Finn billige flyvninger til Shanghai fra 5 165 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
lø. 9.12.
lø. 16.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Shanghai

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Shanghai

Beste pris på enveisbillett

5 165 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 370 kr

Raskeste flytid

16t 05m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Shanghai fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 165 kr (Oslo Gardermoen til Shanghai Pu Dong).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Shanghai fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 370 kr (Oslo Gardermoen til Shanghai Pu Dong).
Den kjappeste flyvningen til Shanghai fra Norge tar 16t 05m (Oslo Torp Sandefjord til Shanghai Pu Dong).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Shanghai, deriblant Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

Shanghai flyinnsikt og trender

Se innsikt for Shanghai-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Shanghai?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Shanghai. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 875 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Shanghai i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av februar i stedet. Flyvninger til Shanghai i februar er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 5 424 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Shanghai?

Flyvningen fra Norge til Shanghai avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Shanghai Hongqiao (den mest populære flyplassen i Shanghai), er flytiden 16t i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Shanghai Hongqiao, er flytiden i snitt 44t 05m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Shanghai?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Shanghai på, er 42 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 8 144 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Shanghai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Shanghai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Shanghai Hongqiao flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Shanghai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Shanghai Hongqiao flyplass (SHA)

Vanligvis er flyvninger til Shanghai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Shanghai Hongqiao, som i gjennomsnitt koster 7 966 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SHANGHAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember41 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Shanghai koster i gjennomsnitt kun 4 875 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SHANGHAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli44 % dyrereDet koster ca. 11 805 kr for flyvninger til Shanghai fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SHANGHAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember471 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Shanghai fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Shanghai

Shanghai er et populært reisemål om våren og høsten, takket være behagelige temperaturer. Det kan være ganske vått og varmt om sommeren, og derfor kan du allikevel sikre deg ganske rimelige flybilletter til Shanghai om du bestiller god tid i forkant. Du kan også bestille ganske billige flybilletter til Shanghai både før og etter fellesferien i juli for fint vær og lave priser. Vintrene kan være ganske kalde, men det er derimot et ypperlig tidspunkt for billige flybilletter. Du bør være obs på at prisene stiger rundt påske- og juleferien. Byen blir også ganske travel rundt kinesisk nyttår, ettersom dette er en av de viktigste feiringene i landet. Det er så absolutt en uforglemmelig opplevelse, samtidig som du bør være obs på mange strømmer til byen. Det anbefales derfor å være tidlig ute med å bestille både hotell og fly til Shanghai tur-retur.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Shanghai?

De som skal fly til Shanghai kan potensielt finne bedre priser for Shanghai Pu Dong flyplass (30 km fra sentrum i Shanghai), Suzhou flyplass (104 km fra sentrum i Shanghai), Wuxi flyplass (106 km fra sentrum i Shanghai), Nantong flyplass (107 km fra sentrum i Shanghai), eller Hangzhou flyplass (149 km fra sentrum i Shanghai), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Shanghai?

Du kan finne tilbud for Shanghai Pu Dong flyplass for i gjennomsnitt 4 419 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det flyvninger til Yangpu?

Ja, hvis du flyr til Shanghai Hongqiao i Shanghai som er den mest tilgjengelige flyplassen med kortest avstand til Yangpu (19,8 km unna).

Når oppdaterte momondo sist prisene for Shanghai fra flyvninger sist?

Priser for Shanghai fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Shanghai fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 12 tilbydere å velge mellom fra Shanghai flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Shanghai?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Shanghai med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Shanghai?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Shanghai, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Shanghai. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Shanghai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Shanghai som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
14. jan.
OSL18:45Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
PVG16:35Shanghai Pu Dong
22. jan.
PVG11:05Shanghai Pu Dong
39t 45m
1 stopp
OSL19:50Oslo Gardermoen
5 370 kr
Finn lignende
Lufthansa
14. jan.
OSL18:45Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
PVG16:35Shanghai Pu Dong
21. jan.
PVG00:10Shanghai Pu Dong
17t 30m
1 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
5 381 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. jan.
OSL09:50Oslo Gardermoen
23t 45m
2 stopp
PVG16:35Shanghai Pu Dong
22. jan.
PVG11:05Shanghai Pu Dong
39t 45m
1 stopp
OSL19:50Oslo Gardermoen
5 671 kr
Finn lignende
Lufthansa
14. jan.
OSL06:10Oslo Gardermoen
27t 25m
2 stopp
PVG16:35Shanghai Pu Dong
21. jan.
PVG00:10Shanghai Pu Dong
17t 30m
1 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
5 682 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
17. mai
OSL19:55Oslo Gardermoen
36t 00m
1 stopp
PVG13:55Shanghai Pu Dong
31. mai
PVG23:00Shanghai Pu Dong
18t 10m
1 stopp
OSL11:10Oslo Gardermoen
5 811 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
10. feb.
TRD06:00Trondheim Værnes (TRD)
24t 55m
1 stopp
PVG13:55Shanghai Pu Dong
18. feb.
PVG23:00Shanghai Pu Dong
30t 40m
1 stopp
TRD22:40Trondheim Værnes (TRD)
6 564 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Shanghai

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Shanghai, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa
Flere flyselskaper
21. feb.
OSL07:00Oslo Gardermoen
30t 55m
2 stopp
PVG20:55Shanghai Pu Dong
5 165 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. feb.
OSL07:00Oslo Gardermoen
17t 50m
1 stopp
PVG07:50Shanghai Pu Dong
5 456 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. feb.
OSL09:40Oslo Gardermoen
23t 35m
3 stopp
PVG16:15Shanghai Pu Dong
5 477 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Shanghai

Tilbudet for kollektivtransport er svært bra i Shanghai, og billettene koster heller ikke så mye. Det anbefales å bruke litt tid på å gjøre seg kjent med rutene og bydelene før du begir deg avsted, ettersom Shanghai er en stor og travel by. Metro er den raskeste løsningen, og det går ofte tog. Buss kan være ganske nyttig, samtidig som den travle trafikken gjør at det kan gå ganske seint. Du kan også hoppe på en ferje for å krysse Huángpu River. Det bør også nevnes at det er billig å ta taxi i Shanghai, og det er en god løsning når du er på vei hjem til hotellet etter en sein kveld på byen.


Visumkrav for Shanghai

Det er dessverre ikke mulig å reise til Shanghai uten pass og visum. Det anbefales å søke visum i god tid enten du er turist eller forretningsreisende, ettersom det kan ta opptil to måneder for å søke og avgi fingeravtrykk. Passet ditt må dessuten være gyldig i minst seks måneder etter hjemreise. Det anbefales å dobbeltsjekke regelverket hos den kinesiske ambassaden god tid i forkant, ettersom krav og innreisebestemmelser kan endres brått.


De beste tingene å se og gjøre i Shanghai

Hva bør oppleves i Shanghai?

Det er så mange severdigheter og attraksjoner i Shanghai at det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Det anbefales å planlegge godt i forkant for å prioritere det som er viktigst for deg. People’s Square, gamlebyen i Shanghai og Shanghai Towers pleier derimot være på toppen av må-se listen til mange reisende, og du kan enkelt få tid til alle tre i løpet av en langhelg.

Hvor kan jeg dra på shopping?

Fra trendy design til håndlaget keramikk, Shanghai er et mekka for alle som elsker å shoppe. Butikkene har åpent fra ti om morgenen til ti om kvelden. Begynn handlerunden i Den franske konsesjon i Shanghai. Her finner du mange spennende småbutikker. Det anbefales også å begi seg ut til en av de mange markedene i byen. Du har lov til å prute.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Shanghai?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Shanghai.

Kan jeg finne flyreiser til Shanghai med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Shanghai som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Shanghai?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Shanghai ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Shanghai akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Shanghai. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Shanghai på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.