Hoteller i Hamburg, Tyskland

Finn tilbud på 454 hoteller i Hamburg, Tyskland

Hamburg, Tyskland
29. nov. — 30. nov.2
on. 30.11.
sø. 4.12.

De beste hotellene i Hamburg

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Hamburg
Pris
kr167
kr2081
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Hamburg

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Hamburg

Pris

884 kr–1 664 kr

BILLIGSTE BYDEL I HAMBURGHarburg31 % billigereHoteller i Harburg er de billigste i Hamburg med en gjennomsnittspris på kun 884 kr per natt
DYRESTE BYDEL I HAMBURGEimsbüttel23 % dyrereEimsbüttel har de dyreste hotellene i Hamburg med rom med en gjennomsnittspris på 1 664 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I HAMBURGHamburg-Mitte80 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Hamburg-Mitte enn noen andre land i Hamburg

Ting å gjøre i Hamburg


Hoteller i populære bydeler i Hamburg

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Hamburg, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Hamburg

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hamburg
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
50 %forventet prisnedgang
63 %forventet prisøkning

Pris

525 kr–2 800 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 591 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
776 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Hamburg på er: 1-2 stjerne, 74 dag før. 4-5 stjerne, 47 dag før.

1-2 stjerne

671 kr–730 kr

3 stjerne

986 kr–1 026 kr

4-5 stjerne

1 341 kr–1 568 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Hamburg

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Hamburg

Laveste hotellpris

168 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Steigenberger Hotel Hamburg

Hoteller i nærheten av flyplassen

1403
Den rimeligste prisen for et rom i Hamburg funnet siste 7 dager er 168 kr/natten. Denne prisen fås hos Generator Hamburg, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Steigenberger Hotel Hamburg, det mest populære 5-stjerners hotellet i Hamburg(7,7/10 rating - basert på 1 747 anmeldelser).
Det er er 1 403 hoteller i Hamburg i nærheten av Hamburg. Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport med kortest avstand på 1,3 km fra denne flyplassen.

Hamburg reisetips

I Hamburg kan du virkelig bo billig om du ønsker det. Sammenligner du hotelltilbud på momondo, finner du alltid en rekke gode priser og du kan velge det hotellet som passer deg best. Du finner vandrerhjem fra omtrent 290 kr. per natt, men hvis du ønsker litt høyere kvalitet så kan du sjekke inn på 3-stjerners hotell fra ca. 500 kr. per natt. 4-stjerners hoteller i sentrum koster fra omtrent 1000 kr. per natt.

Du kan gå rundt i byen til fots, eller ta taxi. Du kan også velge å ta i bruk Hamburgs kollektivtransport. HVV styrer den kollektive transporten og du kan ta buss og metro rundt i byen. Disse går hyppig og har tusenvis av holdeplasser rundt i byen. Du kan kjøpe billetter fra bussjåføren eller på billettautomater på stasjoner. Du kan kjøpe billett til metroen på billettautomater på alle metrostopp. Du kan også kjøpe Hamburg CARD så du kan reise gratis med kollektivtrafikk og få masse rabatter på en rekke attraksjoner i byen.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Hamburg, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Noen hoteller i Hamburg krever at man betaler for hele oppholdet på forhånd når man bestiller på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Hamburg er en trygg by å reise i, men du bør uansett passe godt på tingene dine i folksomme områder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Hamburg, og kan bruke telefonlader og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Det er vanlig å gi ca. 15% i tips i Hamburg, men noen ganger er service inkludert i regningen.


Hvor mye koster et hotell i Hamburg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hamburg med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 680 kr

Gjennomsnittlig 2 863 kr

Dyrest 4 536 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Hamburg

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hamburg

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hamburg

Disse hotellene i Hamburg har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Hamburg

I den tyske storbyen Hamburg er det mange ulike hoteller å velge mellom. Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du det hotellet i Hamburg som passer deg best. Hamburg er en spennende havneby med masse spennende å se og gjøre.

Harvestehude og Rotherbaum ligger på vestkanten av Alster-elven. Harvestehude er et av Hamburgs mest elegante områder. Her finner du flotte villaer og brede gater like i nærheten av sentrum av Hamburg. Dette er området for deg som vil bo i en litt roligere del av byen. Sørover finner du Rotherbaum som er et mer livlig område der det er en rekke puber, bokhandler, kunstutstillinger, det ligger også like i nærheten av Hamburg universitetscampus. Her er det perfekt å bo for unge reisende som vil dra ut om kvelden.

