Fly Asia Kina Shanghai Shanghai

Finn billige fly til Shanghai

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Shanghai (SHA)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Shanghai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Shanghai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Shanghai Pu Dong flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Shanghai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Shanghai Hongqiao flyplass (SHA)

Vanligvis er flyvninger til Shanghai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Shanghai Hongqiao, som i gjennomsnitt koster 4 305 kr


Når er det best å reise til Shanghai?

Shanghai er et populært reisemål om våren og høsten, takket være behagelige temperaturer. Det kan være ganske vått og varmt om sommeren, og derfor kan du allikevel sikre deg ganske rimelige flybilletter til Shanghai om du bestiller god tid i forkant. Du kan også bestille ganske billige flybilletter til Shanghai både før og etter fellesferien i juli for fint vær og lave priser. Vintrene kan være ganske kalde, men det er derimot et ypperlig tidspunkt for billige flybilletter. Du bør være obs på at prisene stiger rundt påske- og juleferien. Byen blir også ganske travel rundt kinesisk nyttår, ettersom dette er en av de viktigste feiringene i landet. Det er så absolutt en uforglemmelig opplevelse, samtidig som du bør være obs på mange strømmer til byen. Det anbefales derfor å være tidlig ute med å bestille både hotell og fly til Shanghai tur-retur.

Hvilken flyvning til Shanghai er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Shanghai fra Hong Kong for 986 kr. Dette er 82 % billigere enn de fleste flytilbudene til Shanghai. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Shanghai fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Shanghai?

Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Shanghai. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 3 726 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Shanghai i mai, bør du vente til februar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 3 904 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Shanghai?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Shanghai. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 4 438 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Shanghai?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Shanghai på, er onsdag. Reisende som velger å reise til Shanghai på en onsdag kan ofte finne billetter for så lite som 4 461 kr. Når du flyr på en torsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 4 970 kr for en reise fra Norge til Shanghai.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Shanghai?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Shanghai, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 4 347 kr. Å fly til Shanghai om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Shanghai, med priser som ligger på ca. 4 959 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Shanghai?

De som skal fly til Shanghai kan potensielt finne bedre priser for Shanghai Pu Dong flyplass (30 km fra sentrum i Shanghai), Suzhou flyplass (104 km fra sentrum i Shanghai), Wuxi flyplass (106 km fra sentrum i Shanghai), Nantong flyplass (107 km fra sentrum i Shanghai), eller Hangzhou flyplass (149 km fra sentrum i Shanghai), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Shanghai?

Du kan finne tilbud for Hangzhou flyplass for i gjennomsnitt 3 659 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Shanghai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Shanghai som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
1. sep.
10:40Trondheim Værnes (TRD)
14t 15m
2 stopp
00:55Shanghai Pu Dong
4. mar.
08:35Shanghai Pu Dong
16t 00m
1 stopp
00:35Trondheim Værnes (TRD)
6 331 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. jul.
13:40Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
06:45Shanghai Pu Dong
19. jul.
20:45Shanghai Pu Dong
24t 45m
2 stopp
21:30Oslo Gardermoen
22 754 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. jul.
05:15Oslo Gardermoen
25t 30m
2 stopp
06:45Shanghai Pu Dong
20. jul.
18:25Shanghai Pu Dong
18t 00m
1 stopp
12:25Oslo Gardermoen
15 201 kr
Finn lignende
SAS
1. sep.
09:55Trondheim Værnes (TRD)
15t 00m
2 stopp
00:55Shanghai Pu Dong
4. mar.
08:35Shanghai Pu Dong
29t 10m
2 stopp
13:45Trondheim Værnes (TRD)
6 535 kr
Finn lignende
Japan Airlines
13. jul.
09:00Oslo Gardermoen
19t 00m
2 stopp
04:00Shanghai Pu Dong
20. jul.
12:05Shanghai Pu Dong
30t 10m
2 stopp
18:15Oslo Gardermoen
8 088 kr
Finn lignende
Lufthansa
1. sep.
06:30Trondheim Værnes (TRD)
22t 20m
2 stopp
04:50Shanghai Pu Dong
3. mar.
19:10Shanghai Pu Dong
27t 20m
2 stopp
22:30Trondheim Værnes (TRD)
14 377 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Shanghai

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Shanghai, vis tilbudet vårt nedenfor.
Flere flyselskaper
30. apr.
15:45Bergen Flesland
33t 55m
3 stopp
01:40Shanghai Hongqiao
37 361 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Shanghai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Shanghai

Det er som regel ikke mulig å bestille fly til Shanghai uten mellomlandinger. Selv om du ikke kan reise direkte, kan du likevel sørge for at reisen går raskere ved å velge flyruter med bare en mellomlanding. Lufthansa, Qatar Airways, British Airways, Emirates og Aeroflot er noen av flyselskapene som flyr til Shanghai fra Oslo/Gardermoen på ca. 14-20 timer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Shanghai, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det er både billig og raskt å komme seg til sentrum fra den internasjonale flyplassen i Shanghai. Flybussene samsvarer med flyrutene, og siste avgang er derfor ca. 45 minutter etter siste fly. Det går flere busser til ulike steder i byen. Du kan også ta metroen som går fra andre terminal. Det tar omtrent en time fra flyplassen til People’s Square. Et annet alternativ er å ta metroen til Longyang Road Metro Station og deretter bytte til tog. Denne løsningen er raskere, og det går ikke mer enn 25 minutter fra toget går til du er fremme i sentrum. Toget går omtrent hver 15-20 minutt, bortsett fra om natten. Du kjøper billetter på flyplassen eller tog- og metrostasjonen.


Hvordan kommer man seg rundt i Shanghai?

Tilbudet for kollektivtransport er svært bra i Shanghai, og billettene koster heller ikke så mye. Det anbefales å bruke litt tid på å gjøre seg kjent med rutene og bydelene før du begir deg avsted, ettersom Shanghai er en stor og travel by. Metro er den raskeste løsningen, og det går ofte tog. Buss kan være ganske nyttig, samtidig som den travle trafikken gjør at det kan gå ganske seint. Du kan også hoppe på en ferje for å krysse Huángpu River. Det bør også nevnes at det er billig å ta taxi i Shanghai, og det er en god løsning når du er på vei hjem til hotellet etter en sein kveld på byen.


Kan man reise til Shanghai uten pass eller visum?

Det er dessverre ikke mulig å reise til Shanghai uten pass og visum. Det anbefales å søke visum i god tid enten du er turist eller forretningsreisende, ettersom det kan ta opptil to måneder for å søke og avgi fingeravtrykk. Passet ditt må dessuten være gyldig i minst seks måneder etter hjemreise. Det anbefales å dobbeltsjekke regelverket hos den kinesiske ambassaden god tid i forkant, ettersom krav og innreisebestemmelser kan endres brått.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Shanghai?

Det er så mange severdigheter og attraksjoner i Shanghai at det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Det anbefales å planlegge godt i forkant for å prioritere det som er viktigst for deg. People’s Square, gamlebyen i Shanghai og Shanghai Towers pleier derimot være på toppen av må-se listen til mange reisende, og du kan enkelt få tid til alle tre i løpet av en langhelg.

Hvor kan jeg dra på shopping?

Fra trendy design til håndlaget keramikk, Shanghai er et mekka for alle som elsker å shoppe. Butikkene har åpent fra ti om morgenen til ti om kvelden. Begynn handlerunden i Den franske konsesjon i Shanghai. Her finner du mange spennende småbutikker. Det anbefales også å begi seg ut til en av de mange markedene i byen. Du har lov til å prute.


Fly Asia Kina Shanghai Shanghai
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse