Finn billige flyvninger til Koh Samui fra 6 871 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ma. 11.12.
ma. 18.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Koh Samui

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Koh Samui

Beste pris på enveisbillett

6 871 kr

Beste pris på tur/retur-billett

10 022 kr

Raskeste flytid

20t 35m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Koh Samui fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 871 kr (Oslo Gardermoen til Koh Samui).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Koh Samui fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 10 022 kr (Oslo Gardermoen til Koh Samui).
Den kjappeste flyvningen til Koh Samui fra Norge tar 20t 35m (Oslo Gardermoen til Koh Samui).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Koh Samui, deriblant Etihad Airways.

Koh Samui flyinnsikt og trender

Se innsikt for Koh Samui-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Koh Samui?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Koh Samui i mai, bør du vente til oktober med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 11 772 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Koh Samui?

Hvor lang tid tar det å fly til Koh Samui?

Flyvningen fra Norge til Koh Samui avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Koh Samui (den mest populære flyplassen i Koh Samui), er flytiden 21t 50m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Koh Samui, er flytiden i snitt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Koh Samui?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Koh Samui fra Norge hvis du bestiller 2 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Koh Samui for ca. 13 989 kr når du søker 2 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Koh Samui

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Koh Samui fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Koh Samui

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Koh Samui

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Koh Samui (USM)

Vanligvis er flyvninger til Koh Samui fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Koh Samui, som i gjennomsnitt koster 13 989 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOH SAMUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Koh Samui koster i gjennomsnitt kun 11 181 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOH SAMUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember36 % dyrereDet koster ca. 19 048 kr for flyvninger til Koh Samui fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KOH SAMUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar1 106 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Koh Samui fra Oslo Gardermoen flyplass i Januar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Koh Samui

Øya Koh Samui i Thailand byr på varmt vær året rundt. Våren, fra mars til april, er den varmeste tiden. Minst nedbør opplever du i perioden januar til og med april. Det kan regne en del i juni–august, men det skremmer ikke turister som legger ferien sin til sommermånedene. Stort sett dreier det seg om et kort regnskyll om ettermiddagen. I høstmånedene kan det regne litt mer, noe som gjør at det kan vært mulig å booke billigere flybilletter til Koh Samui. Ettersom mange også velger å dra rundt juleferien i desember, kan det denne måneden være mye turister og lurt å booke i god tid dersom man vil ha billige flybilletter til Koh Samui. Reis til den thailandske perlen og opplev The Big Buddha. Denne populære Buddha-statuen på hele 14 meter finner du nær flyplassen.

Hvilken flyvning til Koh Samui er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Koh Samui, lå på 374 kr/per person fra Bangkok, noe som er 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Koh Samui. Du kan finne den billigste prisen til Koh Samui fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når er det best å reise på en strandferie til Koh Samui?

Hvis du ønsker å nyte strandlivet, er det som regel best å reise til Koh Samui i løpet av februar, mars eller april på grunn av været. Chaweng Beach er den mest besøkte stranden i området. Hvis du ønsker å besøke et annet strandområde, er Bophut Beach et flott alternativ i nærheten av Koh Samui.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Koh Samui?

De som skal fly til Koh Samui kan potensielt finne bedre priser for Surat Thani flyplass (109 km fra Koh Samui ), Nakhon Si Thammarat flyplass (118 km fra sentrum i Koh Samui) eller Chumphon flyplass (152 km fra sentrum i Koh Samui), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Koh Samui?

Med en gjennomsnittspris på 502 kr per person, er det Surat Thani flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Koh Samui. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Koh Samui flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Koh Samui flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Koh Samui flyplass fra flyvninger?

Det er 8 tilbydere fra Koh Samui flyplass flyvninger fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Koh Samui flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Koh Samui flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Koh Samui flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Koh Samui flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Koh Samui flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Koh Samui

