Fly Europa Polen Poznan

Finn billige fly til Poznan

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
Poznan (POZ)
ons.. 20.1.
ons.. 27.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Poznan

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Poznan fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Poznan?

Hvilket tidspunkt som er best for et besøk til Poznan, avhenger av hvilke interesser du har. Vinteren er et topp valg for skientusiaster. Da strømmer vinterglade mennesker til bakkene i Malta Ski for å slå seg løs med alpint og snowboard. Du finner ofte veldig billige fly til Poznan i januar og februar, samtidig som det er travlere i desember og mars. Desember er måneden for julemarkeder og International Ice Sculpture Festival. Kunstnere verden over kommer for å hugge ut nydelige kunstverk i is, og de fascinerende skulpturene blir stående helt til de smelter. Foretrekker du sightseeing og byliv, anbefales det å reise til Poznan på sommerhalvåret. Det avholdes mange arrangement i sommermånedene. Jarmark Swietojanski (St. John’s fair) finner sted i juni med markeder, loppemarkeder, konserter og spennende matboder. Malta Festival avholdes også hver sommer, og dette er en av de viktigste arrangementene i Europa når det kommer til utøvende kunst. Prisene er ofte ganske billige om våren og høsten, mens fellesferien kan være veldig travel. Du bør uansett booke flybilletter til Poznan tur-retur god tid i forveien for å sikre deg best mulig pris.

Hvilken flyvning til Poznan er den absolutt billigste?

271 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Poznan. Denne flyvningen er fra Warszawa, og er 81 % billigere enn de fleste flyvninger til Poznan. Du kan finne den billigste prisen til Poznan fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Poznan?

Den billigste måneden å fly til Poznan fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 309 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Poznan i Januar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Poznan i mars ligger i gjennomsnitt på 318 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Poznan?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Poznan fra Norge hvis du bestiller 58 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Poznan for ca. 819 kr når du søker 58 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Poznan?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Poznan på, er på en torsdag da man kan finne priser fra så lite som 650 kr. På den annen side er onsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 613 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Poznan?

Ifølge dataene våre er det kl. 12:00 som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Poznan. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Poznan kl. 12:00 for så lite som 354 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 286 kr. Flyvninger til Poznan fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Poznan?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Poznan. Hvis du planlegger å fly til Poznan, bør du vurdere å bestille flyvninger til Zielona Góra flyplass (83 km fra sentrum i Poznan), Bydgoszcz flyplass (104 km fra sentrum i Poznan), eller Wrocław Strachowice flyplass (145 km fra sentrum i Poznan).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Poznan?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Zielona Góra flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Poznan, med en gjennomsnittspris på 429 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Flotte tilbud på flyreiser til Poznan Lawica

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Poznan Lawica som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
29. jun.
8t 05m
Oslo Gardermoen
8t 05m
1 stopp
11:50
Poznan Lawica
1. jul.
02:15
Poznan Lawica
4t 35m
1 stopp
06:50
Oslo Gardermoen
1 916 kr
Finn lignende
KLM
28. mai
7t 20m
Oslo Torp Sandefjord
7t 20m
1 stopp
09:45
Poznan Lawica
1. jun.
10:15
Poznan Lawica
8t 45m
1 stopp
19:00
Oslo Torp Sandefjord
1 650 kr
Finn lignende
KLM
29. jun.
7t 20m
Oslo Torp Sandefjord
7t 20m
1 stopp
09:45
Poznan Lawica
1. jul.
10:15
Poznan Lawica
8t 45m
1 stopp
19:00
Oslo Torp Sandefjord
2 329 kr
Finn lignende
KLM
29. jun.
7t 20m
Oslo Torp Sandefjord
7t 20m
1 stopp
09:45
Poznan Lawica
1. jul.
10:15
Poznan Lawica
8t 45m
1 stopp
19:00
Oslo Torp Sandefjord
2 337 kr
Finn lignende
Lufthansa
12. mar.
8t 00m
Oslo Gardermoen
8t 00m
1 stopp
09:20
Poznan Lawica
16. mar.
03:30
Poznan Lawica
10t 25m
2 stopp
13:55
Oslo Gardermoen
1 598 kr
Finn lignende
Lufthansa
29. jun.
9t 30m
Oslo Gardermoen
9t 30m
2 stopp
11:50
Poznan Lawica
1. jul.
02:15
Poznan Lawica
11t 55m
1 stopp
14:10
Oslo Gardermoen
2 122 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Poznan Lawica

