Finn billig fly til Ghana

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 27.9.
ma. 4.10.

De billigste flyvningene til byer i Ghana

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Ghana fra Norge
Accra
Accra

Nyttig informasjon om flyvningen din til Ghana

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Ghana
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Ghana?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Ghana. Den mest populære byen å reise til i Ghana er Accra, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 293 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Ghana er Kumasi og Takoradi.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Ghana?

    De billigste flyvningene til Ghana som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 691 kr med AWA, 2 234 kr med Arik Air og 2 913 kr med TAP AIR PORTUGAL.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Ghana? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Ghana

Finn flyvninger til disse populære byene i Ghana fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Ghana

Disse rutene har de billigste flyvningene til Ghana som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloAccra5 034 kr
StavangerAccra6 067 kr

Ghana ligger i Vest-Afrika og grenser til Togo, Burkina Faso, Elfenbenskysten og Guineabukten. Landet er tidligere britisk koloni og ble uavhengig i 1957. Hovedstaden i Ghana heter Accra og ligger på kysten. Her bor det over to millioner mennesker. Byen ble grunnlagt på 1400-tallet, og ble raskt et handelssentrum. Ghana har en kyststripe på hele 539 kilometer, her er det mest sandstrender og laguner. Det meste av landet er relativt flatt, med høyeste punkt på litt over 800 meter over havet. Voltasjøen ligger øst i landet, og dette er den største menneskeskapte sjøen i verden. Ghana har tropisk klima, så her er det varmt og mye nedbør. Det er som regel rundt 26 grader på kysten av landet og i innlandet er det rundt 29 grader gjennomsnittlig gjennom året. Det regner mest i sørvest og minst i den sørøstlige delen av Ghana. Det er også to regntider sør i landet. Disse går fra april-juni og den andre går fra september-november. Nord i landet er det regn mai-august. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i finne gode priser for fly med hotell. Det er mange som velger å reise i tørketiden, rundt oktober-mars.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Ghana?

Du kan fly til Ghana fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Du kan fly til Ghanas hovedstad Accra med blant annet Brussels Airlines, Air France, KLM og Turkish Emirates. Det er vanlig å mellomlande i Brüssel, Paris, Amsterdam og Istanbul. Fra Bergen/Flesland og Stavanger/Sola kan du fly med blant annet KLM og Air France. De fleste flyvningene herfra har også kun en mellomlanding underveis. Det er vanlig å mellomlande i Amsterdam eller Paris. Fra andre flyplasser i Norge er det ofte to mellomlandinger underveis.

Når er det best å reise til Ghana?

Generelt sett er det best å besøke Ghana fra oktober-april. I disse månedene er temperaturene høye, men luftfuktighet og nedbør er på sitt laveste. Det er mange fordeler med å reise til Ghana i den tørre sesongen, og den mest åpenbare fordelen er at det er mindre sjanse for nedbør. I tillegg er det mindre mygg i disse månedene og det er lettere å navigere på sand- og grusveier. Men dersom du skal gjøre et kupp og finne de aller billigste flybillettene og billigste hotellprisene, er det bedre å reise fra mai-september under regntiden. For å få en oversikt over Ghanas vær bør man huske på at landet ligger nære ekvator og at det derfor er små forskjeller når det kommer til temperaturer. Dagene er generelt varme, og nettene likeså. Dette er med unntak av høylandet der det er en del kjøligere etter solen har gått ned. Generelt sett er det rundt 30 grader om dagen. De sørlige delene av Ghana har en annen regntid enn resten, her er det nemlig regn fra mars-juni og september-november. Det kan være behagelig å reise til kysten vest for hovedstaden Accra, der det er vakre strender og severdigheter. Her kan du også være i regntiden dersom du ikke har så mye imot noen regnskurer, fordi kystklimaet gjør at luftfuktigheten ikke kjennes like mye. Skal du på safari i Ghana er det best å reise nord i landet, under de tørreste månedene januar-mars.

Hvor lang tid tar det å fly til Ghana?

Skal du fly til Ghana fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 10 timer, til Accra. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 11 timer og 10 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Ghana uten pass eller visum?

Når du skal reise til Ghana må du ha visum. Dette må du søke om på forhånd, i god tid før avreise. Det tar omtrent tre uker før visumet er klart. Du må også ha med gyldig pass, og du må vise vaksinasjonskort som viser at du har tatt aktuelle vaksiner før avreise. Det kreves gulfebervaksine.


Internasjonale flyreiser til Ghana

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Accra
Raskeste flytid10t 05m
Billigst pris5 034 kr
Flyvninger fra Stavanger til Accra
Raskeste flytid24t 55m
Billigst pris6 067 kr

Finn flyvninger til Ghana

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Ghana