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Koh Samui som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
2. mar.
OSL16:10Oslo Gardermoen
33t 00m
1 stopp
USM07:10Koh Samui
14. mar.
USM07:00Koh Samui
39t 45m
1 stopp
OSL16:45Oslo Gardermoen
10 022 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. mar.
OSL15:55Oslo Gardermoen
23t 10m
2 stopp
USM21:05Koh Samui
18. mar.
USM16:25Koh Samui
24t 15m
2 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
10 394 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. mar.
OSL18:30Oslo Gardermoen
20t 35m
2 stopp
USM21:05Koh Samui
18. mar.
USM16:25Koh Samui
24t 15m
2 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
10 459 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. mar.
OSL18:55Oslo Gardermoen
42t 40m
2 stopp
USM19:35Koh Samui
18. mar.
USM16:25Koh Samui
36t 50m
2 stopp
OSL23:15Oslo Gardermoen
10 656 kr
Finn lignende
Etihad Airways
4. mar.
OSL12:40Oslo Gardermoen
26t 10m
3 stopp
USM20:50Koh Samui
18. mar.
USM21:25Koh Samui
30t 55m
3 stopp
OSL22:20Oslo Gardermoen
10 733 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. mar.
OSL18:55Oslo Gardermoen
42t 40m
2 stopp
USM19:35Koh Samui
18. mar.
USM16:25Koh Samui
36t 50m
2 stopp
OSL23:15Oslo Gardermoen
10 744 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Koh Samui

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Koh Samui, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
11. des.
OSL18:30Oslo Gardermoen
20t 35m
2 stopp
USM21:05Koh Samui
6 871 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. des.
OSL19:50Oslo Gardermoen
53t 50m
3 stopp
USM07:40Koh Samui
7 144 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. des.
OSL13:15Oslo Gardermoen
23t 10m
2 stopp
USM18:25Koh Samui
9 223 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Koh Samui

Det er lett å komme seg rundt på Koh Samui. På øya finnes såkalte Songthaew, eller pick-up-biler, med lange benker langs sidene av lasteplanet som passasjerene kan sitte på. Disse kjører nærmest døgnet rundt, og bilene vinker du inn fra gaten når du vil, for de har ikke faste holdeplasser. Du avtaler pris og stoppested med sjåføren. Er det sent på kvelden, eller man er eneste passasjer, kan prisene være litt høyere enn på dagtid.

Du kan også ta vanlig taxi med plass til fire passasjerer. En taxi fra den ene siden av øya til den andre kan koste ca. NOK 200. Med internasjonalt førerkort kan du leie både bil, motorsykkel og scooter for å ta deg frem på øya. Husk hjelm hvis du velger et to-hjulet fremkomstmiddel.


Visumkrav for Koh Samui

Når du flyr til Koh Samui behøver du ikke å tenke på visum dersom du ikke skal være der i mer enn 30 dager. Ta med deg pass, ettersom dette er det eneste gyldige papiret for identifikasjon for norske statsborgere. Passet må være gyldig i minst seks måneder når du reiser inn i landet, og du kan reise til Thailand med et nødpass. Hold deg oppdatert for regler om pass og visum på de offisielle nettsidene til thailandske myndigheter, for eksempel Thailands ambassade i Oslo, immigrasjonsmyndighetene i Thailand eller Thailands utenriksdepartement. 30-dagersvisumet, som du får ved innreise, kan fornyes én gang hos thailandske immigrasjonsmyndigheter. Dersom du skal være i landet i mer enn 60 dager, søker du om visum hos den thailandske ambassaden før avreise fra Norge.


De beste tingene å se og gjøre i Koh Samui

Hva bør jeg oppleve i Koh Samui?

Når du flyr til Koh Samui bør du dra til en av nasjonalparkene og kokosnøttfarmene. Ta båt over til en av de vakre øyene i nærheten, og besøk Na Muang som består av to fossefall hvor det høyeste har et fall på hele 80 meter. Og selvsagt – nyt badelivet på de vakre strendene.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Med billige flybilletter til Koh Samui kan hele familien kose seg. La barna leke, bade og snorkle ved stranden eller spille minigolf ved Choeng Mon. Øya har både slangefarm og krokodillefarm, og dere kan ta en utflukt i jungelen.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Koh Samui kan du shoppe i områdene Chaweng og Lamai. I Chaweng finner du shoppingsenteret Tesco Lotus. Det finnes også butikker på øyas administrative sentrum i Na Thon.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du er på Koh Samui bør du oppleve områdene ved åssidene og besøke Magic Buddha Garden med en rekker Buddhafigurer. Dra sør på øya og opplev Paradise Park Farm med høye fjell, ville dyr og eksotiske fugler.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Koh Samui?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Koh Samui når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Koh Samui, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Koh Samui med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til Koh Samui på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Koh Samui?

Når alle potensielle Koh Samui flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Koh Samui akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Koh Samui nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Koh Samui og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Koh Samui på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.