Leiebiler i Brønnøysund, Nordland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Brønnøysund, Nordland? Start søket her!

Brønnøysund, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Brønnøysund, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Brønnøysund

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Brønnøysund

Hvilket leiebilselskap er billigst i Brønnøysund?

De billigste leiebilene i Brønnøysund finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 435 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Brønnøysund er 435 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Brønnøysund

Det anbefales å søke og bestille billeie på nett om du er på jakt etter en billig leiebil i Brønnøysund. Det hender du får gode priser og tilbud som fri kilometer eller andre goder. I tillegg kan du sjekke hvilke fordeler som inkluderes i bilen og standarden på bilen. Et par populære leiebilselskaper inkluderer keddy by Europcar, Sunnycars, Sixt, Budget, Avis og Hertz. Du kan leie forskjellige typer biler, for eksempel automatgir eller med manuell girkasse. Det er også mulig å leie elbil. Prisen avhenger av størrelse på bilen, og det er mulig å leie en liten bil i et døgn for ca. 550 NOK og oppover. Mellomstore biler begynner på ca. 750 NOK og opp.

Du må som regel være 20 år eller eldre, men regelverket kan variere mellom de ulike selskapene som tilbyr bilutleie. Enkelte selskaper lar deg leie bil fra du er 19 år gammel, så sant du har hatt førerkort i ett år eller mer. Du må imidlertid være obs på at det kan påløpe ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år. Det anbefales å kontakte bilutleien direkte for å forhøre deg om regelverket, dersom du er usikker. Restriksjonene kan også variere etter hvilken type bil du ønsker å leie.

Det er verdt å høre om hotellet tilbyr gratis parkering eller parkering for en billig pris. Brønnøysund sentrum er kompakt nok til at du kan ta deg rundt til fots, og du kan derfor la bilen stå på hotellet om du bor sentralt. Mange av severdighetene har egen parkering. Det finnes også flere parkeringsplasser i sentrum som du kan benytte mot en avgift.

Det kan være praktisk med leiebil i Brønnøysund, særlig om du skal utforske alle severdighetene langs Helgelandskysten. Det kan være snakk om store avstander, og da er det praktisk med full fleksibilitet. Skarsåsen Festningsanlegg fra andre verdenskrig gir ikke bare et fascinerende innblikk i krigshistorien, men det er også et populært friluftsområde. Det anbefales også å leie bil en dag og ta en kjøretur langs den vakre Kystriksveien for å se attraksjoner som De Syv Søstre, Svartisen og Torghatten.


Tilbud på Brønnøysund, Nordland bilutleie

Finn leiebil i Brønnøysund som passer for deg

Liten Leiebiler

680 kr - 1 540 kr

Alle biltyper

680 kr - 2 849 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Brønnøysund, Norge er 657 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Brønnøysund, Norge er i desember. Prisen er 3 % lavere enn resten av året med bare 680 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brønnøysund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brønnøysund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Brønnøysund, Norge er 906 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Brønnøysund, Norge er i april. Prisen er 7 % lavere enn resten av året med bare 846 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brønnøysund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brønnøysund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Brønnøysund

Alle større selskaper som leier ut biler i Brønnøysund, Nordland

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Europcar

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

keddy by Europcar

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Brønnøysund

Nedenfor er de mest populære hotellene i Brønnøysund

Kjøre med en leiebil i Brønnøysund - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Brønnøysund, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Brønnøysund er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Brønnøysund er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Klimaet i Nordland i juni innebærer vanligvis temperaturer på 9 °C og en forventet nedbørsmengde på 54,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Brønnøysund til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Brønnøysund

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Brønnøysund

Start planleggingen av reisen til Brønnøysund


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Brønnøysund fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Brønnøysund ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.