Finn billige fly til Koh Samui

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Koh Samui

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Koh Samui fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Koh Samui

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Koh Samui

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Koh Samui (USM)

Vanligvis er flyvninger til Koh Samui fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Koh Samui, som i gjennomsnitt koster 7 101 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOH SAMUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Koh Samui koster i gjennomsnitt kun 6 157 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOH SAMUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember46 % dyrereDet koster ca. 10 383 kr for flyvninger til Koh Samui fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KOH SAMUI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember233 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Koh Samui fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Koh Samui?

Øya Koh Samui i Thailand byr på varmt vær året rundt. Våren, fra mars til april, er den varmeste tiden. Minst nedbør opplever du i perioden januar til og med april. Det kan regne en del i juni–august, men det skremmer ikke turister som legger ferien sin til sommermånedene. Stort sett dreier det seg om et kort regnskyll om ettermiddagen. I høstmånedene kan det regne litt mer, noe som gjør at det kan vært mulig å booke billigere flybilletter til Koh Samui. Ettersom mange også velger å dra rundt juleferien i desember, kan det denne måneden være mye turister og lurt å booke i god tid dersom man vil ha billige flybilletter til Koh Samui. Reis til den thailandske perlen og opplev The Big Buddha. Denne populære Buddha-statuen på hele 14 meter finner du nær flyplassen.

 • Hvilken flyvning til Koh Samui er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Koh Samui, lå på 282 kr/per person fra Kuala Lumpur, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Koh Samui. Du kan finne den billigste prisen til Koh Samui fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Koh Samui?

  Hvis du ikke har lyst til å besøke Koh Samui i august, bør du vente til oktober med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 478 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Koh Samui?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Koh Samui fra Norge hvis du bestiller 0 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Koh Samui for ca. 7 101 kr når du søker 0 dager før. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Koh Samui utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Koh Samui for 5 113 kr.

 • Når er det best å reise på en strandferie til Koh Samui?

  Hvis du ønsker å nyte strandlivet, er det som regel best å reise til Koh Samui i løpet av februar, mars eller april på grunn av været. Chaweng Beach er den mest besøkte stranden i området. Hvis du ønsker å besøke et annet strandområde, er Bophut Beach et flott alternativ i nærheten av Koh Samui.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Koh Samui?

  De som skal fly til Koh Samui kan potensielt finne bedre priser for Surat Thani flyplass (109 km fra Koh Samui ), Nakhon Si Thammarat flyplass (118 km fra sentrum i Koh Samui) eller Chumphon flyplass (152 km fra sentrum i Koh Samui), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Koh Samui?

  Med en gjennomsnittspris på 365 kr per person, er det Chumphon flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Koh Samui. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Koh Samui

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Koh Samui som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
26. des.
OSL04:20Oslo Gardermoen
22t 15m
3 stopp
USM02:35Koh Samui
7. jan.
USM14:25Koh Samui
22t 30m
2 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
10 661 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. jan.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
22t 30m
2 stopp
USM07:45Koh Samui
26. jan.
USM14:40Koh Samui
24t 05m
2 stopp
TRF14:45Oslo Torp Sandefjord
5 113 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. des.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
22t 30m
2 stopp
USM07:45Koh Samui
7. jan.
USM14:25Koh Samui
24t 20m
2 stopp
TRF14:45Oslo Torp Sandefjord
7 887 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. jan.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
22t 30m
2 stopp
USM07:45Koh Samui
26. jan.
USM14:25Koh Samui
24t 20m
2 stopp
TRF14:45Oslo Torp Sandefjord
20 331 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. feb.
OSL10:00Oslo Gardermoen
21t 45m
2 stopp
USM07:45Koh Samui
19. feb.
USM09:30Koh Samui
25t 55m
3 stopp
OSL11:25Oslo Gardermoen
7 200 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. jan.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
22t 30m
2 stopp
USM07:45Koh Samui
26. jan.
USM13:00Koh Samui
25t 45m
2 stopp
TRF14:45Oslo Torp Sandefjord
20 522 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Koh Samui

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Koh Samui, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
OSLOslo Gardermoen
21t 45m
USMKoh Samui

