Søk etter og finn billige fly til Oman

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 22.8.
ma. 29.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Oman

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Oman

Beste pris på enveisbillett

2 579 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 576 kr

Raskeste flytid

11t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Oman fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 579 kr (Oslo Gardermoen til Muskat Seeb).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Oman fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 576 kr (Oslo Gardermoen til Muskat Seeb).
Den kjappeste flyvningen til Oman fra Norge tar 11t 00m (Oslo Gardermoen til Muskat Seeb).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Oman, deriblant Lufthansa, KLM og Pegasus Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Oman

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Oman fra Norge
Muskat
Muskat

Nyttig informasjon om flyvningen din til Oman

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Oman

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Oman koster:
1 327 kr per person med SWISS
2 352 kr per person med Air Arabia
2 766 kr per person med Etihad Airways

Flytiden fra Norge til Oman varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Muskat Seeb (en av de mest populære rutene), tar det 11t i snitt. En annen populær rute fra Norge til Oman er fra Bergen Flesland til Muskat Seeb, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Den laveste prisen til Oman som nylig ble funnet på momondo, var 1 868 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 9 218 kr er en bra pris på flyvninger til Oman. 9 354 kr er snittprisen på en flybillett til Oman, mens 21 759 kr er den høyeste prisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Oman

Finn flyvninger til disse populære byene i Oman fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Oman

Disse rutene har de billigste flyvningene til Oman som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloMuskat30t 05m5 293 kr
OsloSalalah10t 10m7 978 kr

De beste tingene å se og gjøre i Oman

Du må nok akseptere en mellomlanding eller to når du skal reise fra Norge til Oman. Oman Air, Etihad Airways Turkish Airlines og Pegasus Airlines er noen av selskapene som tilbyr flybilletter til Oman med mellomlandinger i europeiske storbyer underveis. Det varierer om flysete, innsjekket bagasje og måltider er inkludert i billettprisen, og dette må du sjekke når du bestiller. Du må som regel mellomlande en ekstra gang på Oslo/Gardermoen om du reiser fra andre flyplasser i Norge, for eksempel Bergen/Flesland, Stavanger/Sola og Tromsø/Langnes.

Du kan som nevnt fly til Oman året rundt. Det koster som regel mer å reise i sommerferien og rundt høytider som påske og jul, mens det ofte er ganske billig å fly i januar-februar. Temperaturene er som regel mest behagelige fra oktober-april. Det regner ikke så mye i dette landet, og nedbøren kommer helst som kortvarige regnskurer i vintermånedene . Det bør allikevel nevnes at det kan være store lokale variasjoner, og Salalah har regntid fra juni-september.

Raskeste fly til Oman fra Oslo/Gardermoen tar omtrent 11 t, og da har du to mellomlandinger på veien. Det må sies at den nøyaktige tiden kan variere litt, alt etter flyruter og hvor lenge du må vente på hver enkelt flyplass. Det tar omtrent like lang tid om du flyr fra Bergen/Flesland og Sola/Stavanger. Du kan som regel spare litt penger om du velger en flyreise som tar lengre tid, men til nettopp Oman er det som regel ikke snakk om store forskjeller i pris. Det er allikevel verdt å undersøke dette om du har et stramt reisebudsjett, eller hvis du foretrekker lave priser fremfor raske flytider.

Du må ha pass og visum for å reise til Oman som norsk statsborger. Du kan velge mellom forskjellige typer visum: En innreise og opphold i enten 10 eller 30 sammenhengende dager, eller flere innreiser i løpet av ett år med totalt 30 dagers opphold. Du søker og betaler for visum på nett, og det tar ikke lang tid å behandle søknaden. Du bør helst være ute i god tid, senest en uke før du skal dra. Enkelte ganger har det oppstått tekniske problemer med nettsiden til visumportalen, og i så fall har det vært mulig å få visum ved ankomst. Du må kontakte ambassaden deres i Berlin for nærmere informasjon, skulle du trenge flere opplysninger om dette.


Internasjonale flyreiser til Oman

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Muskat
Raskeste flytid30t 05m
Laveste pris5 293 kr
Flyvninger fra Oslo til Salalah
Raskeste flytid10t 10m
Laveste pris7 978 kr

Finn flyvninger til Oman

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Oman


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Oman. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Oman på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Oman.

Ja. momondo kan spore flypriser for Oman og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Oman

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Oman

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.