Finn billige fly til Doha

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Doha

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Doha

Beste pris på enveisbillett

1 886 kr

Beste pris på tur/retur-billett

3 326 kr

Raskeste flytid

9t 05m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Doha fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 886 kr (Oslo Gardermoen til Doha Hamad).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Doha fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 326 kr (Oslo Gardermoen til Doha Hamad).
Den kjappeste flyvningen til Doha fra Norge tar 9t 05m (Oslo Gardermoen til Doha Hamad).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Doha, deriblant Lufthansa, Turkish Airlines og Finnair.

Doha flyinnsikt og trender

Se innsikt for Doha-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Doha?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Doha i Januar, bør du vente til Desember med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 116 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Doha?

I gjennomsnitt tar det 6t 30m å fly fra Norge til Doha dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Doha Hamad (den mest populære flyplassen i Doha). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Doha Hamad, ligger flytiden på rundt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Doha?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Doha fra Norge hvis du bestiller 34 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Doha for ca. 6 942 kr når du søker 34 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Doha

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Doha fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Doha

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Doha

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Doha (DOH)

Vanligvis er flyvninger til Doha fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Doha Hamad, som i gjennomsnitt koster 6 942 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DOHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Doha koster i gjennomsnitt kun 5 311 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DOHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli35 % dyrereDet koster ca. 9 342 kr for flyvninger til Doha fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DOHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember432 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Doha fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Doha

Temperaturene er ganske behagelige og herlige fra oktober-mai, og dette er et ypperlig tidspunkt å fly til Doha på om du ønsker å unngå den mest ekstreme varmen. Du kan dessuten booke ganske billige flybilletter til Doha på denne tiden, bortsett fra rundt jul og nyttår. Dette er i tillegg et utmerket tidspunkt for alle som ønsker en aktiv ferie. Det finnes nok av aktiviteter for eventyrere, blant annet bilkjøring i ørkenen, vannsport, hesteridning og overnatting ute i ørkenen. Emirs GCC Camel Race holdes rundt mars-april, og det anbefales å booke hotell og flybilletter til Doha god tid i forveien. Mange mennesker strømmer til byen for å oppleve det spennende løpet. Du bør være obs på at temperaturene på dagtid kan bli ganske ekstreme rundt mai-september.


Flotte tilbud på flyreiser til Doha

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Doha som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Doha

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Doha

Hvilke flyselskaper flyr til Doha?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Doha

Hvilke flyselskaper flyr til Doha?

På reiser til Doha fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Qatar Airways, Turkish Airlines, Pegasus Airlines eller British Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Turkish Airlines til Doha

I gjennomsnitt går det 34 fly med Turkish Airlines til Doha hver uke. De fleste av dem flyr fra Istanbul til Doha, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Turkish Airlines til Doha. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Turkish Airlines til Doha som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 3 430 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Turkish Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,0/10 av 158 av brukerne våre.

Flyvninger med Qatar Airways til Doha

Qatar Airways (7,9/10, 335 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Doha, med tilbud fra så lite som 4 317 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 64 Qatar Airways flyvninger i uken til Doha, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Doha

Under finner du alle flyplassene i Doha sammen med avstanden til sentrum

Mange av de større hotellene i Doha tilbyr gratis transport til og fra den internasjonale flyplassen. Det går hyppige busser til og fra busstasjonen i byen fra fire om morgenen og frem til midnatt. Kjøreturen tar 30 minutter, og du må kjøpe et Karwa Smartcard på flyplassen for å kunne betale for turen. Kortet koster 10 QAR (25 NOK) og kan brukes til to bussturer inne i byen innen 24 timer Du kan alternativt benytte deg av de turkise taxiene som står på utsiden. Disse er trygge og bruker taksameter. Prisen begynner på 25 QAR (60 NOK), men totalsummen avhenger av tid på døgnet og hvor langt du skal. Kjøreturen bør ikke ta mer enn ca. 15-20 minutter, så sant det ikke er rushtrafikk eller kø. Uber koster ca. 40 QAR (100 NOK) fra flyplassen til sentrum.


Populære flybilletter til Doha

Finn dine flybilletter til Doha med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Doha
Raskeste flytid6t 30m
Laveste pris4 616 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Doha

Det kjører mange miljøvennlige bybusser rundt i Doha som er ganske billige. Bussene går som regel hvert 15-30 minutt langs de mest populære rutene i sentrum, og de fleste stopper omtrent hver 750 meter. Rutene begynner stort sett ved Al Ghanim Bus Station. Du må kjøpe et reisekort på busstasjonen for å kunne bruke kollektivtransport, ellers må du betale et gebyr på 10 QAR (25 NOK) per enkeltbillett. Det går i tillegg en gratis shuttle-buss i området rundt West Bay. Mange velger allikevel å reise med taxi, og du finner dem utenfor kjøpesentre, hotell og på gaten. Du bør være obs på at mange sjåfører ikke bruker taksameter, og du bør forhandle frem en pris i forkant. I teorien er minstepris på rundt 10 QAR (25 NOK). Det er også mulig å bestille Uber, og korte Uber-turer koster omtrent 15 QAR (35 NOK) og oppover, avhengig av hvor lang du skal.


Visumkrav for Doha

Norske statsborgere kan må ha visum for å reise til Doha. Du kan enten kjøpe i passkontrollen eller søke på forhånd på ambassaden som holder til i London. Du kan heller ikke fly til Doha uten pass. Passet må i tillegg være gyldig i seks måneder etter ankomst i Qatar.


Start planleggingen av reisen til Doha


De beste tingene å se og gjøre i Doha

Doha er en unik kombinasjon av moderne arkitektur, spektakulære landemerker og innholdsrik historie. Det finnes flere severdigheter som du bør prioritere under besøket ditt, blant annet det livlige markedet Souq Waqif. Markedet byens sosiale knutepunkt, og mange historiske bygninger er godt bevart. Det anbefales også rusle langs strandpromenaden i Corniche, og her dominerer skyhøye, moderne bygninger som skaper en fascinerende kontrast til det tradisjonelle markedet.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Doha med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Doha.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Doha nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Doha og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.