Finn billige fly til Hiroshima

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 20.8.
lø. 27.8.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Hiroshima?

Det tar om lag 20 timer fra Oslo lufthavn Gardermoen over til Hiroshima lufthavn i Japan. Hvis du heller reiser fra Stavanger lufthavn Sola, så vil turen ta mellom 21 og 22 timer, og fra Bergen lufthavn Flesland bør du beregne omtrent 22 timer, inkludert to mellomlandinger. Om du heller reiser fra Trondheim lufthavn Værnes, så vil turen til Hiroshima lufthavn stort sett ta mellom 22 og 23 timer. Hvis du velger å reise fra Bodø lufthavn, så vil turen ta omtrent 23 timer, og fra Tromsø er total reisetid beregnet til i overkant av 23 timer. Du finner gode flytilbud og billige flybilletter til destinasjoner som Hiroshima, som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Det finnes dessverre ingen direktefly fra Norge eller resten av Europa til Hiroshima, men byen har gode forbindelser til resten av Japan, samt byer i Kina og Thailand. Reiser du fra Norge kan du fly til Hiroshima med en mellomlanding i Bangkok, eller via byer som Beijing og Shanghai. Det er også mulig å fly til Hiroshima fra både Tokyo Narita og Tokyo Haneda. Alternativt, så kan du fly til Hiroshima via Hong Kong. Den korteste ruten er gjerne via Frankfurt eller Helsingfors over til Tokyo, og deretter videre til Hiroshima. Det er også mulig å fly til Tokyo Haneda via København Kastrup i Danmark. Alle de større norske flyplassene har ukentlige flygninger til Kastrup.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Hiroshima. Hvis du planlegger å fly til Hiroshima, bør du vurdere å bestille flyvninger til Hiroshima Intl flyplass (43 km fra sentrum i Hiroshima), Matsuyama flyplass (68 km fra sentrum i Hiroshima), Masuda Iwami flyplass (68 km fra sentrum i Hiroshima), Izumo flyplass (120 km fra sentrum i Hiroshima), eller Ube flyplass (120 km fra sentrum i Hiroshima).Hvilke flyselskaper flyr til Hiroshima?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hiroshima

Hvilke flyselskaper flyr til Hiroshima?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Hiroshima fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is ANA. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Hiroshima jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Hiroshima

Under finner du alle flyplassene i Hiroshima sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Hiroshima lufthavn?

Du kommer deg til sentrum av Hiroshima ved hjelp av en busstjeneste som kjører mellom flyplassen og sentrum med jevne mellomrom. Det er mulig å kjøpe billetter ved ankomstterminalen. For deg som heller vil benytte deg av leiebil, så finnes det også muligheter for det ved Hiroshima lufthavn. Du finner flere leiebilfirmaer representert ved flyplassen. For deg som heller ønsker det, så er det også mulighet for å ta drosje inn til byen. Du finner mange ventende drosjer så fort du kommer gjennom ankomstområdet.


Visumkrav for Hiroshima

Norske borgere trenger ikke visum ved innreise til Japan og Hiroshima for opphold opp til 90 dager. Det eneste som er lurt å huske på, er å medbringe et pass med gyldighet på minst seks måneder ved avreise fra Norge.


Start planleggingen av reisen til Hiroshima


De beste tingene å se og gjøre i Hiroshima

Hiroshima er for mange mest kjent som byen som ble truffet av en amerikansk atombombe i 1945, men denne moderne storbyen har et omfattende tilbud av utesteder, museer og parker som det er verdt å sjekke ut. For deg som vil lære mer om eksplosjonen, så finner du et enormt område sentralt i Hiroshima, konsentrert rundt Peace Memorial Park. I denne parken, som strekker seg langs elvekanten, finner du flere monumenter og minnesmerker som hyller ofrene for angrepet, samt et utmerket museum som skildrer gripende historier fra overlevende. Du finner også den utbrente bygningen kjent som A-Dome like ved parken. Det var denne bygningen som ble truffet av bomben, og bare det utbrente skjelettet står igjen. For deg som trenger noe mer oppløftende etter en lang dag med sterke inntrykk, så har Hiroshima et stort utvalg av templer og spisesteder som bør sjekkes ut. Hiroshima-slottet bør også definitivt oppleves av alle som tar turen til byen. Dette enorme slottet har røtter helt tilbake til slutten av 1500-tallet, og utenfor finner du en rekke fine hanami-trær, som er særlig vakre under blomstringen i april og mai. For glimrende japansk mat, så kan No-no Budou oppleves. Her finner du smakfull tempura og lokale karriretter som nok faller i smak.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Hiroshima.

Ja. Alle flyreiser til Hiroshima på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Hiroshima ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja. momondo kan spore flypriser for Hiroshima og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Hiroshima

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Hiroshima

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.