Finn billige fly til Mannheim

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Mannheim

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mannheim fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Frankfurt-Hahn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mannheim

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Frankfurt am Main flyplass (FRA)

Vanligvis er flyvninger til Mannheim fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Frankfurt am Main, som i gjennomsnitt koster 1 760 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Mannheim?

Det går ingen direkte flygninger fra Norge til Mannheim. Av den grunn er det nødvendig med mellomlanding, og korteste reisetid fra Oslo er i underkant av fire timer. Ved avreise fra andre byer i Norge, som Stavanger, Bergen eller Trondheim, øker reisetiden, da det vil være behov for to mellomlandinger. Et annet alternativ er en flytur på omtrent to timer fra Oslo til Frankfurt, og derfra videre til Mannheim med bil, buss eller tog. Dette vil ta mellom en halvtime og halvannen time.

Dessverre går det ingen direkte flygninger fra Norge til Mannheim. I stedet må man mellomlande, og da vanligvis i Frankfurt. Et annet alternativ er å fly direkte fra Oslo til Frankfurt, og deretter reise videre til Mannheim med bil, buss eller tog. Ved avreise fra andre byer i Norge, som Stavanger, Bergen eller Trondheim, må du mellomlande i Oslo og Frankfurt, før du flyr videre til Mannheim.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Mannheim, lå på 430 kr/per person fra Palermo, noe som er 83 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Mannheim. Du kan finne den billigste prisen til Mannheim fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Frankfurt am Main flyplass, Karlsruhe Söllingen flyplass, Frankfurt-Hahn flyplass, Saarbrücken Ensheim flyplass eller Stuttgart Echterdingen flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Mannheim.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Mannheim, er vanligvis Mannheim flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 802 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Mannheim?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Mannheim

Hvilke flyselskaper flyr til Mannheim?

På reiser til Mannheim fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med that one popular airline: Lufthansa. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med that popular airline.


Flyplasser nære Mannheim

Under finner du alle flyplassene i Mannheim sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Mannheim flyplass?

Det er flere transportmuligheter for å komme seg fra City Airport Mannheim til Mannheim sentrum. Et alternativ er å leie bil, og et annet er å ta taxi. Kjøreturen tar omtrent 15 minutter uten trafikk. Du kan også ta den lokale trikken, enten linje 5 eller 6. På hverdager går disse trikkene hvert 10. til 20. minutt fra kl. 6 til kl. 20, og hvert 15. til 30. minutt om kvelden. Buss nummer 50 er også en mulighet, og den går hvert 20. til 30. minutt.


Visumkrav for Mannheim

Norske statsborgere som skal reise til Tyskland, trenger nasjonalt ID-kort med reiserett eller pass. Ingen av disse trenger å være gyldige etter avreisedagen fra Tyskland. Ved et opphold i Tyskland på mer enn tre måneder, er du nødt til å registrere deg hos tyske myndigheter før det har gått 14 dager fra innreise. Husk at kjennskap til gjeldende innreisebestemmelser, og å ha gyldige dokumenter i orden, er ditt eget ansvar. Husk også at innreisebestemmelser kan endres på kort varsel. Trenger du mer informasjon, kan du gå inn på hjemmesiden til den tyske ambassaden i Oslo. Dersom du mister reisedokumentet ditt mens du er i Tyskland, må du melde om dette til tysk politi, og ta kontakt med den norske ambassaden i Berlin. For å søke om nytt pass eller nødpass må du møte opp personlig.


Start planleggingen av reisen til Mannheim


De beste tingene å se og gjøre i Mannheim

Mannheim ligger i det sydvestlige Tyskland ved elven Neckar, som har samløp med den verdenskjente Rhinen. Om du er glad i shopping, enorme palasser, fantastiske parker og førsteklasses iskrem, er det definitivt en by det er verdt å legge på timeplanen. Begynn med en spasertur ned Planken, byens hovedshoppinggate, med butikker, kjøpesentre, restauranter og kafeer på rekke og rad. Dette er også hvor de største arrangementene og feiringene finner sted, inkludert julemarkedet, karnivalparader, konserter og mer. Gaten er koblet til hele byen, og regnes som Mannheims hjerte. Videre kan du ta en guidet tur gjennom Mannheim Palace, som er et av de største palassene i Europa, samt blant de best preserverte. Det overdådige interiøret av dette barokkpalasset er simpelthen en arkitektonisk genistrek. Ønsker du å se enda mer imponerende arkitektur, bør neste stopp være The Wasserturm, som tårner over den vakre Friedrichsplatz. Dette naturskjønne stedet er blant de største turistattraksjonene i Mannheim. Om idyllisk natur gir mersmak kan du dra videre til Luisenpark, som er kjent som en av de vakreste parkene på kontinentet. Her kan du spasere blant fontener, fargerike blomsterbed, eventyrlige og tematiserte lekeplasser og eksotiske busker. Du finner også en kinesisk hage i parken, som innehar det største kinesiske tehuset i Europa. I tillegg er parken hjemmet til dyr fra hele verden, blant annet folkefavoritten pingviner. Er du i humør for å ta til deg ny kunnskap, kan du besøke Technoseum Mannheim - et teknologimuseum som følger industrialiseringen av sydvestlige Tyskland, eller Planetarium Mannheim for å lære om verdensrommet.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Mannheim. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Mannheim med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Mannheim.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Mannheim, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Mannheim og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.