Finn billige fly til Guatemala by

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 2.12.
fr. 9.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Guatemala by flyinnsikt og trender

Se innsikt for Guatemala by-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Guatemala by?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Guatemala by i mars, bør du vente til februar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 8 123 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Guatemala by?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 26 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Guatemala by. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 9 198 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Guatemala by

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Guatemala by fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Guatemala by

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Guatemala by

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Guatemala by (GUA)

Vanligvis er flyvninger til Guatemala by fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Guatemala by La Aurora, som i gjennomsnitt koster 9 198 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GUATEMALA BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Guatemala by koster i gjennomsnitt kun 7 729 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GUATEMALA BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli26 % dyrereDet koster ca. 11 564 kr for flyvninger til Guatemala by fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GUATEMALA BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar599 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Guatemala by fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Guatemala by

Du må bytte fly når du reiser fra Norge, noe som påvirker reisetiden. Du kan fly til USA og videre til Guatemala fra Oslo, Bergen eller Stavanger, men fra Bergen og Stavanger må du først bytte fly i Europa. Det tar alt fra åtte til ti timer mellom kontinentene, i tillegg til reisetiden fra der du mellomlander. Reiser du fra New York, så må du beregne en flytid på rundt fem timer, mens du kommer unna med tre timer fra Bogotá i Colombia og to timer fra Mexico City. Du må altså beregne god tid dersom du kommer flygende fra Europa. Flyreiser fra Norge til USA tar raskt 15-16 timer med mellomlandinger, og du bør beregne litt ventetid mellom flyrutene.

Det går flere direkteruter til Guatemala by lufthavn. Los Angeles, Dallas, Houston, Atlanta og New York City er bare noen av stedene i USA som har direkteruter til Guatemala. Du kan også fly direkte fra Mexico, Panama og Colombia. Fra Europa må du bytte fly på en av disse flyplassene først.


Hvilke flyselskaper flyr til Guatemala by?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Guatemala by

Hvilke flyselskaper flyr til Guatemala by?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Guatemala by fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM, Lufthansa, United Airlines og Delta. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Guatemala by jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Air France til Guatemala by

I gjennomsnitt går det 14 fly med Air France til Guatemala by hver uke. De fleste av dem flyr fra Mexico by Juarez Intl til Guatemala by, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Air France til Guatemala by. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Air France til Guatemala by som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 7 139 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Air France er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,6/10 av 277 av brukerne våre.

Flyvninger med KLM til Guatemala by

Priser for fly med KLM til Guatemala by kan koste fra så lite som 6 666 kr (tur/retur fra Bergen Flesland, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 21 flyene som KLM flyr til Guatemala by i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med KLM til Guatemala by, koster fra Panama City Tocumen Intl. KLM har fått en score på 7,5/10 av momondo-brukere basert på totalt 175 vurdering.


Flyplasser nære Guatemala by

Under finner du alle flyplassene i Guatemala by sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra La Aurora internasjonale lufthavn?

Det går kollektivtrafikk mellom flyplassen og Guatemala by sentrum. Her kan du velge mellom Transurbano, Transmetro eller Chicken-busser. Transmetro er et hurtigtog i Guatemala by, mens Transurbano er den offentlige transporten i Guatemala by med et system med hele 41 ruter over hele byen. Kyllingbussene tar deg helt til sone en eller 2. Du kan også benytte deg av drosje, og da kommer du deg til sentrum på omtrent 20 minutter. Det er anbefalt å bruke de gule drosjene som kalles Taxis Amarillo service, fordi disse er billigere enn de hvite drosjene. Drosjene i Guatemala kommer med eller uten taksameter, og de hvite er uten. Uten taksameter må du forhandle deg frem til en pris som du synes er rettferdig, og ofte kan du som utenlandsk få en langt høyere pris enn det turen faktisk er verdt. Du finner rader med drosjer utenfor flyplassen.


Visumkrav for Guatemala by

Du må selvsagt ha pass, men du trenger ikke visum for å reise til Guatemala. Disse reglene er ofte under endring, så det er lurt å sjekke regjerningen sine hjemmesider før du reiser.


Start planleggingen av reisen til Guatemala by


De beste tingene å se og gjøre i Guatemala by

Når du har sett palasset, Palacio Nacional de la Cultura, som tidligere huset presidenten og som i dag er et museum, og de vakre kirkene og Katedralene i Guatemala by, så er du kanskje klar for en tur opp i det høyeste tårnet i Mundo Petapa Irtra fornøyelsespark. Eller så vil du kanskje utforske historien i Museo Popol Vuh, Mueso Ixcel del Traje Indigena eller National Museum of Archaeology and Ethnology. Her er det med andre ord nok for alle. Et virkelig must er en tur til vakre, antikke Guatemala. Dette er arkitektur som kan bli til minner for livet. En annen utflukt som er en fin opplevelse er en tur til den flotte Atitlan-sjøen. Akkurat som Norge, så er Guatemala et land med mange fjell, så du kommer kanskje hit for å gå i fjellene – det er en majestetisk opplevelse. En annen nydelig opplevelse er The Hieroglyphic Stairway, som ligger i tempel 26 i Copan i nabolandet Honduras. Dette er det største funnet etter mayaindianerne og er vel verdt turen, hvis du har tid. Det er litt kortere å reise til Tikal, som er en ruinby etter mayafolket og som ligger i Guatemala – imponerende opplevelse den også. Det er Mexico og Guatemala som er kjerneområdet for den 4000-5000 år gamle tradisjonen som er kjent som mayakultur, og du kan finne spennende spor etter kalendersystemer, et skriftsystem og monumentalarkitektur over hele landet.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Guatemala by. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Guatemala by på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Guatemala by.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Guatemala by flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.