Fly Asia Kina Shanghai Shanghai

Finn billige fly til Shanghai

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Shanghai (PVG)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Shanghai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Shanghai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Shanghai Pu Dong flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Shanghai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Shanghai Hongqiao flyplass (SHA)

Vanligvis er flyvninger til Shanghai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Shanghai Hongqiao, som i gjennomsnitt koster 4 191 kr


Når er det best å reise til Shanghai?

Shanghai er et populært reisemål om våren og høsten, takket være behagelige temperaturer. Det kan være ganske vått og varmt om sommeren, og derfor kan du allikevel sikre deg ganske rimelige flybilletter til Shanghai om du bestiller god tid i forkant. Du kan også bestille ganske billige flybilletter til Shanghai både før og etter fellesferien i juli for fint vær og lave priser. Vintrene kan være ganske kalde, men det er derimot et ypperlig tidspunkt for billige flybilletter. Du bør være obs på at prisene stiger rundt påske- og juleferien. Byen blir også ganske travel rundt kinesisk nyttår, ettersom dette er en av de viktigste feiringene i landet. Det er så absolutt en uforglemmelig opplevelse, samtidig som du bør være obs på mange strømmer til byen. Det anbefales derfor å være tidlig ute med å bestille både hotell og fly til Shanghai tur-retur.

Hvilken flyvning til Shanghai er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Shanghai fra Hong Kong for 959 kr. Dette er 82 % billigere enn de fleste flytilbudene til Shanghai. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Shanghai fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Shanghai?

Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Shanghai. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 3 627 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Shanghai i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av februar i stedet. Flyvninger til Shanghai i februar er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 3 801 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Shanghai?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Shanghai på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 4 320 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Shanghai?

Ifølge dataene våre er det onsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Shanghai fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på onsdag, lå på 4 343 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Sørg for å unngå å bestille avreise på en torsdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Shanghai på en torsdag, 4 838 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Shanghai?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Shanghai. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Shanghai om morgenen for så lite som 4 232 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 4 828 kr. Flyvninger til Shanghai fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Shanghai?

De som skal fly til Shanghai kan potensielt finne bedre priser for Shanghai Pu Dong flyplass (30 km fra sentrum i Shanghai), Suzhou flyplass (104 km fra sentrum i Shanghai), Wuxi flyplass (106 km fra sentrum i Shanghai), Nantong flyplass (107 km fra sentrum i Shanghai), eller Hangzhou flyplass (149 km fra sentrum i Shanghai), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Shanghai?

Du kan finne tilbud for Hangzhou flyplass for i gjennomsnitt 3 562 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Shanghai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Shanghai som nylig ble funnet av brukere på momondo
Finnair
2. des.
BGO06:55Bergen Flesland
13t 35m
1 stopp
PVG20:30Shanghai Pu Dong
6. des.
PVG05:20Shanghai Pu Dong
13t 25m
1 stopp
BGO18:45Bergen Flesland
8 923 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. nov.
KRS05:35Kristiansand Kjevik
16t 10m
2 stopp
PVG21:45Shanghai Pu Dong
29. nov.
PVG20:05Shanghai Pu Dong
21t 10m
2 stopp
KRS17:15Kristiansand Kjevik
5 916 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. aug.
OSL07:20Oslo Gardermoen
25t 35m
3 stopp
PVG08:55Shanghai Pu Dong
2. okt.
PVG03:10Shanghai Pu Dong
18t 10m
2 stopp
OSL21:20Oslo Gardermoen
13 807 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. aug.
OSL07:20Oslo Gardermoen
25t 35m
3 stopp
PVG08:55Shanghai Pu Dong
30. sep.
PVG06:35Shanghai Pu Dong
19t 10m
2 stopp
OSL01:45Oslo Gardermoen
13 980 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
2. des.
BGO04:20Bergen Flesland
24t 55m
2 stopp
PVG05:15Shanghai Pu Dong
6. des.
PVG18:05Shanghai Pu Dong
21t 40m
2 stopp
BGO15:45Bergen Flesland
6 222 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. aug.
OSL07:20Oslo Gardermoen
28t 25m
2 stopp
PVG11:45Shanghai Pu Dong
2. okt.
PVG03:10Shanghai Pu Dong
18t 10m
2 stopp
OSL21:20Oslo Gardermoen
14 005 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Shanghai

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Shanghai, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines og SAS
Flere flyselskaper
3. nov.
SVG05:30Stavanger Sola
30t 35m
3 stopp
PVG12:05Shanghai Pu Dong
3 627 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. aug.
SVG05:50Stavanger Sola
31t 40m
3 stopp
SHA13:30Shanghai Hongqiao
15 294 kr
Finn lignende
SAS
3. nov.
SVG14:40Stavanger Sola
34t 10m
1 stopp
PVG00:50Shanghai Pu Dong
6 775 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Shanghai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Shanghai

Det er som regel ikke mulig å bestille fly til Shanghai uten mellomlandinger. Selv om du ikke kan reise direkte, kan du likevel sørge for at reisen går raskere ved å velge flyruter med bare en mellomlanding. Lufthansa, Qatar Airways, British Airways, Emirates og Aeroflot er noen av flyselskapene som flyr til Shanghai fra Oslo/Gardermoen på ca. 14-20 timer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Shanghai, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det er både billig og raskt å komme seg til sentrum fra den internasjonale flyplassen i Shanghai. Flybussene samsvarer med flyrutene, og siste avgang er derfor ca. 45 minutter etter siste fly. Det går flere busser til ulike steder i byen. Du kan også ta metroen som går fra andre terminal. Det tar omtrent en time fra flyplassen til People’s Square. Et annet alternativ er å ta metroen til Longyang Road Metro Station og deretter bytte til tog. Denne løsningen er raskere, og det går ikke mer enn 25 minutter fra toget går til du er fremme i sentrum. Toget går omtrent hver 15-20 minutt, bortsett fra om natten. Du kjøper billetter på flyplassen eller tog- og metrostasjonen.


Hvordan kommer man seg rundt i Shanghai?

Tilbudet for kollektivtransport er svært bra i Shanghai, og billettene koster heller ikke så mye. Det anbefales å bruke litt tid på å gjøre seg kjent med rutene og bydelene før du begir deg avsted, ettersom Shanghai er en stor og travel by. Metro er den raskeste løsningen, og det går ofte tog. Buss kan være ganske nyttig, samtidig som den travle trafikken gjør at det kan gå ganske seint. Du kan også hoppe på en ferje for å krysse Huángpu River. Det bør også nevnes at det er billig å ta taxi i Shanghai, og det er en god løsning når du er på vei hjem til hotellet etter en sein kveld på byen.


Kan man reise til Shanghai uten pass eller visum?

Det er dessverre ikke mulig å reise til Shanghai uten pass og visum. Det anbefales å søke visum i god tid enten du er turist eller forretningsreisende, ettersom det kan ta opptil to måneder for å søke og avgi fingeravtrykk. Passet ditt må dessuten være gyldig i minst seks måneder etter hjemreise. Det anbefales å dobbeltsjekke regelverket hos den kinesiske ambassaden god tid i forkant, ettersom krav og innreisebestemmelser kan endres brått.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Shanghai?

Det er så mange severdigheter og attraksjoner i Shanghai at det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Det anbefales å planlegge godt i forkant for å prioritere det som er viktigst for deg. People’s Square, gamlebyen i Shanghai og Shanghai Towers pleier derimot være på toppen av må-se listen til mange reisende, og du kan enkelt få tid til alle tre i løpet av en langhelg.

Hvor kan jeg dra på shopping?

Fra trendy design til håndlaget keramikk, Shanghai er et mekka for alle som elsker å shoppe. Butikkene har åpent fra ti om morgenen til ti om kvelden. Begynn handlerunden i Den franske konsesjon i Shanghai. Her finner du mange spennende småbutikker. Det anbefales også å begi seg ut til en av de mange markedene i byen. Du har lov til å prute.


Fly Asia Kina Shanghai Shanghai
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse