Hoteller i Kenya

Finn tilbud på 6 282 hoteller i Kenya

Kenya
23. sep. — 24. sep.2
sø. 24.9.
to. 28.9.

De beste hotellene i Kenya

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Kenya
Pris
kr431
kr2645
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Kenya

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Kenya

Pris

374 kr–1 059 kr

BILLIGSTE BY I KENYANakuru48 % billigereHoteller i Nakuru er de billigste i Kenya med en gjennomsnittspris på kun 374 kr per natt
DYRESTE BY I KENYADiani Beach32 % dyrereDiani Beach har de dyreste hotellene i Kenya med rom med en gjennomsnittspris på 1 059 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I KENYANairobi77 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Nairobi enn noen annen by i Kenya

Ting å gjøre i Kenya


Hoteller i populære byer i Kenya

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Kenya, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Kenya

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kenya
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
51 %forventet prisnedgang
50 %forventet prisøkning

Pris

577 kr–2 374 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
455 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 376 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Kenya

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Kenya

Laveste hotellpris

97 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Diani Reef Beach Resort & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

8463

Gjennomsnitt antall netter på opphold

10 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Kenya funnet siste 7 dager er 97 kr/natten. Denne prisen fås hos Diani Hostel, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Diani Reef Beach Resort & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Kenya(7,9/10 rating - basert på 944 anmeldelser).
Det er er 8 463 hoteller i Kenya i nærheten av Nairobi Jomo Kenyatta. Homestay in Nairobi near Military Church Interdenomination med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 10 dager når e bor på i Kenya. Gjennomsnittprisen for 10 dager i Kenya siste uken er 10 771 kr.

Informasjon om opphold i Kenya

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Kenya

Hvilke byer i Kenya burde jeg overnatte i?

Kenya har de siste årene blitt et svært populært og ettertraktet reisemål for turister som er på utkikk etter vakker natur, kultur og historie. Mange som først ankommer Kenya reiser gjennom landets hovedstad Nairobi, som også er hjem til den travleste internasjonale flyplassen i Kenya. Nairobi er en spennende og interessant storby med flere fine museer, interessant historie og matkultur. Her kan man finne en rekke billige hoteller, samt langt mer eksklusive alternativer for den som ønsker det. Et godt sted å starte i Nairobi for et billig hotell i Kenya er Ibis Styles Nairobi Westlands, som er et populært og ettertraktet valg med sine store og luftige rom. Dette hotellet ligger i et rolig og relativt sentralt område av Nairobi og det er gode transportmuligheter til andre områder av byen. Nairobi har et kollektivtilbud som inkluderer minibusser og vanlige rutebusser.

Hvilke attraksjoner er mest populære i Kenya?

Mange som reiser til Kenya har som formål å besøke kjente nasjonalparker som det finnes flere av rundt omkring i landet. Kjente områder som Masai Mara er attraktivt og etterspurt blant turister som vil oppleve dyrene og det vakre landskapet i dette området av landet. Andre kjente attraksjoner er byer som Mombasa som har en rik historie som et viktig handelssentrum for Kenya gjennom kolonitiden. Mombasa i dag er en fin blanding av historie, strandliv og fargerike bygninger. Denne byen er virkelig et trekkplaster og reisende til Kenya anbefales å reise hit. Mombasa kan by på noen av Kenyas billigste hoteller og det er enkelt å bestille hotell i denne byen gjennom momondo. For luksus, vakker sjøutsikt og et lekkert svømmebasseng så er Severin Sea Lodge et utmerket valg for reisende som vil overnatte i Mombasa.

Hvilke byer i Kenya har det beste utelivet?

Det beste utelivet i Kenya finner man enten i Mombasa eller Nairobi, men det finnes også mindre plasser med gode restauranter og barer, som Dani Beach og sine vakre hoteller. Kisumu kan også by på en rekke ulike utesteder for besøkende. I hovedstaden Nairobi er en anbefaling The Alchemist Bar som tilbyr mat og drikke til en god pris. Her finner man god stemning og et stort utvalg drikkevarer. Havana Bar & Restaurant er et annet utmerket tips for den som vil kose seg med god atmosfære og hyggelige lokaler. Et godt hotelltips for å kunne oppleve det beste av Nairobis uteliv er Prideinn Azure Nairobi med sine elegante og vakre rom og moderne fasiliteter.

Hvilke byer i Kenya har mest historie og kunst?

Nairobi er den byen med flest antall museer, som kjente Nairobi Gallery og Karen Blixen Museum, et minnesmerke over den berømte danske forfatteren ved samme navn. Nairobi nasjonalmuseum er et godt valg for alle som vil lære mer om historien til dette vakre landet, og et besøk til nasjonalarkivet kan også være inspirerende og lærerikt. Hilton Nairobi tilbyr gode priser og fine fasiliteter sentralt for alle som vil oppleve de ulike museene.

Når er det billigst å besøke Kenya?

mai er den billigste måneden for overnattinger i Kenya, med en gjennomsnittspris på 129 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i juni, som er den dyreste måneden.

Hvor i Kenya velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Nairobi enn noen andre byer når de reiser til Kenya.

Hvilken by i Kenya har de dyreste hotellrommene?

Maasai Mara er den dyreste byen for hotellovernattinger i Kenya. Prisen per natt ligger på 1 874 kr og er 180 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Kenya.

Hvilken by i Kenya har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Kenya, bør du vurdere å bo i Mombasa. Ifølge dataene våre er Mombasa den billigste byen å overnatte i ved reiser til Kenya, med en gjennomsnittspris på 130 kr per natt, som er 59 % lavere enn gjennomsnittet for landet.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kenya fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 19 284 tilbydere å velge mellom fra Kenya hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kenya fra hoteller sist?

Priser for Kenya fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Kenya

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Kenya

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Kenya gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Kenya og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Kenya?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Kenya med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Kenya på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.