Fly Europa Polen Poznan

Finn billige fly til Poznan

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Poznan (POZ)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Poznan

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Poznan fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Poznan

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Poznan

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Wrocław (WRO)

Vanligvis er flyvninger til Poznan fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Wrocław Strachowice, som i gjennomsnitt koster 659 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL POZNAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars63 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Poznan koster i gjennomsnitt kun 323 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL POZNAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni65 % dyrereDet koster ca. 1 427 kr for flyvninger til Poznan fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL POZNAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober374 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Poznan fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Poznan?

Hvilket tidspunkt som er best for et besøk til Poznan, avhenger av hvilke interesser du har. Vinteren er et topp valg for skientusiaster. Da strømmer vinterglade mennesker til bakkene i Malta Ski for å slå seg løs med alpint og snowboard. Du finner ofte veldig billige fly til Poznan i januar og februar, samtidig som det er travlere i desember og mars. Desember er måneden for julemarkeder og International Ice Sculpture Festival. Kunstnere verden over kommer for å hugge ut nydelige kunstverk i is, og de fascinerende skulpturene blir stående helt til de smelter. Foretrekker du sightseeing og byliv, anbefales det å reise til Poznan på sommerhalvåret. Det avholdes mange arrangement i sommermånedene. Jarmark Swietojanski (St. John’s fair) finner sted i juni med markeder, loppemarkeder, konserter og spennende matboder. Malta Festival avholdes også hver sommer, og dette er en av de viktigste arrangementene i Europa når det kommer til utøvende kunst. Prisene er ofte ganske billige om våren og høsten, mens fellesferien kan være veldig travel. Du bør uansett booke flybilletter til Poznan tur-retur god tid i forveien for å sikre deg best mulig pris.

Hvilken flyvning til Poznan er den absolutt billigste?

264 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Poznan. Denne flyvningen er fra Warszawa, og er 82 % billigere enn de fleste flyvninger til Poznan. Du kan finne den billigste prisen til Poznan fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Poznan?

Den billigste måneden å fly til Poznan fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 306 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Poznan i Januar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Poznan i mars ligger i gjennomsnitt på 314 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Poznan?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Poznan fra Norge hvis du bestiller 58 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Poznan for ca. 810 kr når du søker 58 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 221 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Poznan?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Poznan på, er på en torsdag da man kan finne priser fra så lite som 661 kr. På den annen side er onsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 680 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Poznan?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Poznan. Hvis du planlegger å fly til Poznan, bør du vurdere å bestille flyvninger til Zielona Góra flyplass (83 km fra sentrum i Poznan), Bydgoszcz flyplass (104 km fra sentrum i Poznan), eller Wrocław Strachowice flyplass (145 km fra sentrum i Poznan).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Poznan?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Zielona Góra flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Poznan, med en gjennomsnittspris på 482 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Poznan Lawica

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Poznan Lawica som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
25. jun.
17:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
18:55Poznan Lawica
2. jul.
15:20Poznan Lawica
1t 35m
16:55Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
25. jun.
17:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
18:55Poznan Lawica
2. jul.
01:25Poznan Lawica
9t 10m
1 stopp
10:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
25. jun.
17:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
18:55Poznan Lawica
2. jul.
08:50Poznan Lawica
27t 25m
2 stopp
12:15Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
25. jun.
12:45Oslo Torp Sandefjord
22t 55m
2 stopp
11:40Poznan Lawica
2. jul.
08:50Poznan Lawica
21t 35m
2 stopp
06:25Oslo Torp Sandefjord
1 606 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. jun.
04:55Oslo Torp Sandefjord
28t 50m
2 stopp
09:45Poznan Lawica
2. jul.
10:15Poznan Lawica
25t 40m
1 stopp
11:55Oslo Torp Sandefjord
1 521 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Poznan?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Poznan

Det er mange flyselskaper som flyr til Poznan direkte fra Sandefjord/Torp på 1 t og 40 min, deriblant Ryanair og Wizz Air. Du kan også fly til Poznan fra Oslo/Gardermoen på ca. fire timer med LOT Polish Airlines, og du har i så fall ett stopp underveis i Warszawa. Det er verdt å ha i tankene at du ofte kan få svært billige flybilletter til Poznan om du velger å reise med mellomlandinger. Det anbefales derfor å sammenligne forskjellige tilbud og flytider på nett før du bestiller, særlig om du har et stramt reisebudsjett.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Poznan, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du kan ta enten buss eller taxi fra flyplassen og inn til byen. Bussnummer 59 går fra flyplassen til hovedbusstasjonen som ligger ved siden av togstasjonen. Det gjør det enkelt å komme seg videre fra sentrum og til andre bydeler eller nærliggende områder. Bussen koster ca. 4-5 PLN (10 NOK) og bruker 20 min inn til byen. Det går tre busser i timen på dagtid. Du må ta nattbussen om du reiser eller ankommer svært seint. Da er det i så fall bussnummer 242 du skal se etter. Den har samme pris og reiselengde, og den går omtrent hver time. Taxier bruker like lang tid som bussen og koster 20-30 PLN (35-70 NOK). Det er også mulig å leie bil og hente den ved ankomst. Det kan være et smart alternativ for deg som ønsker å utforske nærliggende områder. Du må være obs på mange enveiskjørte gater om du planlegger å kjøre rundt i Poznan sentrum.


Populære flybilletter til Poznan

Finn dine flybilletter til Poznan med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Poznan
Raskeste flytid
1t 35m
Billigste pris
221 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Poznan?

Poznan har et godt kollektivtilbud med busser og trikker som er ganske billige. Det koster for eksempel ca. 3 PLN for (7 NOK) for en busstur på 15 min. Reiselengden til og fra de ulike stoppene står oppført på holdeplassen. Det kan lønne seg å heller kjøpe en dagsbillett for 13-14 PLN (ca. 30 NOK) om du skal reise mye med buss og/eller trikk. Det går mange busser og trikker for timer fra tidlig morgen til seint på kveld, i tillegg til enkelte nattbusser som f.eks. går til flyplassen. Det kan lønne seg å kjøpe Poznan City Card om du planlegger mye sightseeing. Du velger selv om du vil ha en, to eller tre dager. Poznan City Card gir deg gratis tilgang til offentlig transport og museer, samt rabatterte priser på attraksjoner som dyrehagen og rabatt på restauranter.


Kan man reise til Poznan uten pass eller visum?

Du kan ikke reise uten pass, ettersom pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere i Polen. Det er derimot ingen problem å fly til Poznan uten visum. Du må søke om tillatelse om du ønsker å bli i Polen i mer enn tre måneder. Du bør i så fall kontakte Polens ambassade som holder til i Oslo for mer informasjon.


Tips og anbefalinger

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring for å være fullstendig dekket dersom det skulle oppstå en uventet hendelse.

Hva bør jeg gi i tips?

Det er vanlig å gi ca. 10 % i tips på restaurant og runde opp i taxi. Det er ikke nødvendig å tipse på hotellet.

Hvor bør jeg dra å shopping?

Shopping på markedene i Poznan er en opplevelse som er verdt å få med seg. Bernardynski-markedet er et populært marked som ligger i nærheten av gamlebyen, og du kan kombinere shopping og sightseeing mens du først er i området. Foretrekker du kjøpesentre, bør du besøke Stary Browar som har et utmerket utvalg av butikker. (Pris sjekket 06/05/2019).


Fly Europa Polen Poznan
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse