Finn billige fly til Rio de Janeiro

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Rio de Janeiro (RIO)
ons.. 3.3.
ons.. 10.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Rio de Janeiro

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rio de Janeiro fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rio de Janeiro-Galeão internasjonale flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rio de Janeiro

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rio de Janeiro-Galeão internasjonale flyplass (GIG)

Vanligvis er flyvninger til Rio de Janeiro fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rio de Janeiro-Galeão internasjonale, som i gjennomsnitt koster 6 003 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIO DE JANEIRO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Rio de Janeiro koster i gjennomsnitt kun 5 355 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIO DE JANEIRO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember46 % dyrereDet koster ca. 9 472 kr for flyvninger til Rio de Janeiro fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RIO DE JANEIRO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember397 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Rio de Janeiro fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Rio de Janeiro?

Sommeren i Rio de Janeiro varer fra november til februar. Sesongen er varm, med høy luftfuktighet og korte regnskyll. Så dersom du ønsker en tur med varmt og tropisk vær, kan du reise i denne perioden. I februar går prisene litt opp for da arrangeres karneval i byen. Da fylles gatene med musikk og festglade mennesker i fargerike kostymer. I mars, april og mai er det ikke fullt så varmt, men likevel strandvær. Du kan bruke momondo for å finne billige flybilletter til Rio de Janeiro uansett sesong.

Hvis du vil finne billige flybilletter til Rio de Janeiro, bør du se etter reiser utenom fellesferiene da prisene er litt lavere. Du kan finne rimelige billetter til den brasilianske byen i april og mai, som også er gode tider å reise på i forhold til været. Da er det litt lavere luftfuktighet, men fortsatt varmt nok til å dra på stranden.

Fly til Rio de Janeiro og opplev fantastisk strandliv, kombinert med spennende inntrykk fra en levende storby.

Hvilken måned er det billigst å fly til Rio de Janeiro?

Den billigste måneden å fly til Rio de Janeiro fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 355 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Rio de Janeiro i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mai i stedet. Flyvninger til Rio de Janeiro i mai er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 5 407 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Rio de Janeiro?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Rio de Janeiro fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Rio de Janeiro for ca. 6 505 kr når du søker 60 dager før. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Rio de Janeiro fra Norge for så lite som 6 043 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Rio de Janeiro?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Rio de Janeiro på, er mandag. Reisende som velger å reise til Rio de Janeiro på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 5 652 kr. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 7 438 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Rio de Janeiro?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Rio de Janeiro fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 5 957 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 7 726 kr. Flyvninger til Rio de Janeiro fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Rio de Janeiro?

De som skal fly til Rio de Janeiro kan potensielt finne bedre priser for Rio de Janeiro-Galeão internasjonale flyplass (13 km fra sentrum i Rio de Janeiro), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Rio de Janeiro?

Med en gjennomsnittspris på 1 166 kr per person, er det Rio de Janeiro Santos Dumont flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Rio de Janeiro. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Rio de Janeiro

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rio de Janeiro som nylig ble funnet av brukere på momondo
TAP AIR PORTUGAL
28. jun.
14:45Oslo Gardermoen
15t 40m
1 stopp
06:25Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
1. jan.
12:10Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
14t 55m
1 stopp
03:05Oslo Gardermoen
7 427 kr
Finn lignende
KLM
14. apr.
02:30Oslo Gardermoen
20t 55m
2 stopp
23:25Rio de Janeiro Santos Dumont flyplass
18. apr.
11:05Rio de Janeiro Santos Dumont flyplass
20t 15m
2 stopp
07:20Oslo Gardermoen
6 421 kr
Finn lignende
LATAM Airlines
27. mai
13:00Oslo Gardermoen
20t 20m
2 stopp
09:20Rio de Janeiro Santos Dumont flyplass
31. mai
15:20Rio de Janeiro Santos Dumont flyplass
22t 10m
2 stopp
13:30Oslo Gardermoen
7 934 kr
Finn lignende
LATAM Airlines
19. mai
13:00Oslo Gardermoen
20t 30m
2 stopp
09:30Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
23. mai
15:00Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
22t 35m
2 stopp
13:35Oslo Gardermoen
7 908 kr
Finn lignende
LATAM Airlines
19. mai
13:00Oslo Gardermoen
20t 30m
2 stopp
09:30Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
23. mai
15:00Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
22t 35m
2 stopp
13:35Oslo Gardermoen
7 977 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. jun.
14:45Oslo Gardermoen
15t 40m
1 stopp
06:25Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
1. jan.
05:55Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
28t 00m
3 stopp
09:55Oslo Gardermoen
8 106 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Rio de Janeiro

