Finn billige fly til Poznan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Poznan

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Poznan fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Poznan

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Poznan

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Wrocław (WRO)

Vanligvis er flyvninger til Poznan fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Wrocław Strachowice, som i gjennomsnitt koster 675 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL POZNAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars63 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Poznan koster i gjennomsnitt kun 330 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL POZNAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni65 % dyrereDet koster ca. 1 461 kr for flyvninger til Poznan fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL POZNAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober374 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Poznan fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Poznan?

Hvilket tidspunkt som er best for et besøk til Poznan, avhenger av hvilke interesser du har. Vinteren er et topp valg for skientusiaster. Da strømmer vinterglade mennesker til bakkene i Malta Ski for å slå seg løs med alpint og snowboard. Du finner ofte veldig billige fly til Poznan i januar og februar, samtidig som det er travlere i desember og mars. Desember er måneden for julemarkeder og International Ice Sculpture Festival. Kunstnere verden over kommer for å hugge ut nydelige kunstverk i is, og de fascinerende skulpturene blir stående helt til de smelter. Foretrekker du sightseeing og byliv, anbefales det å reise til Poznan på sommerhalvåret. Det avholdes mange arrangement i sommermånedene. Jarmark Swietojanski (St. John’s fair) finner sted i juni med markeder, loppemarkeder, konserter og spennende matboder. Malta Festival avholdes også hver sommer, og dette er en av de viktigste arrangementene i Europa når det kommer til utøvende kunst. Prisene er ofte ganske billige om våren og høsten, mens fellesferien kan være veldig travel. Du bør uansett booke flybilletter til Poznan tur-retur god tid i forveien for å sikre deg best mulig pris.

 • Hvilken flyvning til Poznan er den absolutt billigste?

  270 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Poznan. Denne flyvningen er fra Warszawa, og er 82 % billigere enn de fleste flyvninger til Poznan. Du kan finne den billigste prisen til Poznan fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Poznan?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Poznan fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 330 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Poznan i mars, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 400 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Poznan?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 59 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Poznan. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 888 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Poznan utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Poznan for 443 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Poznan?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Poznan. Hvis du planlegger å fly til Poznan, bør du vurdere å bestille flyvninger til Zielona Góra flyplass (83 km fra sentrum i Poznan), Bydgoszcz flyplass (104 km fra sentrum i Poznan), eller Wrocław Strachowice flyplass (145 km fra sentrum i Poznan).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Poznan?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Zielona Góra flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Poznan, med en gjennomsnittspris på 493 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Poznan

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Poznan som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
11. nov.
TRF11:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ12:55Poznan Lawica
14. nov.
POZ13:25Poznan Lawica
1t 40m
TRF15:05Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
1. okt.
TRF17:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ18:55Poznan Lawica
3. okt.
POZ14:25Poznan Lawica
1t 40m
TRF16:05Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
8. okt.
TRF17:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ18:55Poznan Lawica
12. okt.
POZ03:20Poznan Lawica
31t 00m
2 stopp
TRF10:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
11. nov.
TRF10:10Oslo Torp Sandefjord
20t 50m
1 stopp
POZ07:00Poznan Lawica
14. nov.
POZ13:25Poznan Lawica
1t 40m
TRF15:05Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
30. sep.
TRF12:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ13:55Poznan Lawica
3. okt.
POZ14:25Poznan Lawica
1t 40m
TRF16:05Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
11. nov.
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
31t 05m
2 stopp
POZ10:55Poznan Lawica
14. nov.
POZ13:10Poznan Lawica
20t 25m
1 stopp
TRF09:35Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Poznan

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Poznan, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Wizz Air
2. des.
TRF11:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ12:55Poznan Lawica
Ryanair
11. okt.
TRF17:15Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ18:50Poznan Lawica
Ryanair
1. okt.
TRF17:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ18:55Poznan Lawica

Hvilke flyselskaper flyr til Poznan?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Poznan

Det er mange flyselskaper som flyr til Poznan direkte fra Sandefjord/Torp på 1 t og 40 min, deriblant Ryanair og Wizz Air. Du kan også fly til Poznan fra Oslo/Gardermoen på ca. fire timer med LOT Polish Airlines, og du har i så fall ett stopp underveis i Warszawa. Det er verdt å ha i tankene at du ofte kan få svært billige flybilletter til Poznan om du velger å reise med mellomlandinger. Det anbefales derfor å sammenligne forskjellige tilbud og flytider på nett før du bestiller, særlig om du har et stramt reisebudsjett.


Flyplasser nære Poznan

Under finner du alle flyplassene i Poznan sammen med avstanden til sentrum

Du kan ta enten buss eller taxi fra flyplassen og inn til byen. Bussnummer 59 går fra flyplassen til hovedbusstasjonen som ligger ved siden av togstasjonen. Det gjør det enkelt å komme seg videre fra sentrum og til andre bydeler eller nærliggende områder. Bussen koster ca. 4-5 PLN (10 NOK) og bruker 20 min inn til byen. Det går tre busser i timen på dagtid. Du må ta nattbussen om du reiser eller ankommer svært seint. Da er det i så fall bussnummer 242 du skal se etter. Den har samme pris og reiselengde, og den går omtrent hver time. Taxier bruker like lang tid som bussen og koster 20-30 PLN (35-70 NOK). Det er også mulig å leie bil og hente den ved ankomst. Det kan være et smart alternativ for deg som ønsker å utforske nærliggende områder. Du må være obs på mange enveiskjørte gater om du planlegger å kjøre rundt i Poznan sentrum.


Populære flybilletter til Poznan

Finn dine flybilletter til Poznan med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Poznan
Raskeste flytid1t 35m
Billigst pris443 kr

Poznan har et godt kollektivtilbud med busser og trikker som er ganske billige. Det koster for eksempel ca. 3 PLN for (7 NOK) for en busstur på 15 min. Reiselengden til og fra de ulike stoppene står oppført på holdeplassen. Det kan lønne seg å heller kjøpe en dagsbillett for 13-14 PLN (ca. 30 NOK) om du skal reise mye med buss og/eller trikk. Det går mange busser og trikker for timer fra tidlig morgen til seint på kveld, i tillegg til enkelte nattbusser som f.eks. går til flyplassen. Det kan lønne seg å kjøpe Poznan City Card om du planlegger mye sightseeing. Du velger selv om du vil ha en, to eller tre dager. Poznan City Card gir deg gratis tilgang til offentlig transport og museer, samt rabatterte priser på attraksjoner som dyrehagen og rabatt på restauranter.


Du kan ikke reise uten pass, ettersom pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere i Polen. Det er derimot ingen problem å fly til Poznan uten visum. Du må søke om tillatelse om du ønsker å bli i Polen i mer enn tre måneder. Du bør i så fall kontakte Polens ambassade som holder til i Oslo for mer informasjon.


Start planleggingen av reisen til Poznan


Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring for å være fullstendig dekket dersom det skulle oppstå en uventet hendelse.

Hva bør jeg gi i tips?

Det er vanlig å gi ca. 10 % i tips på restaurant og runde opp i taxi. Det er ikke nødvendig å tipse på hotellet.

Hvor bør jeg dra å shopping?

Shopping på markedene i Poznan er en opplevelse som er verdt å få med seg. Bernardynski-markedet er et populært marked som ligger i nærheten av gamlebyen, og du kan kombinere shopping og sightseeing mens du først er i området. Foretrekker du kjøpesentre, bør du besøke Stary Browar som har et utmerket utvalg av butikker. (Pris sjekket 06/05/2019).