Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Avis i Atlanta

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i Atlanta

Sjåførens alder: 26–65
on. 26.6.
on. 3.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Avis sine utleiesteder i Atlanta

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i Atlanta, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Avis

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

5,1

Gjennomsnittlig

4,3

Hentes/Leveres

4,5

Value

4,2

Informasjon om leierbiler fra Avis i Atlanta

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Avis i Atlanta i juli?

Leie av bil i Atlanta i juli hos Avis, koster i gjennomsnitt 754 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 744 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Avis for 1 uke i Atlanta, kan du forvente deg ukespriser på ca. 5 276 kr i juli. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

Har Avis et utleiested på Atlanta Hartsfield Jackson flyplass?

Ja. Avis har 1 utleiested på Atlanta Hartsfield Jackson flyplass, og disse finner du på følgende adresser: 2200 Rental Car Center Parkway.

Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i Atlanta?

Ja, du kan avbestille din Avis leiebilreservasjon hos Atlanta uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Avis og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i Atlanta i juli?

Du bør vurdere leiebiler av typen SUV hos Avis hvis du trenger en leiebil i Atlanta i juli. Når du leier biler av typen SUV i juli, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 749 kr per dag, og helt nede i 744 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Avis – kjøretøy av typen SUV er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Avis i Atlanta?

Den billigste biltypen som Avis tilbyr i Atlanta, er SUV som har en gjennomsnittspris pris på 749 kr per dag. 749 kr per dag er 1 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Avis, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 50 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Atlanta hos Avis, valgte SUV på bakgrunn av pengene de kunne spare.

Hvor mange bilutleiesteder har Avis i Atlanta?

Avis har 6 utleiesteder i Atlanta. Utleiestedet deres på 143 Courtland Street Northeast er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 70% av brukerne våre som så etter leiebil hos Avis i Atlanta valgt å leie bil via Avis sitt utleiested på 143 Courtland Street Northeast.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Atlanta fra biler sist?

Pris for Atlanta fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Atlanta fra biler?

Det er 56 tilbydere fra Atlanta biler fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Atlanta?

Blant forskjellige land, inkludert Atlanta, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Atlanta?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Atlanta. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Atlanta på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
on. 26.6.
12:00
on. 3.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Atlanta

Populære leiebiltyper i Atlanta