Finn billige fly til Shanghai

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Shanghai

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Shanghai

Beste pris på enveisbillett

5 678 kr

Beste pris på tur/retur-billett

18 974 kr

Raskeste flytid

21t 20m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Shanghai fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 678 kr (Oslo Gardermoen til Shanghai Pu Dong).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Shanghai fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 18 974 kr (Oslo Gardermoen til Shanghai Pu Dong).
Den kjappeste flyvningen til Shanghai fra Norge tar 21t 20m (Oslo Gardermoen til Shanghai Pu Dong).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Shanghai, deriblant Japan Airlines og China Eastern.

De billigste flyvningene til flyplassene i Shanghai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Shanghai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Shanghai Hongqiao flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Shanghai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Shanghai Pu Dong flyplass (PVG)

Vanligvis er flyvninger til Shanghai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Shanghai Pu Dong, som i gjennomsnitt koster 13 747 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Shanghai?

Shanghai er et populært reisemål om våren og høsten, takket være behagelige temperaturer. Det kan være ganske vått og varmt om sommeren, og derfor kan du allikevel sikre deg ganske rimelige flybilletter til Shanghai om du bestiller god tid i forkant. Du kan også bestille ganske billige flybilletter til Shanghai både før og etter fellesferien i juli for fint vær og lave priser. Vintrene kan være ganske kalde, men det er derimot et ypperlig tidspunkt for billige flybilletter. Du bør være obs på at prisene stiger rundt påske- og juleferien. Byen blir også ganske travel rundt kinesisk nyttår, ettersom dette er en av de viktigste feiringene i landet. Det er så absolutt en uforglemmelig opplevelse, samtidig som du bør være obs på mange strømmer til byen. Det anbefales derfor å være tidlig ute med å bestille både hotell og fly til Shanghai tur-retur.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Shanghai fra Hong Kong for 1 306 kr. Dette er 93 % billigere enn de fleste flytilbudene til Shanghai. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Shanghai fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det september som er den billigste måneden å fly fra Norge til Shanghai. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 603 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Shanghai i løpet av september, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Shanghai i November er ikke like billige som de i september, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 5 383 kr.

De som skal fly til Shanghai kan potensielt finne bedre priser for Shanghai Pu Dong flyplass (30 km fra sentrum i Shanghai), Suzhou flyplass (104 km fra sentrum i Shanghai), Wuxi flyplass (106 km fra sentrum i Shanghai), Nantong flyplass (107 km fra sentrum i Shanghai), eller Hangzhou flyplass (149 km fra sentrum i Shanghai), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Hangzhou flyplass for i gjennomsnitt 6 295 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Ja, hvis du flyr til Shanghai Hongqiao i Shanghai som er den mest tilgjengelige flyplassen med kortest avstand til Jing'an (11,2 km unna).Flotte tilbud på flyreiser til Shanghai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Shanghai som nylig ble funnet av brukere på momondo
Japan Airlines
31. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
20t 55m
2 stopp
PVG06:05Shanghai Pu Dong
8. nov.
PVG13:35Shanghai Pu Dong
26t 00m
2 stopp
OSL15:35Oslo Gardermoen
18 974 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. okt.
OSL05:50Oslo Gardermoen
25t 35m
3 stopp
PVG07:25Shanghai Pu Dong
8. nov.
PVG08:15Shanghai Pu Dong
34t 00m
2 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
23 178 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. okt.
OSL03:55Oslo Gardermoen
19t 55m
2 stopp
PVG23:50Shanghai Pu Dong
7. nov.
PVG19:45Shanghai Pu Dong
38t 50m
2 stopp
OSL10:35Oslo Gardermoen
25 993 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. okt.
OSL03:55Oslo Gardermoen
19t 55m
2 stopp
PVG23:50Shanghai Pu Dong
8. nov.
PVG05:05Shanghai Pu Dong
20t 10m
1 stopp
OSL01:15Oslo Gardermoen
30 834 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL01:30Oslo Gardermoen
21t 20m
2 stopp
PVG22:50Shanghai Pu Dong
19. nov.
PVG19:35Shanghai Pu Dong
18t 20m
1 stopp
OSL13:55Oslo Gardermoen
38 272 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL02:55Oslo Gardermoen
27t 40m
2 stopp
PVG06:35Shanghai Pu Dong
20. nov.
PVG15:10Shanghai Pu Dong
23t 20m
2 stopp
OSL14:30Oslo Gardermoen
46 052 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Shanghai

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Shanghai, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
13. jan.
OSL08:20Oslo Gardermoen
32t 35m
3 stopp
PVG16:55Shanghai Pu Dong
5 678 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. des.
BGO05:10Bergen Flesland
30t 55m
3 stopp
PVG12:05Shanghai Pu Dong
6 696 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. des.
BGO05:10Bergen Flesland
30t 55m
3 stopp
PVG12:05Shanghai Pu Dong
6 819 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Shanghai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Shanghai

Hvilke flyselskaper flyr til Shanghai?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Shanghai from Norge are Finnair, Scandinavian Airlines, China Southern and KLM. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Shanghai

Under finner du alle flyplassene i Shanghai sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Shanghai fra flyplassen

Det er både billig og raskt å komme seg til sentrum fra den internasjonale flyplassen i Shanghai. Flybussene samsvarer med flyrutene, og siste avgang er derfor ca. 45 minutter etter siste fly. Det går flere busser til ulike steder i byen. Du kan også ta metroen som går fra andre terminal. Det tar omtrent en time fra flyplassen til People’s Square. Et annet alternativ er å ta metroen til Longyang Road Metro Station og deretter bytte til tog. Denne løsningen er raskere, og det går ikke mer enn 25 minutter fra toget går til du er fremme i sentrum. Toget går omtrent hver 15-20 minutt, bortsett fra om natten. Du kjøper billetter på flyplassen eller tog- og metrostasjonen.


Populære flybilletter til Shanghai

Finn dine flybilletter til Shanghai med disse populære rutene
Flyvninger fra Kristiansand til Shanghai
Raskeste flytid43t 10m
Laveste pris51 445 kr
Flyvninger fra Bergen til Shanghai
Raskeste flytid28t 00m
Laveste pris32 404 kr
Flyvninger fra Trondheim til Shanghai
Raskeste flytid39t 45m
Laveste pris55 572 kr
Flyvninger fra Oslo til Shanghai
Raskeste flytid20t 55m
Laveste pris18 974 kr
Flyvninger fra Stavanger til Shanghai
Raskeste flytid21t 50m
Laveste pris21 067 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Shanghai

Tilbudet for kollektivtransport er svært bra i Shanghai, og billettene koster heller ikke så mye. Det anbefales å bruke litt tid på å gjøre seg kjent med rutene og bydelene før du begir deg avsted, ettersom Shanghai er en stor og travel by. Metro er den raskeste løsningen, og det går ofte tog. Buss kan være ganske nyttig, samtidig som den travle trafikken gjør at det kan gå ganske seint. Du kan også hoppe på en ferje for å krysse Huángpu River. Det bør også nevnes at det er billig å ta taxi i Shanghai, og det er en god løsning når du er på vei hjem til hotellet etter en sein kveld på byen.


Visumkrav for Shanghai

Det er dessverre ikke mulig å reise til Shanghai uten pass og visum. Det anbefales å søke visum i god tid enten du er turist eller forretningsreisende, ettersom det kan ta opptil to måneder for å søke og avgi fingeravtrykk. Passet ditt må dessuten være gyldig i minst seks måneder etter hjemreise. Det anbefales å dobbeltsjekke regelverket hos den kinesiske ambassaden god tid i forkant, ettersom krav og innreisebestemmelser kan endres brått.


Start planleggingen av reisen til Shanghai


De beste tingene å se og gjøre i Shanghai

Det er så mange severdigheter og attraksjoner i Shanghai at det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Det anbefales å planlegge godt i forkant for å prioritere det som er viktigst for deg. People’s Square, gamlebyen i Shanghai og Shanghai Towers pleier derimot være på toppen av må-se listen til mange reisende, og du kan enkelt få tid til alle tre i løpet av en langhelg.

Fra trendy design til håndlaget keramikk, Shanghai er et mekka for alle som elsker å shoppe. Butikkene har åpent fra ti om morgenen til ti om kvelden. Begynn handlerunden i Den franske konsesjon i Shanghai. Her finner du mange spennende småbutikker. Det anbefales også å begi seg ut til en av de mange markedene i byen. Du har lov til å prute.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Shanghai.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Shanghai som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Shanghai ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Shanghai. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Shanghai

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Shanghai

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.