Flyplasser nære Koh Samui

Under finner du alle flyplassene i Koh Samui sammen med avstanden til sentrum

Fly til Koh Samui fra Norge lander på Samui internasjonale lufthavn. På flyplassen er det en egen skranke hvor du kan få hjelp til å ordne transport dit du skal på øya. Det tilbys private drosjer, minivan-taxier og delte minivan-taxier, og reisetid avhenger av destinasjon på øya. Beregn ca. 10 minutter til Choeng Mon, Chaweng og Bophut. Til Maenam tar det ca. 15 minutter og fra Taling Ngam, Lipa Noi og Nathon tar turen ca. 30–40 minutter. For en vanlig privattaxi som tar fire passasjerer ligger prisen på omtrent 500–800 thailandske baht (THB) som tilsvarer ca. NOK 125–200. Tar du en minivan-taxi med plass til seks passasjerer ligger prisene på ca. THB 800–2000 eller ca. NOK 200–500. Deler dere en minivan-taxi blir prisen ca. THB 100–800, eller ca. NOK 25–200. Da venter man til bilen fylles opp med passasjerer før man kjører. Det er også mulig å leie bil. Dette kan du gjøre på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Koh Samui

Finn dine flybilletter til Koh Samui med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Koh Samui
Raskeste flytid21t 45m
Billigst pris5 774 kr

Det er lett å komme seg rundt på Koh Samui. På øya finnes såkalte Songthaew, eller pick-up-biler, med lange benker langs sidene av lasteplanet som passasjerene kan sitte på. Disse kjører nærmest døgnet rundt, og bilene vinker du inn fra gaten når du vil, for de har ikke faste holdeplasser. Du avtaler pris og stoppested med sjåføren. Er det sent på kvelden, eller man er eneste passasjer, kan prisene være litt høyere enn på dagtid.

Du kan også ta vanlig taxi med plass til fire passasjerer. En taxi fra den ene siden av øya til den andre kan koste ca. NOK 200. Med internasjonalt førerkort kan du leie både bil, motorsykkel og scooter for å ta deg frem på øya. Husk hjelm hvis du velger et to-hjulet fremkomstmiddel.


Når du flyr til Koh Samui behøver du ikke å tenke på visum dersom du ikke skal være der i mer enn 30 dager. Ta med deg pass, ettersom dette er det eneste gyldige papiret for identifikasjon for norske statsborgere. Passet må være gyldig i minst seks måneder når du reiser inn i landet, og du kan reise til Thailand med et nødpass. Hold deg oppdatert for regler om pass og visum på de offisielle nettsidene til thailandske myndigheter, for eksempel Thailands ambassade i Oslo, immigrasjonsmyndighetene i Thailand eller Thailands utenriksdepartement. 30-dagersvisumet, som du får ved innreise, kan fornyes én gang hos thailandske immigrasjonsmyndigheter. Dersom du skal være i landet i mer enn 60 dager, søker du om visum hos den thailandske ambassaden før avreise fra Norge.


Start planleggingen av reisen til Koh Samui


Hva bør jeg oppleve i Koh Samui?

Når du flyr til Koh Samui bør du dra til en av nasjonalparkene og kokosnøttfarmene. Ta båt over til en av de vakre øyene i nærheten, og besøk Na Muang som består av to fossefall hvor det høyeste har et fall på hele 80 meter. Og selvsagt – nyt badelivet på de vakre strendene.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Med billige flybilletter til Koh Samui kan hele familien kose seg. La barna leke, bade og snorkle ved stranden eller spille minigolf ved Choeng Mon. Øya har både slangefarm og krokodillefarm, og dere kan ta en utflukt i jungelen.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du har funnet billige flybilletter til Koh Samui kan du shoppe i områdene Chaweng og Lamai. I Chaweng finner du shoppingsenteret Tesco Lotus. Det finnes også butikker på øyas administrative sentrum i Na Thon.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du er på Koh Samui bør du oppleve områdene ved åssidene og besøke Magic Buddha Garden med en rekker Buddhafigurer. Dra sør på øya og opplev Paradise Park Farm med høye fjell, ville dyr og eksotiske fugler.