Finn billig fly til Oman

fre.. 27.3.
fre.. 3.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Oman

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Oman

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Oman? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Muskat
Sultan Qaboos Sports Complex
Sultan's Armed Forces Museum
Muttrah Souq
Al Jalali Fort
Al Alam Palace

Billige flybilletter til Oman

De billigste flyene til Oman funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Muskat 5 110 kr

Fly til Oman

Stadig flere velger å dra en tur til Oman for å nyte vakre strender, eventyr og spennende kultur. Oman kan nytes året rundt, samtidig som det bør sies at det blir meget varmt om sommeren. Fellesferien er også det tidspunktet da det koster mest å booke flyreiser, og du kan nyte både billigere priser og behageligere temperaturer om du reiser andre tider av året. Vær obs på at prisen ofte skrus opp igjen ved påske- og juleferier. Det anbefales å søke etter billige flybilletter på nett for å skaffe deg en god oversikt over de forskjellige tilbudene, inkludert flygninger innenlands og pakkereiser med hotell.

Du ankommer som regel på Muskat/Seeb når du fly til Oman, en flyplass som ligger rett ved landets hovedstad, Muskat. Det er en imponerende storby som virkelig bør oppleves. Du kan vandre rundt i gamlebyen og nyte lokale retter, handle på moderne butikker og dra en tur på stranden, uten å forlate sentrum. Salalah er også en storby i Oman som er verdt et besøk, og her kan du variere bylivet med dykking og hvalsafari. Eller hva med å sove under stjernehimmelen i ørkenen? En god idé er å sammenligne flypriser online på innenlandsreiser for å reise så raskt og enkelt som mulig rundt i denne turistperlen av et land.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Oman?

Du må nok akseptere en mellomlanding eller to når du skal reise fra Norge til Oman. Oman Air, Etihad Airways Turkish Airlines og Pegasus Airlines er noen av selskapene som tilbyr flybilletter til Oman med mellomlandinger i europeiske storbyer underveis. Det varierer om flysete, innsjekket bagasje og måltider er inkludert i billettprisen, og dette må du sjekke når du bestiller. Du må som regel mellomlande en ekstra gang på Oslo/Gardermoen om du reiser fra andre flyplasser i Norge, for eksempel Bergen/Flesland, Stavanger/Sola og Tromsø/Langnes.

Når er det best å reise til Oman?

Du kan som nevnt fly til Oman året rundt. Det koster som regel mer å reise i sommerferien og rundt høytider som påske og jul, mens det ofte er ganske billig å fly i januar-februar. Temperaturene er som regel mest behagelige fra oktober-april. Det regner ikke så mye i dette landet, og nedbøren kommer helst som kortvarige regnskurer i vintermånedene . Det bør allikevel nevnes at det kan være store lokale variasjoner, og Salalah har regntid fra juni-september.

Hvor lang tid tar det å fly til Oman?

Raskeste fly til Oman fra Oslo/Gardermoen tar omtrent 11 t, og da har du to mellomlandinger på veien. Det må sies at den nøyaktige tiden kan variere litt, alt etter flyruter og hvor lenge du må vente på hver enkelt flyplass. Det tar omtrent like lang tid om du flyr fra Bergen/Flesland og Sola/Stavanger. Du kan som regel spare litt penger om du velger en flyreise som tar lengre tid, men til nettopp Oman er det som regel ikke snakk om store forskjeller i pris. Det er allikevel verdt å undersøke dette om du har et stramt reisebudsjett, eller hvis du foretrekker lave priser fremfor raske flytider.

Kan man reise til Oman uten pass eller visum?

Du må ha pass og visum for å reise til Oman som norsk statsborger. Du kan velge mellom forskjellige typer visum: En innreise og opphold i enten 10 eller 30 sammenhengende dager, eller flere innreiser i løpet av ett år med totalt 30 dagers opphold. Du søker og betaler for visum på nett, og det tar ikke lang tid å behandle søknaden. Du bør helst være ute i god tid, senest en uke før du skal dra. Enkelte ganger har det oppstått tekniske problemer med nettsiden til visumportalen, og i så fall har det vært mulig å få visum ved ankomst. Du må kontakte ambassaden deres i Berlin for nærmere informasjon, skulle du trenge flere opplysninger om dette.


Populære destinasjoner i Oman

Utforsk byene Oman som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Oman

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo Gardermoen til Muscat
Raskeste flytid
28t 15m
Billigste pris
5 110 kr