De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Nigeria

Hoteller i Nigeria

Finn tilbud på 3 417 hoteller i Nigeria

Nigeria
23. May — 24. May2
Sat 18.5.
Wed 22.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Nigeria

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Nigeria
Pris
kr245
kr2618
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Nigeria

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Nigeria, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Nigeria

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Nigeria

Nyttig informasjon om hoteller i Nigeria

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Nigeria

Laveste hotellpris

64 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

New View Beach Hotel And Resort

Hoteller i nærheten av flyplassen

4419

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Nigeria funnet siste 7 dager er 64 kr/natten. Denne prisen fås hos Echo Spring Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos New View Beach Hotel And Resort, det mest populære 5-stjerners hotellet i Nigeria.
Det er er 4 419 hoteller i Nigeria i nærheten av Lagos Murtala Muhammed. Legend Hotel Lagos Airport, Curio Collection by Hilton med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Nigeria. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Nigeria siste uken er 6 411 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Nigeria

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Nigeria
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
59 %forventet prisnedgang
65 %forventet prisøkning

Pris

497 kr–3 506 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
448 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 332 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Nigeria

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Nigeria

Pris

314 kr–1 302 kr

BILLIGSTE BY I NIGERIAUyo36 % billigereHoteller i Uyo er de billigste i Nigeria med en gjennomsnittspris på kun 314 kr per natt
DYRESTE BY I NIGERIAKano63 % dyrereKano har de dyreste hotellene i Nigeria med rom med en gjennomsnittspris på 1 302 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I NIGERIALagos70 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Lagos enn noen annen by i Nigeria

Informasjon om opphold i Nigeria

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Nigeria

Hvilke byer i Nigeria er det best å bo i?

Abuja er hjem til statlige bedrifter, noe som gjør det til en travel og trygg by i Nigeria. Noen av de beste hotellene i Nigeria er Grand Pela Hotel & Suites, Transcorp Hilton Abuja og Summerset Continental Hotel. Byen tilbyr pålitelige offentlige transportsystemer som inkluderer Abuja Light Rail, drosjer eller busser fra Nnamdi Azikiwe internasjonale lufthavn. Lagos er Nigerias største by og er en travel, fartsfylt by full av liv og hjem til et hav av bedrifter, flotte restauranter og barer som Eco Hotel & Suites, Lagos Oriental Hotel, Lagos Continental Hotel og Federal Palace Hotel & Casino. Tilgjengelig offentlig transport inkluderer Lagos sine BRT-busser, Danfo-busser, ferger og drosjer. Du kommer deg til byen via den viktigste nigerianske flyplassen, Murtala Muhammed internasjonale lufthavn. Fra begge terminalene kan du bruke de gule bussene eller drosjene til sentrum.

Hvilke er noen av de mest populære attraksjonene i Nigeria?

Nigeria har flott natur, dyreliv og festligheter. Hvis du trives best utendørs, vil et kort besøk til Yankari nasjonalpark i Bauchi ta deg til den største parken i Nigeria. Her finner du savanner, små skoger, og krattskog, samt noen vakre strender og noen ferskvannslaguner omgitt av flamingoer. En kort ettermiddagstur fra Transcorp Hotel, Adsuit Hotel Calabar og 520 Hotels Asdam tar deg til Cross River National Park, som gir deg en spennende utsikt over forskjellige utrydningstruede aper, gorillaer og ulike faunaer. Reisende som elsker fotturer bør prøve seg på Kainji National Park i Niger-staten, Ogunpa River National Park, eller den ikoniske Zuma Rock som er i Naira i Jigawa-staten. Vi anbefaler å besøke Banana Island mens du er i Lagos for kajakkturer og båtturer. Ikke glem å sjekke ut fornøyelsesparken i Tinapa.

Hvilke byer i Nigeria har det beste utelivet?

Lagos er hjem til verdenskjente underholdningssteder og de mest eksotiske utesteder med filmpremierer, konserter, og live-musikk fra lokale og internasjonale sangere hver uke. Enten du bor på Shoregate Hotel, Blowfish Hotel eller Protea Hotel by Marriott Ikeja, kan du nyte nigerianske retter før du kjører eller går til kjente nattklubber. Noen av de nigerianske rettene du bør prøve inkluderer jollof ris, garri, pounded yam-pepper-suppe, og moi moi. På takterrassen til Bon Vivant har du de beste cocktailmenyene og kan lytte til pulserende musikk fra DJ-er mens du ser på at natt går mot dag. Noen få meter herfra kan du sjekke ut InsideOut Bar, Duna Beach Club, eller teste flere puber og barer på Rua 25 de Abril, et hotspot for uteliv. Hvis du er i Abuja, er utelivet også i nærheten, for Bamboo, Mirage Hookah Lounge, Blucabana, og Club Cabana tilbyr gode drinker, cocktailer, konserter, karaoke, og dans gjennom hele natten til lave priser.

Hvilke byer i Nigeria har mest historie og kunst?

Hvis du elsker å samle på kunst og lære om nigeriansk historie, anbefaler vi at du bor på et av de billige hotellene i Lagos i Nigeria, som Staycation, Encore Lagos Hotel & Suites, eller The Preserve Apartments and suites. En kort kjøretur fra disse hotellene tar deg til Freedom Park, et UNESCO-kulturarvsted, som er åpent hele året mot en avgift. Du kan besøke Nasjonalmuseet for kunstsamlinger mot en liten avgift. Dette museet er travlest i ferier og på helligdager, men ellers er det ikke så mange der. Lær om slavehandelshistorien på Vlekete Slave Market for en liten avgift når som helst på året. Ikke dra uten å besøke Lagos fyrtår mot en liten avgift og Eko Atlantic City. Ved Asaa Pyramid Hotel og Green Suites Villa i Kaduna, finner du flotte historiske steder som St Joseph's Cathedral, Palace of His Royal Highness The Emir of Yola, og Kagoro Caves. Alle stedene kan besøkes mot en liten avgift når som helst på året. For fin og moderne kunst i Lagos, handle på Red Door Gallery, Omenka Gallery, Rele Gallery og Nike Art Gallery.

Når er det billigst å besøke Nigeria?

Med en prislapp på kun 673 kr per natt i gjennomsnitt, er Januar den billigste måneden for hotellovernattinger i Nigeria. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Nigeria er juni.

Hvor i Nigeria velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Nigeria, men størstedelen av de som reiser til Nigeria tilbringer mest tid i Lagos.

Hvilken by i Nigeria har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Nigeria, kommer det ikke som noen overraskelse at Kano har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 026 kr per natt – 119 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Nigeria fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 7 525 tilbydere å velge mellom fra Nigeria hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Nigeria fra hoteller sist?

Priser for Nigeria fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Nigeria gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Nigeria. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Nigeria?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Nigeria med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Nigeria på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sat 18.5.
Wed 22.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Nigeria

Populære byer i Nigeria
Viser hoteller i byer i samme land