Hoteller i Nigeria

Finn tilbud på 5 029 hoteller i Nigeria

Nigeria
1. apr. — 2. apr.2
sø. 2.4.
to. 6.4.

De beste hotellene i Nigeria

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Nigeria
Pris
kr104
kr2000
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Nigeria

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Nigeria

Pris

300 kr–828 kr

BILLIGSTE BY I NIGERIAIbadan39 % billigereHoteller i Ibadan er de billigste i Nigeria med en gjennomsnittspris på kun 300 kr per natt
DYRESTE BY I NIGERIAKano40 % dyrereKano har de dyreste hotellene i Nigeria med rom med en gjennomsnittspris på 828 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I NIGERIALagos62 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Lagos enn noen annen by i Nigeria

Ting å gjøre i Nigeria


Hoteller i populære byer i Nigeria

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Nigeria, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Nigeria

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Nigeria
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
73 %forventet prisnedgang
54 %forventet prisøkning

Pris

291 kr–2 309 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
2 299 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
183 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Nigeria

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Nigeria

Laveste hotellpris

104 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Eko Hotels & Suites

Hoteller i nærheten av flyplassen

3321

Gjennomsnitt antall netter på opphold

21 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Nigeria funnet siste 7 dager er 104 kr/natten. Denne prisen fås hos Intelligent Hotel and Suites, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Eko Hotels & Suites, det mest populære 5-stjerners hotellet i Nigeria(7,1/10 rating - basert på 469 anmeldelser).
Det er er 3 321 hoteller i Nigeria i nærheten av Lagos Murtala Muhammed. Legend Hotel Lagos Airport, Curio Collection by Hilton med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 21 dager når e bor på i Nigeria. Gjennomsnittprisen for 21 dager i Nigeria siste uken er 19 043 kr.

Informasjon om opphold i Nigeria

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Nigeria

Abuja er hjem til statlige bedrifter, noe som gjør det til en travel og trygg by i Nigeria. Noen av de beste hotellene i Nigeria er Grand Pela Hotel & Suites, Transcorp Hilton Abuja og Summerset Continental Hotel. Byen tilbyr pålitelige offentlige transportsystemer som inkluderer Abuja Light Rail, drosjer eller busser fra Nnamdi Azikiwe internasjonale lufthavn. Lagos er Nigerias største by og er en travel, fartsfylt by full av liv og hjem til et hav av bedrifter, flotte restauranter og barer som Eco Hotel & Suites, Lagos Oriental Hotel, Lagos Continental Hotel og Federal Palace Hotel & Casino. Tilgjengelig offentlig transport inkluderer Lagos sine BRT-busser, Danfo-busser, ferger og drosjer. Du kommer deg til byen via den viktigste nigerianske flyplassen, Murtala Muhammed internasjonale lufthavn. Fra begge terminalene kan du bruke de gule bussene eller drosjene til sentrum.

Nigeria har flott natur, dyreliv og festligheter. Hvis du trives best utendørs, vil et kort besøk til Yankari nasjonalpark i Bauchi ta deg til den største parken i Nigeria. Her finner du savanner, små skoger, og krattskog, samt noen vakre strender og noen ferskvannslaguner omgitt av flamingoer. En kort ettermiddagstur fra Transcorp Hotel, Adsuit Hotel Calabar og 520 Hotels Asdam tar deg til Cross River National Park, som gir deg en spennende utsikt over forskjellige utrydningstruede aper, gorillaer og ulike faunaer. Reisende som elsker fotturer bør prøve seg på Kainji National Park i Niger-staten, Ogunpa River National Park, eller den ikoniske Zuma Rock som er i Naira i Jigawa-staten. Vi anbefaler å besøke Banana Island mens du er i Lagos for kajakkturer og båtturer. Ikke glem å sjekke ut fornøyelsesparken i Tinapa.


momondos favoritthoteller i Nigeria

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Nigeria

Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Nigeria. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Nigeria med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Nigeria