Hoteller i Hamburg

Hoteller i Hamburg, Tyskland

Finn tilbud på 471 hoteller i Hamburg, Tyskland

Hamburg, Tyskland
1. mar. — 2. mar.2
sø. 25.2.
to. 29.2.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Hamburg

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Hamburg
Pris
kr188
kr2945
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Hamburg

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Hamburg

Pris

970 kr–1 267 kr

BILLIGSTE BYDEL I HAMBURGBergedorf13 % billigereHoteller i Bergedorf er de billigste i Hamburg med en gjennomsnittspris på kun 970 kr per natt
DYRESTE BYDEL I HAMBURGAltona12 % dyrereAltona har de dyreste hotellene i Hamburg med rom med en gjennomsnittspris på 1 267 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I HAMBURGHamburg-Mitte78 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Hamburg-Mitte enn noen andre land i Hamburg

Ting å gjøre i Hamburg


Hoteller i populære bydeler i Hamburg

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Hamburg, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Hamburg

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hamburg
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
35 %forventet prisnedgang
22 %forventet prisøkning

Pris

950 kr–1 866 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 063 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 995 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Hamburg på er: 3 stjerne, 69 dag før. 4-5 stjerne, 61 dag før.

1-2 stjerne

754 kr–1 352 kr

3 stjerne

943 kr–1 310 kr

4-5 stjerne

765 kr–2 535 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Hamburg

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Hamburg

Laveste hotellpris

189 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Grand Elysee Hamburg

Hoteller i nærheten av flyplassen

1576

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Hamburg funnet siste 7 dager er 189 kr/natten. Denne prisen fås hos a&o Hamburg City, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Grand Elysee Hamburg, det mest populære 5-stjerners hotellet i Hamburg(8,8/10 rating - basert på 2 664 anmeldelser).
Det er er 1 576 hoteller i Hamburg i nærheten av Hamburg. Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport med kortest avstand på 1,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Hamburg. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Hamburg siste uken er 1 395 kr.

Hamburg reisetips

Hvordan bor man billig i Hamburg?

I Hamburg kan du virkelig bo billig om du ønsker det. Sammenligner du hotelltilbud på momondo, finner du alltid en rekke gode priser og du kan velge det hotellet som passer deg best. Du finner vandrerhjem fra omtrent 290 kr. per natt, men hvis du ønsker litt høyere kvalitet så kan du sjekke inn på 3-stjerners hotell fra ca. 500 kr. per natt. 4-stjerners hoteller i sentrum koster fra omtrent 1000 kr. per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Hamburg?

Du kan gå rundt i byen til fots, eller ta taxi. Du kan også velge å ta i bruk Hamburgs kollektivtransport. HVV styrer den kollektive transporten og du kan ta buss og metro rundt i byen. Disse går hyppig og har tusenvis av holdeplasser rundt i byen. Du kan kjøpe billetter fra bussjåføren eller på billettautomater på stasjoner. Du kan kjøpe billett til metroen på billettautomater på alle metrostopp. Du kan også kjøpe Hamburg CARD så du kan reise gratis med kollektivtrafikk og få masse rabatter på en rekke attraksjoner i byen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Hamburg?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Hamburg, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Hamburg?

Noen hoteller i Hamburg krever at man betaler for hele oppholdet på forhånd når man bestiller på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Hamburg?

Hamburg er en trygg by å reise i, men du bør uansett passe godt på tingene dine i folksomme områder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Hamburg?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Hamburg, og kan bruke telefonlader og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Hamburg?

Det er vanlig å gi ca. 15% i tips i Hamburg, men noen ganger er service inkludert i regningen.


Hvor mye koster et hotell i Hamburg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hamburg med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 910 kr

Gjennomsnittlig 1 106 kr

Dyrest 1 795 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Hamburg

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hamburg
Finn hosteller i Hamburg

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hamburg

Disse hotellene i Hamburg har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Hamburg

I den tyske storbyen Hamburg er det mange ulike hoteller å velge mellom. Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du det hotellet i Hamburg som passer deg best. Hamburg er en spennende havneby med masse spennende å se og gjøre.

Harvestehude og Rotherbaum ligger på vestkanten av Alster-elven. Harvestehude er et av Hamburgs mest elegante områder. Her finner du flotte villaer og brede gater like i nærheten av sentrum av Hamburg. Dette er området for deg som vil bo i en litt roligere del av byen. Sørover finner du Rotherbaum som er et mer livlig område der det er en rekke puber, bokhandler, kunstutstillinger, det ligger også like i nærheten av Hamburg universitetscampus. Her er det perfekt å bo for unge reisende som vil dra ut om kvelden.

Uhlenhorst og Hohenfelde er koselige områder der du finner kulturtilbud som Ernst Dutch Theatre, English Theatre og Literature House am Schwanenwik. Du har gåavstand til bysentrum hvis du bor her. Du er også i nærheten av vannet der du ser båtene kjøre forbi.

Saint Georg ligger i sentrum øst, og er et hyggelig område rundt Lange Reihe, en fargerik gate fullpakket av små butikker, barer, hippe kaféer og mye mer. Du finner Hamburgs togstasjon, Deutsches Schauspielhaus teater og Museum für Kunst und Gewerbe i samme område. Saint Pauli er også stedet å bo for de som vil oppleve utelivet i Hamburg. Her finner du en rekke nattklubber, kabarétscener, barer og puber.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Hamburg

Hva er byens særpreg?

Hamburg er en livlig by med masse som skjer, havnebyen er et populært reisemål og passer for de fleste. Bor du på hotell i Hamburg har du tilgang til vakker natur, båtliv, uteliv, historie, kunst og shopping for å nevne noe. Det anbefales å ta en tur på Alster-elven i båt, så får du sett byen fra et annet perspektiv. Langs elven finner du noe av byens lekreste arkitektur og vakre hager, og du finner enkelt steder å stoppe for å ta en lunsjpause.

Hva har Hamburg å tilby?

Bor du på hotell i Hamburg, anbefales det å sjekke ut rådhuset i Hamburg, en bygning i neo-renessansestil. Dette er byens største og mest imponerende bygning. Bak rådhuset finner du en rekke kaféer og butikker, perfekt for deg som vil shoppe litt. Du bør også sjekke ut Karoviertel-distriktet der unge Hamburg-designere selger sine kreasjoner rett fra studioene sine. Her kan du gjøre skikkelige design-kupp. Om kvelden bør du dra til Saint Pauli fordi dette er nemlig utelivsdistriktet i byen.

Hvor grønn er byen?

Hamburg har mange grønne parker og områder, blant annet Alstervorland er en grønn strekning langs Alster-elven der det er perfekt å gå tur, jogge og sykle.


Informasjon om opphold i Hamburg

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Hamburg

Hvor mange dager tilbringer folk i Hamburg?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Hamburg.

Hvor mye koster et hotell i Hamburg?

Prisen på et hotell i Hamburg avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 754 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Hamburg?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Hamburg. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 35 %.

Hvilken dag er den billigste i Hamburg?

For øyeblikket er det søndag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Hamburg, og onsdag som er den dyreste.

Hvor mye koster et luksushotell i Hamburg?

Luksushoteller i Hamburg ligger på ca. 2 494 kr per natt for hver person. Hvis du velger å bestille et luksushotell, kan prisen øke med ytterligere 42% % av prisen for et vanlig hotell i Hamburg, som ligger på 1 754 kr per natt for hver person.

Hvor i Hamburg bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i St.Pauli, Bergedorf, Altona og Sternschanze når de skal besøke Hamburg.

Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Hamburg?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Hamburg i løpet av februar, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 40 mm.

Har Hamburg ferieboliger?

Ja, Hamburg har 1 135 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Hamburg, er Gepflegtes und schönes Ferienapartment im Neubau det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Hamburg.

Har Hamburg vandrehjem?

Ja, 61 vandrehjem er tilgjengelige i Hamburg om du er på utkikk etter denne type overnattingssted på reisen din. Basert på vår brukerdata er Hostel & Monteurzimmer bei Hansezimmer det mest populære vandrehjemmet i byen. Finn vandrehjem i Hamburg.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Hamburg fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 1 202 tilbydere å velge mellom fra Hamburg hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Hamburg fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Hamburg ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Hamburg

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Hamburg

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Hamburg gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Hamburg, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Hamburg?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Hamburg.


En enklere måte å administrere reisen til Hamburg på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Hamburg

Finn billig overnatting i Hamburgs populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Hamburg
sø. 25.2.
to. 29.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post