Finn billige fly til Rio de Janeiro

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Rio de Janeiro (RIO)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Rio de Janeiro

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rio de Janeiro fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rio de Janeiro-Galeão internasjonale flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rio de Janeiro

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rio de Janeiro-Galeão internasjonale flyplass (GIG)

Vanligvis er flyvninger til Rio de Janeiro fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rio de Janeiro-Galeão internasjonale, som i gjennomsnitt koster 5 820 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIO DE JANEIRO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Rio de Janeiro koster i gjennomsnitt kun 5 191 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIO DE JANEIRO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember46 % dyrereDet koster ca. 9 183 kr for flyvninger til Rio de Janeiro fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RIO DE JANEIRO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember397 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Rio de Janeiro fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Rio de Janeiro?

Sommeren i Rio de Janeiro varer fra november til februar. Sesongen er varm, med høy luftfuktighet og korte regnskyll. Så dersom du ønsker en tur med varmt og tropisk vær, kan du reise i denne perioden. I februar går prisene litt opp for da arrangeres karneval i byen. Da fylles gatene med musikk og festglade mennesker i fargerike kostymer. I mars, april og mai er det ikke fullt så varmt, men likevel strandvær. Du kan bruke momondo for å finne billige flybilletter til Rio de Janeiro uansett sesong.

Hvis du vil finne billige flybilletter til Rio de Janeiro, bør du se etter reiser utenom fellesferiene da prisene er litt lavere. Du kan finne rimelige billetter til den brasilianske byen i april og mai, som også er gode tider å reise på i forhold til været. Da er det litt lavere luftfuktighet, men fortsatt varmt nok til å dra på stranden.

Fly til Rio de Janeiro og opplev fantastisk strandliv, kombinert med spennende inntrykk fra en levende storby.

Hvilken måned er det billigst å fly til Rio de Janeiro?

Den billigste måneden å fly til Rio de Janeiro fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 191 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Rio de Janeiro i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 5 241 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Rio de Janeiro?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Rio de Janeiro fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 6 306 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Rio de Janeiro fra Norge for så lite som 5 333 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Rio de Janeiro?

Ifølge dataene våre er det mandag som er den billigste dagen når man skal fly til Rio de Janeiro fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på mandag, lå på 5 478 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 7 211 kr for en reise fra Norge til Rio de Janeiro.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Rio de Janeiro?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Rio de Janeiro på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Rio de Janeiro på denne tiden av dagen kan koste så lite som 5 996 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Rio de Janeiro som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 7 908 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Rio de Janeiro?

De som skal fly til Rio de Janeiro kan potensielt finne bedre priser for Rio de Janeiro-Galeão internasjonale flyplass (13 km fra sentrum i Rio de Janeiro), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Rio de Janeiro?

Med en gjennomsnittspris på 936 kr per person, er det Rio de Janeiro Santos Dumont flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Rio de Janeiro. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Rio de Janeiro

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rio de Janeiro som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
1. jul.
OSL13:30Oslo Gardermoen
17t 20m
1 stopp
GIG06:50Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
9. jul.
GIG18:00Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
19t 35m
1 stopp
OSL13:35Oslo Gardermoen
5 575 kr
Finn lignende
KLM
1. jul.
OSL02:30Oslo Gardermoen
20t 55m
2 stopp
SDU23:25Rio de Janeiro Santos Dumont
9. jul.
SDU10:55Rio de Janeiro Santos Dumont
20t 25m
2 stopp
OSL07:20Oslo Gardermoen
5 791 kr
Finn lignende
KLM
1. jul.
OSL02:30Oslo Gardermoen
20t 55m
2 stopp
SDU23:25Rio de Janeiro Santos Dumont
9. jul.
SDU10:55Rio de Janeiro Santos Dumont
20t 25m
2 stopp
OSL07:20Oslo Gardermoen
5 825 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jul.
OSL02:30Oslo Gardermoen
21t 30m
2 stopp
GIG00:00Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
9. jul.
GIG11:25Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
20t 00m
1 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
5 550 kr
Finn lignende
KLM
1. jul.
OSL02:30Oslo Gardermoen
21t 30m
2 stopp
GIG00:00Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
9. jul.
GIG11:00Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
20t 20m
2 stopp
OSL07:20Oslo Gardermoen
5 791 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jul.
OSL02:30Oslo Gardermoen
22t 25m
2 stopp
GIG00:55Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
9. jul.
GIG11:00Rio de Janeiro-Galeão internasjonale
20t 20m
2 stopp
OSL07:20Oslo Gardermoen
5 433 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Rio de Janeiro?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rio de Janeiro

Dersom du skal reise til Rio De Janeiro, er det en rekke flyselskaper å velge mellom. De mest populære valgene om du skal fly til Rio de Janeiro fra Oslo er KLM, TAP Air Portugal og Lufthansa, men det er mange flere flyselskaper, slik som Air France, som også tilbyr denne flyvningen. Raskeste flytid til Rio de Janeiro fra Oslo er 15 timer og 10 minutter, og det er ingen direkteflyvninger. Reisetiden avhenger dermed av hvilke mellomlandinger som er lagt inn i reisen. Dersom du vil ha billige flybilletter til Rio de Janeiro kan du spare penger på å ta en flyvning med lengre eller flere mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Rio de Janeiro, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

I området rundt Rio de Janeiro ligger det to flyplasser, Santos Dumont flyplass og Rio de Janeiro – Galeão internasjonale lufthavn. Galeão internasjonale lufthavn er hovedflyplassen, og ligger 20 kilometer nord for byens sentrum. Dette er den største flyplassen i Brasil. Du kan ta Bus Rapid Transport (BRT) til og fra Galeão flyplass, ved terminal 1 og 2. Disse går døgnet rundt og koster R$ 3.60 (ca. 9 NOK). Det bør beregnes litt over 1,5 timer reisetid med kollektiv transport til sentrum av byen, avhengig av hvor du skal bo. Santos Dumont flyplass ligger rett utenfor sentrum, ved havet. Reisen koster omtrent R$ 3.90 (ca. 9,5 NOK). (Informasjon sjekket: 7/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Rio de Janeiro?

Det er mange muligheter for å komme seg rundt i Rio de Janeiro med kollektiv transport. Det går vanlige busser, i tillegg til de mer komfortable bussene som kalles Frescao som ofte har aircondition, og anbefales å brukes for turister. En billett koster omtrent R$ 3.80 (9 NOK) og kan kjøpes ombord. I tillegg har byen en metro, som kan ta deg fra stranden til flere steder i sentrum av byen. Billetter kjøpes på metrostasjonen. Det er også praktisk å benytte seg av taxi, spesielt hvis du skal reise om kvelden. (Informasjon sjekket: 7/02/18).

Dersom du skal reise med taxi kan det være lurt å kunne noen fraser på portugisisk, og alltid forsikre seg om at sjåføren bruker taksameter. Dersom du får foreslått en forhåndsbestemt fast pris kan denne være høyere enn normalt. Prisene varierer i forhold til tid, med tariff for kvelds- og dagtid. Prisen kan også variere i forhold til hvor mye bagasje du har med.


Kan man reise til Rio de Janeiro uten pass eller visum?

Nordmenn som skal fly til Rio de Janeiro, trenger kun pass for innreise. Du kan da oppholde deg i Brasil i inntil 90 dager uten visum. Innreisebestemmelser kan endre seg, og du kan sjekke gjeldende regler på nett på blant annet regjeringens reiseinformasjon. I følge brasiliansk lovgivning skal man alltid bære legitimasjon med seg. Derfor kan du for eksempel kopiere passet ditt og få et stempel på dette for at det skal være gyldig.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Rio de Janeiro?

Når du er i Rio de Janeiro er det verdt å ta toget opp i høyden for å besøke verdenskjente Cristo Redentor, Kristusstatuen. Her er det fantastisk utsikt over resten av byen. Det er lurt å kjøpe billetter til togturen på forhånd.

Hvilke områder bør jeg besøke?

Besøk nabolaget Lapa, og se de fargerike trappene Escadaria Selarón. Kunstneren Jorge Selarón har dekket trappetrinnene og veggene rundt i mosaikk-fliser. Trappene tar deg fra livlige Lapa, kjent for sine sambaklubber, til Santa Teresa.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse