Finn billige fly til Poznan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Poznan

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Poznan

Beste pris på enveisbillett

105 kr

Beste pris på tur/retur-billett

257 kr

Raskeste flytid

1t 35m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Poznan fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 105 kr (Oslo Torp Sandefjord til Poznan Lawica).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Poznan fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 257 kr (Oslo Torp Sandefjord til Poznan Lawica).
Den kjappeste flyvningen til Poznan fra Norge tar 1t 35m (Oslo Torp Sandefjord til Poznan Lawica).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Poznan, deriblant Ryanair og Wizz Air.

De billigste flyvningene til flyplassene i Poznan

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Poznan fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Poznan

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Poznan

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Wrocław (WRO)

Vanligvis er flyvninger til Poznan fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Wrocław Strachowice, som i gjennomsnitt koster 589 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL POZNAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust63 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Poznan koster i gjennomsnitt kun 352 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL POZNAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril67 % dyrereDet koster ca. 1 588 kr for flyvninger til Poznan fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL POZNAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli401 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Poznan fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Poznan?

Hvilket tidspunkt som er best for et besøk til Poznan, avhenger av hvilke interesser du har. Vinteren er et topp valg for skientusiaster. Da strømmer vinterglade mennesker til bakkene i Malta Ski for å slå seg løs med alpint og snowboard. Du finner ofte veldig billige fly til Poznan i januar og februar, samtidig som det er travlere i desember og mars. Desember er måneden for julemarkeder og International Ice Sculpture Festival. Kunstnere verden over kommer for å hugge ut nydelige kunstverk i is, og de fascinerende skulpturene blir stående helt til de smelter. Foretrekker du sightseeing og byliv, anbefales det å reise til Poznan på sommerhalvåret. Det avholdes mange arrangement i sommermånedene. Jarmark Swietojanski (St. John’s fair) finner sted i juni med markeder, loppemarkeder, konserter og spennende matboder. Malta Festival avholdes også hver sommer, og dette er en av de viktigste arrangementene i Europa når det kommer til utøvende kunst. Prisene er ofte ganske billige om våren og høsten, mens fellesferien kan være veldig travel. Du bør uansett booke flybilletter til Poznan tur-retur god tid i forveien for å sikre deg best mulig pris.

44 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Poznan. Denne flyvningen er fra Edinburgh, og er 96 % billigere enn de fleste flyvninger til Poznan. Du kan finne den billigste prisen til Poznan fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Poznan fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 352 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Poznan i august, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 495 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 36 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Poznan. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 952 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Poznan utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Poznan for 257 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Poznan. Hvis du planlegger å fly til Poznan, bør du vurdere å bestille flyvninger til Zielona Góra flyplass (83 km fra sentrum i Poznan), Bydgoszcz flyplass (104 km fra sentrum i Poznan), eller Wrocław Strachowice flyplass (145 km fra sentrum i Poznan).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Zielona Góra flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Poznan, med en gjennomsnittspris på 383 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Poznan

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Poznan som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
10. okt.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ15:55Poznan Lawica
14. okt.
POZ03:00Poznan Lawica
1t 35m
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
9. okt.
TRF13:30Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ15:05Poznan Lawica
10. okt.
POZ12:20Poznan Lawica
1t 35m
TRF13:55Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
16. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ06:35Poznan Lawica
18. sep.
POZ15:40Poznan Lawica
1t 40m
TRF17:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
16. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ06:35Poznan Lawica
18. sep.
POZ11:45Poznan Lawica
16t 35m
2 stopp
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
25. des.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
1t 40m
POZ05:35Poznan Lawica
31. des.
POZ13:35Poznan Lawica
1t 35m
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
25. des.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
1t 40m
POZ05:35Poznan Lawica
1. jan.
POZ02:55Poznan Lawica
1t 35m
TRF04:30Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Poznan

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Poznan, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
12. sep.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ15:55Poznan Lawica
Ryanair
26. aug.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ06:35Poznan Lawica
Ryanair
22. aug.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
POZ15:55Poznan Lawica

Hvilke flyselskaper flyr til Poznan?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Poznan

Hvilke flyselskaper flyr til Poznan?

Ryanair er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Poznan med. Wizz Air, Lufthansa og LOT er også populære valg ved reiser til Poznan from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Poznan jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med LOT til Poznan

LOT er et populært valg for de som reiser til Poznan. Flyselskapet har 22 ukentlige flyvninger til Poznan, med flest avganger fra Warszawa Chopin. LOT sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 105 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 181 vurderinger, har momondo-brukere gitt LOT en gjennomsnittsscore på 7,2/10.

Flyvninger med Lufthansa til Poznan

Lufthansa (7,2/10, 346 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Poznan, med tilbud fra så lite som 1 187 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 14 Lufthansa flyvninger i uken til Poznan, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Poznan

Under finner du alle flyplassene i Poznan sammen med avstanden til sentrum

Du kan ta enten buss eller taxi fra flyplassen og inn til byen. Bussnummer 59 går fra flyplassen til hovedbusstasjonen som ligger ved siden av togstasjonen. Det gjør det enkelt å komme seg videre fra sentrum og til andre bydeler eller nærliggende områder. Bussen koster ca. 4-5 PLN (10 NOK) og bruker 20 min inn til byen. Det går tre busser i timen på dagtid. Du må ta nattbussen om du reiser eller ankommer svært seint. Da er det i så fall bussnummer 242 du skal se etter. Den har samme pris og reiselengde, og den går omtrent hver time. Taxier bruker like lang tid som bussen og koster 20-30 PLN (35-70 NOK). Det er også mulig å leie bil og hente den ved ankomst. Det kan være et smart alternativ for deg som ønsker å utforske nærliggende områder. Du må være obs på mange enveiskjørte gater om du planlegger å kjøre rundt i Poznan sentrum.


Populære flybilletter til Poznan

Finn dine flybilletter til Poznan med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Poznan
Raskeste flytid1t 35m
Laveste pris476 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Poznan

Poznan har et godt kollektivtilbud med busser og trikker som er ganske billige. Det koster for eksempel ca. 3 PLN for (7 NOK) for en busstur på 15 min. Reiselengden til og fra de ulike stoppene står oppført på holdeplassen. Det kan lønne seg å heller kjøpe en dagsbillett for 13-14 PLN (ca. 30 NOK) om du skal reise mye med buss og/eller trikk. Det går mange busser og trikker for timer fra tidlig morgen til seint på kveld, i tillegg til enkelte nattbusser som f.eks. går til flyplassen. Det kan lønne seg å kjøpe Poznan City Card om du planlegger mye sightseeing. Du velger selv om du vil ha en, to eller tre dager. Poznan City Card gir deg gratis tilgang til offentlig transport og museer, samt rabatterte priser på attraksjoner som dyrehagen og rabatt på restauranter.


Visumkrav for Poznan

Du kan ikke reise uten pass, ettersom pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere i Polen. Det er derimot ingen problem å fly til Poznan uten visum. Du må søke om tillatelse om du ønsker å bli i Polen i mer enn tre måneder. Du bør i så fall kontakte Polens ambassade som holder til i Oslo for mer informasjon.


Start planleggingen av reisen til Poznan


De beste tingene å se og gjøre i Poznan

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring for å være fullstendig dekket dersom det skulle oppstå en uventet hendelse.

Det er vanlig å gi ca. 10 % i tips på restaurant og runde opp i taxi. Det er ikke nødvendig å tipse på hotellet.

Shopping på markedene i Poznan er en opplevelse som er verdt å få med seg. Bernardynski-markedet er et populært marked som ligger i nærheten av gamlebyen, og du kan kombinere shopping og sightseeing mens du først er i området. Foretrekker du kjøpesentre, bør du besøke Stary Browar som har et utmerket utvalg av butikker.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Flyreiser til Poznan med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Poznan.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Poznan. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Poznan

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Poznan

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.