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Poznan, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Wizz Air og LOT
Norwegian
13. mar.
1t 40m
Oslo Gardermoen
1t 40m
07:10
Poznan Lawica
Wizz Air
11. mar.
1t 40m
Oslo Torp Sandefjord
1t 40m
05:40
Poznan Lawica
LOT
10. mar.
4t 30m
Oslo Gardermoen
4t 30m
1 stopp
19:15
Poznan Lawica


Hvilke flyselskaper flyr til Poznan?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Poznan

Det er mange flyselskaper som flyr til Poznan direkte fra Sandefjord/Torp på 1 t og 40 min, deriblant Ryanair og Wizz Air. Du kan også fly til Poznan fra Oslo/Gardermoen på ca. fire timer med LOT Polish Airlines, og du har i så fall ett stopp underveis i Warszawa. Det er verdt å ha i tankene at du ofte kan få svært billige flybilletter til Poznan om du velger å reise med mellomlandinger. Det anbefales derfor å sammenligne forskjellige tilbud og flytider på nett før du bestiller, særlig om du har et stramt reisebudsjett.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Poznan, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du kan ta enten buss eller taxi fra flyplassen og inn til byen. Bussnummer 59 går fra flyplassen til hovedbusstasjonen som ligger ved siden av togstasjonen. Det gjør det enkelt å komme seg videre fra sentrum og til andre bydeler eller nærliggende områder. Bussen koster ca. 4-5 PLN (10 NOK) og bruker 20 min inn til byen. Det går tre busser i timen på dagtid. Du må ta nattbussen om du reiser eller ankommer svært seint. Da er det i så fall bussnummer 242 du skal se etter. Den har samme pris og reiselengde, og den går omtrent hver time. Taxier bruker like lang tid som bussen og koster 20-30 PLN (35-70 NOK). Det er også mulig å leie bil og hente den ved ankomst. Det kan være et smart alternativ for deg som ønsker å utforske nærliggende områder. Du må være obs på mange enveiskjørte gater om du planlegger å kjøre rundt i Poznan sentrum.


Populære flybilletter til Poznan

Finn dine flybilletter til Poznan med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Poznan
Raskeste flytid
8t 00m
Billigste pris
1 384 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Poznan?

Poznan har et godt kollektivtilbud med busser og trikker som er ganske billige. Det koster for eksempel ca. 3 PLN for (7 NOK) for en busstur på 15 min. Reiselengden til og fra de ulike stoppene står oppført på holdeplassen. Det kan lønne seg å heller kjøpe en dagsbillett for 13-14 PLN (ca. 30 NOK) om du skal reise mye med buss og/eller trikk. Det går mange busser og trikker for timer fra tidlig morgen til seint på kveld, i tillegg til enkelte nattbusser som f.eks. går til flyplassen. Det kan lønne seg å kjøpe Poznan City Card om du planlegger mye sightseeing. Du velger selv om du vil ha en, to eller tre dager. Poznan City Card gir deg gratis tilgang til offentlig transport og museer, samt rabatterte priser på attraksjoner som dyrehagen og rabatt på restauranter.


Kan man reise til Poznan uten pass eller visum?

Du kan ikke reise uten pass, ettersom pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere i Polen. Det er derimot ingen problem å fly til Poznan uten visum. Du må søke om tillatelse om du ønsker å bli i Polen i mer enn tre måneder. Du bør i så fall kontakte Polens ambassade som holder til i Oslo for mer informasjon.


Tips og anbefalinger

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring for å være fullstendig dekket dersom det skulle oppstå en uventet hendelse.

Hva bør jeg gi i tips?

Det er vanlig å gi ca. 10 % i tips på restaurant og runde opp i taxi. Det er ikke nødvendig å tipse på hotellet.

Hvor bør jeg dra å shopping?

Shopping på markedene i Poznan er en opplevelse som er verdt å få med seg. Bernardynski-markedet er et populært marked som ligger i nærheten av gamlebyen, og du kan kombinere shopping og sightseeing mens du først er i området. Foretrekker du kjøpesentre, bør du besøke Stary Browar som har et utmerket utvalg av butikker. (Pris sjekket 06/05/2019).

Fly Europa Polen Poznan
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse