Fly Asia Thailand Koh Samui

Finn billige fly til Koh Samui

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Koh Samui (USM)
tor.. 21.1.
tor.. 28.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Koh Samui

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Koh Samui fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Koh Samui?

Øya Koh Samui i Thailand byr på varmt vær året rundt. Våren, fra mars til april, er den varmeste tiden. Minst nedbør opplever du i perioden januar til og med april. Det kan regne en del i juni–august, men det skremmer ikke turister som legger ferien sin til sommermånedene. Stort sett dreier det seg om et kort regnskyll om ettermiddagen. I høstmånedene kan det regne litt mer, noe som gjør at det kan vært mulig å booke billigere flybilletter til Koh Samui. Ettersom mange også velger å dra rundt juleferien i desember, kan det denne måneden være mye turister og lurt å booke i god tid dersom man vil ha billige flybilletter til Koh Samui. Reis til den thailandske perlen og opplev The Big Buddha. Denne populære Buddha-statuen på hele 14 meter finner du nær flyplassen.

Hvilken flyvning til Koh Samui er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Koh Samui, lå på 277 kr/per person fra Kuala Lumpur, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Koh Samui. Du kan finne den billigste prisen til Koh Samui fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Koh Samui?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Koh Samui i løpet av august, kan du også fly billig i oktober. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 6 366 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Koh Samui?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Koh Samui fra Norge hvis du bestiller 0 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Koh Samui for ca. 6 977 kr når du søker 0 dager før. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Koh Samui med en prislapp på kun 5 862 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Koh Samui?

Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Koh Samui fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 6 753 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 8 266 kr for en reise fra Norge til Koh Samui.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Koh Samui?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Koh Samui fra Norge er på ettermiddagen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 6 810 kr når de så etter fly med avgang på ettermiddagen. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Koh Samui, med priser som ligger på ca. 9 017 kr.

Når er det best å reise på en strandferie til Koh Samui?

Besøkende som planlegger å feriere i Koh Samui bør bestille fly for februar, mars, eventuelt april hvis de har planer om å besøke Chaweng Beach. Du bør også vurdere å ta turen til Bophut Beach under oppholdet ditt i Koh Samui.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Koh Samui?

De som skal fly til Koh Samui kan potensielt finne bedre priser for Surat Thani flyplass (109 km fra Koh Samui ), Nakhon Si Thammarat flyplass (118 km fra sentrum i Koh Samui) eller Chumphon flyplass (152 km fra sentrum i Koh Samui), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Koh Samui?

Med en gjennomsnittspris på 359 kr per person, er det Chumphon flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Koh Samui. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Flotte tilbud på flyreiser til Koh Samui

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Koh Samui som nylig ble funnet av brukere på momondo
Qatar Airways
29. apr.
21t 15m
Oslo Gardermoen
21t 15m
2 stopp
09:25
Koh Samui
3. mai
14:55
Koh Samui
23t 15m
2 stopp
14:10
Oslo Gardermoen
9 698 kr
Finn lignende
Qatar Airways
29. apr.
21t 15m
Oslo Gardermoen
21t 15m
2 stopp
09:25
Koh Samui
3. mai
14:55
Koh Samui
23t 15m
2 stopp
14:10
Oslo Gardermoen
9 715 kr
Finn lignende
Qatar Airways
29. apr.
21t 15m
Oslo Gardermoen
21t 15m
2 stopp
09:25
Koh Samui
3. mai
14:20
Koh Samui
23t 50m
2 stopp
14:10
Oslo Gardermoen
5 862 kr
Finn lignende


Hvilke flyselskaper flyr til Koh Samui?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Koh Samui

