Finn billige fly til Baku

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 7.8.
lø. 14.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Baku

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Baku fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Baku Heydar Aliyev Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Baku

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Baku (BAK)

Vanligvis er flyvninger til Baku fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Baku, som i gjennomsnitt koster 3 397 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BAKU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Baku koster i gjennomsnitt kun 2 968 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BAKU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni31 % dyrereDet koster ca. 4 439 kr for flyvninger til Baku fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BAKU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril761 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Baku fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Baku?

Baku er en fascinerende by som med imponerende arkitektur. Gamle UNESCO-beskyttede bygninger står i skarp kontrast til den moderne og raske utviklingen av byen. Sommeren er varm og fin, og det er populært å fly til Baku fra juni–september. Det anbefales å være tidlig ute med å booke hotell og flybilletter til Baku om du reiser i høysesong. Skoleferier pleier også å være populære tidspunkt å reise på. Du kan finne ganske billige flybilletter til Baku om du heller drar på vinteren. Det passer bra for backpackere og andre med stramt reisebudsjett. Det kan komme en del snø i januar, så husk å pakke med deg varme klær. Du kan også finne billige fly til Baku om våren og høsten. Våren kan være en flott tid å reise til Baku på. Det kan komme endel regn i oktober og november, samtidig som Baku generelt sett er en by med mye oppholdsvær.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Baku?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Baku fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 968 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Baku i løpet av Januar, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 995 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Baku?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Baku på, er ca. 37 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 397 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Baku?

  Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Baku på, er torsdag. Reisende som velger å reise til Baku på en torsdag kan ofte finne billetter for så lite som 3 538 kr. På den annen side er tirsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 4 034 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Baku?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Baku fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 3 295 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly om morgenen når prisene i gjennomsnitt ligger på 4 012 kr. Flyvninger til Baku fra Norge om morgenen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.


Flotte tilbud på flyreiser til Baku

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Baku som nylig ble funnet av brukere på momondo
airBaltic
OSLOslo Gardermoen
29t 50m
GYDBaku Heydar Aliyev Intl

Finn de billigste enveisflyvningene til Baku

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Baku, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av airBaltic
airBaltic
OSLOslo Gardermoen
29t 50m
GYDBaku Heydar Aliyev Intl

Flyplasser nære Baku

Under finner du alle flyplassene i Baku sammen med avstanden til sentrum

Det går en flybuss fra flyplassen i Baku og inn til sentrum hver halvtime, og den er både billig, behagelig og relativt rask. Den bruker ikke mer enn ca. 20-25 minutter på turen og koster 1–2 AZN (50–10 NOK). Ekspressbussen kjører direkte til metrostasjonen 28 May tur-retur til flyplassen. Hvis du skal videre til gamlebyen, bør du gå av bussen ved 28 May og ta metroen videre derfra. Du finner busstoppet ved utgangen til Terminal 1 og 2. Offisielle taxier kan bestilles utenfor Terminal 1. Det anbefales å bruke taxi med taksameter, og du bør helst se etter «London-taxier». Det kan fort bli unødvendig dyrt om du bruker taxi uten taksameter.


Hvordan kommer man seg rundt i Baku?

Metro og bybusser koster ca. 0,20 AZN (1 NOK) per enkeltbillett. Du må som regel ha kontanter klare når du skal gå på bussen, men de helt nye, røde bussene aksepterer kun det forhåndsbetalte reisekortet BakiKart. Kortet kjøpes på metrostasjoner og enkelte busstopp, og du kan betale med kortet på metroen også. Du kan velge mellom et plastkort som kan brukes om igjen eller et papirkort som kan fylles på med opptil fire turer. Plastkortet koster 2 AZN (10 NOK) pluss ønsket beløp, og papirkortet koster 1 AZN (5 NOK) for de fire turene. Du bør se etter taxier som minner om dem du finner i London. Disse gir ganske god verdi for pengene, samtidig som de bruker taksameter.


Kan man reise til Baku uten pass eller visum?

Du kan registrere deg på en elektronisk visumportal før du flyr til Baku. Det gjøres imidlertid oppmerksom på at det finnes flere sider som tilbyr visum til en svært høy pris, og du bør forsikre deg om at du er inne på den riktige portalen. Det er ikke mulig å få visum ved innreise. Du kan ikke reise til Baku uten pass heller, og det er viktig at passet er gyldig i tre måneder etter at du skal reise ut av landet igjen.


Start planleggingen av reisen til Baku


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Baku?

Bakus UNESCO-beskyttede gamleby er en av severdighetene du bør oppleve mens du er i byen. De gamle bygningene og elegante gatene er en fascinerende kontrast til de høye, moderne skyskraperne ellers i byen.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring før du reiser til Aserbajdsjan for å sikre medisinsk hjelp og beskyttelse om verdisakene dine går tapt.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Nizami küç er et populært område for shopping, og det anbefales å rusle rundt i området for å utforske alle forretningene. (Priser sjekket 06/05/2019).


Finn fly til andre byer i Aserbajdsjan

Baku har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?