Leiebiler fra Budget i Fort Lauderdale

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Fort Lauderdale, FL, USA
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Budget i Fort Lauderdale i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

211 kr - 474 kr

Alle biltyper

236 kr - 584 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Fort Lauderdale i Florida på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 211 kr per dag. 211 kr per dag er 34 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 320 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Budget i Fort Lauderdale. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Fort Lauderdale, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen Mellomstor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Budget i Fort Lauderdale i Florida på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 211 kr per dag. 211 kr per dag er 47 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 396 kr for en leiebil av type SUV hos Budget i Fort Lauderdale. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Budget i Fort Lauderdale, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen SUV hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Budget sine utleiesteder i Fort Lauderdale

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Fort Lauderdale, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

6,8

Informasjon om leierbiler fra Budget i Fort Lauderdale

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i Fort Lauderdale under COVID-19-pandemien?

  Budget har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i Fort Lauderdale for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Budget har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Fort Lauderdale i oktober?

  Leie av bil i Fort Lauderdale i oktober hos Budget, koster i gjennomsnitt 450 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 203 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Budget for 1 uke i Fort Lauderdale, kan du forvente deg ukespriser på ca. 3 152 kr i oktober. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har Budget et utleiested på Fort Lauderdale flyplass?

  Ja, Budget har 1 utleiested på Fort Lauderdale flyplass (600 Terminal Drive,4th Floor).

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Fort Lauderdale?

  Budget tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Fort Lauderdale (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Budget dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Budget.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Fort Lauderdale i oktober?

  Ifølge dataene våre er SUV den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Budget når de er på ferie i Fort Lauderdale i oktober. Basert på prisene for billeie hos Budget i oktober i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen SUV ligger på 489 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 353 kr/dag sist oktober, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Fort Lauderdale?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Budget, bør du vurdere å leie en SUV – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Fort Lauderdale. Leie av SUV hos Budget koster i gjennomsnitt 489 kr per dag, noe som er 14 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 33 % av brukerne våre valgt å leie en SUV hos Budget for å spare penger på reisen sin til Fort Lauderdale.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Fort Lauderdale?

  Budget har 5 utleiesteder i Fort Lauderdale. Utleiestedet deres på 600 Terminal Drive,4th Floor er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 66% av brukerne våre som så etter leiebil hos Budget i Fort Lauderdale valgt å leie bil via Budget sitt utleiested på 600 Terminal Drive,4th Floor.


Leiebiler fra Budget i Florida

Lei en bil hos Budget i andre byer i Florida, f.eks. Miami, Orlando og Tampa

Leiebiler fra Budget i andre byer i USA

Finn tilbud på leiebiler hos Budget i andre populære byer i USA, f.eks. Los Angeles, San Francisco og New York

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Fort Lauderdale

Finner du ikke det du ser etter fra Budget? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Fort Lauderdale