Finn billige fly til Lampedusa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 7.7.
to. 14.7.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Lampedusa?

Raskeste flytid til Lampedusa Airport, Italia fra Norge og Oslo lufthavn Gardermoen er omtrent syv og en halv time, med to stopp på veien. Hvis du reiser fra noen av Norges andre flyplasser, slik som Stavanger lufthavn Sola, så vil det ta omtrent åtte timer til Lampedusa. Fra Bergen Flesland, som ligger nord for Stavanger, vil det ta deg i overkant av åtte timer, og reiser du fra Trondheim Værnes vil total reisetid være i overkant av åtte og en halv time. For personer som bor lengst nord i landet, så tar turen til Lampedusa ni og en halv time fra Tromsø. Enda lengre nord, fra Kirkenes flyplass, så er flytiden beregnet til omtrent ti timer.

Det finnes ingen direkteflygninger mellom Norge og Lampedusa, slik at du er nødt til å foreta et flyskifte i Italia, slik som ved Milano Malpensa eller ved Roma Fiumicino flyplass. Begge disse to flyplassene har direkte forbindelser til Oslo lufthavn flere ganger i uken, slik at du enkelt kan komme deg frem til Lampedusa på en effektiv måte. Alternativt kan du også fly fra Oslo og så via København Kastrup videre mot Roma eller Milano til Lampedusa. Byer utenfor Oslo, slik som Bergen Flesland eller Stavanger Sola, har hyppige avganger til Oslo, noe som gjør det enkelt å fly via Oslo lufthavn for reisende som starter turen der. For billige flybilletter og gode flytilbud på flyreiser, så kan du sjekke ut momondos store utvalg.

De som skal fly til Lampedusa kan potensielt finne bedre priser for Pantelleria flyplass (157 km fra sentrum i Lampedusa), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Lampedusa, er vanligvis Pantelleria flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 3 484 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flyplasser nære Lampedusa

Under finner du alle flyplassene i Lampedusa sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Lampedusa lufthavn?

Det er svært begrensede transportmuligheter fra Lampedusa lufthavn og inn til sentrum av byen. Det er buss-service mellom flyplassen og sentrum i høysesongen, men som oftest vil det lønne seg å forhåndsbestille en drosje fra Lampedusa Airport, slik at du raskt kommer deg inn til byen. Det finnes også muligheter for minibuss for større grupper på tur. Alternativt vil det også være muligheter for reisende å benytte seg av leiebil ved lufthavnen. Du finner et solid utvalg av firmaer som tilbyr leiebil ved ankomstområdet, slik at du enkelt kan kjøre inn for egen maskin.


Visumkrav for Lampedusa

Det er ingen spesielle visumkrav ved innreise til Italia og Lampedusa, slik at for norske borgere så er det bare et gyldig pass du trenger å huske på.


Start planleggingen av reisen til Lampedusa


De beste tingene å se og gjøre i Lampedusa

Lampedusa har en svært kompakt bykjerne med en travel og sjarmerende båthavn, hvor du finner flere restauranter og lokale fiskermenn. Lampedusa er det kommersielle senteret på øya, og det er her du finner den største konsentrasjonen av butikker og tjenester. Det er gode muligheter for båtturer som arrangeres av lokale selskaper med tilhørighet i havna. Disse båtturene er enten kombinerte dykketurer eller rene sightseeingturer, hvor du får sett de forskjellige delene av øya. Det ligger flere store kratre som kan utforskes rett utenfor Lampedusa. Disse kratrene er populære blant dykkere som prøver å utforske formasjonene på nært hold. Inne i selve Lampedusa by finner du flere gode restauranter som serverer deilig hjemmelaget italiensk mat. La Risacca regnes av mange for å være den beste restauranten på øya, med sine herlige pizzaer og hyggelige betjening. Dette er stedet for en billig lunsj eller middag i et sjarmerende lokale. Like ved finner du Mascari Anna, som er en favoritt blant lokale og besøkende. Her finner du også et godt utvalg av pizza, samt flere deilige viner for deg som ønsker det. Begge restaurantene ligger tett på solide hoteller som La Roccia og Hotel Luagos Club.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Lampedusa. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Lampedusa på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når alle potensielle Lampedusa flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Lampedusa. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.