I løpet av én dag kan du ved hjelp av billige flybilletter til Koh Samui ta deg fra Norge til Thailand. Fly til Koh Samui fra Norge lander på Samui internasjonale lufthavn. Bangkok Airways og Thai Airways flyr til Koh Samui fra Oslo på 14 timer og 35 minutter med ett stopp. Finnair flyr til Koh Samui fra Bergen på 15 timer og 40 minutter med to mellomlandinger, og SAS tilbyr billige flybilletter til Koh Samui fra Trondheim. Turen tar da omtrent 17 timer inkludert to stopp. Når du sammenligner priser online kan det lønne seg å sjekke om det kommer tillegg for å booke flysete eller sjekke inn bagasje. På www.momondo.no/pakkereiser/ kan du bestille både flyreise og opphold på en gang.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Koh Samui, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Koh Samui fra Norge lander på Samui internasjonale lufthavn. På flyplassen er det en egen skranke hvor du kan få hjelp til å ordne transport dit du skal på øya. Det tilbys private drosjer, minivan-taxier og delte minivan-taxier, og reisetid avhenger av destinasjon på øya. Beregn ca. 10 minutter til Choeng Mon, Chaweng og Bophut. Til Maenam tar det ca. 15 minutter og fra Taling Ngam, Lipa Noi og Nathon tar turen ca. 30–40 minutter. For en vanlig privattaxi som tar fire passasjerer ligger prisen på omtrent 500–800 thailandske baht (THB) som tilsvarer ca. NOK 125–200. Tar du en minivan-taxi med plass til seks passasjerer ligger prisene på ca. THB 800–2000 eller ca. NOK 200–500. Deler dere en minivan-taxi blir prisen ca. THB 100–800, eller ca. NOK 25–200. Da venter man til bilen fylles opp med passasjerer før man kjører. Det er også mulig å leie bil. Dette kan du gjøre på forhånd hos momondo.


Hvordan kommer man seg rundt på Koh Samui?

Det er lett å komme seg rundt på Koh Samui. På øya finnes såkalte Songthaew, eller pick-up-biler, med lange benker langs sidene av lasteplanet som passasjerene kan sitte på. Disse kjører nærmest døgnet rundt, og bilene vinker du inn fra gaten når du vil, for de har ikke faste holdeplasser. Du avtaler pris og stoppested med sjåføren. Er det sent på kvelden, eller man er eneste passasjer, kan prisene være litt høyere enn på dagtid.

Du kan også ta vanlig taxi med plass til fire passasjerer. En taxi fra den ene siden av øya til den andre kan koste ca. NOK 200. Med internasjonalt førerkort kan du leie både bil, motorsykkel og scooter for å ta deg frem på øya. Husk hjelm hvis du velger et to-hjulet fremkomstmiddel.


Kan man reise til Koh Samui uten pass eller visum?

Når du flyr til Koh Samui behøver du ikke å tenke på visum dersom du ikke skal være der i mer enn 30 dager. Ta med deg pass, ettersom dette er det eneste gyldige papiret for identifikasjon for norske statsborgere. Passet må være gyldig i minst seks måneder når du reiser inn i landet, og du kan reise til Thailand med et nødpass. Hold deg oppdatert for regler om pass og visum på de offisielle nettsidene til thailandske myndigheter, for eksempel Thailands ambassade i Oslo, immigrasjonsmyndighetene i Thailand eller Thailands utenriksdepartement. 30-dagersvisumet, som du får ved innreise, kan fornyes én gang hos thailandske immigrasjonsmyndigheter. Dersom du skal være i landet i mer enn 60 dager, søker du om visum hos den thailandske ambassaden før avreise fra Norge.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Koh Samui?

Når du flyr til Koh Samui bør du dra til en av nasjonalparkene og kokosnøttfarmene. Ta båt over til en av de vakre øyene i nærheten, og besøk Na Muang som består av to fossefall hvor det høyeste har et fall på hele 80 meter. Og selvsagt – nyt badelivet på de vakre strendene.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Med billige flybilletter til Koh Samui kan hele familien kose seg. La barna leke, bade og snorkle ved stranden eller spille minigolf ved Choeng Mon. Øya har både slangefarm og krokodillefarm, og dere kan ta en utflukt i jungelen.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Koh Samui kan du shoppe i områdene Chaweng og Lamai. I Chaweng finner du shoppingsenteret Tesco Lotus. Det finnes også butikker på øyas administrative sentrum i Na Thon.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du er på Koh Samui bør du oppleve områdene ved åssidene og besøke Magic Buddha Garden med en rekker Buddhafigurer. Dra sør på øya og opplev Paradise Park Farm med høye fjell, ville dyr og eksotiske fugler.

Fly Asia Thailand Koh Samui
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse