Finn billige fly til Hong Kong

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Hong Kong

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Hong Kong

Beste pris på enveisbillett

4 585 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 591 kr

Raskeste flytid

22t 30m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Hong Kong fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 585 kr (Oslo Gardermoen til Hong Kong Hongkong internasjonale).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Hong Kong fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 591 kr (Oslo Gardermoen til Hong Kong Hongkong internasjonale).
Den kjappeste flyvningen til Hong Kong fra Norge tar 22t 30m (Oslo Gardermoen til Hong Kong Hongkong internasjonale).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Hong Kong, deriblant Lufthansa, KLM og Turkish Airlines.

Hong Kong flyinnsikt og trender

Se innsikt for Hong Kong-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Hong Kong?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Hong Kong i februar, bør du vente til oktober med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 5 666 kr.

See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly til Hong Kong?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Hong Kong avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Hong Kong Hongkong internasjonale tar det i snitt 14t 45m, men flyr du fra Bergen Flesland til Hong Kong Hongkong internasjonale ligger flytiden på rundt 24t 40m. Hong Kong Hongkong internasjonale er den mest populære flyplassen i Hong Kong.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Hong Kong?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Hong Kong på, er 33 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 7 153 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Hong Kong

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hong Kong fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hong Kong

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hong Kong

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hong Kong (HKG)

Vanligvis er flyvninger til Hong Kong fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hong Kong Hongkong internasjonale, som i gjennomsnitt koster 7 153 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HONG KONG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Hong Kong koster i gjennomsnitt kun 5 428 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HONG KONG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust83 % dyrereDet koster ca. 13 063 kr for flyvninger til Hong Kong fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HONG KONG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember443 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Hong Kong fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Hong Kong

Du kan fint fly til Hong Kong året rundt, ettersom det ikke er store variasjoner mellom årstidene. Storbyen ligger kun 22 grader nord for ekvator, så det blir aldri spesielt kaldt her. I sommermånedene kan temperaturen krype over 30 grader og luftfuktigheten er høy. Regntiden er fra mai til september, med korte og intense tropiske regnskyll. Mange flyr til Hong Kong i forbindelse med sommerferien eller til jul. Kan du reise i for eksempel mai eller november er det fint mulig å finne billigere flybilletter til Hong Kong hos momondo. Byen kan by på fantastisk shopping og både arkitektur og restauranter i verdensklasse. Fly til Hong Kong og opplev den fremste turistattraksjonen, nemlig den 550 meter høye fjelltoppen Victoria Peak på Hong Kong Island.Flotte tilbud på flyreiser til Hong Kong

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hong Kong som nylig ble funnet av brukere på momondo

Hvilke flyselskaper flyr til Hong Kong?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hong Kong

Hvilke flyselskaper flyr til Hong Kong?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Hong Kong from Norge are Scandinavian Airlines, Finnair, Lufthansa and Turkish Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Turkish Airlines til Hong Kong

Turkish Airlines er et populært valg for de som reiser til Hong Kong. Flyselskapet har 7 ukentlige flyvninger til Hong Kong, med flest avganger fra Istanbul. Turkish Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 4 409 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 147 vurderinger, har momondo-brukere gitt Turkish Airlines en gjennomsnittsscore på 8,0/10.

Flyvninger med Qatar Airways til Hong Kong

5 121 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Qatar Airways til Hong Kong som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. Qatar Airways har 4 flyvninger til Hong Kong de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 334 momondo-brukere har vurdert Qatar Airways og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,9/10.


Flyplasser nære Hong Kong

Under finner du alle flyplassene i Hong Kong sammen med avstanden til sentrum

Fly til Hong Kong fra Norge lander på Hong Kong internasjonale lufthavn, som ligger vest for sentrum på en egen øy. Hurtigtoget Airport Express Line kjører til og fra Hong Kong sentrum ca. hvert 10. minutt. Reisetiden er på ca. 20–25 minutter og koster ca. 120 kr hver vei. Toget går nærmest hele døgnet. Det går også shuttlebusser til flere av de større hotellene. Det finnes en rekke rimeligere lokale busser, men disse bruker lengre tid og går litt sjeldnere. Taxi finner man utenfor ankomsthallen. Disse har fargekoder ut ifra hvilke områder de kjører til. De røde kjører til Hong Kong, de blå til Lantau Island og de grønne til New Territories. En taxi til sentrum av Hong Kong fra flyplassen koster rundt 320 kr. Det anbefales å velge offentlig transport fremfor leiebil på grunn av all trafikken.


Populære flybilletter til Hong Kong

Finn dine flybilletter til Hong Kong med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Hong Kong
Raskeste flytid14t 45m
Laveste pris5 591 kr
Flyvninger fra Trondheim til Hong Kong
Raskeste flytid19t 15m
Laveste pris7 743 kr
Flyvninger fra Bergen til Hong Kong
Raskeste flytid24t 40m
Laveste pris9 862 kr
Flyvninger fra Stavanger til Hong Kong
Raskeste flytid19t 45m
Laveste pris16 123 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Hong Kong

Hong Kong kan by på et av de beste kollektivtransporttilbudene i verden. T-banen, MTR, er en effektiv og rimelig måte å komme seg rundt i byen på. T-banen er oversiktlig og lett å navigere i, også for de som ikke er reisevante. Det går busser over hele Hong Kong Island, i New Territories og Kowloon-området. Du finner busser med både én og to etasjer. Endestasjonene skiltes på både engelsk og kinesisk. Billettprisene er rimelige og prisen avhenger av hvor langt man skal reise. Husk riktig kontantbeløp for å kjøpe billetter. Det kjører også minibusser rundt i byen. Disse kan både plukke opp og sette av passasjerer etter ønske, og er svært fleksible, men koster litt mer.

Du kan også komme deg rundt med en av de gamle og billige trikkene. Det går også flere ferger mellom de ulike områdene. Taxi er også en rimelig transportmetode.


Visumkrav for Hong Kong

Sørg for å holde deg oppdatert om regelverket angående pass og visum på de offisielle nettsidene til den kinesiske ambassaden. Det er ikke visumplikt for norske statsborgere til Hong Kong dersom man skal oppholde seg der i mindre enn tre måneder, men man må ha visum for å oppholde seg i Kina, så vær oppmerksom på dette dersom du skal besøke flere steder i Asia eller mellomlande. Pass må man ha, og det må være gyldig i minst seks måneder etter hjemkomsten. Det er den som reiser sitt ansvar å påse at man har med gyldig pass og riktige innreisedokumenter.


Start planleggingen av reisen til Hong Kong


De beste tingene å se og gjøre i Hong Kong

Hva bør jeg oppleve i Hong Kong?

Når du flyr til Hong Kong bør du ta det elektriske toget Peak Tram opp til fjelltoppen Victoria Peak for å se den fantastiske utsikten. Ta også turen til Wong Tai Sin Temple i Kowloon og besøk det 18 000 kvadratmeter store tempelet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Fornøyelsesparkene Ocean Park og Disneyworld er blant destinasjonene du kan la barna oppleve når dere har booket billige flybilletter til Hong Kong. Zoological & Botanical Gardens er også verdt et besøk.

Hvor bør jeg shoppe?

Sammenligner du flypriser hos momondo, kan du finne billige flybilletter til Hong Kong. Da kan du unne deg litt ekstra shopping, og slå deg løs på et av de mange kjøpesentrene som Shanghai Tang, Harbour City Mall, Festival Walks, Prince’s Arcade og Pacific Place. Butikker ligger også tett i tett i gaten Kowloons Nathan Road.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Etter du har funnet billige flybilletter hos momondo, er det bare å glede seg til å se Hong Kong. Du kan besøke kveldsmarkedet Temple Street Night Market i Kowloon, og dra til Hong Kong Island og se den store turistattraksjonen Victoria Peak med sine utsiktsterasser.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Hong Kong på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Hong Kong som passer deg.

Flyreiser til Hong Kong med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Hong Kong ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Prisvarsler for flyreiser til Hong Kong er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.