Uhlenhorst og Hohenfelde er koselige områder der du finner kulturtilbud som Ernst Dutch Theatre, English Theatre og Literature House am Schwanenwik. Du har gåavstand til bysentrum hvis du bor her. Du er også i nærheten av vannet der du ser båtene kjøre forbi.

Saint Georg ligger i sentrum øst, og er et hyggelig område rundt Lange Reihe, en fargerik gate fullpakket av små butikker, barer, hippe kaféer og mye mer. Du finner Hamburgs togstasjon, Deutsches Schauspielhaus teater og Museum für Kunst und Gewerbe i samme område. Saint Pauli er også stedet å bo for de som vil oppleve utelivet i Hamburg. Her finner du en rekke nattklubber, kabarétscener, barer og puber.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Hamburg

Hamburg er en livlig by med masse som skjer, havnebyen er et populært reisemål og passer for de fleste. Bor du på hotell i Hamburg har du tilgang til vakker natur, båtliv, uteliv, historie, kunst og shopping for å nevne noe. Det anbefales å ta en tur på Alster-elven i båt, så får du sett byen fra et annet perspektiv. Langs elven finner du noe av byens lekreste arkitektur og vakre hager, og du finner enkelt steder å stoppe for å ta en lunsjpause.

Bor du på hotell i Hamburg, anbefales det å sjekke ut rådhuset i Hamburg, en bygning i neo-renessansestil. Dette er byens største og mest imponerende bygning. Bak rådhuset finner du en rekke kaféer og butikker, perfekt for deg som vil shoppe litt. Du bør også sjekke ut Karoviertel-distriktet der unge Hamburg-designere selger sine kreasjoner rett fra studioene sine. Her kan du gjøre skikkelige design-kupp. Om kvelden bør du dra til Saint Pauli fordi dette er nemlig utelivsdistriktet i byen.

Hamburg har mange grønne parker og områder, blant annet Alstervorland er en grønn strekning langs Alster-elven der det er perfekt å gå tur, jogge og sykle.


Informasjon om opphold i Hamburg

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Hamburg

Prisen på et hotell i Hamburg avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 112 kr per natt.

I oktober er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Hamburg. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 50 %.

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Hamburg, og fredag som er den dyreste.

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i St.Pauli, Bergedorf, Sternschanze og Harburg når de skal besøke Hamburg.

En gjennomsnittstemperatur på 2 °C og forventet nedbørsmengde på 70 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Hamburg.

Ja, Hamburg har 167 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Hamburg, er Sleepinhamburg St.Pauli Apartment 35&36 det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Hamburg.


momondos favoritthoteller i Hamburg

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Hamburg
Holiday Inn Hamburg - Berliner Tor

Holiday Inn Hamburg - Berliner Tor

Wikingerweg 2, Hamburg, Hamburg, Germany

8,0
907 kr
Alt Lohbrügger Hof

Alt Lohbrügger Hof

Leuschnerstraße 76, Hamburg, Hamburg, Germany

8,5
740 kr
Steigenberger Hotel Treudelberg

Steigenberger Hotel Treudelberg

Lemsahler Landstr. 45, Hamburg, Hamburg, Germany

8,4
1 193 kr
Signature East Hotel Apartment

Signature East Hotel Apartment

Rahlstedter Weg 82, Hamburg, Hamburg, Germany

7,4
730 kr
Prizeotel Hamburg-City

Prizeotel Hamburg-City

Högerdamm 28, Hamburg, Hamburg, Germany

8,0
631 kr
Novum Hotel Hagemann Hamburg Hafen

Novum Hotel Hagemann Hamburg Hafen

Vogelhuttendeich 87, Hamburg, Hamburg, Germany

7,1
710 kr
Ruby Lotti Hotel Hamburg

Ruby Lotti Hotel Hamburg

Düsternstraße 1-3, Hamburg, Hamburg, Germany

8,0
996 kr
sylc. Apartmenthotel

sylc. Apartmenthotel

Kronsaalsweg 88, Hamburg, Hamburg, Germany

8,4
749 kr
Apartments A7

Apartments A7

Hamburg, Hamburg, Tyskland

8,0
680 kr