Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Doha

Finn billige flyvninger til Doha fra 4 251 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
週二 5.3.
週二 12.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Doha

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Doha

Beste pris på tur/retur-billett

4 251 kr

Raskeste flytid

6t 35m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Doha fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 251 kr (Oslo Gardermoen til Doha Hamad).
Den kjappeste flyvningen til Doha fra Norge tar 6t 35m (Oslo Gardermoen til Doha Hamad).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Doha, deriblant Qatar Airways og Pegasus Airlines.

Doha flyinnsikt og trender

Se innsikt for Doha-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Doha?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Doha i september, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 158 kr.

Hvilken flyvning til Doha er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Doha?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Doha er på onsdag med priser helt nede i 5 981 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 6 825 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Doha?

Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Doha, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 5 805 kr. Å fly til Doha kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger til Doha er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 540 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Hvor lang tid tar det å fly til Doha?

I gjennomsnitt tar det 6t 35m å fly fra Norge til Doha dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Doha Hamad (den mest populære flyplassen i Doha). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Doha Hamad, ligger flytiden på rundt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Doha?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Doha fra Norge hvis du bestiller 48 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Doha for ca. 6 989 kr når du søker 48 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Doha

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Doha fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Doha

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Doha

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Doha (DOH)

Vanligvis er flyvninger til Doha fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Doha Hamad, som i gjennomsnitt koster 6 989 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DOHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Doha koster i gjennomsnitt kun 6 116 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DOHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember26 % dyrereDet koster ca. 8 819 kr for flyvninger til Doha fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DOHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember453 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Doha fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Doha

Temperaturene er ganske behagelige og herlige fra oktober-mai, og dette er et ypperlig tidspunkt å fly til Doha på om du ønsker å unngå den mest ekstreme varmen. Du kan dessuten booke ganske billige flybilletter til Doha på denne tiden, bortsett fra rundt jul og nyttår. Dette er i tillegg et utmerket tidspunkt for alle som ønsker en aktiv ferie. Det finnes nok av aktiviteter for eventyrere, blant annet bilkjøring i ørkenen, vannsport, hesteridning og overnatting ute i ørkenen. Emirs GCC Camel Race holdes rundt mars-april, og det anbefales å booke hotell og flybilletter til Doha god tid i forveien. Mange mennesker strømmer til byen for å oppleve det spennende løpet. Du bør være obs på at temperaturene på dagtid kan bli ganske ekstreme rundt mai-september.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Doha Hamad flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Doha Hamad flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Doha Hamad flyplass fra flyvninger?

Fra og med februar 2024, er det 6 tilbydere å velge mellom fra Doha Hamad flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Doha Hamad flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Doha Hamad flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Doha Hamad flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Doha Hamad flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Doha Hamad flyplass. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Doha

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Doha som nylig ble funnet av brukere på momondo
Pegasus Airlines
18. mar.
OSL13:25Oslo Gardermoen
9t 35m
1 stopp
DOH01:00Doha Hamad
23. mar.
DOH02:05Doha Hamad
12t 30m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 251 kr
Finn lignende
Qatar Airways
16. apr.
OSL16:05Oslo Gardermoen
6t 35m
DOH23:40Doha Hamad
22. mai
DOH08:35Doha Hamad
6t 45m
OSL14:20Oslo Gardermoen
4 706 kr
Finn lignende
Qatar Airways
13. apr.
OSL16:05Oslo Gardermoen
6t 35m
DOH23:40Doha Hamad
29. apr.
DOH01:55Doha Hamad
6t 45m
OSL07:40Oslo Gardermoen
4 717 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. mar.
OSL18:45Oslo Gardermoen
28t 15m
3 stopp
DOH01:00Doha Hamad
23. mar.
DOH02:05Doha Hamad
12t 30m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 728 kr
Finn lignende
Qatar Airways
18. mar.
OSL15:00Oslo Gardermoen
6t 40m
DOH23:40Doha Hamad
23. mar.
DOH01:25Doha Hamad
7t 10m
OSL06:35Oslo Gardermoen
4 887 kr
Finn lignende
Qatar Airways
16. mar.
OSL08:15Oslo Gardermoen
6t 40m
DOH16:55Doha Hamad
23. mar.
DOH01:25Doha Hamad
7t 10m
OSL06:35Oslo Gardermoen
5 035 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Doha

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Doha, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair
Finnair
OSLOslo Gardermoen
6t 35m
DOHDoha Hamad

Slik kommer du deg rundt omkring i Doha

Det kjører mange miljøvennlige bybusser rundt i Doha som er ganske billige. Bussene går som regel hvert 15-30 minutt langs de mest populære rutene i sentrum, og de fleste stopper omtrent hver 750 meter. Rutene begynner stort sett ved Al Ghanim Bus Station. Du må kjøpe et reisekort på busstasjonen for å kunne bruke kollektivtransport, ellers må du betale et gebyr på 10 QAR (25 NOK) per enkeltbillett. Det går i tillegg en gratis shuttle-buss i området rundt West Bay. Mange velger allikevel å reise med taxi, og du finner dem utenfor kjøpesentre, hotell og på gaten. Du bør være obs på at mange sjåfører ikke bruker taksameter, og du bør forhandle frem en pris i forkant. I teorien er minstepris på rundt 10 QAR (25 NOK). Det er også mulig å bestille Uber, og korte Uber-turer koster omtrent 15 QAR (35 NOK) og oppover, avhengig av hvor lang du skal.


Visumkrav for Doha

Norske statsborgere kan må ha visum for å reise til Doha. Du kan enten kjøpe i passkontrollen eller søke på forhånd på ambassaden som holder til i London. Du kan heller ikke fly til Doha uten pass. Passet må i tillegg være gyldig i seks måneder etter ankomst i Qatar.


De beste tingene å se og gjøre i Doha

Hva bør oppleves i Doha?

Doha er en unik kombinasjon av moderne arkitektur, spektakulære landemerker og innholdsrik historie. Det finnes flere severdigheter som du bør prioritere under besøket ditt, blant annet det livlige markedet Souq Waqif. Markedet byens sosiale knutepunkt, og mange historiske bygninger er godt bevart. Det anbefales også rusle langs strandpromenaden i Corniche, og her dominerer skyhøye, moderne bygninger som skaper en fascinerende kontrast til det tradisjonelle markedet.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Doha?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Doha med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Doha med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Doha?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Doha.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Doha akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Doha nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Doha og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Doha på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Doha.

Populære flyvninger til Doha
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Doha
1 voksen
週二 5.3.
週二 12.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post