i Australia.

Gir du tips?

Som en hovedregel blir ikke tipsing praktisert i Australia, og det er heller ikke forventet. Dersom du er på en førsteklasses restaurant er det imidlertid normalt å tipse servitøren omtrent 10 % dersom du er fornøyd med servicen.