Finn billige fly til Baku

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Baku

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Baku

Beste pris på enveisbillett

2 821 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 199 kr

Raskeste flytid

7t 25m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Baku fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 821 kr (Oslo Gardermoen til Baku Heydar Aliyev Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Baku fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 199 kr (Oslo Gardermoen til Baku Heydar Aliyev Intl).
Den kjappeste flyvningen til Baku fra Norge tar 7t 25m (Oslo Gardermoen til Baku Heydar Aliyev Intl).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Baku, deriblant Lufthansa, LOT og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Baku

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Baku fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Baku Heydar Aliyev Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Baku

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Baku Heydar Aliyev Intl flyplass (GYD)

Vanligvis er flyvninger til Baku fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Baku Heydar Aliyev Intl, som i gjennomsnitt koster 4 226 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BAKU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Baku koster i gjennomsnitt kun 3 405 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BAKU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust30 % dyrereDet koster ca. 5 643 kr for flyvninger til Baku fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BAKU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni676 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Baku fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Baku?

Baku er en fascinerende by som med imponerende arkitektur. Gamle UNESCO-beskyttede bygninger står i skarp kontrast til den moderne og raske utviklingen av byen. Sommeren er varm og fin, og det er populært å fly til Baku fra juni–september. Det anbefales å være tidlig ute med å booke hotell og flybilletter til Baku om du reiser i høysesong. Skoleferier pleier også å være populære tidspunkt å reise på. Du kan finne ganske billige flybilletter til Baku om du heller drar på vinteren. Det passer bra for backpackere og andre med stramt reisebudsjett. Det kan komme en del snø i januar, så husk å pakke med deg varme klær. Du kan også finne billige fly til Baku om våren og høsten. Våren kan være en flott tid å reise til Baku på. Det kan komme endel regn i oktober og november, samtidig som Baku generelt sett er en by med mye oppholdsvær.

I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Baku fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 3 405 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Baku i løpet av mai, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 3 629 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Baku på, er ca. 45 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 4 353 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Baku fra Norge for så lite som 2 199 kr på momondo.Flotte tilbud på flyreiser til Baku

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Baku som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
5. des.
OSL08:10Oslo Gardermoen
29t 30m
1 stopp
GYD13:40Baku Heydar Aliyev Intl
16. des.
GYD23:45Baku Heydar Aliyev Intl
10t 40m
1 stopp
OSL10:25Oslo Gardermoen
2 199 kr
Finn lignende
Lufthansa
5. des.
OSL08:10Oslo Gardermoen
29t 30m
1 stopp
GYD13:40Baku Heydar Aliyev Intl
16. des.
GYD23:45Baku Heydar Aliyev Intl
10t 40m
1 stopp
OSL10:25Oslo Gardermoen
2 208 kr
Finn lignende
Lufthansa
5. des.
OSL13:40Oslo Gardermoen
24t 00m
2 stopp
GYD13:40Baku Heydar Aliyev Intl
16. des.
GYD23:45Baku Heydar Aliyev Intl
10t 40m
1 stopp
OSL10:25Oslo Gardermoen
2 500 kr
Finn lignende
Lufthansa
5. des.
OSL13:40Oslo Gardermoen
24t 00m
2 stopp
GYD13:40Baku Heydar Aliyev Intl
16. des.
GYD23:45Baku Heydar Aliyev Intl
10t 40m
1 stopp
OSL10:25Oslo Gardermoen
2 510 kr
Finn lignende
Lufthansa
5. des.
OSL13:40Oslo Gardermoen
24t 00m
2 stopp
GYD13:40Baku Heydar Aliyev Intl
16. des.
GYD23:45Baku Heydar Aliyev Intl
13t 05m
1 stopp
OSL12:50Oslo Gardermoen
2 520 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. des.
OSL13:40Oslo Gardermoen
24t 00m
2 stopp
GYD13:40Baku Heydar Aliyev Intl
16. des.
GYD23:45Baku Heydar Aliyev Intl
33t 55m
2 stopp
OSL09:40Oslo Gardermoen
3 191 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Baku

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Baku, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av LOT
LOT
12. aug.
OSL15:45Oslo Gardermoen
7t 25m
1 stopp
GYD23:10Baku Heydar Aliyev Intl
2 821 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. aug.
OSL10:20Oslo Gardermoen
22t 10m
2 stopp
GYD08:30Baku Heydar Aliyev Intl
2 938 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. aug.
OSL19:30Oslo Gardermoen
25t 25m
3 stopp
GYD20:55Baku Heydar Aliyev Intl
6 800 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Baku?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Baku

Hvilke flyselskaper flyr til Baku?

På flyreiser fraNorge til Baku, benytter momondos brukere som regel airlines such as Turkish Airlines, Lufthansa, LOT og airBaltic. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Turkish Airlines til Baku

Det mest populære flyselskapet for fly til Baku på momondo, er Turkish Airlines som har 34 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Istanbul, og det beste tilbudet på en flyvning med Turkish Airlines til Baku, kostet 2 967 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Baku, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 135 Turkish Airlines vurdering, har det fått en score på 8,1 av momondo-brukere.

Flyvninger med Lufthansa til Baku

Lufthansa (7,2/10, 338 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Baku, med tilbud fra så lite som 2 614 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 4 Lufthansa flyvninger i uken til Baku, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Baku

Under finner du alle flyplassene i Baku sammen med avstanden til sentrum

Det går en flybuss fra flyplassen i Baku og inn til sentrum hver halvtime, og den er både billig, behagelig og relativt rask. Den bruker ikke mer enn ca. 20-25 minutter på turen og koster 1–2 AZN (50–10 NOK). Ekspressbussen kjører direkte til metrostasjonen 28 May tur-retur til flyplassen. Hvis du skal videre til gamlebyen, bør du gå av bussen ved 28 May og ta metroen videre derfra. Du finner busstoppet ved utgangen til Terminal 1 og 2. Offisielle taxier kan bestilles utenfor Terminal 1. Det anbefales å bruke taxi med taksameter, og du bør helst se etter «London-taxier». Det kan fort bli unødvendig dyrt om du bruker taxi uten taksameter.


Populære flybilletter til Baku

Finn dine flybilletter til Baku med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Baku
Raskeste flytid12t 15m
Laveste pris3 405 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Baku

Metro og bybusser koster ca. 0,20 AZN (1 NOK) per enkeltbillett. Du må som regel ha kontanter klare når du skal gå på bussen, men de helt nye, røde bussene aksepterer kun det forhåndsbetalte reisekortet BakiKart. Kortet kjøpes på metrostasjoner og enkelte busstopp, og du kan betale med kortet på metroen også. Du kan velge mellom et plastkort som kan brukes om igjen eller et papirkort som kan fylles på med opptil fire turer. Plastkortet koster 2 AZN (10 NOK) pluss ønsket beløp, og papirkortet koster 1 AZN (5 NOK) for de fire turene. Du bør se etter taxier som minner om dem du finner i London. Disse gir ganske god verdi for pengene, samtidig som de bruker taksameter.


Visumkrav for Baku

Du kan registrere deg på en elektronisk visumportal før du flyr til Baku. Det gjøres imidlertid oppmerksom på at det finnes flere sider som tilbyr visum til en svært høy pris, og du bør forsikre deg om at du er inne på den riktige portalen. Det er ikke mulig å få visum ved innreise. Du kan ikke reise til Baku uten pass heller, og det er viktig at passet er gyldig i tre måneder etter at du skal reise ut av landet igjen.


Start planleggingen av reisen til Baku


De beste tingene å se og gjøre i Baku

Bakus UNESCO-beskyttede gamleby er en av severdighetene du bør oppleve mens du er i byen. De gamle bygningene og elegante gatene er en fascinerende kontrast til de høye, moderne skyskraperne ellers i byen.

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring før du reiser til Aserbajdsjan for å sikre medisinsk hjelp og beskyttelse om verdisakene dine går tapt.

Nizami küç er et populært område for shopping, og det anbefales å rusle rundt i området for å utforske alle forretningene.


Finn fly til andre byer i Aserbajdsjan

Baku har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Baku når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Baku, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Baku med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når du har søkt etter flyvinger til Baku, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Baku, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Baku og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Baku

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Baku

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.