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Rio de Janeiro, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
KLM
13. mai
02:30Oslo Gardermoen
20t 55m
2 stopp
23:25Rio de Janeiro Santos Dumont flyplass
5 682 kr
Finn lignende
KLM
13. mai
02:20Oslo Torp Sandefjord
21t 40m
2 stopp
00:00Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
5 673 kr
Finn lignende
KLM
13. mai
15:15Oslo Gardermoen
29t 20m
1 stopp
20:35Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
5 639 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Rio de Janeiro?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rio de Janeiro

Dersom du skal reise til Rio De Janeiro, er det en rekke flyselskaper å velge mellom. De mest populære valgene om du skal fly til Rio de Janeiro fra Oslo er KLM, TAP Air Portugal og Lufthansa, men det er mange flere flyselskaper, slik som Air France, som også tilbyr denne flyvningen. Raskeste flytid til Rio de Janeiro fra Oslo er 15 timer og 10 minutter, og det er ingen direkteflyvninger. Reisetiden avhenger dermed av hvilke mellomlandinger som er lagt inn i reisen. Dersom du vil ha billige flybilletter til Rio de Janeiro kan du spare penger på å ta en flyvning med lengre eller flere mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Rio de Janeiro, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

I området rundt Rio de Janeiro ligger det to flyplasser, Santos Dumont flyplass og Rio de Janeiro – Galeão internasjonale lufthavn. Galeão internasjonale lufthavn er hovedflyplassen, og ligger 20 kilometer nord for byens sentrum. Dette er den største flyplassen i Brasil. Du kan ta Bus Rapid Transport (BRT) til og fra Galeão flyplass, ved terminal 1 og 2. Disse går døgnet rundt og koster R$ 3.60 (ca. 9 NOK). Det bør beregnes litt over 1,5 timer reisetid med kollektiv transport til sentrum av byen, avhengig av hvor du skal bo. Santos Dumont flyplass ligger rett utenfor sentrum, ved havet. Reisen koster omtrent R$ 3.90 (ca. 9,5 NOK). (Informasjon sjekket: 7/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Rio de Janeiro?

Det er mange muligheter for å komme seg rundt i Rio de Janeiro med kollektiv transport. Det går vanlige busser, i tillegg til de mer komfortable bussene som kalles Frescao som ofte har aircondition, og anbefales å brukes for turister. En billett koster omtrent R$ 3.80 (9 NOK) og kan kjøpes ombord. I tillegg har byen en metro, som kan ta deg fra stranden til flere steder i sentrum av byen. Billetter kjøpes på metrostasjonen. Det er også praktisk å benytte seg av taxi, spesielt hvis du skal reise om kvelden. (Informasjon sjekket: 7/02/18).

Dersom du skal reise med taxi kan det være lurt å kunne noen fraser på portugisisk, og alltid forsikre seg om at sjåføren bruker taksameter. Dersom du får foreslått en forhåndsbestemt fast pris kan denne være høyere enn normalt. Prisene varierer i forhold til tid, med tariff for kvelds- og dagtid. Prisen kan også variere i forhold til hvor mye bagasje du har med.


Kan man reise til Rio de Janeiro uten pass eller visum?

Nordmenn som skal fly til Rio de Janeiro, trenger kun pass for innreise. Du kan da oppholde deg i Brasil i inntil 90 dager uten visum. Innreisebestemmelser kan endre seg, og du kan sjekke gjeldende regler på nett på blant annet regjeringens reiseinformasjon. I følge brasiliansk lovgivning skal man alltid bære legitimasjon med seg. Derfor kan du for eksempel kopiere passet ditt og få et stempel på dette for at det skal være gyldig.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Rio de Janeiro?

Når du er i Rio de Janeiro er det verdt å ta toget opp i høyden for å besøke verdenskjente Cristo Redentor, Kristusstatuen. Her er det fantastisk utsikt over resten av byen. Det er lurt å kjøpe billetter til togturen på forhånd.

Hvilke områder bør jeg besøke?

Besøk nabolaget Lapa, og se de fargerike trappene Escadaria Selarón. Kunstneren Jorge Selarón har dekket trappetrinnene og veggene rundt i mosaikk-fliser. Trappene tar deg fra livlige Lapa, kjent for sine sambaklubber, til Santa Teresa.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse